|
|
| נשלח ב-28/7/2015 12:23 |
|
| |
| פום_פאקערט כתב: |  | | מאירקה99
הייתי נוכח פעיל (הוא ביקש ממני לבחור קלף ולסמן אותו וכו') ב"קסם" שעשה ליאור מנור מרחק מטר ממני! כולם עצרו נשימה כולל אנוכי שלא הבנתי איך הדבר נעשה!
אבל תראה כל הופעה של ליאור מנור והוא אומר שהכול אחיזת עיניים!
תפסיקו להאמין לכל מיני שרלטנים!
אם ה"מקובל" מצפת יכול לראות עם כוחות טומאה, איך לא ברח שבוע לפני שתפשו אותו בשדה התעופה? הרי יש לו "ראייה נסתרת"? הצחקת אותי!!! |
|
ליאור מנור (החילוני למהדרין) מודיע בקולי קולות לפני כל הופעה חרדית שזו אחיזת עיניים. ברור, אחרת לא יזמינו אותו. כך הופעתו מקבלת "הכשר" מפוקפק מהעסקונה החרדית. אבל אין לי הסבר למה שהוא עשה. אבל זה כלל לא מזיז לי. אז מה אם יש לו או למישהו אחר כוחות? זה אמור להטריד אותי?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2015 13:03 |
|
| |
הבעיה היא שאמונת צדיקים כהיום מתנגשת הרבה עם סעיפי שולחן ערוך כמו הלכות זמן קריאת שמע הלכות זמן תפילה הלכות דקדוק בקריאת שמע הלכות שינה בסוכה (חב"ד) הלכות זמן תפילת מנחה הלכות שלא לאכול ולשתות לפני התפילה
אלא מאי, אומרים כך דרך הצדיקים
ומעתה מאין יבין החסיד או החסידה, כי יש הבדל בין סעיף שו"ע באורח חיים לבין סעיף שו"ע באבן העזר???
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2015 13:23 |
|
| |
| בניומין כתב: |  | |
|
פרנסה??? אתה מתכוון לטירתו של פינטו או לאחוזתו עם כורסאות הזהב של באבושקה אלעזר ז"?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2015 19:11 |
|
| |
"כל תורת הקבלה עוסקת בXXX"
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2015 19:27 |
|
| |
מצ"ב לינק לקטע וידאו נפלא מ"הצדיק" ממנו ניתן להתרשם למה ומדוע הרב שמואל אליהו שעדיין מתיימר בטיפשותו לתת "סימני טהרה" במקובלים, לא הצליח לזהות במשך 13 לשנה את מעשיו המתועבים של המקובל הנואף שהיה ידיד נפשו ונפש אביו...
המקובל האלקי מדבר על "תיקון היסוד"
http://bshch.blogspot.co.il/2015/07/blog-post_2876.html
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2015 19:56 |
|
| |
| באבא_זוטא כתב: |  | מצ"ב לינק לקטע וידאו נפלא מ"הצדיק" ממנו ניתן להתרשם למה ומדוע הרב שמואל אליהו שעדיין מתיימר בטיפשותו לתת "סימני טהרה" במקובלים, לא הצליח לזהות במשך 13 לשנה את מעשיו המתועבים של המקובל הנואף שהיה ידיד נפשו ונפש אביו...
