בית פורומים שידוכי חרדים

#hashtag

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2015 12:25 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
טוב נתחיל בזה שהכתיבה שלך זורמת ויפה וכ'ו וכ'ו..:) ונמשיך בזה שמסקר שאני ערכתי בנושא,כמעט תמיד מה שאת לא רוצה שיהיה בבן זוגך-דווקא זה מה שאת מקבלת..ושוב,אני מדגישה-כמעט.שלא יוציאו עלי סכינים
למה להדגיש??? ולמה סכינים??? היום יש חומר הרדמה... למה ללכלך את הידיים

Nobody perfect....I'm nobody ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 12:26 לינק ישיר 

טום888 כתב:
כתיבה מוחזת ושנונה כמו תמיד..
פורטת על נימי נפש רווק הומיה..
הצטרפתי למלאכים שעשו לייק..
על הלב שהשתפך בצורה הכי מתוקה...לייק!!

ו..תיהיי בטוחה
שההוא הרבע משלושת רבעי מדינה
המטר שמונים חצי אשכנזי ,אמא לא תמנייה..
נמצא על איזה כוכב..
ויום יבוא ..ובך יהיה מאוהב...
כבר אמרתי ... הבעיה לא הייתה בו אלא בי.... שחשבתי שהוא מושלם בלי הגיבנת של הרשימה השחורה שלי... מסתבר שטעיתי (אךךךךך זה כאב להגיד את זהההה)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 12:27 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:
טוב נתחיל בזה שהכתיבה שלך זורמת ויפה וכ'ו וכ'ו..:) ונמשיך בזה שמסקר שאני ערכתי בנושא,כמעט תמיד מה שאת לא רוצה שיהיה בבן זוגך-דווקא זה מה שאת מקבלת..ושוב,אני מדגישה-כמעט.שלא יוציאו עלי סכינים למה להדגיש??? ולמה סכינים??? היום יש חומר הרדמה... למה ללכלך את הידיים

למה להדגיש-כי יש כאלה שמקבלים את מה שחלמו עליו כל החיים.למה סכינים-יש כאלה שאוהבים את האקשן והלכלוך,וסתם ככה מעדיפים את השיטה הישנה והמוכרת :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 12:35 לינק ישיר 

בסד

לכן אם את לא רוצה משו...תגידי שאת רוצה...וכך זלא יתממש(=

אחלה כתיבה...
ת'אמת שבתת מודע שלי גם אני קצת כמוך בקטע של העדות...לא יודעת מאיפה זה בא...
אולי חושבים תמיד שאשכנזים מאזנים וביחד זה יוצא יצירת מופת של חום ספרדי יחד עם טעם אשכנזי אירופאי...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 12:37 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:

ו..תיהיי בטוחה
נמצא על איזה כוכב..
כבר אמרתי ... הבעיה לא הייתה בו אלא בי.... שחשבתי שהוא מושלם בלי הגיבנת של הרשימה השחורה שלי... מסתבר שטעיתי (אךךךךך זה כאב להגיד את זהההה)

אם הבעייה הייתה בך..לא היית מקבלת לייק!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 13:19 לינק ישיר 

חחח אביה... בקשר לישן והטוב... הזכרת לי... כשאבא שלי היה רוצה להעניש אותנו ... הוא היה אומר ״לכי לחדר חשבי על מה שעשית ואת לא יכולה לשחק בסופר מאריו שבוע!!!״ שיו איך הייתי חוזרת בתשובה ... היום בשביל להעניש את האחים שלי... אבא שלי אומר ״אני משנה את הקוד של הוואי פאי!!״ גאש אנד זי צ׳אינג׳ טו אנג׳ל...;)))

תוקן על ידי שאנל22 ב- 23/07/2015 13:27:16

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 13:21 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
טוב נתחיל בזה שהכתיבה שלך זורמת ויפה וכ'ו וכ'ו..:) ונמשיך בזה שמסקר שאני ערכתי בנושא,כמעט תמיד מה שאת לא רוצה שיהיה בבן זוגך-דווקא זה מה שאת מקבלת..ושוב,אני מדגישה-כמעט.שלא יוציאו עלי סכינים למה להדגיש??? ולמה סכינים??? היום יש חומר הרדמה... למה ללכלך את הידיים

