|
|
| נשלח ב-12/8/2015 16:23 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | בחור חמד שמגיע לי בול לשרשרת של המגן דוד ניגש אלי ושאל לשלומי...
למה מה הגובה שלך
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 12/08/2015 13:57:25
|
|
הוא היה נמוך מהרגיל ... בוא נתחיל ככה... אבל הגובה שלי בערך 176 וחצי פלוס עקב שלבשתי באותו יום זה בערך 182 .. לא הכי גבוהה אבל אני לא נותנת להלם חמודות יותר ממטר שישים. ככה שבהחלט היה הבדל בסנטימטרים
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 16:52 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | בחור חמד שמגיע לי בול לשרשרת של המגן דוד ניגש אלי ושאל לשלומי...
למה מה הגובה שלך
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 12/08/2015 13:57:25 הוא היה נמוך מהרגיל ... בוא נתחיל ככה... אבל הגובה שלי בערך 176 וחצי פלוס עקב שלבשתי באותו יום זה בערך 182 .. לא הכי גבוהה אבל אני לא נותנת להלם חמודות יותר ממטר שישים. ככה שבהחלט היה הבדל בסנטימטרים |
|
איך את מסתכלת עליו מלמעלה - תרתי משמע. כאילו הוא לא "גבר" בשבילך\לידך (ככה זה נשמע)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 17:21 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | בחור חמד שמגיע לי בול לשרשרת של המגן דוד ניגש אלי ושאל לשלומי...
למה מה הגובה שלך
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 12/08/2015 13:57:25 הוא היה נמוך מהרגיל ... בוא נתחיל ככה... אבל הגובה שלי בערך 176 וחצי פלוס עקב שלבשתי באותו יום זה בערך 182 .. לא הכי גבוהה אבל אני לא נותנת להלם חמודות יותר ממטר שישים. ככה שבהחלט היה הבדל בסנטימטרים
איך את מסתכלת עליו מלמעלה - תרתי משמע. כאילו הוא לא "גבר" בשבילך\לידך (ככה זה נשמע) |
|
חלילה גם חלילה ! אני לא מכירה אותו שאשפוט עם הוא גבר או לא... לטעמי הוא היה או ניסה להיות גבר אם הוא מנסה להתחיל עם בחורה שגבוהה ממנו משמעותית... וברור שאסתכל עליו מלמעלה תרתי משמע מה אני יעשה אלוקים ברא אותי גבוהה ממנו?
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 17:22 |
|
| |
משמע דרכתי על נקודה רגישה... אז סליחה מראש אם היה על מה... זה נאמר הכל בהומור
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 17:25 |
|
| |
מחול מחול מחול...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 17:27 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | וברור שאסתכל עליו מלמעלה תרתי משמע מה אני יעשה אלוקים ברא אותי גבוהה ממנו? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
אין בעיה את יכולה להסתכל עליו מלמעלה במשמע האחד הפיזי..
אבל למה להסתכל עליו מלמעלה במשמע השני ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 17:30 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | משמע דרכתי על נקודה רגישה... אז סליחה מראש אם היה על מה... זה נאמר הכל בהומור _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
את לא צריכה לחשוש,
זה בסדר גמור, בשביל זה יש פורום,
להגיד את האמת מה שחושבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 17:37 |
|
| |
שאנל, מה זה הגובה הזה?! הלוואי עלי...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 17:50 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | מחול מחול מחול...:) |
|
המנהל יש בעיות? ;)
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 17:52 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | | וברור שאסתכל עליו מלמעלה תרתי משמע מה אני יעשה אלוקים ברא אותי גבוהה ממנו? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
אבל למה להסתכל עליו מלמעלה במשמע השני ;) |
|
לא היית בסיטואציה... אבל שערס צעצוע מנסה לשחק אותה גבר לייד חביריו השבבניקעס ואומר להם תראו איך אני משיג את המס של הגירפה... גם לבור ועם הארץ יש פור עליו...
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 17:52 |
|
| |
| שמח_תמיד כתב: |  | | משמע דרכתי על נקודה רגישה... אז סליחה מראש אם היה על מה... זה נאמר הכל בהומור _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
את לא צריכה לחשוש,
זה בסדר גמור, בשביל זה יש פורום,
להגיד את האמת מה שחושבים. |
|
לא כל עוד זה פוגע בחבר שנמצא בצד השני ...
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 17:53 |
|
| |
| uניק כתב: |  | | שאנל, מה זה הגובה הזה?! הלוואי עלי... |
|
חחח ביזראל זה קצת בעייתי... אין חתן בגובה העיניים..;)))
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 17:54 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | מחול מחול מחול...:) המנהל יש בעיות? ;) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
אמרת שאת מצטערת שלא התכוונת.אז לקחתי את סמכותי כמנהל..לסלוח לך..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 17:55 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | וברור שאסתכל עליו מלמעלה תרתי משמע מה אני יעשה אלוקים ברא אותי גבוהה ממנו? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
אבל למה להסתכל עליו מלמעלה במשמע השני ;) לא היית בסיטואציה... אבל שערס צעצוע מנסה לשחק אותה גבר לייד חביריו השבבניקעס ואומר להם תראו איך אני משיג את המס של הגירפה... גם לבור ועם הארץ יש פור עליו... _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
אז הבעיה אצלך שאת חושבת שהוא חושב עליך גירפה.
תחשבי חיובי, אולי באמת ובמתים מצאת חן בעיניו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2015 17:58 |
|
| |
למרות שאני נמוכה(לא מאוד, אני לובשת עקבים גבוהים שמפצים) אני לא נפגשת עם בחורים נמוכים. ואני מקווה שבעלי יהיה גבוה, לפחות 1.80.
|
|
|
|
|