בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

דוד פרלמן בקליפ בכורה - 'אם אתם משמרים'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/8/2015 14:33 לינק ישיר 

זה מן הסתם במקום מגוריו בניו יורק... איפה בדיוק? לא יודע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 11:58 לינק ישיר 

בפסייאיק נוי ג'רזי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 12:03 לינק ישיר 

זה לא במקום מגוריו בניו יורק, בקיץ הוא היה ממחנה אשי והמחנה בפסייאיק נוי ג'רזי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 12:58 לינק ישיר 

אה,אז זה לא בניו יורק בכלל?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2015 13:23 לינק ישיר 

זה בפסיק. כתוב בתחנת רכבת... וגם במכשיר הנחמד של הכרטיסים לרכבת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2015 13:40 לינק ישיר 

יפה:-)
תמרור,להעלות את התגובה שלך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2015 19:41 לינק ישיר 

התגובה של תמרור:
אז ככה.נראה לי הקודמת לא פירטתי מספיק. ופירשו אותי קצת לא מדויק.יתכן שלא תסכימו איתי.
זה בסך הכל ענין של טעם כנראה... אבל אני בכל אופן כותבת
.הקטע של נרות השבת - האווירה שהם רוצים להעביר- שהוא יושב מול הנרות המאירים.
הענין הוא שהפינה בה תפסו אותו היתה קצת לא מתאימה.לדעתי הענין יכול להיות גם זוית צילום. יתכן שלבוא ממול ולא מהצד יתן תוצאה שונה.כדי לשדר רוגע, שמחה ונחת  - יותר מסתדר לשים במקום מאוורר ומרווח ומואר. המואר  אמור להיות בהתחלה... ככה זה נתן לדעתי תחושה של דחיקה לפינה, ולא של מרחב ואווירה...התנועות מול הנרות באמת מיוחדות! ומה שכתבתי על החסרים, זה מבחינה מקצועית
.יתכן שזה אולי לא ידבר לכולם. יתכן שגם לטעמם של אחרים - דווקא ככה זה הכי יפה.אני פשוט רציתי להביא גם את הפן המקצועי. לטובת המעונינים. אני מאמינה שי'היו גם כאלו שירצו לדעת גם דעות של מבחינה מקצועית. אז החלטתי לתת את מה שניתן. לתועלת הכלל.החוסר במעברים צעק לי, בעיקר בגלל המעברים החדים בין הסצנות .לדעתי - הי'ה כדאי לשלב מעבר בין הקטע בו רואים אותו יושב ברוגע מול הנרות ושר, לבין הסצנה בה הוא רץ טרוף נשימה בגלל שהוא לא זכה עוד להגיע לדבר הזה בדיוק..כמובן שזה בכללי, ולפעמים התזכורות האלו היו במקום, אבל לפעמים המעברים היו חדים מדי מכדי שנוכל להתעלם מהם.הרבה פעמים קורה - בעיקר בסרטים קטנים כאלו - שדווקא מהפרטים הקטנים קצת יותר מתעלמים. וחבל!כי הצופים בהחלט יכולים גם להבין בעריכת סרטים. ואז קשה להתעלם...מה שכן - נראה לי שזה לא הודגש מספיק מקודם- שמאד אהבתי את הקליפ!!טוב, זה שהקולות האלו הם פיבוריטס בשבילי זה ידוע....אבל לא רק.הקליפ. הניחוח החזק של שבת שנושב  ממנו.. לא רואים את זה!ראיתי הרבה קליפים של הרבה זמרים כל אחד מסקאלה אחרת אבל כולם נקראים " חרדים או דתים"ומה שתפס אותי בקליפ הזה, בשונה מלא מעט אחרים, לצערי, זה המסר החזק שעובר.התנועות החיות, החיוניות שלו, המבט הבורק והכל כך חזק מעבירים את המסר בצורה חזקה, כמעט בלי מילים.המסר של הקליפ, אם ישאלו - הוא אחד. שבת! ובקליפים אחרים זה לא כל כך ברור - המסר יכול להיות הקול האגדי של המצולם, או הופעת במה וכו'.הפעם הראשונה שצפיתי, גרמה לי לצחוק...הוא מעביר את זה כל כך במתיקות, שלא ניתן להתעלם. הרצינות הכל כך גדולה שלו והביטחון הבלתי מעורער בהנאה שגורם האור שבשבת, מועברים ישירות ללב הצופים, כך שאני לא אתפלא לשמוע על שמירת שבת שהקליפ הזה חיזק באנשים...הוא באמת כזה! :-)אסתרק. - מסכימה איתך מאד! את הגדרת את זה מצוין רואים שהמשפחה שלו יודעים לנצל את היכולות שלו, ובלי להזניח את חיו האישים. במקביל לפיתוח האישיות. ולא ח"ו על חשבונה.עד כאן :-)תגובות יתקבלו בשמחה. 

