בית פורומים שידוכי חרדים

אין לך מקום בעולם ה'מושלם':(

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/8/2015 23:56 לינק ישיר 

א. רוצי תעקבי אחרי מישל ראידמן הפאשניסטה .

ב. שתינו חכמות. סגרנו דיל?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2015 00:01 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:
שאנל22 כתבה:

נועם_ושלום כתב:
את מוזמנת לשבת.
וואלה? סבבה תגיד לאמא לא להכין דגים אני אקנה צנצנת גפילטע.. רק אשמח לדעת איך זכיתי בהזמנה:)

Nobody perfect....I'm nobody ;)

את לא מוזמנת לשבת!!!! חחחחחחח
הוא התכוון לענות על השאלה ששאלת בסוף הפוסט... הוא התכוון לשבת- ההפך מלעמוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ציק את מזלזלת בשטויות שלי ?? חחח שתיהיי בריאה הבנתי גם הבנתי.. רק רציתי להתנחל קצת לזכות אותם בהכנסת אורחים לא רצויה;)

תוקן על ידי שאנל22 ב- 11/08/2015 10:09:58

גם היא הבינה שהבנת, את מזלזלת באינטלגנציה שלה???

והיא גם רצתה אולי להתנחל...

בכל מקרה לא הייתי מגדיר את זה כ"אורחת בלתי רצויה" (בשתי ההטיות של "לשבת"), לפחות עד כמה שלא ידוע לי...

תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 11/08/2015 17:37:13

זה העיניין.. שלא ידוע לך... לולא היה ידוע... לא היית בעיניין של העיניין... ואני מזלזלת ! היא התחילה...;;) היא חכמה ממני לכן שתקה ולא ענתה..;)

א) תעברי שורה כשאת עוברת נושא... (מומלץ להבנת ייתר)
ב) אז ארד מהעניין שלא עליתי עליו ממש... ('אילו' במקום 'לולא', ואל תגידי שהתכוונת למה שכתבת... אחרת זה ממש לא מנוסח תחבירית...)
ג) אין פה תחרות מי 'התחיל'... בעצם... המורה, היא התחילה...

הייתי עוברת שורה אם זה היה אופציה זמינה בשבילי! אייפון אייפד וכל חברי התפוח הנגוס לא נותנים אופציה כזו לכן אני נראת כמו קשקוש פרט לאשכול שעולה כמובן מהמחשב אחרת בהחלט לא היה נעים לקרוא כלום!! אז סליחה מראש. הלולא זה בכוונה תחילה כי לפעמים מותר לטעות גם נובודי כמוני. כל השאר... אני לא יענה לך אבל אתה חייב להתחתן דחוף הבדידות לא עשתה לך טוב

א) אוקי.
ב) אז אם מותר לטעות הווה אומר שזו לא טעות.... כי אין כאן שום רווח בטעות מכוונת כביכול...:)
ג) אין לי מושג מאיפה הבאת את זה.... ודווקא לא הייתי ממהר  לקבוע סטטוסים, וודאי שלא להסיק מסקנות (הדברים אמורים לגבי כל אחד מהחלקים במשפט שלך)

תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 12/08/2015 00:08:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2015 00:15 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:
אני מכיר מקרוב משפחה אומנת לילדה עם תסמונת דאון. משפחה מקסימה, והילדה מפותחת באופן יוצא מן הכלל. כולם מתייחסים אליה כאל בת/אחות/אחיינית/בת דודה/נכדה, הכיף בלראות אותה מתפתחת ומתקדמת זה הרבה יותר מאצל ילדה רגילה. וכן, גם אני תמיד חששתי מלהתקרב לדברים כאלה, עד שהכרתי את הילדה הזאת. אז כן, אני מבין את הרתיעה שיש לאנשים. אבל אם אצלי זה עבר, אז כל אחד יכול. ולשירה חברתך תאמרי כי מה' אשה לאיש וכשיבוא האיש הנכון, שום דבר לא יפריע להם לרצות האחד את השניה. בהחלט צדק בדבריך... אין אושר אילעי של סיפוק שהילדים האלו מתקדמים ובכל יום עושים עוד סטפ קטן ועוד סטפ קטן.... תודה שירדת אל העם לענות באשכול הפריפריות רק שאלה לי לכבודו... מה היתה הסיבה שלך להירתע מאנשים כאלו..? התביישת להיות חלק? פחדת שזה יכול לקרות גם לך?

