| נשלח ב-12/7/2015 02:54 |
|
| |
החזרת שידוך שירד
היי חברים ושבוע טוב! ראשית דבר רציתי להודות לכל חברי הפורום הנכבד, אני המון זמן קורא ועוקב פה -ותמיד מוצא איזה דברים להתחזק מהם או כל דבר חיובי אחר. [ויש הרבה] בתקופה האחרונה אני חווה איזשהו 'יובש' משידוכים, אני מניח שקורה לכולם לפעמים... בכל תקופת השידוכים שלי, לא ארוכה במיוחד- סה"כ שנתיים, הכרתי רק 2 בנות שאפשר לומר שנהניתי איתן, ושהיה לזה סיכוי.עם שתיהן נפגשתי 3 פגישות ובשלישית במקום שיהיה איזה 'פעמיים כי טוב' פרטי משלי, החלטתי להוריד, כל אחת על עניין אחר. לאחרונה כאמור אולי דווקא בעקבות אותו 'יובש', יוצא המון פעמים שאני מוצא עצמי חושב ברצינות על מה אם הייתי ממשיך איתה או איתה...האם באמת הייתה זו טעות? או שמא הטעות הייתה דווקא הלהוריד?
*אשמח מאוד אם בשירשור הזה אנשים ישתפו במקרים כאלה משלהם, בהנחה שחוו דבר דומה, כמובן שתוספת תובנות וכדומה רק תתקבל ביתר ברכה. בברכת הצלחה רבה ושבוע טוב לכולנו, שלכם, #^*%&%#$%$#@$ :)
תוקן על ידי IAF990 ב- 12/07/2015 02:59:33
תוקן על ידי IAF990 ב- 12/07/2015 03:04:09
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 04:48 |
|
| |
ראשית כל ברוך הבא:) ולעצם העניין אתה אומר שבנתיים יצאת רק עם שתיים?למה? זה נשמע מעט מדי, בעיקר שלא עברו את סף ה3 פגישות..תצטרך לתת את הדעת לכך. לגבי סיבוב הגלגל לאחור.. מקובלנו..שפגישה לעולם חוזרת...כמו שטעות{רעיון לכותרת אשכול בנושא שאעלה בקרוב} הרבה פעמים (מהכרות אישית גם) הצעה שחזרה ,שניים שחזרו לסבב נוסף...סיימו בשבירת צלחת. הרבה פעמים לא.. לחזור תמיד אפשר..השאלה היא האם באמת יש טעם בחזרה? או שרק תקופת היובש היא המניעה לכך..ולכן הקדמתי לשאול לגבי עניין ההצעות שנפגשת כי אולי אם תצא עם עוד ותהיה בתקופת "טריות" הדברים ייראו אחרת..תבדוק את העניין..ובהצלחה..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 08:04 |
|
| |
בהנחה שאתה מחזיר הצעה זו או אחרת, מה השתנה בך שבעבר לא הסכמת להמשיך, והיום אתה כן תסכים? כי אם אתה במהות אחד שיוצא עם בנות רבות, ומעט מאוד מהן מוצאות חן, וגם אלו שמוצאות חן אתה גם מוריד אחרי שתי פגישות, אז למה שתמצא בחורה שכן תרצה להמשיך איתה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 08:37 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | ראשית כל ברוך הבא:)
ולעצם העניין
אתה אומר שבנתיים יצאת רק עם שתיים?למה?
זה נשמע מעט מדי, בעיקר שלא עברו את סף ה3 פגישות..תצטרך לתת את הדעת לכך.
לגבי סיבוב הגלגל לאחור..
מקובלנו..שפגישה לעולם חוזרת...כמו שטעות{רעיון לכותרת אשכול בנושא שאעלה בקרוב}
הרבה פעמים (מהכרות אישית גם) הצעה שחזרה ,שניים שחזרו לסבב נוסף...סיימו בשבירת צלחת.
הרבה פעמים לא..
לחזור תמיד אפשר..השאלה היא האם באמת יש טעם בחזרה?
או שרק תקופת היובש היא המניעה לכך..ולכן הקדמתי לשאול לגבי עניין ההצעות שנפגשת
כי אולי אם תצא עם עוד ותהיה בתקופת "טריות"
הדברים ייראו אחרת..תבדוק את העניין..ובהצלחה.. |
|
תיקון שלי
רק לדייק שיצאת רק עם שתיים שנהנית
עדיין צריך לברר למה ?
מה הלהיב אותך בשתי אלו..ומה הסיבה שרק שתיים כאלה היו..
שתענה על שאלות אלה תשובות ברורות
תהיה בדרך לתשובה לבעייתך..בהצלחה..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 09:17 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 10:56 |
|
| |
לב יודע מרת נפשו, תחשוב עם עצמך על הסיבות שבגללן הורדת את אותן שתי בחורות. תנסה לסדר לך בראש(או אפי' בכתב) את מעלותיה של כל אחת מהן, וכשהכל יהיה לך מול העיניים, מעלות מול חסרונות יהיה לך קל יותר להחליט. ולעצם הענין, אין רע בלהחזיר שידוך שירד. אני מכיר הרבה שעשו זאת והתארסו. בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 11:38 |
|
| |
כמובן שמה שגורם למחשבות כאלו לעלות לראש, זה עצם העובדה שאין כרגע משהו ברקע. וזה משאיר זמן וראש פנוי להרהר בדבר.