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מיאמוש ב- 31/08/2015 20:46:15

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/8/2015 20:58 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
התגובה של תמרור:
אז ככה.נראה לי הקודמת לא פירטתי מספיק. ופירשו אותי קצת לא מדויק. יתכן שלא תסכימו איתי.
זה בסך הכל ענין של טעם כנראה... אבל אני בכל אופן כותבת.

הקטע של נרות השבת - האווירה שהם רוצים להעביר- שהוא יושב מול הנרות המאירים.
העניין הוא שהפינה בה תפסו אותו היתה קצת לא מתאימה. לדעתי הענין יכול להיות גם זוית צילום. יתכן שלבוא ממול ולא מהצד יתן תוצאה שונה.
כדי לשדר רוגע, שמחה ונחת  - יותר מסתדר לשים במקום מאוורר ומרווח ומואר. המואר אמור להיות בהתחלה... ככה זה נתן לדעתי תחושה של דחיקה לפינה, ולא של מרחב ואווירה...

התנועות מול הנרות באמת מיוחדות! ומה שכתבתי על החסרים, זה מבחינה מקצועית.
יתכן שזה אולי לא ידבר לכולם. יתכן שגם לטעמם של אחרים - דווקא ככה זה הכי יפה.
אני פשוט רציתי להביא גם את הפן המקצועי. לטובת המעונינים. אני מאמינה שי'היו גם כאלו שירצו לדעת גם דעות של מבחינה מקצועית. אז החלטתי לתת את מה שניתן, לתועלת הכלל.
החוסר במעברים צעק לי, בעיקר בגלל המעברים החדים בין הסצנות .לדעתי - הי'ה כדאי לשלב מעבר בין הקטע בו רואים אותו יושב ברוגע מול הנרות ושר, לבין הסצנה בה הוא רץ טרוף נשימה בגלל שהוא לא זכה עוד להגיע לדבר הזה בדיוק..

כמובן שזה בכללי, ולפעמים התזכורות האלו היו במקום, אבל לפעמים המעברים היו חדים מדי מכדי שנוכל להתעלם מהם.הרבה פעמים קורה - בעיקר בסרטים קטנים כאלו - שדווקא מהפרטים הקטנים קצת יותר מתעלמים. וחבל!כי הצופים בהחלט יכולים גם להבין בעריכת סרטים. ואז קשה להתעלם...

מה שכן - נראה לי שזה לא הודגש מספיק מקודם- שמאד אהבתי את הקליפ!!טוב, זה שהקולות האלו הם פיבוריטס בשבילי זה ידוע....אבל לא רק.הקליפ. הניחוח החזק של שבת שנושב  ממנו.. לא רואים את זה!
ראיתי הרבה קליפים של הרבה זמרים כל אחד מסקאלה אחרת אבל כולם נקראים " חרדים או דתים"ומה שתפס אותי בקליפ הזה, בשונה מלא מעט אחרים, לצערי, זה המסר החזק שעובר.התנועות החיות, החיוניות שלו, המבט הבורק והכל כך חזק מעבירים את המסר בצורה חזקה, כמעט בלי מילים.המסר של הקליפ, אם ישאלו - הוא אחד. שבת! ובקליפים אחרים זה לא כל כך ברור - המסר יכול להיות הקול האגדי של המצולם, או הופעת במה וכו'.
הפעם הראשונה שצפיתי, גרמה לי לצחוק...הוא מעביר את זה כל כך במתיקות, שלא ניתן להתעלם. הרצינות הכל כך גדולה שלו והביטחון הבלתי מעורער בהנאה שגורם האור שבשבת, מועברים ישירות ללב הצופים, כך שאני לא אתפלא לשמוע על שמירת שבת שהקליפ הזה חיזק באנשים...הוא באמת כזה! :-)
אסתרק. - מסכימה איתך מאד! את הגדרת את זה מצוין רואים שהמשפחה שלו יודעים לנצל את היכולות שלו, ובלי להזניח את חיו האישים. במקביל לפיתוח האישיות. ולא ח"ו על חשבונה.עד כאן :-)תגובות יתקבלו בשמחה. 

