בית פורומים שידוכי חרדים

הכאב שיכול לקרות מאהבה........

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/7/2015 21:16 לינק ישיר 
הכאב שיכול לקרות מאהבה........

היום פורסם בכלי התקשורת (וואטסאפ וכ'ו)
על בחורה חרדית שהתאבדה לאחר שבוטל השידוך שלה
תהא נשמתה צרורה בצרור החיים .
תנחומיי למשפחה

ולבחור שעזב מקווה שהוא יכול להגיד ידי לא שפכה את הדם הזה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2015 21:45 לינק ישיר 

בדיוק היום חבר שלי ביטל שידוך, אני מקווה שזו לא היא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2015 22:03 לינק ישיר 
זה מה שהגיע עכשיו

לגבי המקרה המזעזע באשדוד
אז קצת סדר .
הבחורה הזו לא היתה מאורסת אחותה היתה מאורסת . זו שנפטרה עשתה וורט לפני כמה ימים ומחר היה צריך להיות אירוסין והיום בבוקר ביטלו את השידוך . ואת השאר .....
ת. נ. צ. ב. ה

ברגעים אלו הסתיימה ההלוויה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2015 22:35 לינק ישיר 

אךך... בימינו אין כוחות להתמודד... יהי זכרה ברוך ! ומסכן הבחור... כואב הלב היום הייתי צריכה להיות שם לבקר את דודה שלי מזל לא הייתי . ;(

Nobody perfect....I'm nobody ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2015 22:36 לינק ישיר 

מצמרר.. כי עזה כמוות אהבה.. אם התפרסם רק בוואטצפ ,צריך לקחת את זה בעירבון מוגבל.. אבל בכל אופן נורא..הרב זילברשטיין מספר סיפור דומה,על בחור שביטל וורט בגלל עניין הכסף..והבחורה קבלה דום לב ומתה...אם זכרוני אינו מטעה אותי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2015 22:46 לינק ישיר 

פליז טום אל תעלה שוב את נושא הכספים בשידוכים...זה כמעט עושה לי דום לב בלי להיות מעורב בעניין

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2015 23:17 לינק ישיר 

אני מניח שלא מדובר באהבה נכזבת, קשה להאמין שבחורה חרדית תתאהב בפגישות עד לרמה של התאבדות, ועוד יותר קשה להאמין שבחור יפרד מאהובתו. אני מניח שמדובר בבחורה שתלתה את כל התקוות שלה לעתיד באירוסין האלה. אפשר להניח עוד, שמדובר בבחורה שעברה הרבה, וכך האירוסין האלו היוו לה פתח מילוט. כשהאירוסין קרסו, אז היא האמינה שכל העתיד שלה קרס ביחד איתם, ולמרבה הצער היא לא ראתה פתרון אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2015 02:02 לינק ישיר 

שיג, אני לא חושב שיש לך את הזכות להניח הנחות או לשפוט. תשאיר אתזה לאבא שבשמים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2015 08:34 לינק ישיר 

פותח האשכול הניח הנחה שמדובר במקרה התאבדות כתוצאה מאהבה נכזבת, ואני עניתי שהנחה זאת לא נראית לי סבירה, והצעתי הנחה אחרת. אף אחד פה לא שפט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2015 09:41 לינק ישיר 

הילדה הזו לא יוצאת לי מהראש... מה גרם לה לעלות את המדרגות להביט בגובה הרב ובסוף להשים קץ לחיים האלו... ?? כמה היא ״בנתה ״ על השידוך הזה... ומה היא עברה בשביל להגיד אין מוצא אחר מזה.... כלכך הרבה שאלות... שבא לי ללכת ולבדוק את הנושא על בורו... רק בשביל להבין מאיזה מצב היא עשתה זאת... כי זה לא נראה לי סתם שידוך שירד... חייב להיות משהו מאד כבד בסיפור הזה....אוף שיצא לי מהראש כבר ... מסכנות החברות האחיות ההורים ההמומים הבחור שלא יודע מאיפה זה נפל לו.... או שהוא כן יודע....? גאש אני צריכה רסקיו

Nobody perfect....I'm nobody ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2015 12:19 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:
פותח האשכול הניח הנחה שמדובר במקרה התאבדות כתוצאה מאהבה נכזבת, ואני עניתי שהנחה זאת לא נראית לי סבירה, והצעתי הנחה אחרת. אף אחד פה לא שפט.

בסד

לאו דווקא מאהבה זה יכול להיות מתחושה של השפלה חזקה ...
לדעתי זה ממש לא אנושי לבטל לפני האירוסין...

שה' לא ינסה אותי ואת אף אחד בניסיון כזה...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 29/07/2015 13:01:09

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2015 12:22 לינק ישיר 

בסד

שאנל,לכי תדעי כמה זמן היא חפשה....

המסע של השידוכים לא קל בכלל.ועד שמצא מישו כלבבה -קשה הבשורה.אני אישית מבינה את הכאב הבלתי
נסבל אך חושבת שהבחור לא שווה את מותה.ובעצם אף אחד ביקום לא שווה שאף אחד יתאבד בשבילו.

לדעתי הבעייה הזו של התאבדות/חולי נפשי או פיזי בגלל השידוכים מגיעים מלחץ אדיר,שהחברה החרדית נותנת לדור הצעיר וה"מתבגר" שבלי נישואין הוא לא שווה כלום.
כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2015 12:42 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
בסד

המסע של השידוכים לא קל בכלל.ועד שמצא מישו כלבבה -קשה הבשורה.אני אישית מבינה את הכאב הבלתי
נסבל אך חושבת שהבחור לא שווה את מותה.ובעצם אף אחד ביקום לא שווה שאף אחד יתאבד בשבילו.

לדעתי הבעייה הזו של התאבדות/חולי נפשי או פיזי בגלל השידוכים מגיעים מלחץ אדיר,שהחברה החרדית נותנת לדור הצעיר וה"מתבגר" שבלי נישואין הוא לא שווה כלום.
כלום.

פשוט עצוב לי שדברים כאלה קורים.

ומזעזע שזה המצב בחברה החרדית - עד כדי כך שלקח לי הרבה זמן לקלוט שאני גם חושבת כך - 
שבחורה (המינוח הזה כבר לא טוב לדעתי) שלא נשואה אינה בנאדם, כאילו היא משהו לא בסדר. אשה בלי גבר היא אשה לכל דבר! לא צריך לקרוא למישהי בת שלושים שנחמד לה בחיים והיא עושה המון דברים - חוץ מילדים וטיפוח בעל - בחורה! ואני לא חושבת שהיא לא רוצה להתחתן, או שלא קשה לה, אבל זה רק מקשה הרבה יותר, ולא נכון!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2015 13:04 לינק ישיר 

בסד

תראי "בחורה" זה סוג של מחמאה..לא?כאילו את תמיד נראית צעירה כמו בחורה...
אני יותר מדברת על היחס של ההורים והסביבה לכך שאת לא בסדר.
למרות שתמיד הם מרצים על אמונה וביטחון...
רק כאן את הבעיה.את הבררנית.את הקשה.
זה שהבחורה לא מוכנה לנדב את חייה היפים כדי לחיות עם מישו שיעשה טוב לאמא...-זה אומר שהבחורה בעייתית...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2015 13:16 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בסד

כלום.

לפעמים,
את מעלילה עלילות חופשי
על החברה החרדית..

אני לא מרגיש פחות שווה כי לא מצאתי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2015 13:18 לינק ישיר 

בסד

חחח אז כנראה אתה לא מקשיב למה שמרכלים עליך מאחורי הגב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הכאב שיכול לקרות מאהבה........
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext