|
|
| נשלח ב-20/7/2015 23:07 |
|
| |
תפסיקו לשים פה תמונות!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2015 00:40 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  | מי למשל..תוכל להעלות כאן |
|
|
| נשלח ב-21/7/2015 11:31 |
|
| |
שאלה לי אליכם
חברה נתנה לי אתמול את המס' הזה052-7103104 אמרה לי שזה מאגר שידוכים או משו כזה..יש פה מישו שמכיר ויודע לספר אם כדאי להירשם?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2015 11:34 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | חברה נתנה לי אתמול את המס' הזה052-7103104 אמרה לי שזה מאגר שידוכים או משו כזה..יש פה מישו שמכיר ויודע לספר אם כדאי להירשם? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2015 11:37 |
|
| |
תודה :)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2015 23:41 |
|
| |
יש שדכנית שמתעקשות להפגיש עם הבחור והבחורה לפני שמציאות שידוך כדי לראות במה מדובר.
ויש שדכניות שסוגרות הכל בטלפון
מה הכי עדיף?
אגב אם מבאים רשימה כדי לכתוב מי בתשלום מי בחינם, מי יש לה הצעות רבות מי אין...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2015 10:30 |
|
| |
| שמח_תמיד כתבה: |  |
יש שדכנית שמתעקשות להפגיש עם הבחור והבחורה לפני שמציאות שידוך כדי לראות במה מדובר.
מה הכי עדיף?
אגב אם מבאים רשימה כדי לכתוב מי בתשלום מי בחינם, מי יש לה הצעות רבות מי אין... |
|
כבוד הרב, אם ברצונך להתחתן תתקשר לכל השדכניות כאן, תחרוש את השטח. יש לך פגישה ? אז אתה נח.. וחוזר חלילה. עדיף כמובן שדכנית שתיפגש עם הצדדים, מומלץ להתקשר לכל השדכניות מכל הסגנונות. אתה יכול ורצוי שתברר קצת לפני שאתה נפגש. מומלץ גם להתמקד לא רק עם שדכניות ממרכז הארץ, כדאי לכסות את כל הארץ, צפון, דרום, שרון, וכו' גם אם צריך לנסוע מעט לפגישה זה שווה, לנסוע לשדכנית שגרה רחוק זה כבר בהזדמנות, יש הרי כמות לא מבוטלת של שדכניות חדשות שרוצות לראות אותך ואין להן כמעט מה להציע.. שים לב היכן השדכניות גרות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2015 14:36 |
|
| |
תיקון* - סליחה, הייתי חייב לתקן את השגיאות בהודעה למעלה:
יש שדכנית שמתעקשות להיפגש עם הבחור והבחורה לפני שמציעות שידוך כדי לראות במה מדובר.
מה הכי עדיף?
אגב, כדאי לכתוב ברשימה כאן - מי בתשלום, מי בחינם, מי יש לה הצעות רבות... מי אין... ותודה רציף : )
תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 07/08/2015 14:38:32
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2015 16:41 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2015 16:56 |
|
| |
אני חייבת לומר שתש כוחי משדכניות. איך עדיין יש לכם תקווה?! כל השדכניות מתלהבות נורא כשפוגשות אותי, אבל כשאני צריכה להתקשר אליהם 'להזכיר להם את עצמי', אני מרגישה כמו מסכנה שמקבצת נדבות  אתם לא מרגישים ככה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2015 21:43 |
|
| |
| עופה_מוזרה כתב: |  | אני חייבת לומר שתש כוחי משדכניות. איך עדיין יש לכם תקווה?! כל השדכניות מתלהבות נורא כשפוגשות אותי, אבל כשאני צריכה להתקשר אליהם 'להזכיר להם את עצמי', אני מרגישה כמו מסכנה שמקבצת נדבות  אתם לא מרגישים ככה? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2015 16:04 |
|
| |
| עופה_מוזרה כתבה: |  |
אני חייבת לומר שתש כוחי משדכניות. איך עדיין יש לכם תקווה?! כל השדכניות מתלהבות נורא כשפוגשות אותי, אבל כשאני צריכה להתקשר אליהם 'להזכיר להם את עצמי', אני מרגישה כמו מסכנה שמקבצת נדבות  אתם לא מרגישים ככה? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה חלק מהעניין,
את תמיד שואלת את השדכנית אם היא מציעה שתתקשרי להזכיר לה ומתי.
יש גם שדכניות רציניות עם הרבה הצעות שכיף להתקשר אליהן ולקבל הצעה.
אז כדאי להמשיך לאתר את השדכניות המיוחדות האלה, ואתן תעבדי בעיקר
נ. ב. וגם את בס"ה מתקשרת לשדכניתושואלת אותה מה שלומך ?מה חדש ? ...ואולי גם מחליפה מתכונים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 09/08/2015 16:15:59
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2015 17:02 |
|
| |
|
|
|