שכרגע קצת נשבר לי וזה כבר לא נורמלי שאצלי זה עדיין אקטואלי
ובא לי לצאת להפסקת פרסומות
ולעשות עם עצמי תיאום צפיות
יצאתי לפגרה של שקט מהתעשיה
ונכנסתי לתוך הרפיה
עם ראש שקט, ובלי חפירות ללא הצעות ושלל שדכניות
שמכל כיוון מרעיפות ומציעות
ואני : די, יצאתי לפרסומות,
תפסיקו כרגע עם ההצעות
קצת שקט, קצת מרגוע לנפש
נמאס לחפור בתוך הרפש
אז כעת עבר וחלף זמן
וזהו הציר כבר משומן
אבל מה לעשות
וזו ההתרחשות
גורמת לי עכשיו לחוסר מורל
ומה יהיה עם הגורל?
משהו פה השתבש
וואי שוב להתלבש
מרגישה ממש במכבש
להתאפר,ולעוט על עקב
לדפוק חיוכים מול פרצוף נוקב
לשמוע את שלל סיפורי החיים
מרגישה ממש חוסר אונים
אבל צריך לחזור לענין
ולהקים בס"ד את זה הבניין אף אחד לא יעשה את זה בשבילי
כי אני צריכה לבחור את גורלי
מה מציעים?
מה מייעצים?
איך מחזירים את המוטיבציה והכיף
וממשיכים מבלי להתעייף?
שתפו ברעיונות
הפגיזו בהצעות
ונחכה לתוצאות..
נשלח ב-13/7/2015 23:28
איזה מעליבים :( נכנסתי, ציפתי ליחס כלשהו.. אין עיצה ואין תבונה?
נ.ב. מעצבן אתכם הכתיבה הזאת? שדרו אליי...
נשלח ב-13/7/2015 23:41
אני דיי חדש פה ומרגיש חוצפן קצת להעיר, אבל עם כל הכבוד לכמה שהכתיבה הזו יפה, והיא ממש יפה, לפעמים החרוז בא על חשבון דיוק בתוכן, ולדעתי הכוונה לא מועברת ב100% בצורה הנכונה.
לכן אני לא חושב שזה נכון לכתוב ככה כמעט בכל תגובה. [הסיבה שלא הגבתי היא כי הייתי עסוק בשעות האחרונות, בכלל לא קראתי שום דבר אחר גם בפורום]
לעניינך- לדעתי תצטרכי לגוון לדברים פחות שגרתיים, וכשהשיחה הופכת לסיפורים משעממים ובנאליים על הבחור [סיפורים שכמובן משעממים] -תמשכי לאיזה נושא [תחשבי על רשימת נושאים שכזו מבעוד מועד] שיש סיכוי שיעניין גם אותך וגם אותו, כמו מוזיקה או אקטואליה, חדשות, וכל מיני נושאים לא מחייבים -הכל כדי להמתיק את הגלולה שנקראת פגישות ראשונות! אם זה ימשיך ליותר מ'פגישות ראשונות'-אני מאמין שזה יהיה עם בחור שיינעם לך לדבר איתו גם על הנושאים היותר 'משעממים' :) תמיד כשאני מתלונן שנמאס לי ומשעמם לי בפגישות ושאני מרגיש כמו תקליט שבור- אבא שלי אומר לי לנסות לשכוח שזה דייט, להשתדל לבוא על מנת להנות ולפטפט על דברים כמה שאפשר מעניינים. כי באמת אי אפשר לעבור את זה נטו בצורה רובוטית, אנחנו בניאדם!
תוקן על ידי IAF990 ב- 13/07/2015 23:45:29
נשלח ב-13/7/2015 23:53
IAF990 כתב:
אני דיי חדש פה ומרגיש חוצפן קצת להעיר, אבל עם כל הכבוד לכמה שהכתיבה הזו יפה, והיא ממש יפה, לפעמים החרוז בא על חשבון דיוק בתוכן, ולדעתי הכוונה לא מועברת ב100% בצורה הנכונה.
