|
|
| נשלח ב-30/7/2015 15:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2015 15:11 |
|
| |
בסד
זה אני הבנתי לבד... שאלתי מאיזה סכום ועל איזה סחורה צריך לשלם? נגיד אם אני מזמינה רק דוגמית של מוצר אחד מכל סוג שאני רוצה...גם על זה צריך לשלם מכס או רק אם זה עובד כמות או מחיר מסויים?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2015 15:29 |
|
| |
אני באמת לא יודע מה ההגדרה של מסחרי... כמובן שיבוא אישי מתחת סכום מסויים ובקטגוריות מסויימות יהיה פטור ממכס, את התשובות לשאלות האלה יוכל לתת לך רק סוכן של חברת שילוח שמתעסק בדברים האלה כל הזמן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2015 01:20 |
|
| |
האמת רעיון נחמד גם לצבור כסף מהצד וגם להתעסק עם משהו, בגדול אני בעד מאוד :)) אבל בכל מקרה תמיד כדי לשמור על גבולות, לא לקחת מידי סיכונים, להתייעץ עם האנשים הנכונים
ואם כבר עסקים אז משהו סולידי שיכבד אותך בתור אישה ובתור רווקה
בכל מקרה תעדכני אולי נקנה ממך משהו :)
אה ונזכרתי כל החברות טיפוח שיש בהם שרשרשת של משווקים בגדול זה נשמע מבטיח אבל לא עושים מזה הרבה כסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2015 11:38 |
|
| |
בסד
אנלא מאלה שמשווקות מוצרים של אחרים... אלא דברים מיוחדים שאני בעצמי רוצה לייבא....
עכשיו אני רק צריכה לעבור את המשוכה של האישור של אבי שיכנסו לקוחות הביתה. שיתרום לי את החדר הקטן שבבית.ושיסכים לי לשבור שם קיר להוסיף שם דלת וכמה שיפוצים קטנים... אוייש לא פשוט(=
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2015 21:10 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
אנלא מאלה שמשווקות מוצרים של אחרים... אלא דברים מיוחדים שאני בעצמי רוצה לייבא....
עכשיו אני רק צריכה לעבור את המשוכה של האישור של אבי שיכנסו לקוחות הביתה. שיתרום לי את החדר הקטן שבבית.ושיסכים לי לשבור שם קיר להוסיף שם דלת וכמה שיפוצים קטנים... אוייש לא פשוט(= |
|
חייכנית, החיים הם עוד אתגר ועוד אתגר, אני מציע לך להתייעץ עם מישהיא שמבינה, שווה להתייעץ כדי לחסוך כסף ומפח נפש. ותשועה ברוב יועץ, דפדפי בנט ותשקיעי באיסוף מידע, חייבים להשקיע, עם ראש קטן ועצלן לא מגיעים רחוק. (מגיעים מדי רחוק..) אני מניח שדי מהר תמצאי תשובות לשאלות במיסוי, דרך הנט, אולי אפילו יענו לך על זה בטלפון.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2015 21:33 |
|
| |
נ. ב. יש בסין (ובעולם) הרבה רמאויות, זכורני שיש חברה חרדית שיודעת איך להסתדר מול הסינים ותעלוליהם, ההתמחות שלהם זה לייצר ולייבא מוצרים מסין, והם יתנו לך את השירות המושלם שלהם, כמובן שזה שווה כל שקל. אני לא זוכר איך קוראים להם.. בהצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2015 21:33 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
עכשיו אני רק צריכה לעבור את המשוכה של האישור של אבי שיכנסו לקוחות הביתה. שיתרום לי את החדר הקטן שבבית.ושיסכים לי לשבור שם קיר להוסיף שם דלת וכמה שיפוצים קטנים... אוייש לא פשוט(= |
|
יהיה לך קל יותר לעבור את המשוכה של בעלך כך שכדאי שתתני עוד דחיפה בכיוון.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2015 02:13 |
|
| |
רציף שכתחתי באמת את הנקודה הזו שהיא משמעותית ונכונה...לסינים אלוהים אחד- הכסף! אם את לקוח מרחוק הם ינצלו כל הזדמנות לרמות אותך במשהו (ואפילו אם פעוט). ולכן אם את מתכוונת לעבוד מול מפעל/ים -חובה לבקר שם, כמובן שלא ישתלם לך לנסוע בשביל זה אבל ישנן המון חברות שמחזיקות אנשים בסין בשביל דברים כאלה, אמור לעלות בערך 150-200$ לשלוח בנאדם לבדוק פס יצור של מפעל (שיבינו שיש מולם מישהי שבודקת את העניינים ולא משאירה פתח לרמאויות) אם את הולכת להזמין מאליאקספרס- בהחלט הייתי רגוע (מוכר עם דירוג אמינות גבוה) כי הם רועדים בטירוף על הדירוג שתתני להם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2015 15:33 |
|
| |
בהחלט, המשיח היה אמור להגיע ממזמן, אלא שיש כמה נשמות טובות המחכות לתיקון. תקשיבי, חייכנית, כל חשבונית וכל קבלה, כל קניה וכל הוצאה לעסק, (וגם מכירה והכנסה כמובן) את שמה בקלסר מיוחד, הכל אם נגיד עשית שיפוצים בבית לצורך העסק, אז השיפוץ הוא עם חשבונית, נסעת עם מונית ונפגשת עם ריקי או עם שאנל לפגישת עסקים ?... תשמרי על הקבלה, תקבלי על זה - זיכוי בהמשך. גם אם נתת תרומה לצדקה תבקשי קבלה, ותקבלי על כך זיכוי ממס הכנסה. כל מה ששייך לעסק את כותבת או שומרת. כל תיעוד נייר חשבונית וקבלה את שומרת בצד. אוקי ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2015 15:54 |
|
| |
בסד
אוקי.
|
|
|