|
|
| נשלח ב-6/8/2015 16:03 |
|
| |
| שאנל22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | צדיקונת כתבה: |  |
לא האמנתי שאני אקרא את זה עד הסוף....אבל היה שווה!!!
את כותבת מהמם! החוש הומור שלך בין הדברים מוסיף המון:) |
|
מצטרף כמובן  שאנל, את כישרון מהלך  רק אם אפשר לתרגם את הטקסט הכתוב בפולנית.. למי שלא יודע אנגלית. לך, התוססת - לא מתאים חוצניקית. יש ישראלים שמחפשים עדינות וזרימה רגועה בחיים.. לגבי מרוקאי עם פולני - אולי.. שניהם הרי שנונים. |
| השפה שאני נורא רוצה לדעת היא פולנית..:) אבל עד שאדע יותר ממילות בסיסיות יש זמן...:) שנית... תוססת? ומי אמר לך שמחוץ למקלדת אני בן אדם תוסס?? (נקודה למחשבה) ההתנהגות שאני אוהבת... זה ברומא התנהג כרומאי... יש בלאגאן אז יאללה בלאגאן יש שקט אז לשמור על שקט יש מוזיקה הבה נגילה יש שיחה רצינית לכבד.... מבין? ותודה על הברכות תופסת עצמי לא להסמיק ..=) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
|
| נשלח ב-6/8/2015 16:29 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
|
מצטרף כמובן  שאנל, את כישרון מהלך  רק אם אפשר לתרגם את הטקסט הכתוב בפולנית.. למי שלא יודע אנגלית. לך, התוססת - לא מתאים חוצניקית. יש ישראלים שמחפשים עדינות וזרימה רגועה בחיים.. לגבי מרוקאי עם פולני - אולי.. שניהם הרי שנונים. |
| השפה שאני נורא רוצה לדעת היא פולנית..:) אבל עד שאדע יותר ממילות בסיסיות יש זמן...:) שנית... תוססת? ומי אמר לך שמחוץ למקלדת אני בן אדם תוסס?? (נקודה למחשבה) ההתנהגות שאני אוהבת... זה ברומא התנהג כרומאי... יש בלאגאן אז יאללה בלאגאן יש שקט אז לשמור על שקט יש מוזיקה הבה נגילה יש שיחה רצינית לכבד.... מבין? ותודה על הברכות תופסת עצמי לא להסמיק ..=) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2015 18:05 |
|
| |
לדעתי את באמת תוססת, אך במציאות את הרבה פחות מאשר במקלדת....
במקלדת זה מקום שבו את יכולה להיות משהו שאת לא במציאות, זה מתחבר לי עם עוד כמה התבטאויות שלך....
לגבי חוצניק? אמרת בעצמך... פתיחות יותר מדי כשזה במקור, לרוב זה כך אם כי לא הייתי מכליל.
יש דברים שבהם זו מנטליות שונה... בכל מקרה יש מספיק כחול לבן בשביל לוותר על המצב של הספק שישאר גם לאחמ"כ האם עשינו את הבחירה הנכונה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2015 19:54 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | לדעתי את באמת תוססת, אך במציאות את הרבה פחות מאשר במקלדת....
במקלדת זה מקום שבו את יכולה להיות משהו שאת לא במציאות, זה מתחבר לי עם עוד כמה התבטאויות שלך....
לגבי חוצניק? אמרת בעצמך... פתיחות יותר מדי כשזה במקור, לרוב זה כך אם כי לא הייתי מכליל.
יש דברים שבהם זו מנטליות שונה... בכל מקרה יש מספיק כחול לבן בשביל לוותר על המצב של הספק שישאר גם לאחמ"כ האם עשינו את הבחירה הנכונה... |
|
מממ השאלה למה אתה קורא תוססת... אני תוססת במקלדת?? לדעתי לא כלכך.... לפחות לא כאן...
ויפה יפה עשית סקירת מערכת... קיבלת ציון ;55% .. לא נורא זה עדיין הרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2015 20:15 |
|
| |
ישנה גם פתיחות נוספת שאותה לא ציינו...
|
| נשלח ב-6/8/2015 21:43 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | לדעתי את באמת תוססת, אך במציאות את הרבה פחות מאשר במקלדת....
יש דברים שבהם זו מנטליות שונה... בכל מקרה יש מספיק כחול לבן בשביל לוותר על המצב של הספק שישאר גם לאחמ"כ האם עשינו את הבחירה הנכונה...
מממ השאלה למה אתה קורא תוססת... אני תוססת במקלדת?? לדעתי לא כלכך.... לפחות לא כאן... ויפה יפה עשית סקירת מערכת... קיבלת ציון ;55% .. לא נורא זה עדיין הרוב. |
|
סקירת מערכת??
ולמה רק 55? חח
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2015 21:55 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | ישנה גם פתיחות נוספת שאותה לא ציינו...
|
|
| נשלח ב-6/8/2015 21:56 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | לדעתי את באמת תוססת, אך במציאות את הרבה פחות מאשר במקלדת....
מממ השאלה למה אתה קורא תוססת... אני תוססת במקלדת?? לדעתי לא כלכך.... לפחות לא כאן... ויפה יפה עשית סקירת מערכת... קיבלת ציון ;55% .. לא נורא זה עדיין הרוב.
