בית פורומים שידוכי חרדים

אכלת אותה ! תרתי משמע...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/7/2015 15:43 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
חברימוס,

מה לגבי גברים ?

נראה שהבנות אוהבות אותם "בריאים וגבריים", מלאים קצת !???...

נשלח מהאנדרואיד שלי

בריאים וגבריים אצלי זו בטן שטוחה ושרירית,מתניים צרות ,חזה רחב וכתפיים נפוחות בקטנה ..פששש אני יעשה לך הזמנה, יהיה מוכן עוד חודש. דרישה בעייתית מדי הא..
חחח אם תשמעי את הדרישות שלי... ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2015 15:45 לינק ישיר 

הדרישות שלכם כבר מוכרות וידועות :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2015 15:47 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
נו טוב..נוותר על השרירים בבטן.העיקר שתהיה שטוחה..דווקא על זה את מוותרת?! 15/20 כפיפות בטן לפני השינה ויש שרירי בטן ברמה מספיקה. הכי קל שיש. על מה היית מציע לוותר?
אני לא מציע לוותר. תעמדי על הדברים החשובים לך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2015 15:49 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
הדרישות שלכם כבר מוכרות וידועות :)
יש את הדרישות הידועות, אבל יש עוד

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2015 15:52 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
נו טוב..נוותר על השרירים בבטן.העיקר שתהיה שטוחה..דווקא על זה את מוותרת?! 15/20 כפיפות בטן לפני השינה ויש שרירי בטן ברמה מספיקה. הכי קל שיש. על מה היית מציע לוותר?אני לא מציע לוותר. תעמדי על הדברים החשובים לך
הקוביות בבטן זה עניין שולי.בהחלט אוותר עליהן אם הבחור יהלום.אם יהיו לו קוביות-זה רק רווח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2015 15:54 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
הדרישות שלכם כבר מוכרות וידועות :)יש את הדרישות הידועות, אבל יש עוד
עיניים צהובות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2015 15:56 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
נו טוב..נוותר על השרירים בבטן.העיקר שתהיה שטוחה..דווקא על זה את מוותרת?! 15/20 כפיפות בטן לפני השינה ויש שרירי בטן ברמה מספיקה. הכי קל שיש. על מה היית מציע לוותר?אני לא מציע לוותר. תעמדי על הדברים החשובים לך הקוביות בבטן זה עניין שולי.בהחלט אוותר עליהן אם הבחור יהלום.אם יהיו לו קוביות-זה רק רווח
עם קצת רצון טוב, אפשר לעבוד על זה אחרי החתונה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2015 15:57 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
נו טוב..נוותר על השרירים בבטן.העיקר שתהיה שטוחה..דווקא על זה את מוותרת?! 15/20 כפיפות בטן לפני השינה ויש שרירי בטן ברמה מספיקה. הכי קל שיש. על מה היית מציע לוותר?אני לא מציע לוותר. תעמדי על הדברים החשובים לך הקוביות בבטן זה עניין שולי.בהחלט אוותר עליהן אם הבחור יהלום.אם יהיו לו קוביות-זה רק רווח עם קצת רצון טוב, אפשר לעבוד על זה אחרי החתונה.
*עם קצת רצון טוב,ועם אחת כמוני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2015 15:58 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
הדרישות שלכם כבר מוכרות וידועות :)יש את הדרישות הידועות, אבל יש עוד עיניים צהובות?
זה דוקא יכול להיות מענין, אבל הפעם התכוונתי דוקא לתכונות אופי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2015 16:00 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
הדרישות שלכם כבר מוכרות וידועות :)יש את הדרישות הידועות, אבל יש עוד עיניים צהובות? זה דוקא יכול להיות מענין, אבל הפעם התכוונתי דוקא לתכונות אופי.
אותי לא יהיה אפשר להפתיע בקטע של האופי.גם בזה אתם די צפויים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2015 16:01 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
נו טוב..נוותר על השרירים בבטן.העיקר שתהיה שטוחה..דווקא על זה את מוותרת?! 15/20 כפיפות בטן לפני השינה ויש שרירי בטן ברמה מספיקה. הכי קל שיש. על מה היית מציע לוותר?אני לא מציע לוותר. תעמדי על הדברים החשובים לך הקוביות בבטן זה עניין שולי.בהחלט אוותר עליהן אם הבחור יהלום.אם יהיו לו קוביות-זה רק רווח עם קצת רצון טוב, אפשר לעבוד על זה אחרי החתונה. *עם קצת רצון טוב,ועם אחת כמוני
אחת כמוך זה המוטיבציה. מקווה שאשתי תהיה בעלת מוטיבציה בעצמה, קשה לסחוב מישהו בלי מוטיבציה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2015 16:03 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
הדרישות שלכם כבר מוכרות וידועות :)יש את הדרישות הידועות, אבל יש עוד עיניים צהובות? זה דוקא יכול להיות מענין, אבל הפעם התכוונתי דוקא לתכונות אופי. אותי לא יהיה אפשר להפתיע בקטע של האופי.גם בזה אתם די צפויים
כאילו שאתן ממש מפתיעות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2015 16:25 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
נו טוב..נוותר על השרירים בבטן.העיקר שתהיה שטוחה..דווקא על זה את מוותרת?! 15/20 כפיפות בטן לפני השינה ויש שרירי בטן ברמה מספיקה. הכי קל שיש. על מה היית מציע לוותר?אני לא מציע לוותר. תעמדי על הדברים החשובים לך הקוביות בבטן זה עניין שולי.בהחלט אוותר עליהן אם הבחור יהלום.אם יהיו לו קוביות-זה רק רווח עם קצת רצון טוב, אפשר לעבוד על זה אחרי החתונה. *עם קצת רצון טוב,ועם אחת כמוני אחת כמוך זה המוטיבציה. מקווה שאשתי תהיה בעלת מוטיבציה בעצמה, קשה לסחוב מישהו בלי מוטיבציה.
*אחת כמוני זו המוטיבציה,וזו האהובה שלמענה הוא יעשה הכל ;)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/7/2015 16:58 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בסד

