שאנל אם תכתבי למישהו 'אני יקום וילך' אין ספק שהוא יקום מהר יותר...פעם הבאה תנסי 'אקום ואלך'. אביה- ממליץ בחום על כל הספרים של אפרים קישון, ובפרט את ספר המסעות.
נשלח ב-14/7/2015 09:18
IAF990 כתב:
שאנל אם תכתבי למישהו 'אני יקום וילך' אין ספק שהוא יקום מהר יותר...פעם הבאה תנסי 'אקום ואלך'. אביה- ממליץ בחום על כל הספרים של אפרים קישון, ובפרט את ספר המסעות.
הינך צודק בדבריך! אך אולי כוונתי הייתה יותר מתוחכמת מהשכל הישר!
על פי שניים עדים יקום דבר״ שניים זה הזוג והיקום זה אני... ואפרופו.. איך אני ניהינת מהאנשים האלו שאתה יכול לדבר אתם בנחמדות פתאום אומרים לך ״יא דיסקלט זה לא אם זה עם״ ... באמת דבר כזה עדיף שיקום וילך כמה שיותר רחוק עם ואם כל מה שהוא בא ואני משלמת מונית.
נשלח ב-14/7/2015 09:26
חחחח זה היה כזה נורא? סתם היה נראה לי משעשע ההקשר עם הלברוח, אני לא באמת חושב שזה ביג דיל...אני בעצמי לא מושלם, ודווקא בגלל זה אני נהנה כשמתקנים אותי. למה לטעות שוב? בכל מקרה סליחה :)
שאנל אם תכתבי למישהו 'אני יקום וילך' אין ספק שהוא יקום מהר יותר...פעם הבאה תנסי 'אקום ואלך'.
אביה- ממליץ בחום על כל הספרים של אפרים קישון, ובפרט את ספר המסעות.
אני ממליץ על הסרטים של אפריים קישון..:)
נשלח ב-14/7/2015 09:45
חמודים אתם..תודה על ההמלצות :)
נשלח ב-14/7/2015 11:23
אביה12 כתבה:
ניוטרל כתב:
אפרת99 כתבה:
[quote]אם מישו ישורר לי אני יקום וילך
ואני אקום ואברח..
אין בעיה
א ם אמרתי מטה רגלי חסדיך ה' יסעדני... פ רוק ית ענך מפום אריוותא ואפיק ית עמיך מגו גלותא... ר ק תפילה אשא הוו א-לי א-לי... ת עיתי כשה אובד בקש עבדיך. כי מצוותיך לא שכחתי...