|
|
| נשלח ב-11/8/2015 18:01 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | את מוזמנת לשבת. וואלה? סבבה תגיד לאמא לא להכין דגים אני אקנה צנצנת גפילטע.. רק אשמח לדעת איך זכיתי בהזמנה:) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
אני לא צריך להגיד לאמא, אני יכול להכין בעצמי.
ואם את מאד אוהבת געפילט'ע פיש, אז היא יודעת להכין את זה ברמה מעולה.
במה זכית? את מצפה באמת לכל התשובות כאן בקול, ברמה, או ב"חור בלי רמה"? |
|
לא ... אינני מחבבת גפילטע בפרט ודגים בכלל! וכעעע... מעדיפה חור בלי רמה מרדיו קול הנשמה ..;) וסחטיין!! אמא שלי פולניה מאתיים אחוז ולא יודעת להכין גפילטע..(וטוב שכך!)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 18:11 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
| נועם_ושלום כתב: |  | את מוזמנת לשבת. |
| וואלה? סבבה תגיד לאמא לא להכין דגים אני אקנה צנצנת גפילטע.. רק אשמח לדעת איך זכיתי בהזמנה:)_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
את לא מוזמנת לשבת!!!! חחחחחחח
הוא התכוון לענות על השאלה ששאלת בסוף הפוסט... הוא התכוון לשבת- ההפך מלעמוד.
נשלח מהאנדרואיד שלי
ציק את מזלזלת בשטויות שלי ?? חחח שתיהיי בריאה הבנתי גם הבנתי.. רק רציתי להתנחל קצת לזכות אותם בהכנסת אורחים לא רצויה;) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
תוקן על ידי שאנל22 ב- 11/08/2015 10:09:58 Nobody perfect....I'm nobody ;)
גם היא הבינה שהבנת, את מזלזלת באינטלגנציה שלה???
והיא גם רצתה אולי להתנחל...
בכל מקרה לא הייתי מגדיר את זה כ"אורחת בלתי רצויה" (בשתי ההטיות של "לשבת"), לפחות עד כמה שלא ידוע לי...
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 11/08/2015 17:37:13 זה העיניין.. שלא ידוע לך... לולא היה ידוע... לא היית בעיניין של העיניין... ואני מזלזלת ! היא התחילה...;;) היא חכמה ממני לכן שתקה ולא ענתה..;) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
א) תעברי שורה כשאת עוברת נושא... (מומלץ להבנת ייתר)
ב) אז ארד מהעניין שלא עליתי עליו ממש... ('אילו' במקום 'לולא', ואל תגידי שהתכוונת למה שכתבת... אחרת זה ממש לא מנוסח תחבירית...)
ג) אין פה תחרות מי 'התחיל'... בעצם... המורה, היא התחילה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 18:14 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | את מוזמנת לשבת. וואלה? סבבה תגיד לאמא לא להכין דגים אני אקנה צנצנת גפילטע.. רק אשמח לדעת איך זכיתי בהזמנה:) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
במה זכית? את מצפה באמת לכל התשובות כאן בקול, ברמה, או ב"חור בלי רמה"?
לא ... אינני מחבבת גפילטע בפרט ודגים בכלל! וכעעע... מעדיפה חור בלי רמה מרדיו קול הנשמה ..;) וסחטיין!! אמא שלי פולניה מאתיים אחוז ולא יודעת להכין גפילטע..(וטוב שכך!) |
|
פספוס שלך... או שפשוט לא יצא לאכול במקומות טעימים (ביתי או לא ביתי זו לא הנקודה כרגע... אבל ייתכן...)
יור פייבר זה רק כי ברדיו אין לך אפשרות התבטאות (זו לא עקיצה אלא עובדה....)
