|
|
| נשלח ב-8/6/2018 14:46 |
|
| |
ג'ונתן הקליט את זה בגלל ארי גולדוואג:
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2018 06:59 |
|
| |
| עידודודו כתב: |  | ג'ונתן הקליט את זה בגלל ארי גולדוואג: |
|
חחח יפה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2018 19:29 |
|
| |
whenמשיח
| עידודודו כתב: |  | ג'ונתן הקליט את זה בגלל ארי גולדוואג: |
|
פששש מהמם
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2018 19:30 |
|
| |
פששש מהמם
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2018 23:26 |
|
| |
איזה שילוב יפה של ישן וחדש. נעים!
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2018 15:40 |
|
| |
ואם כבר ארי גולדוואג, אז תעבירו לדקה 7:25 ארי מספר קצת על החוויות ממיאמי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2018 15:49 |
|
| |
וואלה מגניב! תודה שיריהודית!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2018 16:07 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | ואם כבר ארי גולדוואג, אז תעבירו לדקה 7:25 ארי מספר קצת על החוויות ממיאמי
|
|
חח בדיוק ראיתי את זה היום ולא ידעתי איפה לסיים קישור של זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2019 09:07 |
|
| |
שלומי קאופמן (תורה היום) בסינגל לקראת אלבום חדש:
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2019 12:04 |
|
| |
דוד שפירא בסינגל בכורה ותודה לעידודו על העידכון.
https://www.youtube.com/watch?v=AWdX2PW4QbQ&feature=youtu.be דבר ראשון, זה מצחיק, בעצם כל השנים היה צריך לכתוב דווי (דוויד) ולא דובי... הכי אהבתי את השיתוף פעולה בין שני בוגרי מיאמי (שמתם לב שיש הרבה בוגרי מיאמי במוזיקה החסידית?!). בשמיעה ראשונה לא אהבתי, המבטא שלו קצת כבד וזה מוזר כי בעצם הוא גר בישראל. אבל אחרי כמה שמיעות כבר התרגלתי, יש בזה משהו חמוד ובתור התחלה זה טוב. הקליפ עצמו ממש יפה ומושקע, יש רגעים שהוא נראה ממש כמו מרדכי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2019 09:39 |
|
| |
| שירהיהודית כתבה: |  |
דוד שפירא בסינגל בכורה ותודה לעידודו על העידכון.
https://www.youtube.com/watch?v=AWdX2PW4QbQ&feature=youtu.be דבר ראשון, זה מצחיק, בעצם כל השנים היה צריך לכתוב דווי (דוויד) ולא דובי... הכי אהבתי את השיתוף פעולה בין שני בוגרי מיאמי (שמתם לב שיש הרבה בוגרי מיאמי במוזיקה החסידית?!). בשמיעה ראשונה לא אהבתי, המבטא שלו קצת כבד וזה מוזר כי בעצם הוא גר בישראל. אבל אחרי כמה שמיעות כבר התרגלתי, יש בזה משהו חמוד ובתור התחלה זה טוב. הקליפ עצמו ממש יפה ומושקע, יש רגעים שהוא נראה ממש כמו מרדכי. |
|
וואו,17000 צפיות בפחות מ5 ימים! איזה שיר חמוד, הקול שלו מאוד טוב. מצחיק ששני בוגרי מיאמי הפכו לזמרים ככ מוצלחים. והאמת שגם בתור ילדים היתה עליהם התלהבות מטורפת (ע"ע הפורום הישן..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-1/4/2019 09:52 |
|
| |
|
| נשלח ב-1/4/2019 15:06 |
|
| |
אני לא אהבתי כ"כ. אולי זה עניין של הרגל. בכ"א לדעתי יהיה פה את האפקט של אח של.. מרדכי כבר ממש כוכב גדול ומצליח ולדעתי וואקלית הוא יותר טוב. מעבר לקריזמה שיש לו. אלא א"כ אח שלו לא מכוון גבוה מידי ורק קצת חתונות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2019 15:46 |
|
| |
ברור שמרדכי יותר טוב, אין בכך ספק. הקטע באנגלית ממש משדר סגנון גוי, לא אהבתי בכלל.. מה שכן רואים שארי הלחין את השיר הזה, יש בו כמה מוטיבים מוסיקליים שמאוד מזכירים את עברי אנוכי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-1/4/2019 21:00 |
|
| |
גם אני בשמיעה ראשונה לא אהבתי, לאחר כמה שמיעות מתרגלים. יש כאן משהו יפה והרבה להט להצליח. אני לא חושבת שכרגע אפשר לדעת לאן זה יוביל, בארץ אין כ"כ אפשרויות לזמר חסידי. מרדכי עצמו אמר שהוא עבר לארה"ב כי הוא רצה לעשות מוזיקה. נקודה לטובת הקליפ הזה, הוא על טהרת הקודש, רק בנים. בארץ יותר מקפידים על זה...
|
|
|
|
|