באמת שאני לא יודע, אבל כשאת נמצאת בסביבה נורמטיבית, בלי להכיר את השונה. אז לפעמים אפי' אין חשק לחקור ולבדוק אם השונה באמת כ"כ שונה(ואם זה בעיה גנטית). פשוט מחפשים את הרגיל והמוכר, וזהו. הבט בשנים לפני שהכרת את המשפחה הזו... היו מציעים לך בחורה.. והיו אומרים ישירות יש לה אחות אח תסמונת דאון.... היית יוצא לפגישה ראשונה או שישירות בלי לחשוב פעמיים אומר לא תודה נקסט... ? אמת אבל.

אם היה לי באותו זמן הצעות אחרות, הייתי ניגש אליהן קודם. ואם זאת הייתה ההצעה היחידה, הייתי חופר עליה וכנראה מוצא סיבה יחסית(לפחות כלפי חוץ) הגיונית יותר בשביל להוריד. ב"ה שלא יצא לי להתמודד עם זה במציאות אז. ואת הילדה הזו אני כבר מכיר מלפני 5 שנים בערך, אז המודעות שלי לנושא כבר ותיקה יחסית לשנותיי בשידוכים. בכ"א אני לא חושב שתוך כדי פגישות כשאני כבר מכיר את הבחורה באופן אישי יותר הייתי מוריד בגלל מידע כזה, בטח לא לפני שהייתי מברר אם הדבר גנטי או לא. הבנתי.. אז כשיש לך שתי הצעות אוטומטית תלך אל הנקי והבטוח מלהיכנס לבוץ מעט טובעני... תודה על הכנות אים פרישייט . ואגב... דע לך שיש אחלה בחורות גם יפות וחתיכות ורזות וגם עם שכל אופי מטריף ואישיות מדהימה... זכיתי להכיר אותן כשעשינו ערב של תסמונת דאון אצלינו בבית.... אל תשלול גם אם יש עוד אחת עם משפחה בעלת אייקיו גבוהה ושווה בין האחים... אתה לא מבין איזה משפחות יש שזכו לדבר כזה .... אהה.. לא קשור למשפחה שלי... המשפחה שלי זכתה כנראה מזכות אבות או אבות אבות... בהערכה על האמת.

כבר הקדמתי ואמרתי, מאז שאני מכיר הגישה השתנתה. לא אפספס בחורה טובה בגלל דבר כזה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2015 10:16 לינק ישיר 

צדיקונת כתב:
אני מכיר מקרוב משפחה אומנת לילדה עם תסמונת דאון. משפחה מקסימה, והילדה מפותחת באופן יוצא מן הכלל. כולם מתייחסים אליה כאל בת/אחות/אחיינית/בת דודה/נכדה, הכיף בלראות אותה מתפתחת ומתקדמת זה הרבה יותר מאצל ילדה רגילה. וכן, גם אני תמיד חששתי מלהתקרב לדברים כאלה, עד שהכרתי את הילדה הזאת. אז כן, אני מבין את הרתיעה שיש לאנשים. אבל אם אצלי זה עבר, אז כל אחד יכול. ולשירה חברתך תאמרי כי מה' אשה לאיש וכשיבוא האיש הנכון, שום דבר לא יפריע להם לרצות האחד את השניה. בהחלט צדק בדבריך... אין אושר אילעי של סיפוק שהילדים האלו מתקדמים ובכל יום עושים עוד סטפ קטן ועוד סטפ קטן.... תודה שירדת אל העם לענות באשכול הפריפריות רק שאלה לי לכבודו... מה היתה הסיבה שלך להירתע מאנשים כאלו..? התביישת להיות חלק? פחדת שזה יכול לקרות גם לך?