המקובל האלקי מדבר על "תיקון היסוד"
http://bshch.blogspot.co.il/2015/07/blog-post_2876.html
|
|
כבר בתחילת הסרטון הוא מעיד על עצמו שגמרא הוא לא כ"כ למד כאשר הוא טוען ששיתא אלפי שני דהוי עלמא מקורו ב"תורת הסוד"..... נראה בכל אופן שגם ספרי קבלה אינם הצד החזק שלו כי אם היה לומד את כתבי האר"י היה רואה שרבי חיים ויטאל מביא בפירוש את הגמרא בסנהדרין כמקור לנ"ל:
hebrewbooks.org/pagefeed/hebrewbooks_org_14185_33.pdf
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2015 13:17 |
|
| |
כעבור כמה שעות קיבלתי טלפון: 'שלום, זה הרב עזרא שיינברג'. התרגשתי והתלהבתי מכך שהוא מתקשר אליי, לא האמנתי שזה אמיתי. הוא אמר לי שקיבל תשובה בענייני מהשמיים, ושאני צריכה לעשות תיקון עוד היום כי 'ירדו נשמות' ואחת הנשמות פגעה בי ויש עליי קללה. הוא השתמש בביטויים נסתרים שלא הכרתי, אבל הבנתי שאני חייבת להיפגש איתו דחוף. הוא אמר שצריך מקום שקט ורגוע, ושאל אם יש צימר שבו נוכל להיפגש. שאלתי אותו מה הוא רוצה לעשות, והוא אמר שיעשה לי תיקון וברכות והכול יהיה בסדר".
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/713/550.html?hp=1&cat=402&loc=1
ובסוד מקובלים נואפים מי יעמוד!
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 31/07/2015 13:29:06
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2015 16:22 |
|
| |
ראיון מדהים עם המקובל שקיבל על עצמו ייסורים לכפר על הדור:
שיינברג התראיין לכתבת ענת יטח מהמקומון "ידיעות קרית שמונה", שבוע לאחר הריאיוןבאתר nrg עם אחת המתלוננות המרכזיות נגדו שפירטה את המעשים שלטענתה ביצע בה שיינברג.
בראיון שיינברג מסביר מה לדעתו האינטרסים של 13 הנשים שהתלוננו נגדו. "בגדול, הכל נובע מצרות עין גדולה. לגופו של עניין, זה לא סוד שבשנים האחרונות הלכה וגדלה החצר שלי וגם התחזקה עד כי רבים התדפקו על דלתי וביקשו את עצתי, בהם שמות מוכרים מ'הבית היהודי' וגם אנשי עסקים ידועים מאוד ועשירים. הפכתי להיות רב אהוד ומקובל, ומטבע הדברים זה עורר קנאה וזעם בקרב גורמים כאלה ואחרים, שחיפשו דרך לפגוע בי ובמפעל חיי. אני יודע שהיום הם חושבים שהצליחו, אבל זו לא האמת. העובדות לאשורן עוד יתבררו.
"הסבר נוסף מתייחס לנשים עצמן. חלקן חיפשו עילות לגירושין, מכל מיני סיבות שלא כאן המקום לפרטן, והיה נוח להפיל את התיק עליי. יש בידיי הוכחות שנשים שביקשו את עזרתי בשל גושים כאלה ואחרים, שנצפו היטב בצילומי רנטגן, עשו צילומים חוזרים אחרי שטיפלתי בהן והגושים נעלמו. אף אחד לא ידע להסביר את זה, גם לא הרופאים. הנשים עצמן אמרו את הדברים האלה, ולכן גם אמיתות דבריהן וטענותיהן עוד יתבררו בבית המשפט בבוא היום. בסוף יתברר כי נעשה לי עוול גדול".
את השעות שבהן הוא נותר לבד בכלא, מנצל הרב ללימוד תורה ולתפילות. "הניתוק ממשפחתי, מילדיי ונכדיי קשה מנשוא", הוא אומר, "הימים ארוכים מאוד, השבתות קשות. אבל לקחתי על עצמי ייסורים וזה חלק מהעניין".
לקחת על עצמך ייסורים? אתה נאשם שבעצמך גרמת ייסורים. "בסוף גם את תשתכנעי שאני צודק. בראש חודש סיוון כינסתי את תלמידיי וסיפרתי להם שאני יודע, שלקראת סוף השנה יקרה משהו נורא, מלחמה קשה. נסעתי יחד איתם לציון הקבר של הרב מרדכי אליהו ושם הרגשתי את הגזירה ביתר שאת. יצאתי משם בוכה ואמרתי לבחורים שאני לוקח על עצמי את הייסורים שעתידים לבוא. כחודש לאחר מכן, בראש חודש תמוז, הרגשתי חולשה גדולה. אמרתי לבחורים שהנה זה בא, ואז הכל התפוצץ. לא ידעתי מה בדיוק יקרה, אבל ידעתי שגזירה קשה עומדת להגיע. קיבלתי על עצמי בהכנעה את הייסורים, אבל גם הם יעברו. כמו שידעתי שתבוא הגזירה כך אני יודע שתבוא הישועה. היא תבוא כהרף עין".
