|
|
| נשלח ב-12/7/2015 00:53 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | מאכזב.מתסכל. עצוב ושמח. כן שמח. לי גם היה מקרה כזה , יצאתי ל6 דייטים ארוכים,מטורפים, מאוהבים והכי מושלמים שיש! 6 ! בסוף ,רגע לפני הסוף התגלה שהגברבר לוקה באי אלו בעיות בתחום הנפשי. לא בטוח שהכי נורא, אבל ממש לא בשבילי! סיוט, חושך בעיניים, לא אמיתי. אבל - למדתי גם להודות שיצאתי מהעניין רגע לפני, שיצאתי מזה בזמן, ועדיין לא מאוחר. זה שמח. לא מוריד מהקושי, האכזבה והעצב
וכולם מסביב- טוב שיצאת מזה, תשמחי, תרקדי, תקפצי מאושר שזה עכשיו ולא אחרי ואני- אבל למה?
למה הוא היה צריך להיות כזה למה לא יכל להיות הכל טוב?
תודה ד' על הכל! הכל חסד.
שאנל- כתיבה מושלמת! חתיכת מוכשרת.
זה היה בשידוך?כי בד''כ מבררים כאלו דברים לפני שיוצאים..כמה כאב לב בירור מוקדם של המצב הבריאותי יכול לחסוך..
אביה..
את לא מבינה כמה בירורים לא כלכך עוזרים..
יש הורים שהם בונקר ומגיל ברית מילה הם שומרים את הבעיות שלו... ובטח שמדובר בכדורים פסיכיאטרים..
אז יענו הוא עשה טובה שסיפר לך את זה..?
בלי צחוק? אבל הוא יצא גבר גבר לגמרי... הוא היה יכול בכיף לקחת עוד ארבע חמש פגישות ואפילו חתונה ..את לא מבינה איזה כספות ההורים האלו
שמחביאים אינפורמציה בריאותית שחלילה לא ייהרס העץ המשפחתי המשובח....
תוקן על ידי שאנל22 ב- 10/07/2015 10:15:17
מפחיד לחשוב עלזה.. |
|
למה נראה לך שהוא סיפר? שיחק אותה שהכל מושלם זה התגלה באקראי ובס"ד ובירורים ממש לא משקפים זה אולי משקף את רמת הצפיות,הפנטזיות והדמיונות מהמיועד עצמו. והפער בין הרצוי למצוי גדול הוא ורחב, לצערי הרב.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 01:23 |
|
| |
| אפרת99 כתבה: |  |
| אביה12 כתב: |  | מאכזב.מתסכל. עצוב ושמח. כן שמח. לי גם היה מקרה כזה , יצאתי ל6 דייטים ארוכים,מטורפים, מאוהבים והכי מושלמים שיש! 6 ! בסוף ,רגע לפני הסוף התגלה שהגברבר לוקה באי אלו בעיות בתחום הנפשי. לא בטוח שהכי נורא, אבל ממש לא בשבילי! סיוט, חושך בעיניים, לא אמיתי. אבל - למדתי גם להודות שיצאתי מהעניין רגע לפני, שיצאתי מזה בזמן, ועדיין לא מאוחר. זה שמח. לא מוריד מהקושי, האכזבה והעצב
וכולם מסביב- טוב שיצאת מזה, תשמחי, תרקדי, תקפצי מאושר שזה עכשיו ולא אחרי ואני- אבל למה?
תודה ד' על הכל! הכל חסד.
זה היה בשידוך?כי בד''כ מבררים כאלו דברים לפני שיוצאים..כמה כאב לב בירור מוקדם של המצב הבריאותי יכול לחסוך..אביה..את לא מבינה כמה בירורים לא כלכך עוזרים..יש הורים שהם בונקר ומגיל ברית מילה הם שומרים את הבעיות שלו... ובטח שמדובר בכדורים פסיכיאטרים..אז יענו הוא עשה טובה שסיפר לך את זה..?בלי צחוק? אבל הוא יצא גבר גבר לגמרי... הוא היה יכול בכיף לקחת עוד ארבע חמש פגישות ואפילו חתונה ..את לא מבינה איזה כספות ההורים האלושמחביאים אינפורמציה בריאותית שחלילה לא ייהרס העץ המשפחתי המשובח....
