|
|
| נשלח ב-6/7/2015 10:57 |
|
| |
שמנים ומלאים מצחיקים ושמחים יותר
תוקן על ידי שאנל22 ב- 06/07/2015 11:36:02
שתי סוגי אנשים משגעים אותי...נשים: שמצטלמות עם דאק ליפס. גברים: שלא מורידים משקפי שמש בקניון... get a life !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 11:07 |
|
| |
אין מה לעשות !!! כמה שתכחישו את זה .... זה ככה !! גברים מחפשים את הרזון ובטח בשנת 2015 שהם מחפשים אותה גם עם כמה שיותר פוטושופ..... עכשיו לא התכוונתי לקולבים של זארה...(למרות שגם את זה הם אוהבים...) אלא רזה נומאלית !!! ולא פעם ולא פעמיים שמעתי את המשפט ...״ לא משנה איך היא נראת ... העיקר שתיהיה רזה!!״ מטומטם אני יודעת... אבל קיים ! זה מה שמוכרים לנו היום...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 11:09 |
|
| |
| Friction כתבה: |  |
אוקייי. אז מאחר וכנראה לגמרי לא הובנתי - נחזור על זה שוב.מראה הוא עניין משמעותי. משיכה היא חשובה. הכל נכון. הכל יושב במקום והכל בסדר.אלא מאי, יש להבדיל בין "חשוב" ל"כפייתי".ההתבוננות הכפייתית, האובססיה לעניין המשקל, האטרף שהעולם המערבי יצר בעניין הזה וכולנו נשבים אחריו - הפך אותנו מזמן לחבורת רובוטים. בוחני עצמות, מבדילי רקמות. ולא נדבר על עניין הרימה ותולעה של הסיפור.אז שמחתי לראות שיש כאן אחד (טום) שהצליח להגיב לעניין ולומר שמאחורי כל גוף, יהא אשר יהא - ישנה נשמה, ושימו לב אליה. שתהיה גדולה ככל האפשר, שתכלול לב גדול ורחב ככל האפשר. בלי צמצום, בלי חסימת מעוף.בתור אחת שמכירה מידיי מקרוב הפרעות אכילה מגוונות (התנדבתי בתחום הרבה) - דבר אחד אני יכולה להבטיח לכם: עיסוק באוכל ובמשקל, כשהוא הופך לחלק משגרת החיים, הוא הופך להטרדה בלתי נסבלת. ולהפרעת קצב החיים כולו. בנוגע לשאלת הנושא - באותה ראייה, מישהו/י שעשה/תה דיאטת כסאח, ועוד לא השתחרר/ה מהנטייה לספור כל שטות ולאכול חופשי יחסית ופשוט לחיות - לא בשבילי. לא בשבילי אחד שיתעסק כל הזמן באיך נראה, מה נכנס לו לקיבה, ומה עתיד להתפרק בדרך אליה. מיותר מידיי בעיניי. מדובר בפירמידת המזון, מי ישמע.
תוקן על ידי Friction ב- 06/07/2015 00:02:36
תוקן על ידי Friction ב- 06/07/2015 00:03:21
|
|
לפי עניות דעתי, מי שהתרגל לאוכל בריא ובמידה, ומתעמל, לא אמור לספור קלוריות, והוא לא נמשך לאוכל שומני ולמתוק, זה מחוץ לתחום. איפה את רואה אובססיה ?... רוב הגברים, לא קריטי בעיניהם אם היא מליאה קצת, והיא הנותנת אם היא מליאה במקומות הידועים ליודעי חן הרי היא משובחת. יש מעט גברים שחשוב להם שהיא תיהיה ממש רזה /מקל, זה הכי חשוב להם ביופי, ועל זה הם עומדים, וטוב שכך. יש גם את התופעה המגונה שמחפשים מישהיא שנראית דוגמנית, כי זה מה שנחשב היום, וזו טיפשות ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 11:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 11:12 |
|
| |
אני חושבת שזה קשור לאסתטיות.גוף רזה אסתטי מגוף שמן..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 11:13 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | מלא נראה לי אצל רבים בעדיפות מרזה.. |
|
שיו תתעורר מהסרט... ולא... אני לא בעד רזון בכלל כי אני כמעט מתתי מזה סבבה ? אבל זה לא נכון.... לפחות 70% מעדיפים רזות... רגילות... אני באישית מכירה בחורה יפייפיה ברמות שאין דברים כאלו... והיא בונבונה... ולא פעם אמרו לה להוריד במשקל בגלל השידוכים... וכל הקופות אצלנו בבצפר ששוקלות 20 נשואות כבר בגיל 18 .... ושוב פעם... אני לא בעד רזון חולני אבל בחורה רזה נורמאלי זה יפה...
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 11:17 |
|
| |
| שאנל22 כתבה: |  | לי תמיד אומרים שיש לי חוש הומור של שמנים..;) ואני גאה בזה נורא ! כי בתאכלס... קשה להצחיק אותי... רק כמה חברהס שאפשר לספור בידיים... וכן... כולם עבי בשר !! ;)_________________ שתי סוגי אנשים משגעים אותי...נשים: שמצטלמות עם דאק ליפס. גברים: שלא מורידים משקפי שמש בקניון... get a life !!! |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 11:20 |
|
| |
חברימוס, מה לגבי גברים ? נראה שהבנות אוהבות אותם "בריאים וגבריים", מלאים קצת !???... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 11:26 |
|
| |
תוקן על ידי שאנל22 ב- 06/07/2015 12:12:13
שתי סוגי אנשים משגעים אותי...נשים: שמצטלמות עם דאק ליפס. גברים: שלא מורידים משקפי שמש בקניון... get a life !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 11:28 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  | לי תמיד אומרים שיש לי חוש הומור של שמנים..;) ואני גאה בזה נורא ! כי בתאכלס... קשה להצחיק אותי... רק כמה חברהס שאפשר לספור בידיים... וכן... כולם עבי בשר !! ;)_________________ |
|
|
|
לא הבנתי בדיוק מה הקשר אבל ניזרום אתך
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 11:30 |
|
| |
| רציף כתב: |  | חברימוס, מה לגבי גברים ? נראה שהבנות אוהבות אותם "בריאים וגבריים", מלאים קצת !???... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בריאים וגבריים אצלי זו בטן שטוחה ושרירית,מתניים צרות ,חזה רחב וכתפיים נפוחות בקטנה ..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 11:35 |
|
| |
אביה... ראית הרבה סרטים של דיסני אה ?
תוקן על ידי שאנל22 ב- 06/07/2015 12:13:50
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 12:27 |
|
| |
בסד
אגב שאנל,אהבתי את הסגנון כתיבה שלך... כ"כ שמחה שחזרת אלינו שיוא(=
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 12:35 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | אביה... ראית הרבה סרטים של דיסני אה ?
תוקן על ידי שאנל22 ב- 06/07/2015 12:13:50
שתי סוגי אנשים משגעים אותי...נשים: שמצטלמות עם דאק ליפס. גברים: שלא מורידים משקפי שמש בקניון... get a life !!! |
|
ראיתי במו עיניי הענקיות בחורים כאלה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 12:38 |
|
| |
|
|
|