|
|
| נשלח ב-13/8/2015 00:04 |
|
| |
אני רק שאלה.. בחור שחיזר אחרי בחורה, אין לו זכות להוריד אותה אם פתאום לא בא לו עליה? כאילו.. חיזרת, נדפקת!?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2015 00:23 |
|
| |
למה נראה לך שלא??
זה קורה הרבה.
קורה שאתה מתרשם משהו מסויים אצל מישהי, אך כשאתה מגיע למציאות שונה (קורה הרבה בחיזור וורטואלי שהופך למציאות ...) אתה מגלה בטטה ובלטה... ואתה אומר 'לא אל הנער(ה) הזו התפללתי...'....
בעיה של הצד השני (אין הבדל בין גברים לנשים) שהתאמץ להרשים וניסה להתעלם מנקודות שליליות הקיימות בו ולא קיים את חובת ה"גילוי הנאות"....
החכמה היא להוריד את זה בתבונה ולא בתחושת פגיעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2015 07:38 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | אני רק שאלה.. בחור שחיזר אחרי בחורה, אין לו זכות להוריד אותה אם פתאום לא בא לו עליה? כאילו.. חיזרת, נדפקת!? |
|
אם לא בא לו עליה זה גם מומלץ ! אבל תקשיב... הבחור הזה ראה אותה באיזו סיטואציה עשה רונגלים בשביל להשיג אותה... שיכנע את ההורים שלו שידברו אם ההורים שלה.... פגישה ראשונה הוא כבר אמר לה מפורשות בחינתי עכשיו פגישה שניה.... פגישה שניה הוא חיכה בקוצר רוח (ולא... אני לא מדברת מתוך שמועות ולא משירה בעצמה שיכולה להוסיף לי עיניינים לא רצויים! אלא מהשדכנית שלקחה את התיק עליה) אחרי הפגישה הוא נתן לה תאריך לעוד פגישה שלישית ... ואז הוא ניפגש עם מכר של המשפחה שאמר אה וואלה סחטיין אתה יוצא עם שירה? אבל שמעת על הילדים הנכים שלהם? הוא נבהל וברח.... עכשיו אני לא מאמינה לסיפורים שהבחורה עצמה מספרת...׳אבל עשיתי על זה שיעורי בית וזה התוצאות... לא מדובר בקטע של לא בא לו עליה... כי בה לא הייתה שום בעיה נראה לי... אמן הייתה הבעיה בה !
|
|
| נשלח ב-13/8/2015 07:39 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | שאנלה,
מצטרף לדברי צדיקונת.
הכתיבה שלך מהממת ! ומהפנטת איפשהוא.
בקלות את יכולה להוציא ספר שתמכר בעשרות אלפים.
אם תירצי לעשות לי טובה קטנה, תכתבי הכל בעברית, כי בכל זאת התגובות שלי מעשירות אותך, אז אנא, מתוקה.
אני מבין את החשש של הבחור.
נתחיל בזה שיתכן מאוד שהיו לו עוד סיבות להוריד את שירה.
הוא חשש מסתבר, איך גדלה ילדה שאת כל התשומת לב זוכים אחיה ואחיותה, והיא בצד, מה קורה לנפש שלה ?...
יתכן גם שהוא איסטניס והוא לא סובל פרצופים של ילדים כאלה.
שוב, יתכן מאוד שהוא יודע שאחד מהנשמות הוא מאומץ (שכחתי פשוט מי מאומץ כאן בסיפור). ושזה לא תורשתי.
עלי והצליחי !
תהני בטיול !
נסיעות טובות !
תנשמי עמוק, ותמשיכי הלאה.
כמובן, חשוב לכולנו לא לפתח ציפיות מיותרות, כדי לא לחטוף שוק אם השידוך יורד.
|
| שיו תודה על הברכות אבל יש עוד המון לאן להתקדם בנתיים זה בקטנה..:) ספר??? זה חוקי עדיין? היום הנט יותר חזק בשביל להרוויח מזומנים..;)עברית ? ולמה לא להתמקצע גם באנגלית? ו... אחעם כל הכבוד שאתה רושם כלללל מה שאתה חושב.... אבל לפעמים יש לסנן... פרצופים של ילדים כאלה... תיהיה יותר עדין לא יריע לכבודו.... היא לא ציפתה אבל היא כן ציפתה שהבחור יהיה מספיק חכם בשביל לא להוריד בחורה שהוא חיזר אחריה שלוש פגישות.... נשמתי עמוק עשיתי יוגה עוד משו!? ותודה לך על האיחולים והברכות הסמקתי עד האוזן..:)_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
ספר הוא עדיין מצרך מבוקש מאוד אצל החרדים. אני תמיד עושה הכל כדי לא לפגוע. יתכן שטעיתי. אם כן אז אני מצטער ומתנצל עמוקות. תנחומי לך ולשירה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אף אחד לא מת הכל בשליטה ..;)
|
|
| נשלח ב-13/8/2015 07:40 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | למה נראה לך שלא??
