|
|
| נשלח ב-6/7/2015 17:29 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | דוד ואביה... יאללה תרגעו בנות שתיכן יפות ;)
תוקן על ידי שאנל22 ב- 06/07/2015 17:12:00
שתי סוגי אנשים משגעים אותי...נשים: שמצטלמות עם דאק ליפס. גברים: שלא מורידים משקפי שמש בקניון... get a life !!!
רצית משהו? היא רצתה דמי שדכנות, אבל היא תקנה את זה אחרי שהיא הבינה שהיא לא תקבל.
אכלת אותה שאנל..:P |
| חחח עכשיו החזרת את זה לנושא של האשכול, לאף אחד לא יהיה תלונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 17:32 |
|
| |
שתי סוגי אנשים משגעים אותי...נשים: שמצטלמות עם דאק ליפס. גברים: שלא מורידים משקפי שמש בקניון... get a life !!!
את מתכוונת... תרגעו בנים, שתיכם שריריים. ;)
אפ אפפ..תוציא אותי מהתמונה! נעשה פוטושופ
פוטושופ תעשה לאשתך |
| יפתח חלון.. "אתה בטוח שאתה רוצה לשנות?" ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 17:34 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | דוד ואביה... יאללה תרגעו בנות שתיכן יפות ;)
פוטושופ תעשה לאשתך יפתח חלון.. "אתה בטוח שאתה רוצה לשנות?" ;) |
|
אם היא תעצבן אותך..זה דווקא יהיה טובב ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 17:39 |
|
| |
פוטושופ תעשה לאשתך יפתח חלון.. "אתה בטוח שאתה רוצה לשנות?" ;)
אם היא תעצבן אותך..זה דווקא יהיה טובב ;) |
| יש לי דרכים אחרות לטפל בה כשהיא תעצבן אותי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 17:41 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | דוד ואביה... יאללה תרגעו בנות שתיכן יפות ;)
אם היא תעצבן אותך..זה דווקא יהיה טובב ;) יש לי דרכים אחרות לטפל בה כשהיא תעצבן אותי. |
|
קונג פו?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 17:53 |
|
| |
אם היא תעצבן אותך..זה דווקא יהיה טובב ;) יש לי דרכים אחרות לטפל בה כשהיא תעצבן אותי.
קונג פו? |
| ח"ו. אל תשכחי שיהיה מדובר באשתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 17:54 |
|
| |
טום צודק, זה כבר באמת לא קשור לכאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 23:04 |
|
| |
וואו וואו, חבר'ה. היה לאשכול הזה סיכוי להיות רציני!! :) מזל שמנעתם את זה ממנו. שלא נהיה כבדים וכל זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 01:12 |
|
| |
לי מאוד הפריע שמנות. לא ניגשתי להצעות אם הבחורה הייתה טיפה מעל לממוצע. זה היה אחד הדברים הראשוני שביררתי. זאת מכיוון שממש לא נמשכתי ל"בריאות בשר". היו שאמרו לי "תחליק תחליק.. אתה מפספס המון הצעות בגלל זה.." כיום, אחרי כמה שנות נישואין לאישה רזה ומדהימה - אני שמח שלא וויתרתי. מי שלא נמשך לשמנות שלא יתפשר על זה.. ולגבי כאלו שעשו דיאטה - אם זה היה משהו דרסטי ממש - אני הייתי מתרחק. אבל אם זה 10 - 12 ק"ג - אזי תמיד בתמיכה של בני הזוג ניתן לשמור על המשך מראה מצודד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 01:18 |
|
| |
אני שמח לשמוע ממך את זה. למרות שידוע לי שחלק נכבד מהבחורות הרזות לא חוזרות לגיזרה שלהן אחרי הלידה. אבל זה חשוב לי לחיבור הראשוני, למציאת חן. אחרי שאני כבר יואהב אותה, אני בטוח שזה כבר פחות יפריע לי(בתקווה שבתמיכתי היא כן תצליח לחזור לעצמה).
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 01:28 |
|
| |
| דודכהן822 כתבה: |  | אני שמח לשמוע ממך את זה. למרות שידוע לי שחלק נכבד מהבחורות הרזות לא חוזרות לגיזרה שלהן אחרי הלידה. אבל זה חשוב לי לחיבור הראשוני, למציאת חן. אחרי שאני כבר יואהב אותה, אני בטוח שזה כבר פחות יפריע לי(בתקווה שבתמיכתי היא כן תצליח לחזור לעצמה). |
|
סוף סוף אתה מסכים למשהו שכתבתי. אני רק רוצה למוסס אגדה אורבנית שמספרי לרווקים.. אז מספרים להם כאילו אחרי שאתה תאהב את אשתך כבר כל כך תאהב אותה שלא יהיה אכפת לך שהיא תשמין.. אז זהו שלא. לנצח יהיה אכפת לגבר איך אשתו נראית. רק שאם הוא מאוד אוהב אותה הוא יעזור לה בשבילה ובשבילו להיראות טוב ולהרזות. וד.ל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 02:04 |
|
| |
| Married כתב: |  | | דודכהן822 כתבה: |  | אני שמח לשמוע ממך את זה. למרות שידוע לי שחלק נכבד מהבחורות הרזות לא חוזרות לגיזרה שלהן אחרי הלידה. אבל זה חשוב לי לחיבור הראשוני, למציאת חן. אחרי שאני כבר יואהב אותה, אני בטוח שזה כבר פחות יפריע לי(בתקווה שבתמיכתי היא כן תצליח לחזור לעצמה). |
|
סוף סוף אתה מסכים למשהו שכתבתי. אני רק רוצה למוסס אגדה אורבנית שמספרי לרווקים.. אז מספרים להם כאילו אחרי שאתה תאהב את אשתך כבר כל כך תאהב אותה שלא יהיה אכפת לך שהיא תשמין.. אז זהו שלא. לנצח יהיה אכפת לגבר איך אשתו נראית. רק שאם הוא מאוד אוהב אותה הוא יעזור לה בשבילה ובשבילו להיראות טוב ולהרזות. וד.ל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| יש דברים בגו. רק שכשמדובר בבחורה שמנה שאני אמור להתאהב בה, אני לא חושב שזה יקרה, כי השומן זה מחסום גדול מבחינתי. אבל אם מדובר כבר באשה שאני אוהב, השומן אולי יפריע לי(ואעשה הכל כדי שתחזור להיות רזה וקלילה), אבל אני עדין יואהב אותה למרות זאת.