תמרור - איזה ניתוח מקצועי
את מאוד צודקת. היה צריך להיות יותר מרווח מאוורר ומואר, כשהוא שר לפני הנרות!
הלוואי שכמו שאת אומרת - שבזכות הקליפ כמה יזכו לשמור שבת עוד יהודים והיה זה שכרו!!!

תוקן על ידי netson ב- 31/08/2015 21:33:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2015 23:39 לינק ישיר 

במוסטלי מיוזיק גם פרסמו את הקליפ של פרלמן. בתגובות נכתב שמי שצילם וערך הוא ילד בן 14!! .(קוראים לו יעקב קניג כמדומני,ובפרופיל שלו יש תמונה של נער כבן 14)
הקליפ ממש ערוך מקצןעי ומצולם מקצועי בהשוואה לנער בן 14!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2015 00:02 לינק ישיר 

הוא מן הסתם חבר של דוד. הם פחות או יותר באותו גיל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2015 06:59 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/9/2015 22:17 לינק ישיר 

Alexgator1 כתב:
זה לא במקום מגוריו בניו יורק, בקיץ הוא היה ממחנה אשי והמחנה בפסייאיק נוי ג'רזי

זהו זיהיתי די מהר שזה בניו ג'רסי אני גרה די קרוב לשם ואגב אם אני לא טועה אחד מהפרחים  גר בפסייאיק

תוקן על ידי בתשכה ב- 04/09/2015 22:22:57

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/9/2015 19:48 לינק ישיר 

שווה! נראה מקום באמת יפה:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2015 12:31 לינק ישיר 

הקליפ חמוד, השיר מהמם, והילד מתוקי,
קצת מעצבן אותי החולצה האדומה...
תמרור, ניצחת אותי עם הTH...:P
האור מהנרות של שבת לא נופל עליו טוב בכלל, כמו שתמרור אמרה, היו צריכים להסריט אותו מזווית אחרת..
תחילת השיר המנגינה מאד יפה, עד שהיא נחלשת כזה ונהיית נמוכה נמוכה, ואז הפזמון פתאום לא קשור למנגינה, כאילו תלוש כזה קצת, אבל הפזמון עצמו גם ממש יפה, ובסופו של דבר נבלע לי הקטע הצורם הזה של הרגע הראשון...
מצחיק שבכל השיר הוא שר שאבעס, וכשהוא צריך חרוז ל'פרומיס' אז פתאום זה הופך להיות 'שאביס'...:)
איזה פרצופים נלחצים הוא עושה שניה לפני שהוא אמור ללחוץ 'סנד' להודיע לאבא שלו שאין לו אוטובוס...
חמוד הקטע של הספסל, שרואים אותו בכל מיני פוזות,
נראה שלא היה להם חצובה כדי להניח את המצלמה, או שהרצפה הייתה עקומה, ככה שהם הניחו על משהו טיפה עקום וקצת מדי למטה ואז הסריטו את הקטעים,
איך שהוא חוטף לבחורון את האופניים.. מגיע לו שיבוא מסמר ויתקע לו בגלגל...
בית יפה יש לו, וערוך ממש יפה הקטע שהוא בקושי נכנס וכבר יוצא, ואומר גוטשאבעס למצלמה...
חלק מהמעברים שם צורמים לי,
נראה לי רק תמרור תזדהה פה עם חלק גדול מהקטע...:)
בתכלעס דוד, אתה שר מדהים! תמשיך לעשות עם השירים שלך רק טוב!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2015 13:27 לינק ישיר 

בן דודי גר ליד בקליפטאון לכן זה היה נראה לי קצת מוכר היתי שם לא מזמן!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > דוד פרלמן בקליפ בכורה - 'אם אתם משמרים'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.