למה להדגיש-כי יש כאלה שמקבלים את מה שחלמו עליו כל החיים.למה סכינים-יש כאלה שאוהבים את האקשן והלכלוך,וסתם ככה מעדיפים את השיטה הישנה והמוכרת :)
אביה.... חלמתי על הבחור הזה מגיל 16 .... חשבתי זה שלימות של גבר וצחקתי לכולם בפנים שחלומות כן מתגשמים ובול כמו שסרטטתי קיים !י!!! היום אני מבינה שרק טיפה(בשביל לא להגדיל תפדיחות) טעיתי.... מה זה אומר???שחלומות כן או לא מתגשמים? ובקשר לסכינים ..אךךך... אין כמו האולד פאשן.... מה קרה למכות עם החגורה ? צריך להחזיר עטרה ליושנה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 13:25 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:
[quote]טוב נתחיל בזה שהכתיבה שלך זורמת ויפה וכ'ו וכ'ו..:) ונמשיך בזה שמסקר שאני ערכתי בנושא,כמעט תמיד מה שאת לא רוצה שיהיה בבן זוגך-דווקא זה מה שאת מקבלת..ושוב,אני מדגישה-כמעט.שלא יוציאו עלי סכינים למה להדגיש??? ולמה סכינים??? היום יש חומר הרדמה... למה ללכלך את הידיים

למה להדגיש-כי יש כאלה שמקבלים את מה שחלמו עליו כל החיים.למה סכינים-יש כאלה שאוהבים את האקשן והלכלוך,וסתם ככה מעדיפים את השיטה הישנה והמוכרת :)[/quote] אביה.... חלמתי על הבחור הזה מגיל 16 .... חשבתי זה שלימות של גבר וצחקתי לכולם בפנים שחלומות כן מתגשמים ובול כמו שסרטטתי קיבלתי!!! היום אני מבינה שרק טיפה(בשביל לא להגדיל תפדיחות) טעיתי.... מה זה אומר???שחלומות כן או לא מתגשמים? ובקשר לסכינים ..אךךך... אין כמו האולם פאשן.... מה קרה למכות עם החגורה ? צריך להחזיר עטרה ליושנה!
זה אומר שעם הזקנה קולטים לאט שלשרטט חלומות זה לא הכי חכם :)..ואם כבר להחזיר עטרה ליושנה-הייתי אומרת לקחת קורס מזורז באלימות נאציזיסטית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 13:31 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בסד

אחלה כתיבה...
אולי חושבים תמיד שאשכנזים מאזנים וביחד זה יוצא יצירת מופת של חום ספרדי יחד עם טעם אשכנזי אירופאי...
גם את חושבת ששילוב אשכנזי טהור לספרדי טהורזה מגניב? ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 13:32 לינק ישיר 

טום888 כתב:

ו..תיהיי בטוחה
נמצא על איזה כוכב..

אם הבעייה הייתה בך..לא היית מקבלת לייק!!
חחחח אבל זאת המציאות... ופסדר מה הפכת פולני פרגן לי לייק למרות שטעיתי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 13:37 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:
חחח אביה... בקשר לישן והטוב... הזכרת לי... כשאבא שלי היה רוצה להעניש אותנו ... הוא היה אומר ״לכי לחדר חשבי על מה שעשית ואת לא יכולה לשחק בסופר מאריו שבוע!!!״ שיו איך הייתי חוזרת בתשובה ... היום בשביל להעניש את האחים שלי... אבא שלי אומר ״אני משנה את הקוד של הוואי פאי!!״ גאש אנד זי צ׳אינג׳ טו אנג׳ל...;)))

תוקן על ידי שאנל22 ב- 23/07/2015 13:27:16

חח יוו איזה ישן זה מאריו..אז אצלנו אבא שלי לא היה צריך להעניש אותי..ככה שהיום הוא לא יודע איך מענישים.מזל שיש אמא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 13:38 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:

ו..תיהיי בטוחה
נמצא על איזה כוכב..

