לגבי המקרה המזעזע באשדוד אז קצת סדר . הבחורה הזו לא היתה מאורסת אחותה היתה מאורסת . זו שנפטרה עשתה וורט לפני כמה ימים ומחר היה צריך להיות אירוסין והיום בבוקר ביטלו את השידוך . ואת השאר ..... ת. נ. צ. ב. ה
אךך... בימינו אין כוחות להתמודד... יהי זכרה ברוך ! ומסכן הבחור... כואב הלב היום הייתי צריכה להיות שם לבקר את דודה שלי מזל לא הייתי . ;(
נשלח ב-28/7/2015 22:36
מצמרר..
כי עזה כמוות אהבה..
אם התפרסם רק בוואטצפ ,צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל..
אבל בכל אופן נורא..הרב זילברשטיין מספר סיפור דומה,על בחור שביטל וורט בגלל עניין הכסף..והבחורה קבלה דום לב ומתה...אם זכרוני אינו מטעה אותי..
נשלח ב-28/7/2015 22:46
פליז טום אל תעלה שוב את נושא הכספים בשידוכים...זה כמעט עושה לי דום לב בלי להיות מעורב בעניין
אני מניח שלא מדובר באהבה נכזבת, קשה להאמין שבחורה חרדית תתאהב בפגישות עד לרמה של התאבדות, ועוד יותר קשה להאמין שבחור יפרד מאהובתו. אני מניח שמדובר בבחורה שתלתה את כל התקוות שלה לעתיד באירוסין האלה. אפשר להניח עוד, שמדובר בבחורה שעברה הרבה, וכך האירוסין האלו היוו לה פתח מילוט. כשהאירוסין קרסו, אז היא האמינה שכל העתיד שלה קרס ביחד איתם, ולמרבה הצער היא לא ראתה פתרון אחר.
נשלח ב-29/7/2015 02:02
שיג, אני לא חושב שיש לך את הזכות להניח הנחות או לשפוט. תשאיר אתזה לאבא שבשמים.
פותח האשכול הניח הנחה שמדובר במקרה התאבדות כתוצאה מאהבה נכזבת, ואני עניתי שהנחה זאת לא נראית לי סבירה, והצעתי הנחה אחרת. אף אחד פה לא שפט.
נשלח ב-29/7/2015 09:41
הילדה הזו לא יוצאת לי מהראש... מה גרם לה לעלות את המדרגות להביט בגובה הרב ובסוף להשים קץ לחיים האלו... ??
כמה היא ״בנתה ״ על השידוך הזה... ומה היא עברה בשביל להגיד אין מוצא אחר מזה.... כלכך הרבה שאלות... שבא לי ללכת ולבדוק את הנושא על בורו... רק בשביל להבין מאיזה מצב היא עשתה זאת... כי זה לא נראה לי סתם שידוך שירד... חייב להיות משהו מאד כבד בסיפור הזה....אוף שיצא לי מהראש כבר ... מסכנות החברות האחיות ההורים ההמומים הבחור שלא יודע מאיפה זה נפל לו....
או שהוא כן יודע....? גאש אני צריכה רסקיו
נשלח ב-29/7/2015 12:19
שיגושיח כתב:
פותח האשכול הניח הנחה שמדובר במקרה התאבדות כתוצאה מאהבה נכזבת, ואני עניתי שהנחה זאת לא נראית לי סבירה, והצעתי הנחה אחרת. אף אחד פה לא שפט.
בסד
לאו דווקא מאהבה זה יכול להיות מתחושה של השפלה חזקה ... לדעתי זה ממש לא אנושי לבטל לפני האירוסין...
שה' לא ינסה אותי ואת אף אחד בניסיון כזה...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/07/2015 13:01:09
נשלח ב-29/7/2015 12:22
בסד
שאנל,לכי תדעי כמה זמן היא חפשה....
המסע של השידוכים לא קל בכלל.ועד שמצא מישו כלבבה -קשה הבשורה.אני אישית מבינה את הכאב הבלתי נסבל אך חושבת שהבחור לא שווה את מותה.ובעצם אף אחד ביקום לא שווה שאף אחד יתאבד בשבילו.
לדעתי הבעייה הזו של התאבדות/חולי נפשי או פיזי בגלל השידוכים מגיעים מלחץ אדיר,שהחברה החרדית נותנת לדור הצעיר וה"מתבגר" שבלי נישואין הוא לא שווה כלום. כלום.
נשלח ב-29/7/2015 12:42
חייכנית770 כתב:
בסד
המסע של השידוכים לא קל בכלל.ועד שמצא מישו כלבבה -קשה הבשורה.אני אישית מבינה את הכאב הבלתי נסבל אך חושבת שהבחור לא שווה את מותה.ובעצם אף אחד ביקום לא שווה שאף אחד יתאבד בשבילו.
לדעתי הבעייה הזו של התאבדות/חולי נפשי או פיזי בגלל השידוכים מגיעים מלחץ אדיר,שהחברה החרדית נותנת לדור הצעיר וה"מתבגר" שבלי נישואין הוא לא שווה כלום. כלום.
פשוט עצוב לי שדברים כאלה קורים.
ומזעזע שזה המצב בחברה החרדית - עד כדי כך שלקח לי הרבה זמן לקלוט שאני גם חושבת כך - שבחורה (המינוח הזה כבר לא טוב לדעתי) שלא נשואה אינה בנאדם, כאילו היא משהו לא בסדר. אשה בלי גבר היא אשה לכל דבר! לא צריך לקרוא למישהי בת שלושים שנחמד לה בחיים והיא עושה המון דברים - חוץ מילדים וטיפוח בעל - בחורה! ואני לא חושבת שהיא לא רוצה להתחתן, או שלא קשה לה, אבל זה רק מקשה הרבה יותר, ולא נכון!
נשלח ב-29/7/2015 13:04
בסד
תראי "בחורה" זה סוג של מחמאה..לא?כאילו את תמיד נראית צעירה כמו בחורה... אני יותר מדברת על היחס של ההורים והסביבה לכך שאת לא בסדר. למרות שתמיד הם מרצים על אמונה וביטחון... רק כאן את הבעיה.את הבררנית.את הקשה. זה שהבחורה לא מוכנה לנדב את חייה היפים כדי לחיות עם מישו שיעשה טוב לאמא...-זה אומר שהבחורה בעייתית...
נשלח ב-29/7/2015 13:16
חייכנית770 כתבה:
בסד