סקירת מערכת??
ולמה רק 55? חח
|
|
כי טעית כמעט בהכל בסקירה שלך ... אבל נתתי חמישים וחמש נגד עיין הרע וסתם בגלל שאני אוהבת לתת =-)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2015 23:06 |
|
| |
אני חושב שכרגע אבחר בזכות השתיקה... גם בגלל שזה סייג לחכמה, וגם, כי מה שלא אגיד את תנסי להשאר הצודקת, וגם בגלל זה כבר לא הנושא הענייני של האשכול :)
אז מיצינו לכרגע :)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2015 00:10 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | ואוו היה לי כייף לקרוא.... אני יוצאת גם עם חוצניקים, אבל חולמת על ישראלי.
ו...ד"ש למשפחה שלי, הם באזור.
|
| תצטרפי לחלומות שלי ... אני חולמת רק כחול לבן..;) ו... מסרתי! שרתי let it go.. Let it go.... וכל החברה מפרוזן יצאו מהחורים_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2015 10:22 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
| פרוזן כתב: |  | ואוו היה לי כייף לקרוא.... אני יוצאת גם עם חוצניקים, אבל חולמת על ישראלי.
ו...ד"ש למשפחה שלי, הם באזור.
|
| תצטרפי לחלומות שלי ... אני חולמת רק כחול לבן..;) ו... מסרתי! שרתי let it go.. Let it go.... וכל החברה מפרוזן יצאו מהחורים_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
|
|
את יודעת... מכל הנסיעות האלה וזה ... ולא שתיתי ביצה וזה... ולא עשיתי חימום וזה... אז קצת זייפתי..;)
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2015 02:03 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
תני סיבה אחת למה?? |
| אני לא מכלילה יכול להיות שאני גם טועה... אבל הפתיחות שלהם זה משהו שאני לא כלכך אוהבת... לא יודעת... יותר מידיי... ! נגיד ישראלי שהיגר לחול אין לי בעיה... אבל חוצניק מאה אחוז זה קצת בעייתי... _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
כפי הידוע לי הישראלים יותר פתוחים וישירים. החוצניקים יש להם פתיחות לבוא אלייך ולהציע לך שידוך, זה חמוד וחיובי. לא אאריך במילים, חוצניקים זה זרימה אחרת מנטליות אחרת וראש אחר, יש אומרים שחוצניקים הם יותר משעממים.. מדובר הרי בהבדלים של ממש זה עוד יותר מאשר הבדלי עידות, ששם כולם ישראלים בדר"כ אלא שאחד, סבתא שלו מעירק, והשניה סבא שלה מרוסיה הלבנה.. וגם בהבדלי עידות עדיף להשתדך עם הצעה מתאימה ועידה דומה.. כי העידה מטביעה בנו חותם. ככה אומרים המומחים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2015 02:09 |
|
| |
|
|
הפולנים והפולניות, מחנכים אותם להתאפק נראה לי.. לא משנה אם את תוססת או לא. עושה רושם שממש לא מתאים לך חוצניק. ובמיוחד אם את מרגישה ככה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2015 09:51 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
תני סיבה אחת למה?? |
| אני לא מכלילה יכול להיות שאני גם טועה... אבל הפתיחות שלהם זה משהו שאני לא כלכך אוהבת... לא יודעת... יותר מידיי... ! נגיד ישראלי שהיגר לחול אין לי בעיה... אבל חוצניק מאה אחוז זה קצת בעייתי... _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
כפי הידוע לי הישראלים יותר פתוחים וישירים. החוצניקים יש להם פתיחות לבוא אלייך ולהציע לך שידוך, זה חמוד וחיובי. לא אאריך במילים, חוצניקים זה זרימה אחרת מנטליות אחרת וראש אחר, יש אומרים שחוצניקים הם יותר משעממים.. מדובר הרי בהבדלים של ממש זה עוד יותר מאשר הבדלי עידות, ששם כולם ישראלים בדר"כ אלא שאחד, סבתא שלו מעירק, והשניה סבא שלה מרוסיה הלבנה.. וגם בהבדלי עידות עדיף להשתדך עם הצעה מתאימה ועידה דומה.. כי העידה מטביעה בנו חותם. ככה אומרים המומחים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא יכולתי לפרט את זה יותר טוב. אך לפעמים לא כדאי להיות מקובע בנוגע לעידות... כי כבר חלאס! אפילו אני בבית פולני ... בשולחן שבת שלנו יש חריימה יש אריסה יש שבקייה ויש גוני ווקר ושיבאס.. יש גחנון ויש קציצה פרסית!!! אבל לכן הבחירה שלי יותר פונה לישראליות ... ולא לחוצה לה למרות שאני יכולה להפתיע..;)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2015 09:53 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
|
|
הפולנים והפולניות, מחנכים אותם להתאפק נראה לי.. לא משנה אם את תוססת או לא. עושה רושם שממש לא מתאים לך חוצניק. ובמיוחד אם את מרגישה ככה.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא יודעת איך הצטיירתי בפניך.. אך אם אתה אומר... מי אני שאחלוק על כבודו??:))) ודחויים על פירוט והבנה לעומק שניחנת... אין מה להגיד הזמן עושה לך רק טוב..;) המשך כך
|
|
|