תוקן על ידי שאנל22 ב- 10/07/2015 10:15:17 מפחיד לחשוב עלזה.. |
|
למה נראה לך שהוא סיפר? שיחק אותה שהכל מושלם זה התגלה באקראי ובס"ד ובירורים ממש לא משקפים זה אולי משקף את רמת הצפיות,הפנטזיות והדמיונות מהמיועד עצמו. והפער בין הרצוי למצוי גדול הוא ורחב, לצערי הרב.
|
|
זה שהוא לוקח כדורים זה לא תמיד מעיד שמדובר בבעיה נפשית קיימת בהווה, או סיכון מהותי כלשהו, יש כדורים שהם למניעה, והרופאים מעדיפים לחלק כדורים למניעה, כדי שלא יבואו אליהם בטענות/תביעות. בבעיות קלות ששייכות להיסטוריה, יש רבנים שהקלו לא לגלות, ובשיקול דעת של כל מקרה לגופו. רוב הרבנים בדיעה כן לומר בפגישה השלישית. בבעיה חמורה יותר, כמובן שיש לומר מראש. אז המשפחה ההיא לא בדיוק עמדו בפיתוי, הם שכנעו את עצמם שהבעיה שלו היא קלה וזה עבר, וזה לא תורשתי אולי, ובכלל יש לו יתרונות רבים מספור נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 01:30 |
|
| |
שאנל, את כותבת נוגע ללב. מאניה דפרסיה מחלה קשה ומאד תורשתית.. כחברה של בחורה שהתמודדה עם התקף כזה אני מכירה את הכאב הנוראי הזה של להיות הנתח הכי עלוב בשוק. ולצערינו אין דבר יותר מפחיד ממאותגרים נפשית בגן עדן הזה שנקרא שידוכים הרבה בצדק, והרבה מדעות קדומות.. מאללת לך ולו הרבה בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 11:51 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | אפרת99 כתבה: |  |
תודה ד' על הכל! הכל חסד.
זה היה בשידוך?כי בד''כ מבררים כאלו דברים לפני שיוצאים..כמה כאב לב בירור מוקדם של המצב הבריאותי יכול לחסוך..אביה..את לא מבינה כמה בירורים לא כלכך עוזרים..יש הורים שהם בונקר ומגיל ברית מילה הם שומרים את הבעיות שלו... ובטח שמדובר בכדורים פסיכיאטרים..אז יענו הוא עשה טובה שסיפר לך את זה..?בלי צחוק? אבל הוא יצא גבר גבר לגמרי... הוא היה יכול בכיף לקחת עוד ארבע חמש פגישות ואפילו חתונה ..את לא מבינה איזה כספות ההורים האלושמחביאים אינפורמציה בריאותית שחלילה לא ייהרס העץ המשפחתי המשובח....
תוקן על ידי שאנל22 ב- 10/07/2015 10:15:17 מפחיד לחשוב עלזה.. |
|
|
|
זה שהוא לוקח כדורים זה לא תמיד מעיד שמדובר בבעיה נפשית קיימת בהווה, או סיכון מהותי כלשהו, יש כדורים שהם למניעה, והרופאים מעדיפים לחלק כדורים למניעה, כדי שלא יבואו אליהם בטענות/תביעות. בבעיות קלות ששייכות להיסטוריה, יש רבנים שהקלו לא לגלות, ובשיקול דעת של כל מקרה לגופו. רוב הרבנים בדיעה כן לומר בפגישה השלישית. בבעיה חמורה יותר, כמובן שיש לומר מראש. אז המשפחה ההיא לא בדיוק עמדו בפיתוי, הם שכנעו את עצמם שהבעיה שלו היא קלה וזה עבר, וזה לא תורשתי אולי, ובכלל יש לו יתרונות רבים מספור נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יכול להיות שהכל טוב ונכון. אבל לי לא מתאים, ממש לא מתאים מדובר בכל החיים שלי, בזוגיות, במשפחה, בכל העתיד. בילדים בעז"ה שהיו, שזה יהיה אבא שלהם. אני לא יקח ריזיקה ולו הקטנה ביותר. ולהיפך מכזה דבר בורחת יותר מאש. לא אכניס ראש בריא למקום שאינו בעיות נפשיות יכולות להסתבך ולהשתרש, ולא לא לא. אני לא הולכת לאתגר את עצמי בנושא הזה. רוצה וחייבת בסיס חלק ובריא עד כמה שניתן.
