|
|
| נשלח ב-7/7/2015 01:57 |
|
| |
| Married כתב: |  | | דודכהן822 כתבה: |  | לא מסכים איתך. קל להתמודד כשאין לך מול מה. קשה הרבה יותר כשהכל בכף ידך. כל בוקר אנחנו מתפללים "ואל תביאני לידי ניסיון". |
|
אתה לא חייב להסכים איתי. המציאות היאנזו שכמוני.. וכמאמר הגדולים ממני "ואף על פי כן נוע תנוע"... נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אפשר הסבר למאמר הגדולים ממך? והקשר לנושא זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 02:49 |
|
| |
מצטרפת ללייק. והמכשיר לא שלי. משהו זמני.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 08:07 |
|
| |
| ליטאית4 כתבה: |  | מצטרפת ללייק. והמכשיר לא שלי. משהו זמני. |
|
ככה זה מתחיל. סלחי לי אבל את צבועה!!!! הגלישה פה היא לא לצורכי עבודה זה ברור כך שלא משנה למה יש לך מכשיר אלא מה השימושים איתו . כך שגם מבן זוגך אל תצפי פתאום שיהיה צדיק יותר. נ.ב. לא פעם יצא לי לשוחח פה עם אנשים בפרטי שלא מוכנים שבן זוגם יגלוש באינטרנט בזמן שהם עצמם גולשים בעבודה או בבית על wifi של שכן אבל מבן זוגם הם מצפים שלא יגלוש בכלל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-7/7/2015 08:52 |
|
| |
היא לא צבועה!! היא כרגע עם כזה פון..נכון כשהיא תגיע לצוומת של הנישואין היא תעשה את ההחלטות שלה..היא תשליך את הפון..ואז זה יהיה הכי בסדר שתדרוש מבן זוגה שאיפות דומות!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 09:14 |
|
| |
טום, אז אולי השאיפות של הבחור שהיא נפגשת איתו גם להשליך את הפון הלא כשר אחרי החתונה?! למה אותה אתה שופט לפי השאיפות שלה ולא לפי מה שהיא עושה כרגע ומה שהבחור עושה יהרג ובל יעבור!? נעים מאוד זה נקרא מוסר כפול...או כמו שלומד קרא לזה צביעות!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 09:32 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  |
אפשר הסבר למאמר הגדולים ממך? והקשר לנושא זה?
|
|
גלילאו גליליי טען שכדוה"א סובב סביב השמש.
עד אז היה נהוג להאמין שכדוה"א הוא מרכז היקום, איננו זז, אלא הכל סובב סביבו, ומכיוון שכך, דיעותיו נחשבו לחדשניות ומודרניות ומנוגדות לדעת הכנסייה הקתולית (האינקיוויזיציה). העמידו אותו למשפט על דעותיו - והכניסו אותו לבית משוגעים עד יום מותו.
האגדה אומרת שכשהוא יצא מהמשפט הוא אמר "ואעפ"כ נוע תנוע". היינו, שכשתכניסו אותי למעצר - לא תשנו את מסלול כדוה"א..
מקווה שההקשר גם כאן מובן..
תוקן על ידי Married ב- 07/07/2015 09:39:10
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 09:38 |
|
| |
| ליטאית4 כתב: |  | | מצטרפת ללייק. והמכשיר לא שלי. משהו זמני. |
|
היי דווקא אני לא חושב שזו צביעות. אבל אני לא יודע איך כן לקרוא לזה.
אבל יש לי שאלה או 2: 1) במידה ותצאי עם מישהו עם סמארטפון זמני, האם זה יהיה חיסרון? 2) למה בכלל יש לך ניק כאן? אם סמארטפון זה משהו לא טוב, אזי ק"ו ב"ב של ק"ו שאינטרנט בנחשב הוא פגע רע - וא"כ את לא אמורה להיות בכלל בעלת גישה לאינטרנט? 3)ואני שואל לא בציניות שוב, במידה ויש לך תשובות, האם לא תדחי על הסף בחור בדיוק שיענה את אותן תשובות שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 09:46 |
|
| |
Married קראתי לזה בדיוק בשם של זה מוסר כפול... לי מותר ולך אסור זה הכל!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 09:51 |
|
| |
| די88 כתב: |  | קראתי לזה בדיוק בשם של זה מוסר כפול... לי מותר ולך אסור זה הכל! |
|
הופה הופה.. נראה מה היא תענה לפני שהיא תוכתר כבעלת מוסר כפול...