זה קורה הרבה.
קורה שאתה מתרשם משהו מסויים אצל מישהי, אך כשאתה מגיע למציאות שונה (קורה הרבה בחיזור וורטואלי שהופך למציאות ...) אתה מגלה בטטה ובלטה... ואתה אומר 'לא אל הנער(ה) הזו התפללתי...'....
בעיה של הצד השני (אין הבדל בין גברים לנשים) שהתאמץ להרשים וניסה להתעלם מנקודות שליליות הקיימות בו ולא קיים את חובת ה"גילוי הנאות"....
החכמה היא להוריד את זה בתבונה ולא בתחושת פגיעה. |
|
בטטה ובלטה... גנבתי לך תמשפט . חזקק חחח
|
|
| נשלח ב-13/8/2015 07:42 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | שאנלה,
מצטרף לדברי צדיקונת.
הכתיבה שלך מהממת ! ומהפנטת איפשהוא.
בקלות את יכולה להוציא ספר שתמכר בעשרות אלפים.
אם תירצי לעשות לי טובה קטנה, תכתבי הכל בעברית, כי בכל זאת התגובות שלי מעשירות אותך, אז אנא, מתוקה.
אני מבין את החשש של הבחור.
נתחיל בזה שיתכן מאוד שהיו לו עוד סיבות להוריד את שירה.
הוא חשש מסתבר, איך גדלה ילדה שאת כל התשומת לב זוכים אחיה ואחיותה, והיא בצד, מה קורה לנפש שלה ?...
יתכן גם שהוא איסטניס והוא לא סובל פרצופים של ילדים כאלה.
שוב, יתכן מאוד שהוא יודע שאחד מהנשמות הוא מאומץ (שכחתי פשוט מי מאומץ כאן בסיפור). ושזה לא תורשתי.
עלי והצליחי !
תהני בטיול !
נסיעות טובות !
תנשמי עמוק, ותמשיכי הלאה.
כמובן, חשוב לכולנו לא לפתח ציפיות מיותרות, כדי לא לחטוף שוק אם השידוך יורד.
|
| שיו תודה על הברכות אבל יש עוד המון לאן להתקדם בנתיים זה בקטנה..:) ספר??? זה חוקי עדיין? היום הנט יותר חזק בשביל להרוויח מזומנים..;)עברית ? ולמה לא להתמקצע גם באנגלית? ו... אחעם כל הכבוד שאתה רושם כלללל מה שאתה חושב.... אבל לפעמים יש לסנן... פרצופים של ילדים כאלה... תיהיה יותר עדין לא יריע לכבודו.... היא לא ציפתה אבל היא כן ציפתה שהבחור יהיה מספיק חכם בשביל לא להוריד בחורה שהוא חיזר אחריה שלוש פגישות.... נשמתי עמוק עשיתי יוגה עוד משו!? ותודה לך על האיחולים והברכות הסמקתי עד האוזן..:)_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
|
|
לא האשמתי אותו ! ולא אין לי מה לכאוב זו המציאות ואני רגילה איליה ! הבחור יצא נמושה מה אגיד לך כי לא מתנהגים ככה אבל לא האשמתי אותו בכלום
|
|
| נשלח ב-13/8/2015 10:46 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | אני רק שאלה.. בחור שחיזר אחרי בחורה, אין לו זכות להוריד אותה אם פתאום לא בא לו עליה? כאילו.. חיזרת, נדפקת!?
אם לא בא לו עליה זה גם מומלץ ! אבל תקשיב... הבחור הזה ראה אותה באיזו סיטואציה עשה רונגלים בשביל להשיג אותה... שיכנע את ההורים שלו שידברו אם ההורים שלה.... פגישה ראשונה הוא כבר אמר לה מפורשות בחינתי עכשיו פגישה שניה.... פגישה שניה הוא חיכה בקוצר רוח (ולא... אני לא מדברת מתוך שמועות ולא משירה בעצמה שיכולה להוסיף לי עיניינים לא רצויים! אלא מהשדכנית שלקחה את התיק עליה) אחרי הפגישה הוא נתן לה תאריך לעוד פגישה שלישית ... ואז הוא ניפגש עם מכר של המשפחה שאמר אה וואלה סחטיין אתה יוצא עם שירה? אבל שמעת על הילדים הנכים שלהם? הוא נבהל וברח.... עכשיו אני לא מאמינה לסיפורים שהבחורה עצמה מספרת...׳אבל עשיתי על זה שיעורי בית וזה התוצאות... לא מדובר בקטע של לא בא לו עליה... כי בה לא הייתה שום בעיה נראה לי... אמן הייתה הבעיה בה !
