יש לי רצון ואפילו תשוקה לפתוח עסק קטן מהבית... השאלה שלי האם זה בסדר לבחורה לא נשואה לעשות דבר כזה? האם זה מפריע להתנהלות בשידוכים? האם זה גורם לשיבוש החיפושים?
תנו עצות וטיפים...ואשמח אם זה יכלול גם ניסיון...(=
נשלח ב-27/7/2015 12:13
לשידןכים זה ממש לא מפריע ולהיפך, נותן נסיון ובגרות מעשיים ואיכותיים לחיים... ובחור שפוי- רק יעריך ויכבד דבר כזה.
יש לי עסק קטן בבית..:) מתעסקת בקניית מותגים מאווטלט מחו״ל. משו בקטנה לא בגדול ...
ממממ בשידוכים יפריע? מאיזו סיבה? אנשים לא באים אלי הביתה אני שולחת איליהם ...
עד היום רק עזר לי ״בשידוכים״ איך שתקראי לזה.... שיבוש? מדוע ??? אז איך שאמרתי ..לא דופקים אצלי בדלת זה הכל דרך הנט
או חברות או חברות של חברות....:) לא מתעסקת בזה אפילו רק דואגת שלא לבייש את שמי ולספק סחורה אמיתית ולא זיופים...
מה שכן ... רציתי להגדיל תעסק ולפתוח אתר אינטרנט... זה כן קצת מפריע לי להתקדם... אולי אחרי חתונה נראה מה יהיה בעזרת השם...
עד אז מסתפקים במה שהשם שלח..:)
בהצלחה יקירה..;)
נשלח ב-27/7/2015 12:24
בסד
אני מתכוונת לעסק רציני שלקוחות מגיעים אלי הביתה....ורואים ובוחרים ואני(/משהי שאצטרך למצוא) נותנת להם שירות בערב... השאלה שלי האם מרוב התרגשות שהעסק יצליח כבר השידוכים מקבלים מקום משני והראש הופך לעסקי יותר...
נשלח ב-27/7/2015 12:53
השידוכים ממש לא הופכים להיות מקום שני או ראשון או שלישי, כבודם במקומם מונח ואני לא חושב שיש לך דייט 4 פעמים ביום. אם פעמיים שלוש בשבוע תצאי בערב לפגישה זה לא פוגע בעסק.
אני לא מכיר כל כך הליך הרוח בציבור החרדי פה בארץ, אבל אני כחרדי מחו"ל הייתי מאד מתרשם לטובה מהיוזמה.
נשלח ב-27/7/2015 13:19
חייכנית770 כתב:
בסד
אני מתכוונת לעסק רציני שלקוחות מגיעים אלי הביתה....ורואים ובוחרים ואני(/משהי שאצטרך למצוא) נותנת להם שירות בערב... השאלה שלי האם מרוב התרגשות שהעסק יצליח כבר השידוכים מקבלים מקום משני והראש הופך לעסקי יותר...
החיים הם לא רק שידוכים... ומדוע זה לא תפתחי משהו שיעשה אותך שמחה יותר (לפי הרצונות שלך לפתוח עסק..) וכמובן יבגר אותך ויתן לך ללמוד על בשריך סובלנות\אחריות\מטלות מה היא.. לפי איך שהכרתי אותך הייתי מציע לך ללכת על זה פול טיים..!
ומשהו שאת לימדת...אם אתה רוצה לקבל משהו..תפסיק לחשוב עליו! אולי שתפסיקי לחשוב על הנסיך...הוא יידהר יותר מהר ...:)
הצלחה יקירה
תוקן על ידי שאנל22 ב- 27/07/2015 13:21:35
Nobody perfect....I'm nobody ;)
נשלח ב-27/7/2015 13:46
בסד
רק מה שלא ברור לי אצלי... שהתשוקה היא לא לכסף...אם כן מה בדיוק מניע אותי לפתוח עסק?אנלא יודעת...
נשלח ב-27/7/2015 13:56
אני חושבת שזה יהיה טוב מכל הכיוונים - גם אם את פשוט רוצה משהו שיעסיק אותך בחיים - מניסיון, כשיש לך 'בייבי' ואת משקיעה בו זמן, זה לא גורע מהזמן שתשקיעי בדברים אחרים - כגון שידוכים, זה רק יתן לך יותר מרץ.
נשלח ב-27/7/2015 14:34
בסד
מרץ?למה נראה לך?עסק בהתחלה לוקח את כל הזמן הפנוי ועד שמתרגלים אליו הוא כבר לא מרגש ואז מחפשים להרחיב את העסק ושוב אין זמן פנוי...
תלוי איזה עסק. בגדול, זה דבר מאד חיובי, שנותן הרבה בגרות ואחריות. ואנשים, בפרט בשידוכים מסתכלים על זה בצורה מאד חיובית!!
אין ספק שעסק פרטי תופס זמן והרבה השקעה.
נשלח ב-27/7/2015 15:20
מנסיון שלי, ויש כזה.
זה לא אמור לפגוע בשידוכים.. כל יום את יוצאת ? כל שבוע? מבחינת הזמן להיפך את יותר חופשיה, ואת יותר יכולה לשחק עם השעות והזמן שלך לפי הצורך, הרצון והעניין ולא כבולה לשעות מסוימות
מה שכן עסק מהבית דורש הרבה השקעה, זמן,כסף, פרסום, ראש גדול וכו' הרבה יותר מעבודה כשכירה ששם את עושה את היומית ועפה ב3-4-5 בלי דאגות..
עבודה כעצמאית ודאי ששואבת אותך יותר אליה ומממילא את משקיעה בה יותר כי זה רווח נקי שלך. וצריך לדעת ללהט בחיים ולתת לה את המקום שלה ולא להתפזר על כל היום והלילה. לדעת לשים גבולות.
אם את עושה את זה בחוכמה יצאת גדולה!
לא נתקלתי בזה שזה פוגע, להיפך זה משהו מגניב לגמרי, וואלהה עצמאית??
אולי האלו שרוצים אישה כנועה שלא יודעת לזוז בחיים ומפחדים שיש להם אישה עצמאית, אבל ממילא לא כדאי לך לקחת אחד כזה, ככה שיש לך מסנן טוב פה...
נשלח ב-27/7/2015 15:23
אגב- אם את הולכת על זה ותרצי קצת ייעוץ. בכיף גדול :)
נשלח ב-27/7/2015 15:42
בסד
אפרת,אני לא מתכוונת לעזוב את העבודה שלי כשכירה בבוקר .אלא במקביל בערב לפתח את העסק לאט לאט...
מה עכשיו את אומרת?
נשלח ב-27/7/2015 15:55
אני הייתי ממליץ כל עוד העסק הוא מהסוג ובסדר גודל שלא דורש רישום חוקי במעמ ומס הכנסה- לכי עם זה בכיף שלך, אבל ששם יהיה הגבול, אל תרגמי עוסק אפילו לא פטור לפני שיש איתך בעל שיסייע לך. שוב, מנסיון.