באמת שאני לא יודע, אבל כשאת נמצאת בסביבה נורמטיבית, בלי להכיר את השונה. אז לפעמים אפי' אין חשק לחקור ולבדוק אם השונה באמת כ"כ שונה(ואם זה בעיה גנטית). פשוט מחפשים את הרגיל והמוכר, וזהו.

זאת "ה בעיה"!!אנשים לא מבינים לפעמים דברים ומסתכלים עליהם בזוית מוטעית....

ולאו דווקא בשידוכים אבל בשידוכים א"א שלא לפספס תנקודה הזאת....כי במקרה הספציפי הזה של אח/ות תסמונת או כל מחלה אחרת (ואני לא מדברת על גנטי) מי שגדל במשפחה כזאת הוא הרבה יותר עם...חכמת חיים,רגש,הבנה וכוכו

אבל מה לעשות?!לכו תשנו תגישה של העולם.. הרשי לי לחלוק עלייך כאן... אבל לא אפרט

למה ?!תפרטי..

אשמח להחכים:)
כשאת אומרת שכל משפחה אם ילדים כאלו הם חכמים רגישים וכאלו... קלישאה!!! מכירה משפחות בלי לב שזורקים את הילד שלהם במעון משש בבוקר עד שבע בערב ועוד מחפשים מישי שתסכים לשמור עליו עד שיירדם וחוזר חלילה בבוקר.... הלב שלי נקרע רק לרשום את זה אבל כן!!!! זה נכון ואני רואה את זה וראיתי את זה כשאחותי גילינו שהיא תסמונת דאון (בגיל שנה וחצי... )לקחתי את עצמי בידיים והלכתי לחמוד את החומר מקרוב... כל יום חזרתי יותר ויותר בוכה כי פחדתי שאחותי גם לא תלמד לדבר ולא תלמד ללכת כמו הילדים האלו (שניה לא רואה את המסך.. ..;(() אבל מה שהבנתי בסוף... שזה בגלל שלא לקחו אותם בידיים!!!! כן כן !! ילד כזה צריך אהבה כי הוא רק נותן אהבה... ילד כזה לא יכול לשבת כל היום כמו אשת לוט בלול ויבקשו ממנו גם להיגמל מטיטול!!!! ואני לא יכולה להבין ולסלוח למשפחות האלו למרות שאסור לי לשפוט אותם....אבל כל ילד כזה יכול להתקדם אם תתנו לו להרגיש שיש לו משפחה שאוהבת... וכן את זה הוא מבין הוא לא כזה מטומטם ....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2015 10:20 לינק ישיר 

uניק כתב:
שאנל, את כותבת מדהים!
אין באפשרותינו לשנות את דעת האנשים בעולם. וזה אותו הדבר גם לגבי הסטיגמה על משפחות שבהם ההורים גרושים.
אין אדם שמסכים לקחת על עצמו סיכונים למרות שזה לא גנטי.
אני לא פוסלת בחור רק בגלל שיש לו אח/אחות כזה. אבל כן מבררת לעומק מה הסיכונים.
אפרופו, אחותך מדהימה!!
את יודעת? גם אנחנו לא היינו רוצים לקחת את הסיכון... אחרי הכל לידה עשירית ... אחרי תשעה בליעיינהרע טפו טפו טפו ואחת קצת מופרעת(עבדתך הנאמנה) זו הראשונה שלנו במשפחה המורחבת מה שאומר ... הדיעה הזו לא בריאה כי העובדות מדברות בעד עצמן!!! ובקשר לאחותי תודה לך! ועוד אומרים שהיא דומה לי...;)))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2015 10:21 לינק ישיר 

ציקבעריתוש כתב:
א. רוצי תעקבי אחרי מישל ראידמן הפאשניסטה .

