|
|
| נשלח ב-8/9/2015 23:28 |
|
| |
| חניחניחני כתב: |  | אז נשאל שוב למה הפמיניסטיות תמיד נראות בנות גבריות כאלה?  _____
סליחה???
אתה ראית אותי?
וזו דרך מטופשת מאוד להיכנס לדיון מתורבת.
תוקן על ידי חניחניחני ב- 08/09/2015 22:21:37
|
|
אני לא אמרתי שאת פימניסטית חס וחסה.
אותך לא ראיתי אבל דיברתי על רוב הפמיניסטיות,
אבל לא צריך לראות, זה עיניין של התנהגות גברית, ולא כל כך נשית...
אישה אישה בדם ובנשמה של אישה היא לא תעשה תחרות מול גבר בניסיון "להשתוות" מולו, יש לה את התפקידים שלה, ולו את התפקידים שלו.
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 08/09/2015 23:36:07
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 14:57 |
|
| |
| חניחניחני כתב: |  | זה פשוט מדהים מה שהלך פה.
כמעט כל הנשים הסכימו על דבר אחד - לנשים לא מגיע פחות מגברים, ובכל זאת הן מופלות לרעה.
זה, גבירותיי ורבותיי, פמיניזם.
לגברים לא נוח לשמוע את המילה בזו, אפילו נשים נרתעות ממנה לפעמים, ולמה? הרי רוב רובינו חושבות ככה!
זה בגלל, ורק בגלל, שזה נשמע לוחמני. קיצוני, רדיקלי. כאילו נלך לשרוף ח. (זה פורום חרדי, אני לא רוצה שיצלו אותי...) כאילו המטרה היחידה שלנו היא להפיל ולנדות את כל הגברים. ולא, זה לא נכון. המטרה היחידה של פמיניזם היא שיתייחסו לנשים כאל בני אדם שווים. שיקבלו החלטות בשיתוף מלא איתן. שלא יגידו להן לשבת בצד ולשתוק, רק כי יש להן אנטומיה שונה במקצת. שתהיינה בכנסת נשים ביחס לאחוזן באוכלוסיה. שקולן של הנשים החרדיות גם ישמע.
ולא. זה לא נגד הלכה. לאורך כל ההיסטוריה, וגם בתנ"ך, היו נשים חזקות, פורצות דרך, שעשו מעשים גדולים- וקיבלו אותן לבסוף. למרות שבזמנו כל החברה הייתה הרבה יותר פטריארכית מבימינו.
להפוך את הנשים, את קולן, לגבר מוקצה - לנגד ההלכה - זה ניבזי. אם חרדי יכול להיות שר, ונשים יכולות לעבוד בהרבה מקומות רק בשביל לפרנס את לימוד התורה של בני-זוגן, הן יכולות גם לנהוג, וגם להיבחר לכנסת.
ואתם.ן יודעים/ות מה? אם הגברים החרדים בכנסת היו מייצגים אותן, אף אחת לא הייתה נלחמת. |
|
כמעט? כל הנשים?
ממש לא. תקראי שוב את התחלת האשכול ומה ששאנל כתבה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 12:47 |
|
| |
שמח תמיד - אני פמיניסטית, לא קראת את כל הדיון, אה? ואישה, היא אישה. לא משנה איך היא מתנהגת. מותר לה להתנהג איך שבא לה - וזה לא יהפוך אותה לפחות אישה. אין דבר כזה אישה 'גברית'. יש אישה שמתנהגת כמו שחברה שוביניסטית מצפה ממנה - מתחתכת וכו, יש אישה שעושה כך מרצונה, ויש אישה שלא בא לה. וג'ינג'ונת - רוב הנשים פה מסכימות שיש בעיה וצריך שוויון זכויות. תקראי את התגובות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 13:29 |
|
| |
בסד
חני,יש נשים שמנסות להיות גבריות בקטע של יוקרה,כוח,כבוד וכסף... כי לדעתן התפקידים הגבריים נחשבים יותר ועוצמתיים יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 15:51 |
|
| |
מזתומרת תפקידים גבריים? כוח קריירה וכסף? אין דבר כזה תפקידים גבריים כבר. לא צריך למגדר כל דבר! ההבדר העיקרי בין גברים לנשים הוא כח פיזי. רב העבודות בימינו לא דורשות את זה כלל. אז אישה שעובדת ומפתחת קריירה עושה תפקיד 'נשי' בדיוק כמו שהיא עושה משהו 'גברי'. די למיגדור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 16:17 |
|
| |
ואי אז כל אלן שהסכימו עם מה שרשמה בהתחלה שנאל מצפים מאישה להיות לא פחות מסופרוואמן ללדת, לגדל, לנקות, לבשל, לכבס, לצאת לשוק העבודה ולפרנס את בעלה, בעצם לעשות הכל בעצמה ולשרת את בעלה ולכבד אותו, ממש לא מסכימה עם הנירשם אישה שווה זכיות מותר לה לממש את עצמה ובית זה שותפות, בשותפות מתחלקים בתפקידים שווה בשווה, כן שגם הבעל יקופ בלילה יחליף חיתול ויחווה את הקושי ויעריך את אישתו, כל מה שרשמת שעל תפקיד האישה לעשות זה אך ורק אם הבעל מפרנס מלא והיא נישארת בבית לגדל את הילדים עם 100% משרה כעקרת בית
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 17:03 |
|
| |
אין לי כח לענות שוב כאן.. אבל יש פה מספיק דפים בשביל שתמצאי את התשובה שלך ... אם לא דברי עם נועם שלום תגידי אני שלחתי אותך..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 17:07 |
|
| |