לכן אני לא חושב שזה נכון לכתוב ככה כמעט בכל תגובה. [הסיבה שלא הגבתי היא כי הייתי עסוק בשעות האחרונות, בכלל לא קראתי שום דבר אחר גם בפורום]
לעניינך- לדעתי תצטרכי לגוון לדברים פחות שגרתיים, וכשהשיחה הופכת לסיפורים משעממים ובנאליים על הבחור [סיפורים שכמובן משעממים] -תמשכי לאיזה נושא [תחשבי על רשימת נושאים שכזו מבעוד מועד] שיש סיכוי שיעניין גם אותך וגם אותו, כמו מוזיקה או אקטואליה, חדשות, וכל מיני נושאים לא מחייבים -הכל כדי להמתיק את הגלולה שנקראת פגישות ראשונות! אם זה ימשיך-אני מאמין שזה יהיה עם בחור שיינעם לך לדבר איתו גם על הנושאים היותר 'משעממים' :) תמיד כשאני מתלונן שנמאס לי ומשעמם לי בפגישות ושאני מרגיש כמו תקליט שבור- אבא שלי אומר לי לנסות לשכוח שזה דייט, להשתדל לבוא על מנת להנות ולפטפט על דברים כמה שאפשר מעניינים. כי באמת אי אפשר לעבור את זה נטו בצורה רובוטית, אנחנו בניאדם!
תודה שהגבת. אני גם דנדשה כאן, וממש לא משנה לי מי מעיר.. לקחתי את העניין לתשומת ליבי , אשתדל לדייק יותר בתוכן. זה ממש לא פגישות ראשונות כפי שציינתי, לקחתי הפסקה מהעניין לחודשיים בערך אבל העסק ממש לא חדש לי. דיברתי על כל הקונספט הכללי של איך לחזור לזה בכוחות מרועננים ואיך מחזירים את הרצון והחשק לזה ת'כלס בפגישה עצמה זה עובר סבבה לגמרי, בד"כ, כי אם אני יוצאת עם מישהו ומעניין אותו משהו אני מכבדת את זה. ומקשיבה ומשתדלת להתעניין למרות שלפעמים מהרגע הראשון לא נראה לי ועכשיו אני צריכה שעתיים להראות התעניינות ולמרוח חיוך על הפנים למרות שאני לא בעניין. תודה על העצות.
נשלח ב-13/7/2015 23:58
וואי הייתה לי מישהי כזו שאחרי 5 דק הבנתי שזה פשוט לא זה, אבל סבלתי בשקט שעה וחצי ושיחקתי אותה נחמדי רק בגלל שבנות מפטפטות. אז שלא יצא שם רע ;)
נשלח ב-14/7/2015 00:34
טוב
הכתיבה ממש יש בה קצב רגאיי כזה..
הפסקות הם דבר טבעי .מנסיון אישי
ונצרך...
שאלת המוטיבציה תלויה ב .אם יש הצעה על הפרק
שנשמעת .או שפשוט מתחשק לחזור..
נשלח ב-14/7/2015 08:59
אפרתוש קודם שאפו על ההשקעה! שנית... אני זה קצת שונה... אני לא מחכה בכליון עיניים שיציעו לי מישהו... אני לא סובלת שדכנויות והמילה הזו עושה לי צמרמורת... יש לי מספיק חברות וקרובים שיש להם הצעות טובות וזה מספיק... לא הולכת לרעות בשדות אחרים כי אם מציעים לי מישהו אני צריכה לדעת אינפורמציה מחבר ולא מאחת שמשלמים לה..