ב. שתינו חכמות. סגרנו דיל?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני יעקוב אחרי ניקול??? היא צריכה לעקוב אחרי!!! לה יש ילד וילדה להתנסות עליהם ובעל שמן וזקן... לי יש להתנסות שבעה חתיכות ושלוש חתיכים בבית... יש לי יותר ניסיון...;;;;;));)))) נו טוב סבבה ... שתינו חכמות...(רק בגלל שחודש אלול בפתח..;))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2015 10:26 לינק ישיר 

נועם_ושלום כתב:
שאנל22 כתבה:

נועם_ושלום כתב:
את מוזמנת לשבת.
וואלה? סבבה תגיד לאמא לא להכין דגים אני אקנה צנצנת גפילטע.. רק אשמח לדעת איך זכיתי בהזמנה:)

את לא מוזמנת לשבת!!!! חחחחחחח
הוא התכוון לענות על השאלה ששאלת בסוף הפוסט... הוא התכוון לשבת- ההפך מלעמוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ציק את מזלזלת בשטויות שלי ?? חחח שתיהיי בריאה הבנתי גם הבנתי.. רק רציתי להתנחל קצת לזכות אותם בהכנסת אורחים לא רצויה;)

תוקן על ידי שאנל22 ב- 11/08/2015 10:09:58

גם היא הבינה שהבנת, את מזלזלת באינטלגנציה שלה???

והיא גם רצתה אולי להתנחל...

בכל מקרה לא הייתי מגדיר את זה כ"אורחת בלתי רצויה" (בשתי ההטיות של "לשבת"), לפחות עד כמה שלא ידוע לי...

תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 11/08/2015 17:37:13

זה העיניין.. שלא ידוע לך... לולא היה ידוע... לא היית בעיניין של העיניין... ואני מזלזלת ! היא התחילה...;;) היא חכמה ממני לכן שתקה ולא ענתה..;)

א) תעברי שורה כשאת עוברת נושא... (מומלץ להבנת ייתר)
ב) אז ארד מהעניין שלא עליתי עליו ממש... ('אילו' במקום 'לולא', ואל תגידי שהתכוונת למה שכתבת... אחרת זה ממש לא מנוסח תחבירית...)
ג) אין פה תחרות מי 'התחיל'... בעצם... המורה, היא התחילה...

הייתי עוברת שורה אם זה היה אופציה זמינה בשבילי! אייפון אייפד וכל חברי התפוח הנגוס לא נותנים אופציה כזו לכן אני נראת כמו קשקוש פרט לאשכול שעולה כמובן מהמחשב אחרת בהחלט לא היה נעים לקרוא כלום!! אז סליחה מראש. הלולא זה בכוונה תחילה כי לפעמים מותר לטעות גם נובודי כמוני. כל השאר... אני לא יענה לך אבל אתה חייב להתחתן דחוף הבדידות לא עשתה לך טוב

א) אוקי.
ב) אז אם מותר לטעות הווה אומר שזו לא טעות.... כי אין כאן שום רווח בטעות מכוונת כביכול...:)
ג) אין לי מושג מאיפה הבאת את זה.... ודווקא לא הייתי ממהר  לקבוע סטטוסים, וודאי שלא להסיק מסקנות (הדברים אמורים לגבי כל אחד מהחלקים במשפט שלך)

תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 12/08/2015 00:08:49

אז זהו שזאת לא הייתה טעות כי טעות במכוון מבטלת הטעות ... אז לא הייתה טעות. ! לא הסקתי מסקנות ראיתי עובדות .. והמשפט הוא משפט מקביל לחברו get a life !!! . כמה חלקים יש במשפט?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2015 11:33 לינק ישיר 

שאנל22 כתב:

באמת שאני לא יודע, אבל כשאת נמצאת בסביבה נורמטיבית, בלי להכיר את השונה. אז לפעמים אפי' אין חשק לחקור ולבדוק אם השונה באמת כ"כ שונה(ואם זה בעיה גנטית). פשוט מחפשים את הרגיל והמוכר, וזהו.

