|
|
| נשלח ב-7/7/2015 13:11 |
|
| |
התלהמות ובורות...
מעניין על מי דיברת!
תוקן על ידי טום888 ב- 07/07/2015 13:28:19
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 13:24 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  |
בסד
לדעתי זה כן עושה את הבן אדם. תפסיקו להיות יותר חכמים מהרבנים. יש באינטרנט הרבה בעיות שיכול להפיל גם צדיק גדול... כך שהאדם יכול להיות נפלא אבל זה לא אומר שהוא חסין אש...
|
|
היי סליחה על השאלה.. אבל את חרדית? את כאילו ממש מעורה בציבור החרדי? כי אם כן אזי היית יודעת שלא הרבנים הם שאוסרים את הסמארטפונים.. זה העוזרים שלהם. שם מונח הרבה מאוד כסף. הדברים הללו ידועים לכל מי שמקורב ומכיר איזושהיא חצר של "גדול"..
אז לעניננו: אני לא חכם יותר מרבנים.. אלא יותר משולייתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 13:28 |
|
| |
| ליטאית4 כתב: |  | | גם לא לצורך עבודה, חוק בל יעבור אצלי. |
|
זהו!!
זה כל הציטוט שממנו קבעו הסיקו החליטו..
כל החכמים
שהיא תרצה שבעלה לא יחזיק והיא כן..
וכאן אני עומד ושואל???מניין לכם
ונשוי..גם הבין כמו שהשכל הישר מבקש..
הבהרה לפני שחורצים מסקנות..לא לשפוט על משפט כזה סתמי ואפרורי..
אבל
את המשוכנעים לא צריך לשכנע כנראה..
יש להם סדר יום
שבו הפורום משמש שק חבטות לתסכולי החיים..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 13:33 |
|
| |
| Married כתב: |  |
בסד
לדעתי זה כן עושה את הבן אדם. תפסיקו להיות יותר חכמים מהרבנים. יש באינטרנט הרבה בעיות שיכול להפיל גם צדיק גדול... כך שהאדם יכול להיות נפלא אבל זה לא אומר שהוא חסין אש...
היי סליחה על השאלה.. אבל את חרדית? את כאילו ממש מעורה בציבור החרדי? כי אם כן אזי היית יודעת שלא הרבנים הם שאוסרים את הסמארטפונים.. זה העוזרים שלהם. שם מונח הרבה מאוד כסף. הדברים הללו ידועים לכל מי שמקורב ומכיר איזושהיא חצר של "גדול"..
אז לעניננו: אני לא חכם יותר מרבנים.. אלא יותר משולייתם. |
|
בסד
אתה לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין את הבעייתיות שבדברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 13:46 |
|
| |
טום תקשיב צנזורה לא מקובלת עליי!!! בחיים אל תמחק לי הודעות בלי רשותי!!!!! את החיים האישיים שלך תשאיר מחוץ לפורום תרתי משמע!!! חוצפן... אל תדאג יהיו סנקציות לפעולה הזאת!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 13:55 |
|
| |
| די88 כתב: |  | טום תקשיב צנזורה לא מקובלת עליי!!! בחיים אל תמחק לי הודעות בלי רשותי!!!!! את החיים האישיים שלך תשאיר מחוץ לפורום תרתי משמע!!! חוצפן... אל תדאג יהיו סנקציות לפעולה הזאת!! |
|
רגע רגע!! חכו לי..
שאני אתפוס מקום טוב לפני המכות...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 13:58 |
|
| |
שאלתי את השאלה הזו כי אני צריכה לקנות מכשיר חדש.רציתי לראות בערך איך בחורים מתייחסים לעניין הזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 14:03 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | שאלתי את השאלה הזו כי אני צריכה לקנות מכשיר חדש.רציתי לראות בערך איך בחורים מתייחסים לעניין הזה.. |
|
תעשי את מה שאת חושבת שהכי נכון וטוב לגביך....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 14:06 |
|
| |
נראה לי שאני נשארת עם הכשר המעפן :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 14:25 |
|
| |
| רציף כתב: |  | זו שאלה קצת מוזרה, וקשה גם לברר כאלה דברים. לא מעניין אותי אם היא מתפללת פעם ביום או שלוש פעמים ביום, או עם היא עם פון כשר או לא כשר, העיקר שהיא בדרך הנכונה, והיא מתקדמת בעליה. העיקר שהיא בחורה טובה ואפשר לחיות איתה בטוב ובנעימים, בלי שתפשפש ותמשמש בעבודת ה' שלי.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מידי פעם את מפתיע בתגובות 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 14:41 |
|
| |
בסד
לא מעניין אותך רציף,מכיוון שגם אתה כבר נמצא בתוך הבור ואינך רוצה אישה שתגיד לך שאתה בבור... אז מעדיף אחת שתהייה בתוך הבור שלך ותנסו ביחד לעלות... לפחות אתה יודע לקבל בת זוג כמוך-זה גם מעלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2015 21:19 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| Married כתב: |  |
בסד
אתה לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין את הבעייתיות שבדברים.
מסתבר שאני ממש, אבל ממש טיפש יחסית אלייך..
|
|
בסד
בהחלט. |
|
כשאת מנסה לעלוב במישהו, אל תכתבי בס"ד מלמעלה. אינך מברכת אלא מנאצת באם את דורשת סייעתא דשמיא לדברים כאלו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2015 00:14 |
|
| |
|
|