| נשלח ב-6/7/2015 14:22 |
|
| |
אבא בשידוכים...
רבות דובר ודשו בעניין של גרושים עם רווקת ולהפך. העניין מוצה ונטחן עד דק, וכל אחת/ד תעשה/יעשה מה שטוב לה/ו.
אבל במידה ובחורה יוצאת עם גרוש שיש לו ילד/ה מנישואין קודמים, קיים קשר בריא עם הגרושה, ויש הסדרי ראייה נורמטיבים ביקורים סדירים וכו, האם שוכנות ושוכני הפורם היקרים רואים בדבר מעלה? לעניות דעתי, יש כמה וכמה מעלות כמו עולם רגשי ברור יותר, אחריות מחייבת, וכו אשמח לשמוע איזה מעלות אתם רואים בלצאת עם אב לילד/ה נ.ב האשכול נכתב על גרוש ולא על גרושה שמטבע הדברים בד"כ המשמורת אצלה, ואז העסקה כוללת מגורים עם ילד/ה העניין שונה, אך אשמח לשמוע מעלות וצדדים חיובים גם למקרה שכזה. תודה לכם...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 14:31 |
|
| |
בסד
תראי אצלי לא תשמעי מעלות...רק חסרונות
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 14:39 |
|
| |
אני נפגשתי עם מקרה דומה רק הפוך..גרושה עם ילד כן יש פלוסים שאין ברווקות ומאידך מינוסים..בקיצור לא הייתי שולל..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 14:42 |
|
| |
חייכנית, לא ביקשתי חסרנות.. אין חובה להגיב אם אין מה להוסיף..
כן טום, אני יודעת השאלה שלי לא אם לשלול אלא מה המעלות, תוכל להרחיב?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 14:50 |
|
| |
את מגיעה לבית שבו חיי הבית הנתינה, הם כבר מוטבעים בדם.. הפלוס האישי אצלי זה היה בלקיחת האחריות והכובד ראש בחיים, יותר מרווקה סטנדרט, ואם כפי שתארת,יש גם יחסי גרוש גרושה מצויינים..זה מעיד על מורכבות, שממנה אותו אחד יצא בצורה הכי מיטבית ,והתחשל יותר במבחן החיים..מטירון רווק..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 14:52 |
|
| |
יצא לי להכיר בחור עם ילד..בחור מדהים!רגיש בצורה יוצאת מן הכלל,יחס מיוחד לילדים,הבנה דקה מן הדקה בכל מה שקשור לזוגיות ואמונה חזקה..הלוואי עלי בעל עם התכונות הללו..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 15:11 |
|
| |
הכל נכון, יש מעלות לגבר עם ילד, רציני ומחושב. אבל האם זה מה שבחורה רווקה צריכה?! האם לא עדיף לבנות את הדברים האלה יחד בצורה הטובה ביותר לשני בני הזוג מאשר לקחת מישהו כבר בנוי בצורה מסויימת?!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 15:19 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | הכל נכון, יש מעלות לגבר עם ילד, רציני ומחושב. אבל האם זה מה שבחורה רווקה צריכה?! האם לא עדיף לבנות את הדברים האלה יחד בצורה הטובה ביותר לשני בני הזוג מאשר לקחת מישהו כבר בנוי בצורה מסויימת?! |
|
זה שיקול נכון,רק שבגיל מסוים הוא כבר לא כזה קריטי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 15:53 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | הכל נכון, יש מעלות לגבר עם ילד, רציני ומחושב. אבל האם זה מה שבחורה רווקה צריכה?! האם לא עדיף לבנות את הדברים האלה יחד בצורה הטובה ביותר לשני בני הזוג מאשר לקחת מישהו כבר בנוי בצורה מסויימת?!
זה שיקול נכון,רק שבגיל מסוים הוא כבר לא כזה קריטי |
| באותו גיל מסויים גם בחור רווק כבר בנוי ומחושב בצורה מסויימת. עדין אני לא רואה שום יתרון לרווק/ה לקחת גרוש/ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 15:55 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | הכל נכון, יש מעלות לגבר עם ילד, רציני ומחושב. אבל האם זה מה שבחורה רווקה צריכה?! האם לא עדיף לבנות את הדברים האלה יחד בצורה הטובה ביותר לשני בני הזוג מאשר לקחת מישהו כבר בנוי בצורה מסויימת?!
זה שיקול נכון,רק שבגיל מסוים הוא כבר לא כזה קריטיבאותו גיל מסויים גם בחור רווק כבר בנוי ומחושב בצורה מסויימת. עדין אני לא רואה שום יתרון לרווק/ה לקחת גרוש/ה. |
|
מערערת.יצאתי פעם עם בחור בן 27 שהתנהג כמו בן 20.אתה אפפעם לא יכול לדעת
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 16:08 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | הכל נכון, יש מעלות לגבר עם ילד, רציני ומחושב. אבל האם זה מה שבחורה רווקה צריכה?! האם לא עדיף לבנות את הדברים האלה יחד בצורה הטובה ביותר לשני בני הזוג מאשר לקחת מישהו כבר בנוי בצורה מסויימת?!