ולאו דווקא בשידוכים אבל בשידוכים א"א שלא לפספס תנקודה הזאת....כי במקרה הספציפי הזה של אח/ות תסמונת או כל מחלה אחרת (ואני לא מדברת על גנטי) מי שגדל במשפחה כזאת הוא הרבה יותר עם...חכמת חיים,רגש,הבנה וכוכו

למה ?!תפרטי..

אשמח להחכים:) כשאת אומרת שכל משפחה אם ילדים כאלו הם חכמים רגישים וכאלו... קלישאה!!! מכירה משפחות בלי לב שזורקים את הילד שלהם במעון משש בבוקר עד שבע בערב ועוד מחפשים מישי שתסכים לשמור עליו עד שיירדם וחוזר חלילה בבוקר.... הלב שלי נקרע רק לרשום את זה אבל כן!!!! זה נכון ואני רואה את זה וראיתי את זה כשאחותי גילינו שהיא תסמונת דאון (בגיל שנה וחצי... )לקחתי את עצמי בידיים והלכתי לחמוד את החומר מקרוב... כל יום חזרתי יותר ויותר בוכה כי פחדתי שאחותי גם לא תלמד לדבר ולא תלמד ללכת כמו הילדים האלו (שניה לא רואה את המסך.. ..;(() אבל מה שהבנתי בסוף... שזה בגלל שלא לקחו אותם בידיים!!!! כן כן !! ילד כזה צריך אהבה כי הוא רק נותן אהבה... ילד כזה לא יכול לשבת כל היום כמו אשת לוט בלול ויבקשו ממנו גם להיגמל מטיטול!!!! ואני לא יכולה להבין ולסלוח למשפחות האלו למרות שאסור לי לשפוט אותם....אבל כל ילד כזה יכול להתקדם אם תתנו לו להרגיש שיש לו משפחה שאוהבת... וכן את זה הוא מבין הוא לא כזה מטומטם ....

בכל מצב יש כל מיני סוגים....התכוונתי לאנשים שמטפחים ולא לאלה שמזניחים...ולא שופטת אפחד גם אם אני חושבת שהם לא עושים נכון....א"א לדעת מה הנסיבות וכו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2015 11:51 לינק ישיר 

שאנל22 כתבה:

uניק כתב:
שאנל, את כותבת מדהים!
אין באפשרותינו לשנות את דעת האנשים בעולם. וזה אותו הדבר גם לגבי הסטיגמה על משפחות שבהם ההורים גרושים.
אין אדם שמסכים לקחת על עצמו סיכונים למרות שזה לא גנטי.
אני לא פוסלת בחור רק בגלל שיש לו אח/אחות כזה. אבל כן מבררת לעומק מה הסיכונים.
אפרופו, אחותך מדהימה!!
את יודעת? גם אנחנו לא היינו רוצים לקחת את הסיכון... אחרי הכל לידה עשירית ... אחרי תשעה בליעיינהרע טפו טפו טפו ואחת קצת מופרעת(עבדתך הנאמנה) זו הראשונה שלנו במשפחה המורחבת מה שאומר ... הדיעה הזו לא בריאה כי העובדות מדברות בעד עצמן!!! ובקשר לאחותי תודה לך! ועוד אומרים שהיא דומה לי...;)))

נשמע ששאנלה
מעורבת בדיונים בין ההורים :
האם להביא עוד ילד עשירי
או להסתפק בתשעה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2015 12:08 לינק ישיר 

רציף כתב:
שאנלה,

מצטרף לדברי צדיקונת.

הכתיבה שלך מהממת !
ומהפנטת איפשהוא.

בקלות את יכולה להוציא ספר שתמכר בעשרות אלפים.

אם תירצי לעשות לי טובה קטנה,
תכתבי הכל בעברית, כי בכל זאת התגובות שלי מעשירות אותך, אז אנא, מתוקה.

אני מבין את החשש של הבחור.

נתחיל בזה שיתכן מאוד שהיו לו עוד סיבות להוריד את שירה.