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2015 12:38 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | אני רק שאלה.. בחור שחיזר אחרי בחורה, אין לו זכות להוריד אותה אם פתאום לא בא לו עליה? כאילו.. חיזרת, נדפקת!?
ברור שזכותו ועם כל הכבוד לפעמים אנשים עושים טעויות לחיים רק בגלל ש״לא נעים״ .. אין לא נעים בשידוכים עם כל הכאב עדיף לבכות לפני מאשר אחרי. אבל הבחור יצא איך אומרים בשפה מכובדת... נקבה... הוא לא עונה לטלפון בכלל . וזה ביאס את שירה כי ההורים שלה סמכו שאפילו שהשידוך התחיל לא כדרך מלך אלא מראיה והתלהבות אבל נתנו לזה צ׳אנס... עכשיו הם אוכלים קש. ומדובר במשפחה מכובדת! זה פוגע באגו איפה שהוא ואני יודעת מה זה פגיעה באגו... זה לפעמים יותר קשה משידוך שיורד .
|
|
| נשלח ב-13/8/2015 13:26 |
|
| |
הבחור יש לו יומיים בערך עד לפגישה השלישית ופתאום נפל עליו תיק כזה, יתכן שהוא שמע עוד דברים, יתכן גם שהוא קיבל רגליים קרות. יתכן הרבה דברים. ואין למשפחה המכובדת מה להפגע, זה לא בהכרח קשור לילדים הפגועים שלהם, וגם אם כן, זכותו המליאה להוריד, נשמע שהוא חלש אופי, אז טוב שנעלם, גם ברוך יהיה  הכותרת של האשכול לא נכונה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2015 13:48 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | אני רק שאלה.. בחור שחיזר אחרי בחורה, אין לו זכות להוריד אותה אם פתאום לא בא לו עליה? כאילו.. חיזרת, נדפקת!?
אם לא בא לו עליה זה גם מומלץ ! אבל תקשיב... הבחור הזה ראה אותה באיזו סיטואציה עשה רונגלים בשביל להשיג אותה... שיכנע את ההורים שלו שידברו אם ההורים שלה.... פגישה ראשונה הוא כבר אמר לה מפורשות בחינתי עכשיו פגישה שניה.... פגישה שניה הוא חיכה בקוצר רוח (ולא... אני לא מדברת מתוך שמועות ולא משירה בעצמה שיכולה להוסיף לי עיניינים לא רצויים! אלא מהשדכנית שלקחה את התיק עליה) אחרי הפגישה הוא נתן לה תאריך לעוד פגישה שלישית ... ואז הוא ניפגש עם מכר של המשפחה שאמר אה וואלה סחטיין אתה יוצא עם שירה? אבל שמעת על הילדים הנכים שלהם? הוא נבהל וברח.... עכשיו אני לא מאמינה לסיפורים שהבחורה עצמה מספרת...׳אבל עשיתי על זה שיעורי בית וזה התוצאות... לא מדובר בקטע של לא בא לו עליה... כי בה לא הייתה שום בעיה נראה לי... אמן הייתה הבעיה בה ! _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) מסכים איתך שהדרך שהוא הוריד זו לא הדרך הראויה, ואם קבעת פגישה, לך תיפגש גם אם אתה יודע שאח"כ תוריד. ככה הבחורה תיפגע פחות. אבל להוריד זו זכותו ולא משנה הסיבה. רק הדרך זקוקה לשינוי.
ברור שזכותו ועם כל הכבוד לפעמים אנשים עושים טעויות לחיים רק בגלל ש״לא נעים״ .. אין לא נעים בשידוכים עם כל הכאב עדיף לבכות לפני מאשר אחרי. אבל הבחור יצא איך אומרים בשפה מכובדת... נקבה... הוא לא עונה לטלפון בכלל . וזה ביאס את שירה כי ההורים שלה סמכו שאפילו שהשידוך התחיל לא כדרך מלך אלא מראיה והתלהבות אבל נתנו לזה צ׳אנס... עכשיו הם אוכלים קש. ומדובר במשפחה מכובדת! זה פוגע באגו איפה שהוא ואני יודעת מה זה פגיעה באגו... זה לפעמים יותר קשה משידוך שיורד . _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
לצערי, הקטע של האגו הוא ממש רע בשידוכים.