זה שיקול נכון,רק שבגיל מסוים הוא כבר לא כזה קריטיבאותו גיל מסויים גם בחור רווק כבר בנוי ומחושב בצורה מסויימת. עדין אני לא רואה שום יתרון לרווק/ה לקחת גרוש/ה.
מערערת.יצאתי פעם עם בחור בן 27 שהתנהג כמו בן 20.אתה אפפעם לא יכול לדעת |
| מבטיח לך שאם הוא היה גרוש הוא לא היה מתנהג אחרת, את רק היית מבינה למה הוא גרוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 16:11 |
|
| |
דודכהן, גירושים זה זה סוג של פירוק פירוק חד וכואב, יש כטלה שמפרקים ויש כאלה שנבנים, ואדם שיוצא מחוויה מטלטלת בנוי ומחושל, הוא לא ידמה לגבר בן אותו הגיל, לא כולם רואים בנישואים עם גרוש ברירת מחדל, אבל בהחלט מסכימה איתך, שתמיד עדיף להתחיל יחד מאותה נקודת פתיחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 16:20 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | הכל נכון, יש מעלות לגבר עם ילד, רציני ומחושב. אבל האם זה מה שבחורה רווקה צריכה?! האם לא עדיף לבנות את הדברים האלה יחד בצורה הטובה ביותר לשני בני הזוג מאשר לקחת מישהו כבר בנוי בצורה מסויימת?!
זה שיקול נכון,רק שבגיל מסוים הוא כבר לא כזה קריטיבאותו גיל מסויים גם בחור רווק כבר בנוי ומחושב בצורה מסויימת. עדין אני לא רואה שום יתרון לרווק/ה לקחת גרוש/ה.
מערערת.יצאתי פעם עם בחור בן 27 שהתנהג כמו בן 20.אתה אפפעם לא יכול לדעת מבטיח לך שאם הוא היה גרוש הוא לא היה מתנהג אחרת, את רק היית מבינה למה הוא גרוש. |
|
אמרתי זאת כתגובה למשפט''באותו גיל מסוים גם בחור רווק כבר בנוי ומחושב בצורה מסוימת''.(אין לי פה איך למרקר אתזה) לא אמרתי שאם הוא היה גרוש המצב היה יותר טוב.ושוב-זה תלוי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 16:56 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | דודכהן, גירושים זה זה סוג של פירוק פירוק חד וכואב, יש כטלה שמפרקים ויש כאלה שנבנים, ואדם שיוצא מחוויה מטלטלת בנוי ומחושל, הוא לא ידמה לגבר בן אותו הגיל, לא כולם רואים בנישואים עם גרוש ברירת מחדל, אבל בהחלט מסכימה איתך, שתמיד עדיף להתחיל יחד מאותה נקודת פתיחה. |
|
מצד אחד.. גרוש בנוי ומחושל, מצד שני הוא גם סוחב איתו משקעים לא קטנים שא"א לדעת מתי הם ישפיעו על הקשר הזוגי ובאיזה צורה. אותו דבר עם ילדים להורים גרושים, יש כאלה שנבנים מזה, ויש כאלה שלהפך. שכל אחד יעשה מה שהוא חושב, אבל ברור שיש בזה גם סיכונים לא קטנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 16:59 |
|
| |
מערערת.יצאתי פעם עם בחור בן 27 שהתנהג כמו בן 20.אתה אפפעם לא יכול לדעת מבטיח לך שאם הוא היה גרוש הוא לא היה מתנהג אחרת, את רק היית מבינה למה הוא גרוש.
אמרתי זאת כתגובה למשפט''באותו גיל מסוים גם בחור רווק כבר בנוי ומחושב בצורה מסוימת''.(אין לי פה איך למרקר אתזה) לא אמרתי שאם הוא היה גרוש המצב היה יותר טוב.ושוב-זה תלוי |
| שאלו פה על יתרון של רווק על פני גרוש, ועל זה עניתי שאני לא חושב שיש יתרון כזה, כי יחד עם היתרונות באים גם חסרונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 20:52 |
|
| |
מי שעובר משהו בחיים ושורד, בדרך כלל הוא בנוי יותר טוב. אין להשוות אדם עם ניסיון חיים בן 32 ואדם ללא ניסיון חיים בן 32. שניהם יכולים להיות עם אותם נתונים בדיוק, אבל זה עם הניסיון חיים הוא יהיה אדם עשיר יותר, בוגר יותר, אחראי יותר, מבין יותר, מכיל יותר, מהשני.
|
|
|
|
|