אתה מבין שדבריך נשמעים הזויים? "הכל מבוסס, דברי עם תלמידיי. אני לא ממציא כלום. אני נמצא במקום גבוה רוחנית. יש שפוחדים מהיום שבו אחזור ואני אחזור, אבל אל דאגה, אני לא מחפש נקמה".
חשוב לציין כי הדברים שאמר שיינברג בריאיון אינם תואמים את הדברים שאמר בחקירות כפי שהופיעו בכתב האישום שהוגש נגדו בשבוע שעבר.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/715/549.html?hp=1&cat=402&loc=4
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2015 13:35 |
|
| |
"הרבנית" מודה: ידעתי... הוא אמר לי שזה חלק מהברכה וקיבלתי את זה...
אשתו של עזרא שיינברג: הוא הודה בפניי ששכב עם נשים
בקלטת נשמעת אשתו של הרב החשוד במעשי אינוס ומעשים מגונים, כשהיא מודה בפני הרב שמואל אליהו שידעה על שני מקרים שבהם קיים בעלה יחסים עם נשים אחרות. את המפגשים האינטימיים עם נשים שביקשו את עצתו, היא מכנה "הרפיה"
ובסוד מקובלים נואפים מי יעמוד!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2015 23:49 |
|
| |
כמה צפוי ככה עצוב!
עיתון הפראבדה החרדל"י העניק לרב שמואל אליהו את התואר "איש השנה" על "אומץ ליבו בחשיפת בן טיפוחיו המקובל-הנואף"...
בלי מורא, בלי משוא פנים
איש השנה בתחום מנהיגות רבנית: הרב שמואל אליהו, רבה של צפת
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2016 20:06 |
|
| |
הנה זה בא
הרב שמואל אליהו שהוא ואביו זצ"ל אחראים באופן ישיר לתופעת המקובלים הנואפים ואף היה הספונסר הראשי של המקובל הנואף מצפת שר"י ממשיך ברוב תמימותו לשנות באיוולתו ולהתיימר בגאווה סרוחה "לתת סימנים" במקובלים הנואפים כביכול הוא בעצמו באמת יודע את מי לקרב ואת מי לרחק...
"כשרואים את ברלנד עושה מופתים, זה לא עושה אותו איש אלוקים. יש בהודו אנשי פלא שמתגרים בחוקי הטבע ומגלים יכולות מיסטיות גדולות, ועדיין הם אנשי שקר שאין בהם כלום". הרב שמואל אליהו כותב בתגובה לתחקיר על הרב אליעזר ברלנד
תוקן על ידי באבא_זוטא ב- 29/08/2016 20:18:29
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2017 22:00 |
|
| |
ככלב השב אל קיאו...
הרב שמואל אליהו ממשיך בעזות מצח לתת "סימני טהרה" ב"מקובלים הנואפים":
"הנקודות המחשידות שצריך לשים לב אליהן הן כשיש משהו שהוא מחוץ לשולחן ערוך", אומר הרב שמואל אליהו. "אין שום לגיטימציה לשום אדם לפעול מחוץ לגבולות השולחן ערוך, משום סיבה רוחנית שלא תהיה".
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2018 11:46 |
|
| |
הרב שמואל אליהו ממשיך לגזור קופון על פרשיית המקובל הנואף...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2018 13:47 |
|
| |
בקצב הזה אתה יכול לשלול את כל החילונים, את כל הרבנים, את כל הפוליטיקאים, ואת כל הראש ישיבות, וכל השבבניקים וכל הגברים ולהכריז בזאת שהם נואפים ושאין להתקרב אליהם כלל ועיקר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|