|
|
| נשלח ב-28/8/2015 01:21 |
|
| |
נכון צודקת,אבל אמרת את זה לא בקטע של איזון אלא חד משמעי ולכן לא הסכמתי.. קאפיש?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 01:21 |
|
| |
יתכן בהחלט שלא הייתי מובנת, סורי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 01:23 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | צדיקונת, באשכול של התמונות שם אמרה כבר מישהי שבשביל לתהות האם יש שכל מתחת לבלונד, מספיק לה שתי פגישות...
לי אישית מספיקה התכתבות בפורום כדי להבין האם יש שכל מתחת לברונטית...
(נ.ב. אם עדיין לא הובנתי, הסיפור הובא בשביל המסר נשוא האשכול... לא בשביל עקרון התמונה)
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 28/08/2015 01:20:53 |
|
להבין, אני אמורה להפגע?...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 01:37 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | צדיקונת, באשכול של התמונות שם אמרה כבר מישהי שבשביל לתהות האם יש שכל מתחת לבלונד, מספיק לה שתי פגישות...
לי אישית מספיקה התכתבות בפורום כדי להבין האם יש שכל מתחת לברונטית...
(נ.ב. אם עדיין לא הובנתי, הסיפור הובא בשביל המסר נשוא האשכול... לא בשביל עקרון התמונה)
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 28/08/2015 01:20:53
להבין, אני אמורה להפגע?...
|
|
לא. להפנים...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 09:05 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | למה שהוא לא ירצה את זה באשתו לחיים? כי זה בדרך כלל מחפה על תכונות אופי מסויימות, שאותן הוא לא ירצה לחיים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כי אם היא הדליקה אותו... היא יכולה לשרוף אותו... לגבר זה סבבה זה חוסך לו המון כאבי ראש... היא מחמיאה לעצמה... לא צריך שתרדוף אחריה ... נגיד בנות סטנדרטיות כן ישמחו למילה יפה שתיים... שמה היא עושה לך תעבודה!
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 09:07 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | |
שאנלוש! געגעתי!!!
מסכימה איתך שיש הבדל בין בטחון לאהבה עצמית...ב"ה אני שופעת בטחון לא בקטע שזה מכסה על אי בטחון..ממש לא:)
והאלה שדוחפות לך משפטים כאלה...בעעעע לא סובלת אותם...חחח
הדדי הדיי (אפרופו.. אלעק חברה זאתי... ואני מחפשת אותך בשדה עם שלט ובלונים וואלקום הום... פכככככ)
כעעע... אבל חוץ ממני כע? מה לעשות אלוקים נתן בי הרבה כשרונות (ראה לעייל אקס פאקטור העתק הדבק שרית חדד) ;)
|
|
כן.. אבל למה שלוש ליטר דאורדורנט של גברים?? אמן נשמה רוצה חיבוק? או שאת עדיין רצה?;;)))))
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 09:11 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | פריבייט, קאק-דילה?...!
ברוכה השבה...
לעצם העניין, תגובה אחת... סיפור.
שידוך שהציעו לי בזמנו, ולא משך אותי מסיבות מסויימות.
האמא של המדוברת החליטה לשלוח לי תמונות של הבת שלה.. (כן, כדי לגרום למצב של "הצעה שאי אפשר לעמוד {?} בפניה"... אז זהו, שהחלטתי שלא לראות את התמונות בכלל!
אני חושב שהמסר ברור.
מי שעף על עצמו... שימשיך כך... לאחרים זה גורם דחיה. אולי זה רק אני כך. אם אני יאהב את זה, אני אדע לשדר את זה. אבל ביופי לא מסתיים הכל.
היופי פותח דלתות, האופי מכניס אותך פנימה! (לגזור ולשמור... עם זכויות יוצרים)
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 28/08/2015 01:22:49 |
|
פסו נארמאלנה ספסיבה!! קאק טי? קאק זדרוב?
חח איזו אמא יחצנית חבלעלהזמן.. אמא שלי הייתה מרביצה לי עם חגורה לולא הייתי שולחת תמונה בשביל להדליק ..;)
לא לכל האחרים זה עושה דחייה... עובדות בשטח..
ולמה שימשיך כך?? אנחנו צריכים להחזיר אותו בתשובה... חודש אילול וזה... ומה אתה מדבר זכויות יוצרים?? יש לי תמשפט הזה כבר על המסך של הפון כמשפט פתיחה..;)))
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 12:49 |
|
| |
אומרים , שגאוותנים לא סובלים גאוותנים. ברור שענווה - כובשת, קשה לי להגדיר איזה אופי מושך אותי במדויק. טובת לב - ממש מושך. שאנל, נראה, שאת פולניה טיפוסית, שלא מוכנה להשוויץ או להרגיש טוב עם מראה נאה, הרגשות שלך הן בהתאם לתבנית מסוימת , שמגדיר מה מתאים לי להרגיש ומה לא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 13:31 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | |
שאנלוש! געגעתי!!!
מסכימה איתך שיש הבדל בין בטחון לאהבה עצמית...ב"ה אני שופעת בטחון לא בקטע שזה מכסה על אי בטחון..ממש לא:)
הדדי הדיי (אפרופו.. אלעק חברה זאתי... ואני מחפשת אותך בשדה עם שלט ובלונים וואלקום הום... פכככככ)
כעעע... אבל חוץ ממני כע? מה לעשות אלוקים נתן בי הרבה כשרונות (ראה לעייל אקס פאקטור העתק הדבק שרית חדד) ;)
כן.. אבל למה שלוש ליטר דאורדורנט של גברים?? אמן נשמה רוצה חיבוק? או שאת עדיין רצה?;;)))))
חיבוק?פחחח למדתצאחותי ,קחי ענק!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 13:50 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | |
שאנלוש! געגעתי!!!
|
ביקשתי שש ליטר.. שלוש לא מספיק... ומצטערת.. שומרת נגיעה.;)))))))
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 13:54 |
|
| |
מה לא הסתכלת במגירה,בארון ובמדפים?..מה נראה לך אני יעשה לך עבודה קלה?...
תחפשי מותק..:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:04 |
|
| |
| צדיקונת כתבה: |  |
מה לא הסתכלת במגירה,בארון ובמדפים?..מה נראה לך אני יעשה לך עבודה קלה?...
תחפשי מותק..:) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:05 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אומרים , שגאוותנים לא סובלים גאוותנים. ברור שענווה - כובשת, קשה לי להגדיר איזה אופי מושך אותי במדויק. טובת לב - ממש מושך. שאנל, נראה, שאת פולניה טיפוסית, שלא מוכנה להשוויץ או להרגיש טוב עם מראה נאה, הרגשות שלך הן בהתאם לתבנית מסוימת , שמגדיר מה מתאים לי להרגיש ומה לא נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא מסכימה אתך בכלום
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:06 |
|
| |
| צדיקונת כתב: |  | מה לא הסתכלת במגירה,בארון ובמדפים?..מה נראה לך אני יעשה לך עבודה קלה?...
תחפשי מותק..:) |
|
לא שמת את זה בחדר של אחי בטעות? למה מריחה שם חומר ניקוי שדומה לבושם.. עולה 9.90 בשוק מחנהיודה
|
|
| נשלח ב-28/8/2015 14:10 |
|
| |
לההה בטח החברה שלך ההיא שמה את זה שם....
יווו איזה חצופית את! עוד לא מצאת את כל המתנות...סתם הלכתי,חיפשתי,קניתי,הבאתי וכו וכו
|
|
|
|
|