|
|
| נשלח ב-10/7/2015 09:10 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | וואוו..את כותבת מדהים..ולא נמאס לי להגיד אתזה :)..זה קרה באמת? |
|
בהחלט! עם שש קוביות בטן שטוחה וכל תיאורייך ועוד כמה ששכחת!..;)
אבל בסדר הוא רק הכנה לאחד האמיתי שלי..:) ותודה
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 09:16 |
|
| |
| חניחניחני כתב: |  | יאי! בלי הרבה ...........! את כותבת מהמם! וזה כלכך מבאס לגלות דבר כזה! אבל את האמת - אני הייתי בודקת אם אוכל לחיות עם זה, כי בתור אחת, שאומנם לא סובלת מזה, אבל כן עם מצבי רוח משתנים מאוד (פעם הייתי בטוחה שאני דו-קוטבית:-/) אני חושבת שלמרות הקושי, אם זה בנאדם ששוה את זה, המאמץ שידרש יכפיל את השכר! ואם הוא על כדורים וזה נשלט - אז בכלל. |
|
אשרייך!
אבל מכירה אנוכי את עצמי.. אפילו שהוא הגבר המושלם.. קשה לי להתמודד ! ולא אני די גברית בקטע של התמודדות בקשיים..
אבל זה כבר נושא אחר
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 09:18 |
|
| |
| נוודת כתב: |  | את כותבת מדהים שאנל!! תיארת אותו ואת ההתלבטות בצורה כל כך נוגעת ללב, כמו שכבר אמרו, כדי לבדוק במה זה התבטא, אילו כדורים ומה תופעות הלוואי שלהם. האם עוד בני משפחה סובלים מכך? וגם מאניה דיפרסיה מורכבת מכמה חלקים: האם הוא הגיע לאלימות פיזית ? עד כדי סכנה לחיי עצמו ולאחרים, ולא יכלו להשתלט? האם מדובר בהתקפים חוזרים או פעם אחת ומאז מטופל? אולי בכלל זה יותר דיכאון כבד שלא עובר ןמשפיע על החיים ונזקק לטיפול תמידי בכדורים? אני הייתי מבררת ולא פוסלת מייד, אבל זה מאד תלוי בגיל, בנכונות ובבגרות של המשודך/ת, עצם זה שהוא סיפר בצורה כל כך כנה ופתוחה בפגישה ראשונה ולא בכדי להרחיק, אלא כי הוא ראה שיש משהו, מראה שהוא אדם מיוחד!! ואצילי!! ורגיש נשלח מהאנדרואיד שלי
אמנם אני צעירה ממנו אבל בכ״ז
מכמה בירורים..
יש השלכות..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 09:20 |
|
| |
| אפרת99 כתב: |  | ונזכרתי עוד-
אז- שאמרתי את הלא האחרון, הסוגר והגולל כ"כ התפללתי וייחלתי ,דמעתי ובכיתי שהוא לא יקח את זה קשה. נשרף לי הלב עליו. כל כך נקשרתי אליו נפשי הרגישה נקשרה בנפשו, הרגישה לא פחות
ועכשיו אוףףףף לאכזב... הוא בסך הכל מסכן ליבי היה עליו, רק איך לא לפגוע בו..
היה קשה.ומאוד
עד היום הוא לא מבין ולא מקבל. וזה עוד יותר קשה.
|
|
ואז היא תבוא... תבוא איליו.. לבושה בשמלה לבנה.. יחפה בכפות הרגליים..;)
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 09:21 |
|
| |
תודה על הברכות.. מה יש לכם ? פסדר בקטנה נפלט לי;)
ותיקון טעות..
חמש סנטים עקבון ..(עקב) לא ערבון..;)
וכובע לא גובה...
תוקן על ידי שאנל22 ב- 10/07/2015 09:26:23
Nobody perfect....I'm nobody ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 09:25 |
|
| |
מה אתם הייתם עושים?? מתמודדים? מנסים ? נותנים צ׳אנס? לבן בת זוג כזה? אם כל ההשלכות אבל עם כל הבונוסים?
באמיתי אבל...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 09:29 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | מאכזב.מתסכל. עצוב ושמח. כן שמח. לי גם היה מקרה כזה , יצאתי ל6 דייטים ארוכים,מטורפים, מאוהבים והכי מושלמים שיש! 6 ! בסוף ,רגע לפני הסוף התגלה שהגברבר לוקה באי אלו בעיות בתחום הנפשי. לא בטוח שהכי נורא, אבל ממש לא בשבילי! סיוט, חושך בעיניים, לא אמיתי. אבל - למדתי גם להודות שיצאתי מהעניין רגע לפני, שיצאתי מזה בזמן, ועדיין לא מאוחר. זה שמח. לא מוריד מהקושי, האכזבה והעצב
וכולם מסביב- טוב שיצאת מזה, תשמחי, תרקדי, תקפצי מאושר שזה עכשיו ולא אחרי ואני- אבל למה?
למה הוא היה צריך להיות כזה למה לא יכל להיות הכל טוב?
תודה ד' על הכל! הכל חסד.
שאנל- כתיבה מושלמת! חתיכת מוכשרת.
זה היה בשידוך?כי בד''כ מבררים כאלו דברים לפני שיוצאים..כמה כאב לב בירור מוקדם של המצב הבריאותי יכול לחסוך.. |
|
אביה..
את לא מבינה כמה בירורים לא כלכך עוזרים..
