|
|
| נשלח ב-6/7/2015 20:55 |
|
| |
חברה מאוד טובה שלי נשואה לגרוש עם ילד... בתחילת הנישואים הוא לא היה בקשר עם הילד אבל היא דווקא דחפה לקשר קרוב יותר אני ממש רואה שא' בגלל שהוא היה נשוי כבר פעם היום הוא עובד יותר קשה כדי שהדברים יצליחו וב' הוא הרבה יותר בוגר ומחליק על דברים שנשוי פעם ראשונה לא היה מחליק אותם... מבחינת העובדה שהוא גרוש עם ילד אני לא רואה בעיה בכלל וגם היא לא אני חושבת שהבעיה הגדולה ביותר זה התשלום מזונות שפתאום נופל עלייך ואם יש משמורת חלקית אז לפעמים באמת הגרושה יכולה "לזרוק" את הילד על הגרוש מה שיכול להפריע לפעמים... זה באמת מאוד תלוי מה הקשר בין הבני זוג לשעבר לדעתי זאת הנקודה החשובה באמת
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 21:56 |
|
| |
אז דבר ראשון- היצע וביקוש... גרושות בלי ילדים מחכות יותר זמן מגרושים עם ילדים. כי השוק רווי בבחורות... ודי88- כתבת שלפעמים זורקים אצלו את הילד וזה קשה. אז וודאי שזה קשה. מורכב מאוד! אבל אני מסתכלת על זה ממקום אחר. כשהציעו לי אחד עם ילד אמרתי שאסכים לשמוע רק כשאוודא עם עצמי שאני מקבלת את הילד יחד איתו. כשמתחתנים עם בן אדם אי אפשר להגיד לו -אני מתחתן רק עם חצי ממך. וילד של בן אדם זה כל כולו. לא חצי. אם אני רוצה את הבעל בבית, אני אמורה לרצות איתו את הילד. למרות שהוא נמצא אצל האמא. לא לנשום לרווחה כל פעם שהוא לא מגיע. לכאוב יחד עם הבעל את הגעגוע.. וזה לא פשוט. ובחיים זה לא תמיד עומד במבחן המציאות. אבל לדעתי זו צריכה להיות השאיפה והמוכנות הבסיסית לפחות כשניגשים לכזה שידוך. ואז מתמודדים גם עם הזמנים שזה יותר קשה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 22:08 |
|
| |
כוזרית בתחילת התגובה רשמתי שהם לא היו בקשר האבא והבן אבל מאז שחברה שלי התחתנה היא מנסה לדחוף את בעלה לשמור יותר על קשר משמע שלא רק שהיא לא מתנגדת אליו היא מאוד בעדו הבעיה היא הגרושה שהקשר ביניהם לא טוב ואז כביכול כשלא נוח לה שהילד יהיה בבית היא "זורקת" אותו על בעלה בלי לשאול ובלי קביעת ימים קבועים מראש... אם זה היה הסידור מלכתחילה אז זה משהו אחר אבל בהיעדר סידור קבוע זאת בהחלט יכולה להיות בעיה במיוחד בשביל מישהי שאלה השנים לבניית התא המשפחתי שלה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 22:16 |
|
| |
סבבה. המילים שלך רק עזרו לי להגיע לנקודה.. גם אם אצל החברה שלך זה מתנהל נכון, שמעתי הרבה אחרים שהגישה שלהם זה- גרוש עם ילד זה בסדר כי הוא אצלה ולא מרגישים וכדומה. גישה של הילד הוא שלו. אז רציתי לחדד שלדעתי מי שרוצה לשמוע על מקרה כזה צריך לעבוד על עצמו שהילד הוא של שניהם. במידה מסוימת לפחות. ברור שיש החלטות ורגעים שהם רק של ההורים הביולוגים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 22:56 |
|
| |
כוזרית, העלית נקודה חשובה מאד, תודה. באופן אישי חושבת שנישואים עם ילד זה נקודת מוצא אחרת, ובהחלט לא לכל אחד היא מומלצת ומתאימה. וכל מקרה צריך להבדק לגופו, אבל בהחלט יכולה ללמד על גבר שידע והכיר מהוא עול הנישואין ואם הוא הולך לקראת סבב 2 הוא ניכנס לזה מתוך תבונה עיניים פקוחות ומתוך בגרות והבנה של מהות הזוגיות והנישואין, נקודה נוספת לטובת בחור כזה היא הפקת לקחים וחשבון נפש מחושלות , הקרבה נתינה ושאר נקודת חושבות שציינתם
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 23:16 |
|
| |
מצד שני אל תשכחו שהוא גרוש, משהו לא עבד עם הראשונה, מי ערב שיעבוד עם השניה?! אולי יש דברים שתדעו אותם כמובן רק אחרי החתונה, אבל אז יהיה כבר מאוחר מידי?! זה שהוא שרד לא אומר שהוא מחושל, אולי להיפך, אולי זאת גרושתו שסבלה והתחשלה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 23:21 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | מצד שני אל תשכחו שהוא גרוש, משהו לא עבד עם הראשונה, מי ערב שיעבוד עם השניה?! אולי יש דברים שתדעו אותם כמובן רק אחרי החתונה, אבל אז יהיה כבר מאוחר מידי?! זה שהוא שרד לא אומר שהוא מחושל, אולי להיפך, אולי זאת גרושתו שסבלה והתחשלה?! |
|
מבררים..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2015 23:34 |
|
| |
בגיל מסוים כבר אמורים לדעת לזהות אם האדם בפניך הוא בעייתי או שלא. ככל שמתבגרים הבירורים נהיים פחות חשובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 01:06 |
|
| |
מעלות: בד"כ הוא יהיה יותר בוגר ו"מבושל". אך לא בהכרח. הוא יבין כמה חשוב לשמור על הזוגיות. אין חכם כבעל הנסיון. חסרונות: תשלומי מזונות. אין כמו אהבה ראשונה ונישואין ראשונים. הם יהיו חרוטים לו לנצח על לוח ליבו. אני הייתי ניגש להצעה כזו רק אם זה משהו ממש ממש, אבל ממש מיוחד! משהו שלא היית מקבלת לולא הוא היה גרוש עם ילד.. בכ"מ בהצלחה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2015 10:50 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | | מי שעובר משהו בחיים ושורד, בדרך כלל הוא בנוי יותר טוב. אין להשוות אדם עם ניסיון חיים בן 32 ואדם ללא ניסיון חיים בן 32. שניהם יכולים להיות עם אותם נתונים בדיוק, אבל זה עם הניסיון חיים הוא יהיה אדם עשיר יותר, בוגר יותר, אחראי יותר, מבין יותר, מכיל יותר, מהשני. |
|
נכון. מדוייק. העניין הוא שכדי לעבור משו בחיים לא צריך להיות בן 32. תאמין למישי רווקה לא בת 32 שעברה מספיק.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2015 19:45 |
|
| |
שהוא יכול להביא ילדים. או יתכן ששמעת על הגרוש הזה גדולות ונצורות. אם את צעירה ורווקה, לא הייתי ממליץ לך לצאת עם גרוש + ילדה + הוא בקשר עם גרושתו, ויש לו לפרנס.. ולרוב, גברים אשמים בגירושין שלהם, ולא האישה, ככה אומרים. אם את גרושה, תבדקי לגופו של האיש, ולא לפי המעמד האישי שלו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|