בית פורומים שידוכי חרדים

פייסבוק. בעיה או לא?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/8/2015 23:39 לינק ישיר 

IAF990 כתב:
וואי שאנל את כל כך כתבת את מה שאני רציתי לכתוב :(

אין ספק שאעריך בחורה שהיה לה פייסבוק, ושהגיעה להבנה שזה לא המקום המתאים לה, הרבה יותר מאשר בחורה שלא ניסתה ורק מדקלמת שזה רע.
(או כל שכן בחורה שחושבת שלבנים אסור פייסבוק, אבל לבחורה שעובדת מול מחשב זה לגיטימי)

באשר לעצם הרעיון- אני כן חושב שאפשר להפוך את הפייסבוק ליותר תועלתי ממזיק, בצורה פשוטה, לדאוג שלא תהיה בו שום תמונה!
אני אישית מחזיק כזה והשם שלי שם הוא הכינוי שלי ולא השם המלא שלי ככה שמי שלא מכיר אותי לא יכול לדעת שזה אני, חוץ ממשפחה וחברים קרובים, השימוש שלי בפייסבוק זה לשמור על קשר עם משפחה שגרים מעבר לים... ואבין לחלוטין בחורה שמשתמשת בזה למטרות זהות. מפריע לי מאוד בחורה שמעלה תמונות שלה, אפילו אם הן עדינות וצנועות, וגם את זה אדרוש להפסיק ולמחוק עד לחתונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מה לעשות חיכיתי חיכיתי... בסוף התייאשתי..:) הבעיה היא שאם זה לתמיד ישאר ככה או שאחרי חסונה כבר יהיה תמונות חתן כלה ועסק משפחתי..:) אבל איש באמונתו יחייה אמרתי את דעתי הדלה... ויש לי אח שמחזיק חשבון וגם למטרות דומות.. משפחה בחול והמשתמע... אבל עדיין,.. הקשר שם מעצבן וחפרני... לא סתם שלחתי אותם מעבר לים.. שיתגעגעו קצת..;)

Nobody perfect....I'm nobody ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2015 23:39 לינק ישיר 

זו לא קנאות, זו צניעות בסיסית...בחורה שלא אכפת לה שכל מאן דבעי יכול להתבונן בה...בעייתית. לכן לא אכפת לי כל כך מחשבון פייסבוק כשלעצמו, אבל תמונות זה מטופש. מה יכולה בדיוק להיות סיבה טובה ומוצדקת לשים תמונה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2015 23:41 לינק ישיר 

uניק כתב:
וואי שאנל את כל כך כתבת את מה שאני רציתי לכתוב :(

אין ספק שאעריך בחורה שהיה לה פייסבוק, ושהגיעה להבנה שזה לא המקום המתאים לה, הרבה יותר מאשר בחורה שלא ניסתה ורק מדקלמת שזה רע.
(או כל שכן בחורה שחושבת שלבנים אסור פייסבוק, אבל לבחורה שעובדת מול מחשב זה לגיטימי)

באשר לעצם הרעיון- אני כן חושב שאפשר להפוך את הפייסבוק ליותר תועלתי ממזיק, בצורה פשוטה, לדאוג שלא תהיה בו שום תמונה!
אני אישית מחזיק כזה והשם שלי שם הוא הכינוי שלי ולא השם המלא שלי ככה שמי שלא מכיר אותי לא יכול לדעת שזה אני, חוץ ממשפחה וחברים קרובים, השימוש שלי בפייסבוק זה לשמור על קשר עם משפחה שגרים מעבר לים... ואבין לחלוטין בחורה שמשתמשת בזה למטרות זהות. מפריע לי מאוד בחורה שמעלה תמונות שלה, אפילו אם הן עדינות וצנועות, וגם את זה אדרוש להפסיק ולמחוק עד לחתונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני לא אוהבת אנשים שקנאים על האישה שלהם....
ואני לא אוהבת אנשים שאוכלים ליידי ביסלי... אז מה..? בגללי יפסיקו לאכול ביסלי?

Nobody perfect....I'm nobody ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/8/2015 23:43 לינק ישיר 

התכוונתי שאני לא יכולה לסבול את האנשים האלה שאסור לאף אחד אחר להסתכל על האישה שלהם או בתמונות שלה. 
זוהי קנאות שמא אחד אחר ימצא חן בעיניה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2015 23:44 לינק ישיר 

הרסת אותי בנוגע לביסלי :)

תוקן על ידי uניק ב- 27/08/2015 23:45:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2015 23:49 לינק ישיר 

חחח אדם שמפריע לו שמסתכלים על אשתו לא יתן לה ללכת ברחוב ולא ללכת לעבודה...לא זה המצב, כי נורמאלי לצאת לרחוב כי זה נחוץ, נורמאלי ללכת לעבודה כי זה נחוץ.
לא נחוץ בכלל להעלות תמונות לפייסבוק בלי שום תועלת!! מה שעושה את זה ללא נורמאלי!! מה עם צניעות למען השם? זה בייסיק!