יש הורים שהם בונקר ומגיל ברית מילה הם שומרים את הבעיות שלו... ובטח שמדובר בכדורים פסיכיאטרים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 09:46 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | וואוו..את כותבת מדהים..ולא נמאס לי להגיד אתזה :)..זה קרה באמת?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 09:49 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | מאכזב.מתסכל. עצוב ושמח. כן שמח. לי גם היה מקרה כזה , יצאתי ל6 דייטים ארוכים,מטורפים, מאוהבים והכי מושלמים שיש! 6 ! בסוף ,רגע לפני הסוף התגלה שהגברבר לוקה באי אלו בעיות בתחום הנפשי. לא בטוח שהכי נורא, אבל ממש לא בשבילי! סיוט, חושך בעיניים, לא אמיתי. אבל - למדתי גם להודות שיצאתי מהעניין רגע לפני, שיצאתי מזה בזמן, ועדיין לא מאוחר. זה שמח. לא מוריד מהקושי, האכזבה והעצב
וכולם מסביב- טוב שיצאת מזה, תשמחי, תרקדי, תקפצי מאושר שזה עכשיו ולא אחרי ואני- אבל למה?
תודה ד' על הכל! הכל חסד.
זה היה בשידוך?כי בד''כ מבררים כאלו דברים לפני שיוצאים..כמה כאב לב בירור מוקדם של המצב הבריאותי יכול לחסוך..
אביה..
יש הורים שהם בונקר ומגיל ברית מילה הם שומרים את הבעיות שלו... ובטח שמדובר בכדורים פסיכיאטרים.. |
|
אז יענו הוא עשה טובה שסיפר לך את זה..?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 09:56 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | מאכזב.מתסכל. עצוב ושמח. כן שמח. לי גם היה מקרה כזה , יצאתי ל6 דייטים ארוכים,מטורפים, מאוהבים והכי מושלמים שיש! 6 ! בסוף ,רגע לפני הסוף התגלה שהגברבר לוקה באי אלו בעיות בתחום הנפשי. לא בטוח שהכי נורא, אבל ממש לא בשבילי! סיוט, חושך בעיניים, לא אמיתי. אבל - למדתי גם להודות שיצאתי מהעניין רגע לפני, שיצאתי מזה בזמן, ועדיין לא מאוחר. זה שמח. לא מוריד מהקושי, האכזבה והעצב
תודה ד' על הכל! הכל חסד.
זה היה בשידוך?כי בד''כ מבררים כאלו דברים לפני שיוצאים..כמה כאב לב בירור מוקדם של המצב הבריאותי יכול לחסוך..
אביה..
יש הורים שהם בונקר ומגיל ברית מילה הם שומרים את הבעיות שלו... ובטח שמדובר בכדורים פסיכיאטרים..
אז יענו הוא עשה טובה שסיפר לך את זה..? |
|
בלי צחוק? אבל הוא יצא גבר גבר לגמרי... הוא היה יכול בכיף לקחת עוד ארבע חמש פגישות ואפילו חתונה ..את לא מבינה איזה כספות ההורים האלו
שמחביאים אינפורמציה בריאותית שחלילה לא ייהרס העץ המשפחתי המשובח....
תוקן על ידי שאנל22 ב- 10/07/2015 10:15:17
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 10:15 |
|
| |
| שאנל22 כתבה: |  |
| אביה12 כתב: |  | | וואוו..את כותבת מדהים..ולא נמאס לי להגיד אתזה :)..זה קרה באמת? |
| בהחלט! עם שש קוביות בטן שטוחה וכל תיאורייך ועוד כמה ששכחת!..;)אבל בסדר הוא רק הכנה לאחד האמיתי שלי..:) ותודה_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 10:16 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | מאכזב.מתסכל. עצוב ושמח. כן שמח. לי גם היה מקרה כזה , יצאתי ל6 דייטים ארוכים,מטורפים, מאוהבים והכי מושלמים שיש! 6 ! בסוף ,רגע לפני הסוף התגלה שהגברבר לוקה באי אלו בעיות בתחום הנפשי. לא בטוח שהכי נורא, אבל ממש לא בשבילי! סיוט, חושך בעיניים, לא אמיתי. אבל - למדתי גם להודות שיצאתי מהעניין רגע לפני, שיצאתי מזה בזמן, ועדיין לא מאוחר. זה שמח. לא מוריד מהקושי, האכזבה והעצב
תודה ד' על הכל! הכל חסד.
אביה..
אז יענו הוא עשה טובה שסיפר לך את זה..?
בלי צחוק? אבל הוא יצא גבר גבר לגמרי... הוא היה יכול בכיף לקחת עוד ארבע חמש פגישות ואפילו חתונה ..את לא מבינה איזה כספות ההורים האלו
שמחביאים אינפורמציה בריאותית שחלילה לא ייהרס העץ המשפחתי המשובח....
תוקן על ידי שאנל22 ב- 10/07/2015 10:15:17 |
|
מפחיד לחשוב עלזה..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 10:17 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | וואוו..את כותבת מדהים..ולא נמאס לי להגיד אתזה :)..זה קרה באמת?
שששש לא לייד הילדים..;) חח אמן!! למרות שיש זמן לא בלחץ..:) גם לך נשמה.. מושלם פנימי וחיצוני עם שש קוביות אבל לא בשיניים..;)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 10:24 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | וואוו..את כותבת מדהים..ולא נמאס לי להגיד אתזה :)..זה קרה באמת?
|
הוא יהיה מושלם ברגע שיקדש אותי לו לאשה..לא רגע אחד לפני :)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2015 11:08 |
|
| |
| שאנל22 כתבה: |  | מה אתם הייתם עושים?? מתמודדים? מנסים ? נותנים צ'אנס? לבן בת זוג כזה? אם כל ההשלכות אבל עם כל הבונוסים? באמיתי אבל... |
|
|
|
|
|
|