|
|
| נשלח ב-11/8/2015 11:38 |
|
| |
שאנל מה את אומרת על טור יומי או יום כן יום לא עם צילומים מהשטח?...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 12:49 |
|
| |
אני מכיר מקרוב משפחה אומנת לילדה עם תסמונת דאון. משפחה מקסימה, והילדה מפותחת באופן יוצא מן הכלל. כולם מתייחסים אליה כאל בת/אחות/אחיינית/בת דודה/נכדה, הכיף בלראות אותה מתפתחת ומתקדמת זה הרבה יותר מאצל ילדה רגילה. וכן, גם אני תמיד חששתי מלהתקרב לדברים כאלה, עד שהכרתי את הילדה הזאת. אז כן, אני מבין את הרתיעה שיש לאנשים. אבל אם אצלי זה עבר, אז כל אחד יכול.
ולשירה חברתך תאמרי כי מה' אשה לאיש וכשיבוא האיש הנכון, שום דבר לא יפריע להם לרצות האחד את השניה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 13:01 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | שאנל מה את אומרת על טור יומי או יום כן יום לא עם צילומים מהשטח?... |
|
היה לי את זה כשהייתי בת 19 בערך... הייתי כותבת יומי תחת לכל תמונה כלשהי שנתנה לי השראה...:) אבל עברו ימים... מחפשים ללכת על הביג מאני..
שיו מעניין מה הולך שם באמת שנים שלא נכנסתי לשם... בטח מלא אבק.;)
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 13:39 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | אני רוצה שתשבי..שלא תלכי..
וואו המסר המילים הלב והנשמה שיצקת בהן
הם מרטיטות..כן נורא נורא לחשוב שאנשים יכולים להיות כאלה צרי אופקים..
דווקא משפחה שאמצה??היתי הולך אחרי משפחה כזאת באש ובמיים..
אם הצלחתי להוציא מכבודו מעט רגש... אני את שלי עשיתי יכולה למות בשקט =) ו.. באמת משפחה מקסימה נורא אם היה להם. אחד בגיל שלי הייתי מחזרת אחריו . אךךךך איזה לב עדיין קשה להאמין _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
הצלחת להוציא מעט??
כבר סחטת עד הטיפה האחרונה..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 13:57 |
|
| |
יואוווווו איזה בובית!!!!!!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 14:03 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | אני מכיר מקרוב משפחה אומנת לילדה עם תסמונת דאון. משפחה מקסימה, והילדה מפותחת באופן יוצא מן הכלל. כולם מתייחסים אליה כאל בת/אחות/אחיינית/בת דודה/נכדה, הכיף בלראות אותה מתפתחת ומתקדמת זה הרבה יותר מאצל ילדה רגילה. וכן, גם אני תמיד חששתי מלהתקרב לדברים כאלה, עד שהכרתי את הילדה הזאת. אז כן, אני מבין את הרתיעה שיש לאנשים. אבל אם אצלי זה עבר, אז כל אחד יכול.
ולשירה חברתך תאמרי כי מה' אשה לאיש וכשיבוא האיש הנכון, שום דבר לא יפריע להם לרצות האחד את השניה.
|
|
בהחלט צדק בדבריך... אין אושר אילעי של סיפוק שהילדים האלו מתקדמים ובכל יום עושים עוד סטפ קטן ועוד סטפ קטן....
תודה שירדת אל העם לענות באשכול הפריפריות רק שאלה לי לכבודו... מה היתה הסיבה שלך להירתע מאנשים כאלו..?
התביישת להיות חלק? פחדת שזה יכול לקרות גם לך?
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 14:04 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | יואוווווו איזה בובית!!!!!!!!
|
|
מה נראה לך? גנים של אחותה ;)))
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 14:05 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אני רוצה שתשבי..שלא תלכי..
וואו המסר המילים הלב והנשמה שיצקת בהן
הם מרטיטות..כן נורא נורא לחשוב שאנשים יכולים להיות כאלה צרי אופקים..
דווקא משפחה שאמצה??היתי הולך אחרי משפחה כזאת באש ובמיים..
אם הצלחתי להוציא מכבודו מעט רגש... אני את שלי עשיתי יכולה למות בשקט =) ו.. באמת משפחה מקסימה נורא אם היה להם. אחד בגיל שלי הייתי מחזרת אחריו . אךךךך איזה לב עדיין קשה להאמין _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
הצלחת להוציא מעט??
כבר סחטת עד הטיפה האחרונה..:) |
|
זה מה שיש לסחוט ממך? אחינו מנהלינו מצבך גרוע ..;)
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 14:07 |
|
| |
וואי תקשיבי..זה ממש יפה לראות תסמונת מטופחים!!
והיא ניראית פצצה! אז את בטח..פייייייייייייייי:)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 14:16 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | וואי תקשיבי..זה ממש יפה לראות תסמונת מטופחים!!
והיא ניראית פצצה! אז את בטח..פייייייייייייייי:) |
|
אני?? ליודעת לא רחוק מפה אמרו אני דומה לגבר ..;))) ובהחלט... היא הכי קטנה בבית עם 7 אחיות פאשניסטיות (חוץ מאחת פוזלת) ואמא תמיד אומרת שהיא הפנים של הבית שלנו... אם היא נראת מטופחת וטוב אז כנראה יש מצב שגם אנחנו..:) ואם לא... עדיף שלא נצא מהבית!