וזו גם תשובה למה ששנאל שאלה? אם היינו מנסים וכו'... ואגב- הוא לא לוקח כדורים. זה בעיות אחרות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 12:03 |
|
| |
צודקת
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 12:29 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | צודקת
חן חן :) ותשמרי על עצמך בדברים האלו, אני גם כמעט והסתנוורתי, דווקא להם נראה לי , לסוג הבחורים האלו יש משהו כובש, ולא רגיל, משהו מושך כזה, לא יודעת להסביר את ההרגשה זה היה היחיד שרציתי!! מתוך כל המבחר שיצאתי עד עכשיו... לפניו ואחריו. כמובן עד שידעתי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 12:30 |
|
| |
שאנל , כתיבה יפהפייה.
כואב לקרוא. לא מצליחה לחשוב על הקריעה הזאת בין השכל לרגשות.
את צריכה להיות מאוד מיוחדת כדי שהוא יפתח בפנייך דבר כה משמעותי בפגישה ראשונה.
טוב, אחרי הקריאה, אין לי ספק בכך.
שיהיה בקרוב ממש, האמיתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 14:25 |
|
| |
| אפרת99 כתב: |  | | צודקת
חן חן :) ותשמרי על עצמך בדברים האלו, אני גם כמעט והסתנוורתי, דווקא להם נראה לי , לסוג הבחורים האלו יש משהו כובש, ולא רגיל, משהו מושך כזה, לא יודעת להסביר את ההרגשה זה היה היחיד שרציתי!! מתוך כל המבחר שיצאתי עד עכשיו... לפניו ואחריו. כמובן עד שידעתי.
|
|
מאמי שלי לולא הייתי מסתנוורת ...
הייתי עושה אצלו שבת..;)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 14:26 |
|
| |
| ליטאית4 כתב: |  | | שאנל , כתיבה יפהפייה.
כואב לקרוא. לא מצליחה לחשוב על הקריעה הזאת בין השכל לרגשות.
את צריכה להיות מאוד מיוחדת כדי שהוא יפתח בפנייך דבר כה משמעותי בפגישה ראשונה.
טוב, אחרי הקריאה, אין לי ספק בכך.
שיהיה בקרוב ממש, האמיתי.
|
|
שיו ריגשת!!! איזו מותק תודה ליטאית יקירה... נכרים דברי אמת בדברייך..;) חח סתם
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 14:55 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | שאנל, את כותבת נוגע ללב. מאניה דפרסיה מחלה קשה ומאד תורשתית.. כחברה של בחורה שהתמודדה עם התקף כזה אני מכירה את הכאב הנוראי הזה של להיות הנתח הכי עלוב בשוק. ולצערינו אין דבר יותר מפחיד ממאותגרים נפשית בגן עדן הזה שנקרא שידוכים הרבה בצדק, והרבה מדעות קדומות.. מאללת לך ולו הרבה בהצלחה. |
|
התורשתיות... זה הקטע המפחיד ביותר
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 15:48 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | צודקת
הייתי עושה אצלו שבת..;) |
|
את עפה את.. כבר קוביות, כבר שבת.. כולה יציאה אחת..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 15:53 |
|
| |
חחח לגמרי..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 16:35 |
|
| |
| אפרת99 כתב: |  | | צודקת
הייתי עושה אצלו שבת..;)
את עפה את.. כבר קוביות, כבר שבת.. כולה יציאה אחת.. [/quote]
[quote]חחח לגמרי.. |
|
הקוביות... הן היו שם עוד מהפעם קודמת.. רק בדקתי שהן עדיין שם...
שבת? זה בכדי להמחיש עד כמה ניסיתי לא להסתנוור....
עפה?
I believe I can fly.....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 16:37 |
|
| |
יש הקונה עולמו בשעה אחת...
נפקמינה 5....;)
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 16:37 |
|
| |
חח יואוו איזה שיר חופר זה..אחותי הקטנה לא מפסיקה לשיר אותו..
|
|
|
|
|