אם הבעייה הייתה בך..לא היית מקבלת לייק!! חחחח אבל זאת המציאות... ופסדר מה הפכת פולני פרגן לי לייק למרות שטעיתי

אני לא פולני. כבר  .אני טום888

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2015 13:39 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:
בסד

אחלה כתיבה...
אולי חושבים תמיד שאשכנזים מאזנים וביחד זה יוצא יצירת מופת של חום ספרדי יחד עם טעם אשכנזי אירופאי... גם את חושבת ששילוב אשכנזי טהור לספרדי טהורזה מגניב? ;)

בסד

בהחלט(=....

מה שמוזר לי שגם כשמציעים לי אשכנזי אני כבר לא מתלהבת...
וגם שמציעים ספרדי אני לא ממש רוצה בתוכי...
רק כשזה מעורב אני מתלהבת...אני חושבת שיש בשילוב בזה משו מיוחד ויפה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 13:40 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
[quote]טוב נתחיל בזה שהכתיבה שלך זורמת ויפה וכ'ו וכ'ו..:) ונמשיך בזה שמסקר שאני ערכתי בנושא,כמעט תמיד מה שאת לא רוצה שיהיה בבן זוגך-דווקא זה מה שאת מקבלת..ושוב,אני מדגישה-כמעט.שלא יוציאו עלי סכינים למה להדגיש??? ולמה סכינים??? היום יש חומר הרדמה... למה ללכלך את הידיים

למה להדגיש-כי יש כאלה שמקבלים את מה שחלמו עליו כל החיים.למה סכינים-יש כאלה שאוהבים את האקשן והלכלוך,וסתם ככה מעדיפים את השיטה הישנה והמוכרת :)[/quote] אביה.... חלמתי על הבחור הזה מגיל 16 .... חשבתי זה שלימות של גבר וצחקתי לכולם בפנים שחלומות כן מתגשמים ובול כמו שסרטטתי קיבלתי!!! היום אני מבינה שרק טיפה(בשביל לא להגדיל תפדיחות) טעיתי.... מה זה אומר???שחלומות כן או לא מתגשמים? ובקשר לסכינים ..אךךך... אין כמו האולם פאשן.... מה קרה למכות עם החגורה ? צריך להחזיר עטרה ליושנה! זה אומר שעם הזקנה קולטים לאט שלשרטט חלומות זה לא הכי חכם :)..ואם כבר להחזיר עטרה ליושנה-הייתי אומרת לקחת קורס מזורז באלימות נאציזיסטית
אפפפפפ לא סרטטי הוא הסטרטט בעצמו ;) חחח אפשר לקבל אץ זה ביותר מוגזם אביה? נאציזם שתיהיי בריאה... ושכחתי להוסיף שחיפשתי תמיד אחד לפחות גדול ממני ב2-3 שנים... מסתבר שאנחנו באותו גיל!! שישה חודשים הפרש... מה זה החילוף חומרים הזה? מהסחוג או מהעמבה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/7/2015 13:41 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בסד

אחלה כתיבה...
אולי חושבים תמיד שאשכנזים מאזנים וביחד זה יוצא יצירת מופת של חום ספרדי יחד עם טעם אשכנזי אירופאי... גם את חושבת ששילוב אשכנזי טהור לספרדי טהורזה מגניב? ;)

בסד

בהחלט(=....

מה שמוזר לי שגם כשמציעים לי אשכנזי אני כבר לא מתלהבת...
וגם שמציעים ספרדי אני לא ממש רוצה בתוכי...
רק כשזה מעורב אני מתלהבת...אני חושבת שיש בשילוב בזה משו מיוחד ויפה...
פעם יצאתי עם חצי פולני חצי מרוקאי..מבחינת מראה-הוא היה נראה מליון דולר!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > #hashtag
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.