ובינינו, כמעט לכל אחד יש קטעים כאלו שמעצמו הוא דורש פחות ממה שהוא דורש מאחרים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 09:58 |
|
| |
חחחחח זה נורא מצחיק שאתה אומר את זה כי בדכ רוב האנשים דורשים מעצמם הרבה יותר ממה שאחרים דורשים מהם אבל בגלל הדרישה שלהם מעצמם הם דורשים לא פחות מהצד השני אבל בן אדם שמחלל שבת לא יכול ללכת למרכז ביג באשדוד ולצעוק שבת היום!!(קצת ציניות לא מזיקה) לא קראתי לה בעלת מוסר כפול אלא זה שהיא רשמה שבשום פנים ואופן היא לא מוכנה פון לא כשר אבל כרגע באופן זמני היא עם טלפון לא כשר וגולשת באינטרנט הרי אם מישהו היה מכיר אותה פה הוא לא היה מציע לה את גדול הדור הבא בהתחשב במה שרשמתי זאת בדיוק הנקודה שאם היא עושה משהו אפילו שהוא זמני זה בסדר אבל אם בחור שמוצע לה עושה זאת באופן זמני זה big no no
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 11:49 |
|
| |
זו שאלה קצת מוזרה, וקשה גם לברר כאלה דברים. לא מעניין אותי אם היא מתפללת פעם ביום או שלוש פעמים ביום, או עם היא עם פון כשר או לא כשר, העיקר שהיא בדרך הנכונה, והיא מתקדמת בעליה. העיקר שהיא בחורה טובה ואפשר לחיות איתה בטוב ובנעימים, בלי שתפשפש ותמשמש בעבודת ה' שלי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 11:56 |
|
| |
| רציף כתבה: |  |
זו שאלה קצת מוזרה, וקשה גם לברר כאלה דברים.
לא מעניין אותי אם היא מתפללת פעם ביום או שלוש פעמים ביום, או עם היא עם פון כשר או לא כשר,
העיקר שהיא בדרך הנכונה, והיא מתקדמת בעליה.
העיקר שהיא בחורה טובה ואפשר לחיות איתה בטוב ובנעימים, בלי שתפשפש ותמשמש בעבודת ה' שלי..
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 12:16 |
|
| |
| Married כתבה: |  |
לא המכשיר שבידי האדם יעשה אותו לטוב או לפחות.
זה האדם ורק הוא.
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 12:51 |
|
| |
| Married כתב: |  | |
|
בסד
לדעתי זה כן עושה את הבן אדם. תפסיקו להיות יותר חכמים מהרבנים. יש באינטרנט הרבה בעיות שיכול להפיל גם צדיק גדול... כך שהאדם יכול להיות נפלא אבל זה לא אומר שהוא חסין אש...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/07/2015 12:55:16
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 12:53 |
|
| |
| Married כתב: |  | מצטרפת ללייק. והמכשיר לא שלי. משהו זמני.
היי
דווקא אני לא חושב שזו צביעות. אבל אני לא יודע איך כן לקרוא לזה.
אבל יש לי שאלה או 2:
1) במידה ותצאי עם מישהו עם סמארטפון זמני, האם זה יהיה חיסרון?
2) למה בכלל יש לך ניק כאן? אם סמארטפון זה משהו לא טוב, אזי ק"ו ב"ב של ק"ו שאינטרנט בנחשב הוא פגע רע - וא"כ את לא אמורה להיות בכלל בעלת גישה לאינטרנט?
3)ואני שואל לא בציניות שוב, במידה ויש לך תשובות, האם לא תדחי על הסף בחור בדיוק שיענה את אותן תשובות שלך? |
|
טוב שהבהרת את דבריך בשאלות ולא חרצת גורלות..
אין ולא היה בדבריה אמירה
שבעלה לא יחזיק והיא כן.
היא אמרה רק שזו השאיפה הכללית שלה,וודאי ששאיפתה זו תהיה הדדית..
יש כאן כאלה שההתלהמות והבורות הם השפה שלהם.
טוב שחידדת והסתייגת..
באווירת הימים של לפני תשעה באב..לדון לכף זכות ובכלל..
|
|
|
|
|