הוא לא אמור להיות מדד... בכלל לא.
הדיון והבחינה אמורים להיות עניינית... דווקא האגו הוא זה שמוביל לעברי פי פחת.
משפחות רוצות דווקא שידוכים מזן מסויים, עם דמיון מסויים, ולא משנה במה דברים אמורים, בין מבחינת מגזר, גיל, סטטוס, מראה חיצוני, ייחוס, כסף, או וואט אבר, למרות שאישית הם היו הולכים על משהו פחות (פחות - בשורוק) כביכול מבחינת הרמה האישית, או אפילו אינם ראויים למה שהם מחפשים, או אינם מתאימים, אבל האגו הנפוח שלהם לא מאפשר להם לצאת מחוץ לקופסא, זו הסיבה שרואים כאלו שנתקעים, זו הסיבה ששומעים על הרבה גירושין (רק אחת הסיבות), ועוד ועוד...
אם אנשים היו שופטים שידוך (או הכירות - לא רלוונטי לעצם הדברים) נטו לפי התאמה עניינית גם אם זה לא הכי הכי מבחינת "מה יגידו", חיי הזוג היו טובים יותר, התקשורת הייתה טובה יותר וכו' וכו'. ויש עוד הרבה מה להאריך.
נ.ב. אין כאן שום הבעת דעה בייחס לעצם העזיבה שלו בגלל האחות... להיפך, אני סובר שהוא טעה וסתם הפסיד עד כמה שאת המכלול הוא רצה מעבר לזה.
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 13/08/2015 14:14:16
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2015 11:23 |
|
| |
| רציף כתב: |  | הבחור יש לו יומיים בערך עד לפגישה השלישית ופתאום נפל עליו תיק כזה, יתכן שהוא שמע עוד דברים, יתכן גם שהוא קיבל רגליים קרות. יתכן הרבה דברים. ואין למשפחה המכובדת מה להפגע, זה לא בהכרח קשור לילדים הפגועים שלהם, וגם אם כן, זכותו המליאה להוריד, נשמע שהוא חלש אופי, אז טוב שנעלם, גם ברוך יהיה  הכותרת של האשכול לא נכונה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
קראתי 3 פעמים את שם הכותרת... לא ראיתי משהו שלא מתאים... ואם תוכל רק לעדן את מילותיך.... כי גם לי יש אחות ״פגועה״ .. אז במיתותא
|
|
| נשלח ב-14/8/2015 11:31 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | אני רק שאלה.. בחור שחיזר אחרי בחורה, אין לו זכות להוריד אותה אם פתאום לא בא לו עליה? כאילו.. חיזרת, נדפקת!?
אם לא בא לו עליה זה גם מומלץ ! אבל תקשיב... הבחור הזה ראה אותה באיזו סיטואציה עשה רונגלים בשביל להשיג אותה... שיכנע את ההורים שלו שידברו אם ההורים שלה.... פגישה ראשונה הוא כבר אמר לה מפורשות בחינתי עכשיו פגישה שניה.... פגישה שניה הוא חיכה בקוצר רוח (ולא... אני לא מדברת מתוך שמועות ולא משירה בעצמה שיכולה להוסיף לי עיניינים לא רצויים! אלא מהשדכנית שלקחה את התיק עליה) אחרי הפגישה הוא נתן לה תאריך לעוד פגישה שלישית ... ואז הוא ניפגש עם מכר של המשפחה שאמר אה וואלה סחטיין אתה יוצא עם שירה? אבל שמעת על הילדים הנכים שלהם? הוא נבהל וברח.... עכשיו אני לא מאמינה לסיפורים שהבחורה עצמה מספרת...׳אבל עשיתי על זה שיעורי בית וזה התוצאות... לא מדובר בקטע של לא בא לו עליה... כי בה לא הייתה שום בעיה נראה לי... אמן הייתה הבעיה בה ! _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) מסכים איתך שהדרך שהוא הוריד זו לא הדרך הראויה, ואם קבעת פגישה, לך תיפגש גם אם אתה יודע שאח"כ תוריד. ככה הבחורה תיפגע פחות. אבל להוריד זו זכותו ולא משנה הסיבה. רק הדרך זקוקה לשינוי.