אגב
שאנל,אהבתי את הסגנון כתיבה שלך...
כ"כ שמחה שחזרת אלינו שיוא(=
תודה מתוקה=) באהבה

שתי סוגי אנשים משגעים אותי...נשים: שמצטלמות עם דאק ליפס.
גברים: שלא מורידים משקפי שמש בקניון...
get a life !!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/7/2015 17:06 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:
אין מה לעשות !!! כמה שתכחישו את זה .... זה ככה !! גברים מחפשים את הרזון ובטח בשנת 2015 שהם מחפשים אותה גם עם כמה שיותר פוטושופ..... עכשיו לא התכוונתי לקולבים של זארה...(למרות שגם את זה הם אוהבים...) אלא רזה נומאלית !!! ולא פעם ולא פעמיים שמעתי את המשפט ...״ לא משנה איך היא נראת ... העיקר שתיהיה רזה!!״ מטומטם אני יודעת... אבל קיים ! זה מה שמוכרים לנו היום...לא מטומטם בכלל. הכל ענין של טעם. בדיוק כמו גבוה או נמוך, שחום או בהיר, חכם או טיפש, שמח או דכאוני, וכו' וכו' כל אחד מתחבר למשהו אחר. והחיבור חשוב מאוד בזוגיות. הן חיבור פנימי והן חיבור חיצוני
תקרא שוב ותבין שזו כוונתי. ולמה זה מטומטם ? ראה ליעיל למה רצתה אותה עבת הבשר לפסוח (לשון דילג) על היותה שמינע בדימוס....

שתי סוגי אנשים משגעים אותי...נשים: שמצטלמות עם דאק ליפס.
גברים: שלא מורידים משקפי שמש בקניון...
get a life !!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אכלת אותה ! תרתי משמע...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 ... 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext