כמו תמיד..הכתיבה חכמה יפה וקולעת!!:))+) ולעצם העניין...האי בטחון עצמי הזה.. אם תנתבי אותו לכיוון של..ביקורת בונה כלפי עצמך. אז תיהיי מושלמת..ובצדק.. אבל אם לא..אז תיהיי עוד זן די אן איי..שהרוויח את לחמו..בחינם..תנתבי...ותרוויחי!!! ביטחון עצמי שונה מאהבה עצמית !!! ביטחון עצמי יש גם לחלק מכוערים ראה לעייל בחורים (וישראלים מומחים לזה) שמצליחים להשיג בחורה בצ׳יק יש מדריך לזה אפילו.... רק אז אהיה מושלמת?? איזהו עשיר השמח בחלקו..:) לא כך רשמו? בקיצור... גולדן בוי.. ירדו לך קראטים
תוקן על ידי שאנל22 ב- 27/08/2015 17:03:07
ממרומי גילי..יצא לי להכיר המון מפונצרות. מול מלאכייות..ככה שאני לא מתרגש:) לעצן העניין.אין כאן לא תיקום ולא קיטור. כי הדברים לא כוונו אלייך...:)))) ואם חשבת.שכן ..זה אומר אולי ש....:))))
איזהו עשיר השמח בחלקו..ובטוח בו..
אם הוא לא בטוח בעצמו.הוא לא יהיה שמח..
ואולי בגלל זה אמרו איזהו עשיר ולא עשירה..
כי נשים לא שמחות בחלקן...ף)))
זהו..כל הפמניסטיות עכשיוו.... טום... תזהר לא רחוק מכאן פתחו פנצ׳ריה של בנות סמינר ״ישנצ׳ריה״ רגע... מה עם לא תיקום ולא תיטור או קיטור?״:) רק לבנות מותר לנקום? איזהו גיבור הכובש את ...... אה אבל כבר נפלו גיבורים שכחתיני _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) ממרומי גילך?? כמה גבוהה אתה ? צריך סולם לרדת? ואני יודעת גולדן בוי יודעת... אחרת היית תלוי עכשיו על איזה חוף עם הגיטרה ובקבוק יין לבן מנופץ..;) מלאכיות ? יש דבר כזה???????? _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;)
חחחח
הפכת לאהוד ברק..מגלה סודות מדינה.שששששש!!!!
וכן פגשתי מלאכיות!!!
שמחה בשבילך..:) מסור להן דש ממני...;) תשאל אותן אם יש קצת מלאכים... אולי נשאר להם שם מסוף עונה... וסבבה לא מגלה סודות ..;) אל תדאג..;) אייי איזה ערב דפוק... כל שניה הפתעה חדשה !!! מה יהיה מה יהיה...:)
תוקן על ידי שאנל22 ב- 30/08/2015 23:30:53 |