הסיומת שלך הוכיחה את השורה הראשונה שלי, ככה"נ....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 19:17 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | אני מכיר מקרוב משפחה אומנת לילדה עם תסמונת דאון. משפחה מקסימה, והילדה מפותחת באופן יוצא מן הכלל. כולם מתייחסים אליה כאל בת/אחות/אחיינית/בת דודה/נכדה, הכיף בלראות אותה מתפתחת ומתקדמת זה הרבה יותר מאצל ילדה רגילה. וכן, גם אני תמיד חששתי מלהתקרב לדברים כאלה, עד שהכרתי את הילדה הזאת. אז כן, אני מבין את הרתיעה שיש לאנשים. אבל אם אצלי זה עבר, אז כל אחד יכול.
ולשירה חברתך תאמרי כי מה' אשה לאיש וכשיבוא האיש הנכון, שום דבר לא יפריע להם לרצות האחד את השניה.
בהחלט צדק בדבריך... אין אושר אילעי של סיפוק שהילדים האלו מתקדמים ובכל יום עושים עוד סטפ קטן ועוד סטפ קטן....
תודה שירדת אל העם לענות באשכול הפריפריות רק שאלה לי לכבודו... מה היתה הסיבה שלך להירתע מאנשים כאלו..?
התביישת להיות חלק? פחדת שזה יכול לקרות גם לך?
אם היה לי באותו זמן הצעות אחרות, הייתי ניגש אליהן קודם. ואם זאת הייתה ההצעה היחידה, הייתי חופר עליה וכנראה מוצא סיבה יחסית(לפחות כלפי חוץ) הגיונית יותר בשביל להוריד. ב"ה שלא יצא לי להתמודד עם זה במציאות אז. ואת הילדה הזו אני כבר מכיר מלפני 5 שנים בערך, אז המודעות שלי לנושא כבר ותיקה יחסית לשנותיי בשידוכים. בכ"א אני לא חושב שתוך כדי פגישות כשאני כבר מכיר את הבחורה באופן אישי יותר הייתי מוריד בגלל מידע כזה, בטח לא לפני שהייתי מברר אם הדבר גנטי או לא.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 20:08 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | אני מכיר מקרוב משפחה אומנת לילדה עם תסמונת דאון. משפחה מקסימה, והילדה מפותחת באופן יוצא מן הכלל. כולם מתייחסים אליה כאל בת/אחות/אחיינית/בת דודה/נכדה, הכיף בלראות אותה מתפתחת ומתקדמת זה הרבה יותר מאצל ילדה רגילה. וכן, גם אני תמיד חששתי מלהתקרב לדברים כאלה, עד שהכרתי את הילדה הזאת. אז כן, אני מבין את הרתיעה שיש לאנשים. אבל אם אצלי זה עבר, אז כל אחד יכול.
ולשירה חברתך תאמרי כי מה' אשה לאיש וכשיבוא האיש הנכון, שום דבר לא יפריע להם לרצות האחד את השניה.
בהחלט צדק בדבריך... אין אושר אילעי של סיפוק שהילדים האלו מתקדמים ובכל יום עושים עוד סטפ קטן ועוד סטפ קטן....
תודה שירדת אל העם לענות באשכול הפריפריות רק שאלה לי לכבודו... מה היתה הסיבה שלך להירתע מאנשים כאלו..?
זאת "ה בעיה"!!אנשים לא מבינים לפעמים דברים ומסתכלים עליהם בזוית מוטעית....
ולאו דווקא בשידוכים אבל בשידוכים א"א שלא לפספס תנקודה הזאת....כי במקרה הספציפי הזה של אח/ות תסמונת או כל מחלה אחרת (ואני לא מדברת על גנטי) מי שגדל במשפחה כזאת הוא הרבה יותר עם...חכמת חיים,רגש,הבנה וכוכו
אבל מה לעשות?!לכו תשנו תגישה של העולם..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 21:21 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
| נועם_ושלום כתב: |  | את מוזמנת לשבת. |
| וואלה? סבבה תגיד לאמא לא להכין דגים אני אקנה צנצנת גפילטע.. רק אשמח לדעת איך זכיתי בהזמנה:)_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
את לא מוזמנת לשבת!!!! חחחחחחח
הוא התכוון לענות על השאלה ששאלת בסוף הפוסט... הוא התכוון לשבת- ההפך מלעמוד.
