| נשלח ב-27/8/2015 21:59 |
|
| |
שאנל, הערכה ואהבה עצמית היא נגזרת של האדם מהסביבה, גם אנחנו בטוחים שאנחו אוהבים את עצמינו כי זה אנחנו, הסביבה היא מרכיב חשוב בשביל לעצב את הדימוי העצמי הזה בלי סביבה תומכת, מפרגנת, מכילה ואוהבת לא יהיה לאדם הערכה עצמית טובה, ממילא לא אהבה עצמית הכל מילים נירדפות לדימוי עצמי חיובי אדם בוגר עם דימוי עצמי חיובי ימשיך כל חיו לבנות את האישות שלו, עם פידבק סביבתי בד בבד הוא חייב לפתח ביקורת עצמית, לדעת באמת במה הוא טוב, מה עליו לשפר, ואיפה הוא צריך להשקיע, א"א להיות תמיד תלויי סביבה אם כי היא הכרחית בשביל לדעת לבקר את עצמינו צריך להיות מודעים לעצמינו ובעיקר מכילים ואנשים מפותחים רגשית= דימוי עצמי חיובי ובקרה עצמית לעולם לא יעופו על עצמם..
אם לאמא שלך יש כזו בת מוכשרת וחמודית, אבא שלך לא היה כזה.. בטוחה.
ממש מקווה שעלי זה ימשיך לא לעבוד..
את כותבת נהדר, תודה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 22:11 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | שאנל22 כתבה: |  |
| uניק כתב: |  | לפעמים זה טוב לעוף על עצמך....(רק עד שיגיע הגבר ויעוף על האישה...) אני לא סובלת גברים/נששים שעפים על עצמם(ולרוב אין להם על מה לעוף) שאפו על הכתיבה!!
תוקן על ידי uניק ב- 27/08/2015 20:07:51 |
| אה הא... ספסיבה בולשוי _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
|
|
פוז׳לוסטה* תיקון טעות... אפרופו.. מה תה עושה פה.. הכנת מזוודה?;)
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 22:18 |
|
| |
תמר! את בהחלט צודקת בדברייך.. ברור שהסביבה גם עוזרת לך לבנות את האישיות . אבל הייתי בונה יותר על סביבה הקרובה ולא מעבר לתחום שבת.. שזה כבר סביבה שמתחילה להרוס .
אבל בכל זאת יש כאלה שאולי מאובר צומי הן מרגישות בעלות בית על העולם הזה.. ככה שלא תמיד זה עוזר!! אהה.. והתכוונתי שאבא שלי ישראלי ואמא חוצניקית והקסם שלו עבד עליה..:) ואם היה ישראלי כזה אז הייתי לוקחת..:) אני חמודית? תודה דודה תמר אמא שאלה אם את יכולה לשמור עלי היום.. ותודה על הפירוש המושקע הוחכמתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 22:21 |
|
| |
אני דודה מאד קמצנית ורעה, תשאלי את האחיינים. שלא הסכמתי לקנות להם את כל החנות פיצה היום..
והבנתי, בתור חוצנית לשעבר, מקווה שאף ישראלי לא יעשה עלי פוזות של עף על עצמו. כי אני נועלת עקבים, והבעיטה לשמיים כואבת...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 22:51 |
|
| |
יכול להיות שאת דודה קמצנית ורעה... אבל זה לא אומר שאני אחיינית מלאך.. לא מאמינה?? תשאלי את דוד שלי ואת החתולה שלו זכרונה לברכה שניסיתי לקלח אותה... אני ישראלי.. כחול זה הצבע שלי.. ויאללה מכות... רק תני לי סימן מתי הבעיטה מתחילה שאלחץ על הרד באטן
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 22:58 |
|
| |
מותק, את לא תחליפי לי מגדר כל דקה, את ישראלית. והצבע שלך הוא ורוד פוקסיה, תשנני את זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 22:58 |
|
| |
| tamar8 כתבה: |  |
אני דודה מאד קמצנית ורעה, תשאלי את האחיינים. שלא הסכמתי לקנות להם את כל החנות פיצה היום..
והבנתי, בתור חוצנית לשעבר, מקווה שאף ישראלי לא יעשה עלי פוזות של עף על עצמו. כי אני נועלת עקבים, והבעיטה לשמיים כואבת... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2015 23:12 |
|
| |
למה שהוא לא ירצה את זה באשתו לחיים? כי זה בדרך כלל מחפה על תכונות אופי מסויימות, שאותן הוא לא ירצה לחיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 00:33 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  |
אחלה פוסט,
ונושא לדיון מעניין,
האם ביקרות עצמית יכולה לפגוע בבטחון עצמי,
לעניות דעתי כן!
|
|
לדעתי את מכלילה מדי..מי שיש לו בקורת עצמית זה פוגע לו בבטחון? זה יכול להיות גם הפוך... בגלל שיש לבנא יכולת שיפוט ובקורת הוא מלא בבטחון כי הוא יודע איפה הוא נמצא ובאיזה תחום הוא צריך לעבוד על עצמו...
הפוך על הפוך כזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 00:44 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | |
שאנלוש! געגעתי!!!
מסכימה איתך שיש הבדל בין בטחון לאהבה עצמית...ב"ה אני שופעת בטחון לא בקטע שזה מכסה על אי בטחון..ממש לא:)
והאלה שדוחפות לך משפטים כאלה...בעעעע לא סובלת אותם...חחח
הדדי הדיי (אפרופו.. אלעק חברה זאתי... ואני מחפשת אותך בשדה עם שלט ובלונים וואלקום הום... פכככככ)
כעעע... אבל חוץ ממני כע? מה לעשות אלוקים נתן בי הרבה כשרונות (ראה לעייל אקס פאקטור העתק הדבק שרית חדד) ;)
פחחח כשרונותיך מבורכים אמן רק שישתפרו:)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 01:13 |
|
| |
פריבייט, קאק-דילה?...!
ברוכה השבה...
לעצם העניין, תגובה אחת... סיפור.
שידוך שהציעו לי בזמנו, ולא משך אותי מסיבות מסויימות.
האמא של המדוברת החליטה לשלוח לי תמונות של הבת שלה.. (כן, כדי לגרום למצב של "הצעה שאי אפשר לעמוד {?} בפניה"... אז זהו, שהחלטתי שלא לראות את התמונות בכלל!
אני חושב שהמסר ברור.
מי שעף על עצמו... שימשיך כך... לאחרים זה גורם דחיה. אולי זה רק אני כך. אם אני יאהב את זה, אני אדע לשדר את זה. אבל ביופי לא מסתיים הכל.
היופי פותח דלתות, האופי מכניס אותך פנימה! (לגזור ולשמור... עם זכויות יוצרים)
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 28/08/2015 01:22:49
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 01:15 |
|
| |
אם לשלוח תמונות זה באשכול אחר....
תתעדכן באשכול ליד...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 01:19 |
|
| |
צדיקונת איזון, זה שם הסיפור, ביקורת עצמית יכולה להיות הרסנית ויכולה להיות דבר מצוין. הכל ענין של גבול ומידה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 01:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 01:20 |
|
| |
צדיקונת, באשכול של התמונות שם אמרה כבר מישהי שבשביל לתהות האם יש שכל מתחת לבלונד, מספיק לה שתי פגישות...
לי אישית מספיקה התכתבות בפורום כדי להבין האם יש שכל מתחת לברונטית...
(נ.ב. אם עדיין לא הובנתי, הסיפור הובא בשביל המסר נשוא האשכול... לא בשביל עקרון התמונה)
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 28/08/2015 01:20:53
|
|
|
|
|