תוקן על ידי שאנל22 ב- 11/08/2015 15:00:57
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 15:40 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | אני מכיר מקרוב משפחה אומנת לילדה עם תסמונת דאון. משפחה מקסימה, והילדה מפותחת באופן יוצא מן הכלל. כולם מתייחסים אליה כאל בת/אחות/אחיינית/בת דודה/נכדה, הכיף בלראות אותה מתפתחת ומתקדמת זה הרבה יותר מאצל ילדה רגילה. וכן, גם אני תמיד חששתי מלהתקרב לדברים כאלה, עד שהכרתי את הילדה הזאת. אז כן, אני מבין את הרתיעה שיש לאנשים. אבל אם אצלי זה עבר, אז כל אחד יכול.
בהחלט צדק בדבריך... אין אושר אילעי של סיפוק שהילדים האלו מתקדמים ובכל יום עושים עוד סטפ קטן ועוד סטפ קטן....
תודה שירדת אל העם לענות באשכול הפריפריות רק שאלה לי לכבודו... מה היתה הסיבה שלך להירתע מאנשים כאלו..?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 16:26 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | אני מכיר מקרוב משפחה אומנת לילדה עם תסמונת דאון. משפחה מקסימה, והילדה מפותחת באופן יוצא מן הכלל. כולם מתייחסים אליה כאל בת/אחות/אחיינית/בת דודה/נכדה, הכיף בלראות אותה מתפתחת ומתקדמת זה הרבה יותר מאצל ילדה רגילה. וכן, גם אני תמיד חששתי מלהתקרב לדברים כאלה, עד שהכרתי את הילדה הזאת. אז כן, אני מבין את הרתיעה שיש לאנשים. אבל אם אצלי זה עבר, אז כל אחד יכול.
הבט בשנים לפני שהכרת את המשפחה הזו... היו מציעים לך בחורה.. והיו אומרים ישירות יש לה אחות אח תסמונת דאון.... היית יוצא לפגישה ראשונה או שישירות בלי לחשוב פעמיים אומר לא תודה נקסט... ? אמת אבל.
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 17:21 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
| נועם_ושלום כתב: |  | את מוזמנת לשבת. |
| וואלה? סבבה תגיד לאמא לא להכין דגים אני אקנה צנצנת גפילטע.. רק אשמח לדעת איך זכיתי בהזמנה:)_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
את לא מוזמנת לשבת!!!! חחחחחחח
הוא התכוון לענות על השאלה ששאלת בסוף הפוסט... הוא התכוון לשבת- ההפך מלעמוד.
נשלח מהאנדרואיד שלי
ציק את מזלזלת בשטויות שלי ?? חחח שתיהיי בריאה הבנתי גם הבנתי.. רק רציתי להתנחל קצת לזכות אותם בהכנסת אורחים לא רצויה;) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
תוקן על ידי שאנל22 ב- 11/08/2015 10:09:58 Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
גם היא הבינה שהבנת, את מזלזלת באינטלגנציה שלה???
והיא גם רצתה אולי להתנחל...
בכל מקרה לא הייתי מגדיר את זה כ"אורחת בלתי רצויה" (בשתי ההטיות של "לשבת"), לפחות עד כמה שלא ידוע לי...
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 11/08/2015 17:37:13
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 17:22 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | את מוזמנת לשבת. וואלה? סבבה תגיד לאמא לא להכין דגים אני אקנה צנצנת גפילטע.. רק אשמח לדעת איך זכיתי בהזמנה:) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
אני לא צריך להגיד לאמא, אני יכול להכין בעצמי.
ואם את מאד אוהבת געפילט'ע פיש, אז היא יודעת להכין את זה ברמה מעולה.
במה זכית? את מצפה באמת לכל התשובות כאן בקול, ברמה, או ב"חור בלי רמה"?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 17:59 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
| נועם_ושלום כתב: |  | את מוזמנת לשבת. |
| וואלה? סבבה תגיד לאמא לא להכין דגים אני אקנה צנצנת גפילטע.. רק אשמח לדעת איך זכיתי בהזמנה:)_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
את לא מוזמנת לשבת!!!! חחחחחחח
הוא התכוון לענות על השאלה ששאלת בסוף הפוסט... הוא התכוון לשבת- ההפך מלעמוד.
נשלח מהאנדרואיד שלי
ציק את מזלזלת בשטויות שלי ?? חחח שתיהיי בריאה הבנתי גם הבנתי.. רק רציתי להתנחל קצת לזכות אותם בהכנסת אורחים לא רצויה;) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
תוקן על ידי שאנל22 ב- 11/08/2015 10:09:58 Nobody perfect....I'm nobody ;)
גם היא הבינה שהבנת, את מזלזלת באינטלגנציה שלה???
והיא גם רצתה אולי להתנחל...
בכל מקרה לא הייתי מגדיר את זה כ"אורחת בלתי רצויה" (בשתי ההטיות של "לשבת"), לפחות עד כמה שלא ידוע לי...
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 11/08/2015 17:37:13 |
|
זה העיניין.. שלא ידוע לך... לולא היה ידוע... לא היית בעיניין של העיניין... ואני מזלזלת ! היא התחילה...;;) היא חכמה ממני לכן שתקה ולא ענתה..;)
|
|
|