בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

דוד פרלמן בקליפ בכורה - 'אם אתם משמרים'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/8/2015 23:28 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2015 06:28 לינק ישיר 

אסתרק כתבה:

תודה רבה לנטסון ולמיאמוש על הסרטון!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2015 16:33 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2015 16:44 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2015 17:14 לינק ישיר 

זה קליפ מתוק!!! ואיזו מתיקות של שיר! המנגינה ועיבוד מיוחדים! הקול מתוק,צלול ומיוחד והכל ביחד... מושלם... אהבתי בעיקר את המילים האלו - ... Israel keeps the Shabat Very soon H' will also keep his promise שיר מיוחד באמת! ועכשיו הקליפ... אז ככה הם באמת השקיעו! אהבתי שבמסגרת הרעיון שהכל צריך ללכת עקום - הם לא שכחו להסריט את הנעץ.. אם כבר יום עקום, אז שגם האופנים ילכו עקום...:-) הרעיון יפה גם הביצוע בד"כ חמוד... אבל היו כמה דברים שצרמו לי בעין. כשהוא יושב מול השולחן עם הנרות והקידוש - זה נראה שהושיבו אותו בפינה ואמרו לו 'אתה לא קם עד שאתה גומר את כל הי'ין! x-( אפילו תשתה עם השרוולים...' שולחן שבת אמור לסמל אור, מרחב ואווירה של נחת.. לא פינת העונש ;-) וגם חסרו לי תזוזות שלו, והחיוכים! לא להתקמצן! הם מאירים את הפנים, וזה מטיב עם הסרט ולא להיפך... וזה, אם יום אחד תחליטו לערוך וידיאו;-) אופן ההצגה של השלט על האיחור של הרכבת (בתרגום לעברית: 36 דקות איחור לכל הרכבות (?) עימכם הסליחה (תרגום לא מדויק) ואם כבר מדברים על רכבת- הפעם הראשונה שמסריטים אותו מחכה לרכבת על שפת הרציף הצליחה להרעיד לי את הלב... אח"כ מסריטים אותו שם מכל הזוויות. ואני מוצאת את עצמי תוהה - למה לא פשוט ללכת עם המצלמה ולצלם אותו כשהוא על שפת הרציף? ככה,שישיר מול המצלמה... ומאיפה יצלמו- על הפסים! אם כבר נטיות התאבדות אז עד הסוף.. (אופס. לא תרתי משמע חס וחלילה...) והאופנים - איזו חטיפה! זה נראה שהוא הספיק ללחשש כמה מילים לפני שעלה. אך זה לא מנע מהילד להישאר המום עם ידים פרושות ... ואז בא הנעץ... :-X אהבתי את העריכה שהוא נכנס לחוץ ומשאיר את הדלת מתנדנדת, ולאחר רגע יוצא שליו, בבגדי שבת מלכותים... יופי של קליפ! המתיקות של המצולם נשפכת מתוך הסרט, כך שהטעויות נסלחות...:-) והאמת, ביחס לקליפ ראשוני - זה נחשב מעבר לנורמה הרגילה... המסר והביצוע בכללי מיוחדים הרבה יותר מקליפים ראשונים אחרים. ישר כוח! אני מאד רוצה את המילים של השיר!

תוקן על ידי תמרור25 ב- 25/08/2015 17:20:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2015 17:29 לינק ישיר 

וואו יפה תמרור איזה תגובה!!
מסכימה איתך:-)
יש את המילים -אני צילמתי את החוברת באשכול של דוד פרלמן\miracles
אני אקפיץ אותו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2015 17:34 לינק ישיר 

תמרור- תודה על הסיקור! האמת שדווקא כשהוא ישב בשולחן שבת הוא עשה שם תנועות עם הידיים לפני הנרות ואהבתי אותם.
מיאמוש- חיפשתי אתמול את המילים בחסידיסק ולא מצאתי כך שכדאי גם לעדכן אותם עם הקישור לקליפ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2015 17:42 לינק ישיר 

לא העליתי את המילים של כל הדיסק.רק של השיר miracles.
מח שפנוי מוזמן לעשות זאת:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2015 17:49 לינק ישיר 

ואם יש לו עוד זמן, שיתרגם‎:-)‎

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2015 20:13 לינק ישיר 

דוד פרלמן הוא משהו מיוחד.
כשאני מנסה להשוות לילדי פלא אחרים, ההבדל פשוט עצום.
אני מדמיינת ילד קינדערלאך, סנוב קטן שחש מעצמו על שהוא אחד משבעה פלאים בודדים, הולך עם אף למעלה ועושה פוזות לכל מי שבא איתו במגע.
ככה בערך, ברמות משתנות, מתנהגים רוב ילדי הפלא והמקהלות המפורסמות בעולם. ולמה שזה לא יקרה? יש להם מעמד, פרסום, כישרון שכולם מכירים בו.
אבל דוד פרלמן לא כזה. הוא מתנהג בעדינות ובלבביות, ונראה שהוא קולט שהכישרון שלו קודם כל מהנה את עצמו, וגם שהוא ברכת ה' והגיע ללא מאמץ מצידו.

אני חושבת שהרבה מכך ניתן לזקוף לזכות החינוך שהוא מקבל מההורים שלו. נראה הרי שהם מאד מעורבים בעסקים המוזיקליים שלו, מעודדים אותו ועם זאת מנחילים לו את ההתייחסות הנכונה חעניין.
כל הכבוד להם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/8/2015 20:54 לינק ישיר 

כמה שאת צודקת!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2015 21:40 לינק ישיר 

וואו הקליפ  מהמםם הוא שר מדהים

תוקן על ידי בתשכה ב- 27/08/2015 21:40:17

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2015 17:41 לינק ישיר 

אסתרק צודקת מאה אחוז היופי של האדם זה השילוב זה השילוב עם האופי. ודוד דוגמא חיה לעניין הזה. 
מה אתם אומרים בכוונה הוא שלומפר שם בקליפ? או שזה לא בכוונה? כי בד"כ משקיעים בקליפ לפרטים הקטנים. 
יכול להיות שזה דווקא כן בכוונה ע"י רוצים להראות ילד שובב שחוזר ביום שישי מאוחר הביתה, ולוקח לאיזה ילד את האופניים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2015 17:54 לינק ישיר 

זה נראה שזה הוא...לא נראה שזו כוונה נסתרת:-)
ממש חמוד לו הציצית ככה בחוץ..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2015 14:31 לינק ישיר 

קליפ יפה מאוד נכון לא ברמה הכי גבוהה אבל יפה להתחלה. אבל הכי שמחתי שאני רואה שגם אם הוא יעזוב את פרחי מיאמי עדיין יש לו כוונה בכל אופן להמשיך אם המוזיקה!!!

מי שהוא יכול לזהות איפה זה מצולם???

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > דוד פרלמן בקליפ בכורה - 'אם אתם משמרים'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.