ו... אני מסכים או מתנגד לנאמר, לא לאדם ח"ו. אז יש דברים שאני מסכים איתך ויש שאחלוק עליך.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 14:02 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | דודכהן822 כתבה: |  | אני שמח לשמוע ממך את זה. למרות שידוע לי שחלק נכבד מהבחורות הרזות לא חוזרות לגיזרה שלהן אחרי הלידה. אבל זה חשוב לי לחיבור הראשוני, למציאת חן. אחרי שאני כבר יואהב אותה, אני בטוח שזה כבר פחות יפריע לי(בתקווה שבתמיכתי היא כן תצליח לחזור לעצמה). |
|
סוף סוף אתה מסכים למשהו שכתבתי. אני רק רוצה למוסס אגדה אורבנית שמספרי לרווקים.. אז מספרים להם כאילו אחרי שאתה תאהב את אשתך כבר כל כך תאהב אותה שלא יהיה אכפת לך שהיא תשמין.. אז זהו שלא. לנצח יהיה אכפת לגבר איך אשתו נראית. רק שאם הוא מאוד אוהב אותה הוא יעזור לה בשבילה ובשבילו להיראות טוב ולהרזות. וד.ל. נשלח מהאנדרואיד שלי יש דברים בגו. רק שכשמדובר בבחורה שמנה שאני אמור להתאהב בה, אני לא חושב שזה יקרה, כי השומן זה מחסום גדול מבחינתי. אבל אם מדובר כבר באשה שאני אוהב, השומן אולי יפריע לי(ואעשה הכל כדי שתחזור להיות רזה וקלילה), אבל אני עדין יואהב אותה למרות זאת.
ו... אני מסכים או מתנגד לנאמר, לא לאדם ח"ו. אז יש דברים שאני מסכים איתך ויש שאחלוק עליך. |
|
אבל למה יואהב ולא יאהב?????????
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 14:10 |
|
| |
| Married כתב: |  | לי מאוד הפריע שמנות. לא ניגשתי להצעות אם הבחורה הייתה טיפה מעל לממוצע. זה היה אחד הדברים הראשוני שביררתי. זאת מכיוון שממש לא נמשכתי ל"בריאות בשר". היו שאמרו לי "תחליק תחליק.. אתה מפספס המון הצעות בגלל זה.." כיום, אחרי כמה שנות נישואין לאישה רזה ומדהימה - אני שמח שלא וויתרתי. מי שלא נמשך לשמנות שלא יתפשר על זה.. ולגבי כאלו שעשו דיאטה - אם זה היה משהו דרסטי ממש - אני הייתי מתרחק. אבל אם זה 10 - 12 ק"ג - אזי תמיד בתמיכה של בני הזוג ניתן לשמור על המשך מראה מצודד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בסד
נכון אישה בריאת בשר לא צריכה לסבול כל חייה מאלימות מילולית והורדת ביטחון עצמי בגופה,רק בגלל שלבעלה יש רצון לבחורה רזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2015 10:31 |
|
| |
| Married כתב: |  | לי מאוד הפריע שמנות. לא ניגשתי להצעות אם הבחורה הייתה טיפה מעל לממוצע. זה היה אחד הדברים הראשוני שביררתי. זאת מכיוון שממש לא נמשכתי ל"בריאות בשר". היו שאמרו לי "תחליק תחליק.. אתה מפספס המון הצעות בגלל זה.." כיום, אחרי כמה שנות נישואין לאישה רזה ומדהימה - אני שמח שלא וויתרתי. מי שלא נמשך לשמנות שלא יתפשר על זה.. ולגבי כאלו שעשו דיאטה - אם זה היה משהו דרסטי ממש - אני הייתי מתרחק. אבל אם זה 10 - 12 ק"ג - אזי תמיד בתמיכה של בני הזוג ניתן לשמור על המשך מראה מצודד. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מאחר ואני מסכימה עקרונית עם התפיסה הגורסת שמראה זה פרמטר משמעותי לגמרי, אין לי שום מושג למה מה שכתבת גרם לי להקיא. אבל הוא גרם.
|
|
|
|
|