זו הבעיה שלנו... הפכנו כביכול לדור ״חכם״ דור כל יודע... דור מושלם במרכאות כפולות... אבל מה תגידו? מה? שכחתם מי גידל אותכם? מי גידל את אבא ואמא? סבא וסבתא? אלו היו הדורות!!!! כן!! הדור שגבר היה גבר ואישה זו אישה וכל אחד והתפקידים המתאימים לו... ולכן פעם לא היו שומעים מה זה להתגרש... מה זה לחיות בלי אהבה אלא אך ורק בגלל שזה מה שהמכתוב שלח.... וסבתא התלוננה שהיא קנה בחמש בבוקר חלבה פרות ולא הלכה לסופר .. הכינה לחם בתנור ניקתה חיתלה... ומה? חיכתה לסבא שיבוא ויעשה פיפטי פיפטי? פתאום למדתם לפתוח תפה.... נו שוין כנראה אני מהדור של פעם הפרימיטיבי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 18:30 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | זו הבעיה שלנו... הפכנו כביכול לדור ״חכם״ דור כל יודע... דור מושלם במרכאות כפולות... אבל מה תגידו? מה? שכחתם מי גידל אותכם? מי גידל את אבא ואמא? סבא וסבתא? אלו היו הדורות!!!! כן!! הדור שגבר היה גבר ואישה זו אישה וכל אחד והתפקידים המתאימים לו... ולכן פעם לא היו שומעים מה זה להתגרש... מה זה לחיות בלי אהבה אלא אך ורק בגלל שזה מה שהמכתוב שלח.... וסבתא התלוננה שהיא קנה בחמש בבוקר חלבה פרות ולא הלכה לסופר .. הכינה לחם בתנור ניקתה חיתלה... ומה? חיכתה לסבא שיבוא ויעשה פיפטי פיפטי? פתאום למדתם לפתוח תפה.... נו שוין כנראה אני מהדור של פעם הפרימיטיבי |
|
אם את השכל הישר וההגיון הבריא הזה היה לכמה נשים בעולם..
הרבה צרות היו נחסכים ולא מגיעים אלינו..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 18:56 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | זו הבעיה שלנו... הפכנו כביכול לדור ״חכם״ דור כל יודע... דור מושלם במרכאות כפולות... אבל מה תגידו? מה? שכחתם מי גידל אותכם? מי גידל את אבא ואמא? סבא וסבתא? אלו היו הדורות!!!! כן!! הדור שגבר היה גבר ואישה זו אישה וכל אחד והתפקידים המתאימים לו... ולכן פעם לא היו שומעים מה זה להתגרש... מה זה לחיות בלי אהבה אלא אך ורק בגלל שזה מה שהמכתוב שלח.... וסבתא התלוננה שהיא קנה בחמש בבוקר חלבה פרות ולא הלכה לסופר .. הכינה לחם בתנור ניקתה חיתלה... ומה? חיכתה לסבא שיבוא ויעשה פיפטי פיפטי? פתאום למדתם לפתוח תפה.... נו שוין כנראה אני מהדור של פעם הפרימיטיבי |
|
הלוואי ואני אהיה מלכה כמו סבתא שלי:):)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 19:28 |
|
| |
| כל הכבוד שאנל שיחקת אותה..;) חחח טום נועם ויוניק סופסוף מסכימים כלנו על דבר אחד..;) יאללה שמפניה
תוקן על ידי שאנל22 ב- 10/09/2015 19:31:38
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 20:12 |
|
| |
אוקיי..עשית את זה!!!לייק..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 20:17 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | זו הבעיה שלנו... הפכנו כביכול לדור ״חכם״ דור כל יודע... דור מושלם במרכאות כפולות... אבל מה תגידו? מה? שכחתם מי גידל אותכם? מי גידל את אבא ואמא? סבא וסבתא? אלו היו הדורות!!!! כן!! הדור שגבר היה גבר ואישה זו אישה וכל אחד והתפקידים המתאימים לו... ולכן פעם לא היו שומעים מה זה להתגרש... מה זה לחיות בלי אהבה אלא אך ורק בגלל שזה מה שהמכתוב שלח.... וסבתא התלוננה שהיא קנה בחמש בבוקר חלבה פרות ולא הלכה לסופר .. הכינה לחם בתנור ניקתה חיתלה... ומה? חיכתה לסבא שיבוא ויעשה פיפטי פיפטי? פתאום למדתם לפתוח תפה.... נו שוין כנראה אני מהדור של פעם הפרימיטיבי כל הכבוד שאנל שיחקת אותה..;) חחח טום נועם ויוניק סופסוף מסכימים כלנו על דבר אחד..;) יאללה שמפניה
תוקן על ידי שאנל22 ב- 10/09/2015 19:31:38 |
|
מצטערת, אבל אני ממש לא מסכימה איתך בנושא הזה... תחגגו לבד....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 22:54 |
|
| |
הכןן הדורות הקודמים היו סובלים ןנושאים את סבלם באהבה ובאמונה שזה הגורל, לא העיזו להמרות את םי הבעל, ואם הבעל היה מכה או מתיחס בזלזול ועוד כאלה הם היו נושאןת את סבלפ בשקט וגירשין לא היה אופציה כמו היום...הם גידלו את הילדים בעמל רב ןחיו במחסור...אבל היו מאושרןת אולי כי לא הכירו אופציות אחרות...שהחיים יכולים לפעמים להיות יותר קלים...היום אם נירצה ואם לא אנחנו ניחשפים לאופציות שונות בעולם ואינינו יכולים להסתפק במועט...ולבטל את עצמה רק בשביל הבית בלי לעשות דברים גם בשביל עצמה כמו לצאת לעבוד ןלמי שאוהבת לפתח קרירה לצאת לחופשות ןעוד...
|
|
|
|
|