מה זאת אומרת הפסקה? יש דבר כזה בכלל? כאילו ימים שהשדכניות מלאות והבריכה מלאה עד אפס מקום? קחי את תקופת השידוכים כאתגר שילמד עלייך הרבה..קחי כל פגישה ראשונה והתארגנות כאילו את מנסה על פנייך איפור חדש ותרגישי הכי יפה הערב.. אל תקחי את זה בתור ״עוד אחד שגם ככה אין סיכוי״.... ושוב! אין צורך לצאת עם כל אחד !!! לפעמים אנשים מטריפים אותי! זה נראה כאילו אמא שלהם לא בישלה בבית והם מחפשים טרמפ לארוחת ערב... הפסקה? אם לא תצאי ללימודים לא תצטרכי הפסקה!:) לכן אל תקחי את הפגישות בתור יום לימוד עם מורה פולניה בפאה סינטטית.. אלא עוד מישהו להכיר וללמוד על עצמיך עוד קורט של סובלנות.... חפרתי אני יודעת! באהבה שאנל. נ.ב אפילו שאני ממש בחיתולים בשידוכים ורק בהתחלה.. עדיין יש לי אחות גדולה ומאושרת שאני הולכת אחריה..:)
נשלח ב-14/7/2015 09:26
ואי אפרת אני מזדהה עם כל מילה בנוגע לחוסר מוטיבציה וחשק להתאפר ולהתלבש ולחייך ולספר קורות חיים משעממים בפעם המאה ולשמוע סיפורים לא מעניינים..אבל הקטע הוא לקחת את זה בקלילות,ולזרום עם זה שאת אמורה להעביר ערב בדיבור והקשבה..כי תכלס,הברירה הזו שתקחי הפסקות כל יומיים ותצאי לדייטים עם הרגשה מרירה של אוף-נמאס-לי-כבר-עם-זה לא כזו כדאית ליד האופציה להתלבש יפה,להתאפר ולצאת בהרגשה שאת הולכת ליהנות (אם את בעסק כמה שנים,את בטח גם יוצאת עם כאלה..הפגישות איתם לרוב זורמות ואם את רוצה-את גם נהנית )המון הצלחה!
נשלח ב-14/7/2015 10:18
טום888 כתב:
טוב
הכתיבה ממש יש בה קצב רגאיי כזה..
הפסקות הם דבר טבעי .מנסיון אישי
ונצרך...
שאלת המוטיבציה תלויה ב .אם יש הצעה על הפרק
שנשמעת .או שפשוט מתחשק לחזור..
הצעות יש כל הזמן אבל מוטיבציה אין.
נשלח ב-14/7/2015 10:29
שאנל22 כתב:
אפרתוש קודם שאפו על ההשקעה! שנית... אני זה קצת שונה... אני לא מחכה בכליון עיניים שיציעו לי מישהו... אני לא סובלת שדכנויות והמילה הזו עושה לי צמרמורת... יש לי מספיק חברות וקרובים שיש להם הצעות טובות וזה מספיק... לא הולכת לרעות בשדות אחרים כי אם מציעים לי מישהו אני צריכה לדעת אינפורמציה מחבר ולא מאחת שמשלמים לה..
מה זאת אומרת הפסקה? יש דבר כזה בכלל? כאילו ימים שהשדכניות מלאות והבריכה מלאה עד אפס מקום? קחי את תקופת השידוכים כאתגר שילמד עלייך הרבה..קחי כל פגישה ראשונה והתארגנות כאילו את מנסה על פנייך איפור חדש ותרגישי הכי יפה הערב.. אל תקחי את זה בתור ״עוד אחד שגם ככה אין סיכוי״.... ושוב! אין צורך לצאת עם כל אחד !!! לפעמים אנשים מטריפים אותי! זה נראה כאילו אמא שלהם לא בישלה בבית והם מחפשים טרמפ לארוחת ערב... הפסקה? אם לא תצאי ללימודים לא תצטרכי הפסקה!:) לכן אל תקחי את הפגישות בתור יום לימוד עם מורה פולניה בפאה סינטטית.. אלא עוד מישהו להכיר וללמוד על עצמיך עוד קורט של סובלנות.... חפרתי אני יודעת! באהבה שאנל. נ.ב אפילו שאני ממש בחיתולים בשידוכים ורק בהתחלה.. עדיין יש לי אחות גדולה ומאושרת שאני הולכת אחריה..:)
תודה מאמי, פשיי פירגוניישן על כתיבה ממך זה כבוד גדול בשבילי.. אני ממש לא מחכה בכליון עיניים שיציעו לי , מציעות לי חברות, משפחה, שכנים, מכרים ובללה , גם שדכניות יש מידי פעם שמפציעות ומציעות, אבל זה לא רק הם. במידה וכן נשמע לי משהו מכיוונם לא לוקחת אינפורמציה מהם, פרטים בסיסיים בלבד והשאר מחפשת מכרים שלי או מישהו מצידי שמכיר בישיבה הזאת או בעיר הזאת, קיצור לקטע הזה אל תדאגי מסתדרת איתו... ומז'ה לא יוצאת עם כל אחד , במספרים- אני יוצאת בערך שנתיים -+ יצאתי בערך עם 15 בחורים מתוך אולי 150 שהציעו לי, בלי הגזמה, ממש לא בכיון הזה , עש שאני יוצאת עם מישהו יוצאות לו הנשמה, וזה האכזבה שעדיין אחרי כל הסינונים והכל זה עוד לא הכיוון. בכלל. אז ט'נקס על הטיפים להראות כל יום כחדשה ולגוון לי את העניין, לקחת בכיף ובראש פתוח. אבל יאללה שיגמר כבר.....
