בריאים וגבריים אצלי זו בטן שטוחה ושרירית,מתניים צרות ,חזה רחב וכתפיים נפוחות בקטנה ..פששש אני יעשה לך הזמנה, יהיה מוכן עוד חודש.
דרישה בעייתית מדי הא..
חחח אם תשמעי את הדרישות שלי... ;)
נשלח ב-6/7/2015 15:45
הדרישות שלכם כבר מוכרות וידועות :)
נשלח ב-6/7/2015 15:47
אביה12 כתב:
נו טוב..נוותר על השרירים בבטן.העיקר שתהיה שטוחה..דווקא על זה את מוותרת?! 15/20 כפיפות בטן לפני השינה ויש שרירי בטן ברמה מספיקה. הכי קל שיש.
על מה היית מציע לוותר?
אני לא מציע לוותר. תעמדי על הדברים החשובים לך
נשלח ב-6/7/2015 15:49
אביה12 כתב:
הדרישות שלכם כבר מוכרות וידועות :)
יש את הדרישות הידועות, אבל יש עוד
נשלח ב-6/7/2015 15:52
דודכהן822 כתב:
נו טוב..נוותר על השרירים בבטן.העיקר שתהיה שטוחה..דווקא על זה את מוותרת?! 15/20 כפיפות בטן לפני השינה ויש שרירי בטן ברמה מספיקה. הכי קל שיש.
על מה היית מציע לוותר?אני לא מציע לוותר. תעמדי על הדברים החשובים לך
הקוביות בבטן זה עניין שולי.בהחלט אוותר עליהן אם הבחור יהלום.אם יהיו לו קוביות-זה רק רווח
נשלח ב-6/7/2015 15:54
דודכהן822 כתב:
הדרישות שלכם כבר מוכרות וידועות :)יש את הדרישות הידועות, אבל יש עוד
עיניים צהובות?
נשלח ב-6/7/2015 15:56
אביה12 כתב:
הקוביות בבטן זה עניין שולי.בהחלט אוותר עליהן אם הבחור יהלום.אם יהיו לו קוביות-זה רק רווח
עם קצת רצון טוב, אפשר לעבוד על זה אחרי החתונה.
נשלח ב-6/7/2015 15:57
דודכהן822 כתב:
הקוביות בבטן זה עניין שולי.בהחלט אוותר עליהן אם הבחור יהלום.אם יהיו לו קוביות-זה רק רווח עם קצת רצון טוב, אפשר לעבוד על זה אחרי החתונה.
*עם קצת רצון טוב,ועם אחת כמוני
נשלח ב-6/7/2015 15:58
אביה12 כתב:
עיניים צהובות?
זה דוקא יכול להיות מענין, אבל הפעם התכוונתי דוקא לתכונות אופי.
נשלח ב-6/7/2015 16:00
דודכהן822 כתב:
עיניים צהובות? זה דוקא יכול להיות מענין, אבל הפעם התכוונתי דוקא לתכונות אופי.
אותי לא יהיה אפשר להפתיע בקטע של האופי.גם בזה אתם די צפויים
נשלח ב-6/7/2015 16:01
אביה12 כתב:
הקוביות בבטן זה עניין שולי.בהחלט אוותר עליהן אם הבחור יהלום.אם יהיו לו קוביות-זה רק רווח עם קצת רצון טוב, אפשר לעבוד על זה אחרי החתונה.
אחת כמוך זה המוטיבציה. מקווה שאשתי תהיה בעלת מוטיבציה בעצמה, קשה לסחוב מישהו בלי מוטיבציה.
נשלח ב-6/7/2015 16:03
אביה12 כתב:
עיניים צהובות? זה דוקא יכול להיות מענין, אבל הפעם התכוונתי דוקא לתכונות אופי.
אותי לא יהיה אפשר להפתיע בקטע של האופי.גם בזה אתם די צפויים
כאילו שאתן ממש מפתיעות.
נשלח ב-6/7/2015 16:25
דודכהן822 כתב:
אחת כמוך זה המוטיבציה. מקווה שאשתי תהיה בעלת מוטיבציה בעצמה, קשה לסחוב מישהו בלי מוטיבציה.
*אחת כמוני זו המוטיבציה,וזו האהובה שלמענה הוא יעשה הכל ;)
נשלח ב-6/7/2015 16:58
חייכנית770 כתב:
בסד
אגב שאנל,אהבתי את הסגנון כתיבה שלך... כ"כ שמחה שחזרת אלינו שיוא(=
תודה מתוקה=) באהבה
נשלח ב-6/7/2015 17:06
דודכהן822 כתב:
אין מה לעשות !!! כמה שתכחישו את זה .... זה ככה !! גברים מחפשים את הרזון ובטח בשנת 2015 שהם מחפשים אותה גם עם כמה שיותר פוטושופ..... עכשיו לא התכוונתי לקולבים של זארה...(למרות שגם את זה הם אוהבים...) אלא רזה נומאלית !!! ולא פעם ולא פעמיים שמעתי את המשפט ...״ לא משנה איך היא נראת ... העיקר שתיהיה רזה!!״ מטומטם אני יודעת... אבל קיים ! זה מה שמוכרים לנו היום...לא מטומטם בכלל. הכל ענין של טעם. בדיוק כמו גבוה או נמוך, שחום או בהיר, חכם או טיפש, שמח או דכאוני, וכו' וכו' כל אחד מתחבר למשהו אחר. והחיבור חשוב מאוד בזוגיות. הן חיבור פנימי והן חיבור חיצוני
תקרא שוב ותבין שזו כוונתי. ולמה זה מטומטם ? ראה ליעיל למה רצתה אותה עבת הבשר לפסוח (לשון דילג) על היותה שמינע בדימוס....