ברור שזכותו ועם כל הכבוד לפעמים אנשים עושים טעויות לחיים רק בגלל ש״לא נעים״ .. אין לא נעים בשידוכים עם כל הכאב עדיף לבכות לפני מאשר אחרי. אבל הבחור יצא איך אומרים בשפה מכובדת... נקבה... הוא לא עונה לטלפון בכלל . וזה ביאס את שירה כי ההורים שלה סמכו שאפילו שהשידוך התחיל לא כדרך מלך אלא מראיה והתלהבות אבל נתנו לזה צ׳אנס... עכשיו הם אוכלים קש. ומדובר במשפחה מכובדת! זה פוגע באגו איפה שהוא ואני יודעת מה זה פגיעה באגו... זה לפעמים יותר קשה משידוך שיורד . _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
לצערי, הקטע של האגו הוא ממש רע בשידוכים.
משפחות רוצות דווקא שידוכים מזן מסויים, עם דמיון מסויים, ולא משנה במה דברים אמורים, בין מבחינת מגזר, גיל, סטטוס, מראה חיצוני, ייחוס, כסף, או וואט אבר, למרות שאישית הם היו הולכים על משהו פחות (פחות - בשורוק) כביכול מבחינת הרמה האישית, או אפילו אינם ראויים למה שהם מחפשים, או אינם מתאימים, אבל האגו הנפוח שלהם לא מאפשר להם לצאת מחוץ לקופסא, זו הסיבה שרואים כאלו שנתקעים, זו הסיבה ששומעים על הרבה גירושין (רק אחת הסיבות), ועוד ועוד...
אם אנשים היו שופטים שידוך (או הכירות - לא רלוונטי לעצם הדברים) נטו לפי התאמה עניינית גם אם זה לא הכי הכי מבחינת "מה יגידו", חיי הזוג היו טובים יותר, התקשורת הייתה טובה יותר וכו' וכו'. ויש עוד הרבה מה להאריך.
נ.ב. אין כאן שום הבעת דעה בייחס לעצם העזיבה שלו בגלל האחות... להיפך, אני סובר שהוא טעה וסתם הפסיד עד כמה שאת המכלול הוא רצה מעבר לזה.
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 13/08/2015 14:14:16 |
|
אני מסכימה אתך שאגו זה באסה בשידוכים.. אך לפעמים אי אפשר לשנות את זה!!! האגו נבנה שנים על גבי שנים... קשה לפרק את בניין האגו דווקה בתקופת שידוכים.... ויפה הסברת !
|
|
| נשלח ב-14/8/2015 11:42 |
|
| |
הבעתי את דעתי, הקושי לפרק את האגו הוא קושי כמו תיקון כל מידה אחרת, רק שהאינטרס לפחות אמור להקל על הקושי.
בכל השאר פשוט הבעתי את דעתי. אני שמח שאני לא לבד בתובנות הללו.
טנקס.
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 14/08/2015 11:44:06
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2015 12:31 |
|
| |
| שאנל22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | הבחור יש לו יומיים בערך עד לפגישה השלישית ופתאום נפל עליו תיק כזה, יתכן שהוא שמע עוד דברים, יתכן גם שהוא קיבל רגליים קרות. יתכן הרבה דברים. ואין למשפחה המכובדת מה להפגע, זה לא בהכרח קשור לילדים הפגועים שלהם, וגם אם כן, זכותו המליאה להוריד, נשמע שהוא חלש אופי, אז טוב שנעלם, גם ברוך יהיה  הכותרת של האשכול לא נכונה. |
| קראתי 3 פעמים את שם הכותרת... לא ראיתי משהו שלא מתאים... ואם תוכל רק לעדן את מילותיך.... כי גם לי יש אחות "פגועה" .. אז במיתותא_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
הכותרת "אין לך מקום בעולם מושלם" לא משקפת את החלטת הבחור, שהוא בין גיבורי הפרשה. אוקי, אשים לב ששאנל רגישה בעניין מסוים. ובכלל נראה לי שאני זוכה להערות שוב ושוב כי הערתי לשאנלה פעמיים ! שהיא כותבת באנגלית.. גם ברוכה תיהיה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2015 12:59 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | לצערי, הקטע של האגו הוא ממש רע בשידוכים.
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 13/08/2015 14:14:16 |
|
הלוואי והרבה היו חושבים כמוך.
תוקן על ידי גינגונת ב- 14/08/2015 13:36:07
|
|
|
|
|