הוא חשש מסתבר, איך גדלה ילדה
שאת כל התשומת לב
זוכים אחיה ואחיותה, והיא בצד,
מה קורה לנפש שלה ?...

יתכן גם שהוא איסטניס
והוא לא סובל פרצופים של ילדים כאלה.

שוב, יתכן מאוד שהוא יודע שאחד מהנשמות הוא מאומץ (שכחתי פשוט מי מאומץ כאן בסיפור).
ושזה לא תורשתי.

עלי והצליחי !

תהני בטיול !

נסיעות טובות !

תנשמי עמוק, ותמשיכי הלאה.

כמובן, חשוב לכולנו
לא לפתח ציפיות מיותרות, כדי לא לחטוף שוק
אם השידוך יורד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

שיו תודה על הברכות אבל יש עוד המון לאן להתקדם בנתיים זה בקטנה..:) ספר??? זה חוקי עדיין? היום הנט יותר חזק בשביל להרוויח מזומנים..;) עברית ? ולמה לא להתמקצע גם באנגלית? ו... אחעם כל הכבוד שאתה רושם כלללל מה שאתה חושב.... אבל לפעמים יש לסנן... פרצופים של ילדים כאלה... תיהיה יותר עדין לא יריע לכבודו.... היא לא ציפתה אבל היא כן ציפתה שהבחור יהיה מספיק חכם בשביל לא להוריד בחורה שהוא חיזר אחריה שלוש פגישות.... נשמתי עמוק עשיתי יוגה עוד משו!? ותודה לך על האיחולים והברכות הסמקתי עד האוזן..:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2015 12:15 לינק ישיר 

ועוד משהו... אשמח שלא תקרא לי מתוקה... שאנלה זה מספיק :) התגובות שלך מעשירות אותי? הלכתי לגרוזיני נתן לי עליהם כמה שקלים..! ולא... לא הבנת למה התכוונתי לתשובת יוניק... אבל לא ארחיב.... רק שזה לא תלוי בנו ואף אחד לא יודע מתי ואיך זה יפתיע אותו ! כי עובדה אחותי היא הקטנה בין 10 אחים ואחיות בלי עיין הרע בן פורת יוסף טפו טפו טפו וכל החמסות של הספרדים. אה... אם הם היו יודעים שמה שיצא ממני זאת אני... הם היו מסתפקים בתישע...:) אבל מה לעשות הם אכלו אותה אז שיסבלו בשקט..;)))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2015 12:17 לינק ישיר 

צדיקונת כתב:

למה ?!תפרטי..

אשמח להחכים:) כשאת אומרת שכל משפחה אם ילדים כאלו הם חכמים רגישים וכאלו... קלישאה!!! מכירה משפחות בלי לב שזורקים את הילד שלהם במעון משש בבוקר עד שבע בערב ועוד מחפשים מישי שתסכים לשמור עליו עד שיירדם וחוזר חלילה בבוקר.... הלב שלי נקרע רק לרשום את זה אבל כן!!!! זה נכון ואני רואה את זה וראיתי את זה כשאחותי גילינו שהיא תסמונת דאון (בגיל שנה וחצי... )לקחתי את עצמי בידיים והלכתי לחמוד את החומר מקרוב... כל יום חזרתי יותר ויותר בוכה כי פחדתי שאחותי גם לא תלמד לדבר ולא תלמד ללכת כמו הילדים האלו (שניה לא רואה את המסך.. ..;(() אבל מה שהבנתי בסוף... שזה בגלל שלא לקחו אותם בידיים!!!! כן כן !! ילד כזה צריך אהבה כי הוא רק נותן אהבה... ילד כזה לא יכול לשבת כל היום כמו אשת לוט בלול ויבקשו ממנו גם להיגמל מטיטול!!!! ואני לא יכולה להבין ולסלוח למשפחות האלו למרות שאסור לי לשפוט אותם....אבל כל ילד כזה יכול להתקדם אם תתנו לו להרגיש שיש לו משפחה שאוהבת... וכן את זה הוא מבין הוא לא כזה מטומטם ....