נשלח מהאנדרואיד שלי
ציק את מזלזלת בשטויות שלי ?? חחח שתיהיי בריאה הבנתי גם הבנתי.. רק רציתי להתנחל קצת לזכות אותם בהכנסת אורחים לא רצויה;) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
תוקן על ידי שאנל22 ב- 11/08/2015 10:09:58 Nobody perfect....I'm nobody ;)
גם היא הבינה שהבנת, את מזלזלת באינטלגנציה שלה???
והיא גם רצתה אולי להתנחל...
בכל מקרה לא הייתי מגדיר את זה כ"אורחת בלתי רצויה" (בשתי ההטיות של "לשבת"), לפחות עד כמה שלא ידוע לי...
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 11/08/2015 17:37:13 זה העיניין.. שלא ידוע לך... לולא היה ידוע... לא היית בעיניין של העיניין... ואני מזלזלת ! היא התחילה...;;) היא חכמה ממני לכן שתקה ולא ענתה..;) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
א) תעברי שורה כשאת עוברת נושא... (מומלץ להבנת ייתר)
ב) אז ארד מהעניין שלא עליתי עליו ממש... ('אילו' במקום 'לולא', ואל תגידי שהתכוונת למה שכתבת... אחרת זה ממש לא מנוסח תחבירית...)
ג) אין פה תחרות מי 'התחיל'... בעצם... המורה, היא התחילה... |
| הייתי עוברת שורה אם זה היה אופציה זמינה בשבילי! אייפון אייפד וכל חברי התפוח הנגוס לא נותנים אופציה כזו לכן אני נראת כמו קשקוש פרט לאשכול שעולה כמובן מהמחשב אחרת בהחלט לא היה נעים לקרוא כלום!! אז סליחה מראש. הלולא זה בכוונה תחילה כי לפעמים מותר לטעות גם נובודי כמוני. כל השאר... אני לא יענה לך אבל אתה חייב להתחתן דחוף הבדידות לא עשתה לך טוב
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 21:22 |
|
| |
| שאנל22 כתבה: |  |
| צדיקונת כתב: |  | וואי תקשיבי..זה ממש יפה לראות תסמונת מטופחים!!
והיא ניראית פצצה! אז את בטח..פייייייייייייייי:) |
| אני?? ליודעת לא רחוק מפה אמרו אני דומה לגבר ..;))) ובהחלט... היא הכי קטנה בבית עם 7 אחיות פאשניסטיות (חוץ מאחת פוזלת) ואמא תמיד אומרת שהיא הפנים של הבית שלנו... אם היא נראת מטופחת וטוב אז כנראה יש מצב שגם אנחנו..:) ואם לא... עדיף שלא נצא מהבית! _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
תוקן על ידי שאנל22 ב- 11/08/2015 15:00:57 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 21:26 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | את מוזמנת לשבת. וואלה? סבבה תגיד לאמא לא להכין דגים אני אקנה צנצנת גפילטע.. רק אשמח לדעת איך זכיתי בהזמנה:) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
במה זכית? את מצפה באמת לכל התשובות כאן בקול, ברמה, או ב"חור בלי רמה"?
לא ... אינני מחבבת גפילטע בפרט ודגים בכלל! וכעעע... מעדיפה חור בלי רמה מרדיו קול הנשמה ..;) וסחטיין!! אמא שלי פולניה מאתיים אחוז ולא יודעת להכין גפילטע..(וטוב שכך!)
פספוס שלך... או שפשוט לא יצא לאכול במקומות טעימים (ביתי או לא ביתי זו לא הנקודה כרגע... אבל ייתכן...)
יור פייבר זה רק כי ברדיו אין לך אפשרות התבטאות (זו לא עקיצה אלא עובדה....)
הסיומת שלך הוכיחה את השורה הראשונה שלי, ככה"נ.... |
|
ראשון אני לא אוהבת דגים בכללי כי לא יכולה לסבול אותם כי אני פשוט לא אוהבת... אמא שלי היא שפית עשרים שנה ואני חמש שנים עוסקת בתחום האוכל וקונדיטוריה ברמה מקצועית ככה שדגים עלו ברישתי גם אם ארצה או לא... שני. למה לי להתבטא ברדיו שאני מסוגלת להתבטא גם בכתיבה שלישי הראשון ענה לך עליו .