נשלח ב-14/7/2015 10:30
אביה12 כתב:
ואי אפרת אני מזדהה עם כל מילה בנוגע לחוסר מוטיבציה וחשק להתאפר ולהתלבש ולחייך ולספר קורות חיים משעממים בפעם המאה ולשמוע סיפורים לא מעניינים..אבל הקטע הוא לקחת את זה בקלילות,ולזרום עם זה שאת אמורה להעביר ערב בדיבור והקשבה..כי תכלס,הברירה הזו שתקחי הפסקות כל יומיים ותצאי לדייטים עם הרגשה מרירה של אוף-נמאס-לי-כבר-עם-זה לא כזו כדאית ליד האופציה להתלבש יפה,להתאפר ולצאת בהרגשה שאת הולכת ליהנות (אם את בעסק כמה שנים,את בטח גם יוצאת עם כאלה..הפגישות איתם לרוב זורמות ואם את רוצה-את גם נהנית )המון הצלחה!
תודה אביה. קיצור להקליל את העניין. קבלתי. הקללתי. סגור.
נשלח ב-14/7/2015 12:57
בסד
חחח אני במצב יותר קשה... אין הצעות שאני אוהבת. ואין מוטיבציה.
כך שאני צרכיה טיפול 10 אלף מקיף 0=.... אפרת שולחת לך חיבוקי... אני חושבת שאולי כדאי לגוון מקומות פגישה...לחפש את הריגוש איפשהו...
נשלח ב-14/7/2015 13:09
חייכנית, אני מזדהה איתך...שום הצעה אפילו קרובה לרלוונטית כבר דיי הרבה זמן.
יש עיצה קטנה
שהרבה מבוגרים עושים את זה ממילא,
בפגישה לזרום בנושאים מעניינים
ולא לשאול יותר מדי שאלות אישיות
מתוך הרשימה..
ובמיוחד בפגישה הראשונה.
ואז הפגישה היא מעניינת יותר.
אפשר גם לצאת למקום נוח, באויר הצח של בני ברק..
ורצוי כמובן להתרענן באיזה עיסוי טוב,
או טיפול רפלקסולוגי שזה ממש מרגיע.
נשלח ב-14/7/2015 15:22
חייכנית770 כתב:
בסד
חחח אני במצב יותר קשה... אין הצעות שאני אוהבת. ואין מוטיבציה.
כך שאני צרכיה טיפול 10 אלף מקיף 0=.... אפרת שולחת לך חיבוקי... אני חושבת שאולי כדאי לגוון מקומות פגישה...לחפש את הריגוש איפשהו...
מאמוש, תמיד לפני הסוף הכי קשה שבעולם... זה מעודד מאיזשהו צד.. תני חיוך :)
נשלח ב-15/7/2015 03:15
אפרת99 כתב:
איזה מעליבים :( נכנסתי, ציפתי ליחס כלשהו.. אין עיצה ואין תבונה?
נ.ב. מעצבן אתכם הכתיבה הזאת? שדרו אליי...
אם באמת מעניין אותך, אשיב.
כתיבה בחרוזים זה קצת 2007. בשביל לכתוב מעניין ולקבל תגובות יותר מאשכול רגיל, צריך לכתוב ולשבור את התבנית של עצמך. במלים אחרות לכתוב משהו בתבנית/שבלונה שאנשים לא קראו לפני. אם רוצה לראות דוגמאות יכולה לראות אשכולות ישנים שלי. בחלקם יש הרבה תגובות. בהצלחה