בכל מצב יש כל מיני סוגים....התכוונתי לאנשים שמטפחים ולא לאלה שמזניחים...ולא שופטת אפחד גם אם אני חושבת שהם לא עושים נכון....א"א לדעת מה הנסיבות וכו
אבל יש גם לא רעים במתרס שלי..:) פעמיים שאלו אותי זאת אחותך ??? אפשר תמס שלך? אמרתי שאין לי מספר למה לא ישבתי בכלא

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2015 19:01 לינק ישיר 

גרמניה...כמה תסמונת דאון כל ילד שני ואני לא מגזימה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/8/2015 23:29 לינק ישיר 

שאנל22 כתבה:

רציף כתב:
שאנלה,

מצטרף לדברי צדיקונת.

הכתיבה שלך מהממת !
ומהפנטת איפשהוא.

שאת כל התשומת לב
מה קורה לנפש שלה ?...

יתכן גם שהוא איסטניס

שוב, יתכן מאוד שהוא יודע שאחד מהנשמות הוא מאומץ (שכחתי פשוט מי מאומץ כאן בסיפור).
ושזה לא תורשתי.

עלי והצליחי !

תהני בטיול !

נסיעות טובות !

כמובן, חשוב לכולנו
אם השידוך יורד.

שיו תודה על הברכות אבל יש עוד המון לאן להתקדם בנתיים זה בקטנה..:) ספר??? זה חוקי עדיין? היום הנט יותר חזק בשביל להרוויח מזומנים..;)עברית ? ולמה לא להתמקצע גם באנגלית? ו... אחעם כל הכבוד שאתה רושם כלללל מה שאתה חושב.... אבל לפעמים יש לסנן... פרצופים של ילדים כאלה... תיהיה יותר עדין לא יריע לכבודו.... היא לא ציפתה אבל היא כן ציפתה שהבחור יהיה מספיק חכם בשביל לא להוריד בחורה שהוא חיזר אחריה שלוש פגישות.... נשמתי עמוק עשיתי יוגה עוד משו!? ותודה לך על האיחולים והברכות הסמקתי עד האוזן..:)

מה הקטע להאשים את הבחור ?
הוא שמע משהו ולא מתאים לו !

טוב נו
את כאובה עכשיו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2015 23:36 לינק ישיר 

שאנל22 כתבה:

רציף כתב:
שאנלה,

מצטרף לדברי צדיקונת.

הכתיבה שלך מהממת !
ומהפנטת איפשהוא.

שאת כל התשומת לב
מה קורה לנפש שלה ?...

יתכן גם שהוא איסטניס

ושזה לא תורשתי.

עלי והצליחי !

תהני בטיול !

נסיעות טובות !

כמובן, חשוב לכולנו
אם השידוך יורד.

שיו תודה על הברכות אבל יש עוד המון לאן להתקדם בנתיים זה בקטנה..:) ספר??? זה חוקי עדיין? היום הנט יותר חזק בשביל להרוויח מזומנים..;)עברית ? ולמה לא להתמקצע גם באנגלית? ו... אחעם כל הכבוד שאתה רושם כלללל מה שאתה חושב.... אבל לפעמים יש לסנן... פרצופים של ילדים כאלה... תיהיה יותר עדין לא יריע לכבודו.... היא לא ציפתה אבל היא כן ציפתה שהבחור יהיה מספיק חכם בשביל לא להוריד בחורה שהוא חיזר אחריה שלוש פגישות.... נשמתי עמוק עשיתי יוגה עוד משו!? ותודה לך על האיחולים והברכות הסמקתי עד האוזן..:)

ספר
הוא עדיין מצרך מבוקש מאוד אצל החרדים.

אני תמיד עושה הכל כדי לא לפגוע.
יתכן שטעיתי.

אם כן אז אני מצטער ומתנצל עמוקות.

תנחומי לך ולשירה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אין לך מקום בעולם ה'מושלם':(
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.