ניסיתי להעמיק מבט אל ההשקפה שלי בנושא התמונות וחד משמעית החלטתי שהצדק איתי, אין טיפת קנאות בלא לתת לבחורה לפרסם תמונות שלה בפייסבוק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2015 00:40 לינק ישיר 

IAF990 כתב:
חחח אדם שמפריע לו שמסתכלים על אשתו לא יתן לה ללכת ברחוב ולא ללכת לעבודה...לא זה המצב, כי נורמאלי לצאת לרחוב כי זה נחוץ, נורמאלי ללכת לעבודה כי זה נחוץ.
לא נחוץ בכלל להעלות תמונות לפייסבוק בלי שום תועלת!! מה שעושה את זה ללא נורמאלי!! מה עם צניעות למען השם? זה בייסיק!

ניסיתי להעמיק מבט אל ההשקפה שלי בנושא התמונות וחד משמעית החלטתי שהצדק איתי, אין טיפת קנאות בלא לתת לבחורה לפרסם תמונות שלה בפייסבוק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אפשר לעשות שלא כולם יראו תתמונות..רק החברים של אותו אחד...ולא, אין לי פייסבוק ובעזה שלא יהיה לי !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2015 00:50 לינק ישיר 

זה עדיף מאשר להראות לכולם...אבל עדיין.
ופה אני כבר כן אקבל את הדיעה של מי שיאמר שאני מגזים, אבל עדיין זו דעתי.
-בן דוד שלך בדיוק דיבר עלייך משהו עם חבר שלו...לא משנה מה התגלגל איכשהו והוא החליט לשלוח לחבר שלו תמונה שלך, 'ויכנס לפייסבוק, ויורד תמונתה, ובלחיצת מסך, הקיש על שלח' ומאותו הרגע, אין שום שליטה על לאן התמונה תתגלגל כי היום זה פשוט כל כך קל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2015 00:55 לינק ישיר 

זה נכון אבל זה אתה יכול להגיד גם על מייל..ווואטצ אפ וכו...

נכון שצריך למנוע כמה שיותר אבל תמונה זה משהו שאין לך מושג מאיפה ואיך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2015 01:01 לינק ישיר 

הצלחתי ב'ה לשמור יפה על עצמי. ולא, אני לא בחור מאורחוייס יויישר שמנותק מכל הבלי עולם הזה, ישלי כאמור פייסבוק, ישלי ווטבאפ, וישלי מייל, ועוד כמה דברים טובים, ומעולם תמונה שלי לא זלגה. הכל עניין של עד כמה העניין חשוב לך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2015 01:02 לינק ישיר 

חחח סורי, התכוונתי אורחוייס תיירה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2015 01:07 לינק ישיר 

הבנתי מזה אורחוייס..בכל אופן אני בשידוכים:)

במייל לא מעבירים תמונות?...

אתה נראה לי רוצה להתחתן עם מלאך..וחוץ מזה זה שאתה הצלחת לא לשלוח בכל מיני מקומות לא אומר שרוב העולם גם אם ירצה יצליח...

זה לא נכון לגמרי עד כמה העניין חשוב לך..זה בדכ 1+1..אם יש את זה אז יש את זה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2015 01:13 לינק ישיר 

מה קשור מייל לתמונה? למה שאשלח תמונה שלי במייל? ואם התכוונת לתמונת פרופיל- חזרנו לאותה נקטדה של תמונה בפייסבוק...לא אמורים לשים כזו.
וגם אם הייתי רוצה מלאכית, אני מציאותי ויודע שלא אקבל יותר טובה ממי וממה שאני, אז למרות הרצון הטוב, אינלי שאיפה להתחתן עם מלאכית ואני יוצא עם לא מעט בנות שהדבר היחיד שהן יודעות על מלאכים זה המלאכיות של צ'ארלי...ובנוסף, יתכן שאתפשר קצת בנושא הזה. אבל זה עדיין דבר שמאוד חשוב לי, וכולי תפילה שהבחורה שתהיה לי לאישה, תסכים ליישר איתי קו בעניין הזה ולו רק מתוך אהבה, והבנה של כמה זה חשוב לי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2015 01:19 לינק ישיר 

אתה לא שולח תמונות במייל?....נו טוב אתה לא אישה...

שלא תבין לא נכון אני נגד כל הדברים האלה לגמרי! אבל בדכ למי שיש אז כבר יש תמונות אם כולם יכולים לראות או לא..זאת אפשרות של בעל המאה...

בעזה שתקבל מישהי שהכי מתאימה לך ומהר!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2015 02:32 לינק ישיר 

אמן ואמן
עם כל הזקוקים/ות לכך:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > פייסבוק. בעיה או לא?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.