לגבי מה השתנה בי- כלום.
אולי אלו הרהורים שצריכים היו לקרות אז ולא היום, אבל למעשה זה הגיע עכשיו-
אולי הסיבה שבעטיה הורדתי, לא באמת כל כך קריטית ומהווה סיבה להורדה, אולי זה היה משהו 'רק בפגישות' ובחיים משותפים זה לא ככה.
כלומר, לא שכחתי את למה הורדתי, אלא שאני מנסה לחשוב אולי הסיבות האלו לא היו מספיק חזקות להורדה, ומאידך אפשר היה להמשיך להפגש ואף יותר מזה...ספקות מציקים כאלה :(
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 11:42 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | היי חברים ושבוע טוב! ראשית דבר רציתי להודות לכל חברי הפורום הנכבד, אני המון זמן קורא ועוקב פה -ותמיד מוצא איזה דברים להתחזק מהם או כל דבר חיובי אחר. [ויש הרבה] בתקופה האחרונה אני חווה איזשהו 'יובש' משידוכים, אני מניח שקורה לכולם לפעמים... בכל תקופת השידוכים שלי, לא ארוכה במיוחד- סה"כ שנתיים, הכרתי רק 2 בנות שאפשר לומר שנהניתי איתן, ושהיה לזה סיכוי.עם שתיהן נפגשתי 3 פגישות ובשלישית במקום שיהיה איזה 'פעמיים כי טוב' פרטי משלי, החלטתי להוריד, כל אחת על עניין אחר. לאחרונה כאמור אולי דווקא בעקבות אותו 'יובש', יוצא המון פעמים שאני מוצא עצמי חושב ברצינות על מה אם הייתי ממשיך איתה או איתה...האם באמת הייתה זו טעות? או שמא הטעות הייתה דווקא הלהוריד?
*אשמח מאוד אם בשירשור הזה אנשים ישתפו במקרים כאלה משלהם, בהנחה שחוו דבר דומה, כמובן שתוספת תובנות וכדומה רק תתקבל ביתר ברכה. בברכת הצלחה רבה ושבוע טוב לכולנו, שלכם, #^*%&%#$%$#@$ :)
תוקן על ידי IAF990 ב- 12/07/2015 02:59:33
תוקן על ידי IAF990 ב- 12/07/2015 03:04:09
|
|
משפט אחרון למה לקלל? סתם.. ומה יום מיומיים? ? לפעמים לא טוב לנבור ... וברוך הבא
תוקן על ידי שאנל22 ב- 12/07/2015 12:04:04
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 12:07 |
|
| |
אממממ יובש? כשאין הצעות, מה שכן יש זה הרבה זמן לעצמך ועוד עם ראש פנוי ונקי... אפשר לקחת את זה לכיוון של לבכות על מר גורלי, ואפשר לקחת לכיוון של לעשות חושבים על העבר... [מקצוענים אמיתיים נוטים לשלב]
עוד דבר מעניין הוא שדווקא בזמנים שהראש נקי משידוכים, דווקא עכשיו התפוקה בלימודים יורדת במקום שתעלה פלאים כמצופה. מוזרים הם המוח והלב.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 14:54 |
|
| |
פעם בחור אחד פנה לחברה שלי הכי טובה בשביל שתעשה ביננו שידוך...
הבחור הזה היה אחד שאני מכירה מגיל צעיר ועוד משו... היה לי קראש עליו!
מרוב שהסמקתי שהוא רוצה אותי... עניתי לו שאני לא בשידוכים..(תאכלס צדקתי) עד היום אני מצטערת על זה
אפילו שהוא עדיין לא נשוי ומחכה לתשובה אני מתביישת טילים ...
זה מתאים לאשכול הסיפור הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 14:58 |
|
| |
חחחח מתאים קצת יותר מידיי אפילו, יש לזה מקום לאשכול בפני עצמו! איך את מתמודדת עם זה? לא מטריד אותך לפעמים שהוא 'שלך'?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 15:00 |
|
| |
שאנל נראה לי שעברנו את הגיל של הבושות מכאלו סיטואציות..לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 15:19 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | שאנל נראה לי שעברנו את הגיל של הבושות מכאלו סיטואציות..לא? |
|
אבי ה מדובר בסוג הזה שמת שנשים רודפות אחריו..;) והחכמה תבין;)
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 15:21 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | חחחח מתאים קצת יותר מידיי אפילו, יש לזה מקום לאשכול בפני עצמו! איך את מתמודדת עם זה? לא מטריד אותך לפעמים שהוא 'שלך'? |
|
חחח הוא ילד גדול והדלת פתוחה לפניו...:) ואל דאגה אם הוא היה באמת שלי והייתי מרגישה שזה זה...
שום דבר לא היה עוצר את זה...:)
נראה לי הוא מהסוג הזה שעדיין צריך לגדול:)
|
|
| נשלח ב-12/7/2015 15:26 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | שאנל נראה לי שעברנו את הגיל של הבושות מכאלו סיטואציות..לא?
אבי ה מדובר בסוג הזה שמת שנשים רודפות אחריו..;) והחכמה תבין;)
|
|
|
|
|