| נשלח ב-23/7/2015 14:31 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 14:33 |
|
| |
אני מקווה שלך יש טיפת שכל לפחות כך התרשמתי..ומבין בהומור..ואם כן דייני בכך...:) לגבי מחול המתחסדות.... נו נו..רק מוכיחים שבכל הומור יש אחוז אמת..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 14:40 |
|
| |
| ליטאי613 כתבה: |  | נשמע קצת גזעני לחפש מישהו "אשכנזי" "ספרדי", כל בני ישראל שווים בפני הבורא. #דילגזענות |
|
לפי מה שכתבו פה, נשמע שיש הרבה מקום ל"גזענות". אפילו שאני לא חושבת שיש פה גזענות, כל אחד מחפש את המקום המוכר לו.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 14:49 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אני מקווה שלך יש טיפת שכל לפחות כך התרשמתי..ומבין בהומור..ואם כן דייני בכך...:) לגבי מחול המתחסדות.... נו נו..רק מוכיחים שבכל הומור יש אחוז אמת.. |
|
רק בגלל שאני יודעת שאיפשהו אתה כן מתכוון לזה הגבתי כך.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 15:46 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | וואי זה חציל מטוגן ברוטב עגבניות חריף טעיםםם ברמותת..מי שאוהב חצילים חייב לטעום מזה מצטערת אצלינו מותר רק מלח פלפל שחור חזרת וגפילטע _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
פולניתוש
תשמרי על הלאום..
ספרדים נוטים לערסיות ופרחיות..
הם בחתונה שלך יירו יריות באוויר ישחטו כבש עקוד..ויעשו חפלה שתפריע לשכנים..
מישהו מת בטוחחח
אכלת אותה עם האוכל..
עדיף להשאר עם הקרפיון המסכן
הקור האינסופי
העיני קרח של אמא
האדישות של אבא
תשמרי עלייך כבת תרבות!!!!...:) |
|
.:)...tom..im gonna take his sfaradi phone number just becaus your message
תוקן על ידי שאנל22 ב- 23/07/2015 15:47:58
Nobody perfect....I'm nobody ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 15:52 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | [quote]טוב נתחיל בזה שהכתיבה שלך זורמת ויפה וכ'ו וכ'ו..:) ונמשיך בזה שמסקר שאני ערכתי בנושא,כמעט תמיד מה שאת לא רוצה שיהיה בבן זוגך-דווקא זה מה שאת מקבלת..ושוב,אני מדגישה-כמעט.שלא יוציאו עלי סכינים
למה להדגיש??? ולמה סכינים??? היום יש חומר הרדמה... למה ללכלך את הידיים
היום אני מבינה שרק טיפה(בשביל לא להגדיל תפדיחות) טעיתי.... מה זה אומר???שחלומות כן או לא מתגשמים? ובקשר לסכינים ..אךךך... אין כמו האולם פאשן.... מה קרה למכות עם החגורה ? צריך להחזיר עטרה ליושנה!
זה אומר שעם הזקנה קולטים לאט שלשרטט חלומות זה לא הכי חכם :)..ואם כבר להחזיר עטרה ליושנה-הייתי אומרת לקחת קורס מזורז באלימות נאציזיסטית
אפפפפפ לא סרטטי הוא הסטרטט בעצמו ;) חחח אפשר לקבל אץ זה ביותר מוגזם אביה? נאציזם שתיהיי בריאה...
ושכחתי להוסיף שחיפשתי תמיד אחד לפחות גדול ממני ב2-3 שנים... מסתבר שאנחנו באותו גיל!! שישה חודשים הפרש... מה זה החילוף חומרים הזה? מהסחוג או מהעמבה
|
סכינים הגיעו זמנכם .... ותרגעי נשמה הבלונד נכנס לו לעיין:)
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 16:06 |
|
| |
avia
מוקדש לך מהפולניה  
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 16:14 |
|
| |

|
|
| נשלח ב-23/7/2015 16:30 |
|
| |
הריני מרימה משואת חצילים זו לכל פולניות עם ישראל שישבו במשבר על היותם לא יודעות לבשל... אז הינה לכם פולניה שנת 2015... גנבתי סבתא מרוקאית סבתא טוניסאית אצלי במחסן והן מספקות לי מתכונים..;) מוקדש לאביה והסלט חצילים במיונז מוקדש לטום;)))))
|
|
| נשלח ב-23/7/2015 16:33 |
|
| |
עוד מילה רעה על פולניה משודרגת.... ו.... אשלח לכם עורך דין לשולחן שבת
תוקן על ידי שאנל22 ב- 23/07/2015 16:34:26
Nobody perfect....I'm nobody ;)
|
|
|
|