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 21:32 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | אני מכיר מקרוב משפחה אומנת לילדה עם תסמונת דאון. משפחה מקסימה, והילדה מפותחת באופן יוצא מן הכלל. כולם מתייחסים אליה כאל בת/אחות/אחיינית/בת דודה/נכדה, הכיף בלראות אותה מתפתחת ומתקדמת זה הרבה יותר מאצל ילדה רגילה. וכן, גם אני תמיד חששתי מלהתקרב לדברים כאלה, עד שהכרתי את הילדה הזאת. אז כן, אני מבין את הרתיעה שיש לאנשים. אבל אם אצלי זה עבר, אז כל אחד יכול.
אם היה לי באותו זמן הצעות אחרות, הייתי ניגש אליהן קודם. ואם זאת הייתה ההצעה היחידה, הייתי חופר עליה וכנראה מוצא סיבה יחסית(לפחות כלפי חוץ) הגיונית יותר בשביל להוריד. ב"ה שלא יצא לי להתמודד עם זה במציאות אז. ואת הילדה הזו אני כבר מכיר מלפני 5 שנים בערך, אז המודעות שלי לנושא כבר ותיקה יחסית לשנותיי בשידוכים. בכ"א אני לא חושב שתוך כדי פגישות כשאני כבר מכיר את הבחורה באופן אישי יותר הייתי מוריד בגלל מידע כזה, בטח לא לפני שהייתי מברר אם הדבר גנטי או לא. |
| הבנתי.. אז כשיש לך שתי הצעות אוטומטית תלך אל הנקי והבטוח מלהיכנס לבוץ מעט טובעני... תודה על הכנות אים פרישייט . ואגב... דע לך שיש אחלה בחורות גם יפות וחתיכות ורזות וגם עם שכל אופי מטריף ואישיות מדהימה... זכיתי להכיר אותן כשעשינו ערב של תסמונת דאון אצלינו בבית.... אל תשלול גם אם יש עוד אחת עם משפחה בעלת אייקיו גבוהה ושווה בין האחים... אתה לא מבין איזה משפחות יש שזכו לדבר כזה .... אהה.. לא קשור למשפחה שלי... המשפחה שלי זכתה כנראה מזכות אבות או אבות אבות... בהערכה על האמת.
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 21:33 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | | אני מכיר מקרוב משפחה אומנת לילדה עם תסמונת דאון. משפחה מקסימה, והילדה מפותחת באופן יוצא מן הכלל. כולם מתייחסים אליה כאל בת/אחות/אחיינית/בת דודה/נכדה, הכיף בלראות אותה מתפתחת ומתקדמת זה הרבה יותר מאצל ילדה רגילה. וכן, גם אני תמיד חששתי מלהתקרב לדברים כאלה, עד שהכרתי את הילדה הזאת. אז כן, אני מבין את הרתיעה שיש לאנשים. אבל אם אצלי זה עבר, אז כל אחד יכול.
ולאו דווקא בשידוכים אבל בשידוכים א"א שלא לפספס תנקודה הזאת....כי במקרה הספציפי הזה של אח/ות תסמונת או כל מחלה אחרת (ואני לא מדברת על גנטי) מי שגדל במשפחה כזאת הוא הרבה יותר עם...חכמת חיים,רגש,הבנה וכוכו
|
| הרשי לי לחלוק עלייך כאן... אבל לא אפרט
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 21:34 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
| צדיקונת כתב: |  | וואי תקשיבי..זה ממש יפה לראות תסמונת מטופחים!!
והיא ניראית פצצה! אז את בטח..פייייייייייייייי:) |
| אני?? ליודעת לא רחוק מפה אמרו אני דומה לגבר ..;))) ובהחלט... היא הכי קטנה בבית עם 7 אחיות פאשניסטיות (חוץ מאחת פוזלת) ואמא תמיד אומרת שהיא הפנים של הבית שלנו... אם היא נראת מטופחת וטוב אז כנראה יש מצב שגם אנחנו..:) ואם לא... עדיף שלא נצא מהבית! _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
תוקן על ידי שאנל22 ב- 11/08/2015 15:00:57 |
|
|
|
פאשניסטה זו בחורה שאוהבת אופנה .. פאשן =אופנה בשפה הכושית
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 21:42 |
|
| |
שאנלה, מצטרף לדברי צדיקונת. הכתיבה שלך מהממת ! ומהפנטת איפשהוא. בקלות את יכולה להוציא ספר שתמכר בעשרות אלפים. אם תירצי לעשות לי טובה קטנה, תכתבי הכל בעברית, כי בכל זאת התגובות שלי מעשירות אותך, אז אנא, מתוקה. אני מבין את החשש של הבחור. נתחיל בזה שיתכן מאוד שהיו לו עוד סיבות להוריד את שירה. הוא חשש מסתבר, איך גדלה ילדה שאת כל התשומת לב זוכים אחיה ואחיותה, והיא בצד, מה קורה לנפש שלה ?... יתכן גם שהוא איסטניס והוא לא סובל פרצופים של ילדים כאלה. שוב, יתכן מאוד שהוא יודע שאחד מהנשמות הוא מאומץ (שכחתי פשוט מי מאומץ כאן בסיפור). ושזה לא תורשתי. עלי והצליחי ! תהני בטיול ! נסיעות טובות ! תנשמי עמוק, ותמשיכי הלאה. כמובן, חשוב לכולנו לא לפתח ציפיות מיותרות, כדי לא לחטוף שוק אם השידוך יורד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 21:51 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | אני רוצה שתשבי..שלא תלכי..
וואו המסר המילים הלב והנשמה שיצקת בהן
הם מרטיטות..כן נורא נורא לחשוב שאנשים יכולים להיות כאלה צרי אופקים..
דווקא משפחה שאמצה??היתי הולך אחרי משפחה כזאת באש ובמיים..
אם הצלחתי להוציא מכבודו מעט רגש... אני את שלי עשיתי יכולה למות בשקט =) ו.. באמת משפחה מקסימה נורא אם היה להם. אחד בגיל שלי הייתי מחזרת אחריו . אךךךך איזה לב עדיין קשה להאמין _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
לאאא
מצבך גרוע שאת לא מבינה כמה עוצמות יש במלים שיוצאות מהלב שלך..:)
הצלחת להוציא מעט??
כבר סחטת עד הטיפה האחרונה..:) זה מה שיש לסחוט ממך? אחינו מנהלינו מצבך גרוע ..;) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
לאאא
מצבך גרוע שאת לא מבינה כמה עוצמות יש במלים שיוצאות מהלב שלך..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 22:37 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | אני מכיר מקרוב משפחה אומנת לילדה עם תסמונת דאון. משפחה מקסימה, והילדה מפותחת באופן יוצא מן הכלל. כולם מתייחסים אליה כאל בת/אחות/אחיינית/בת דודה/נכדה, הכיף בלראות אותה מתפתחת ומתקדמת זה הרבה יותר מאצל ילדה רגילה. וכן, גם אני תמיד חששתי מלהתקרב לדברים כאלה, עד שהכרתי את הילדה הזאת. אז כן, אני מבין את הרתיעה שיש לאנשים. אבל אם אצלי זה עבר, אז כל אחד יכול.
הרשי לי לחלוק עלייך כאן... אבל לא אפרט
אשמח להחכים:)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2015 23:17 |
|
| |
שאנל, את כותבת מדהים! אין באפשרותינו לשנות את דעת האנשים בעולם. וזה אותו הדבר גם לגבי הסטיגמה על משפחות שבהם ההורים גרושים. אין אדם שמסכים לקחת על עצמו סיכונים למרות שזה לא גנטי. אני לא פוסלת בחור רק בגלל שיש לו אח/אחות כזה. אבל כן מבררת לעומק מה הסיכונים. אפרופו, אחותך מדהימה!!
|
|
|
|
|