|
|
| נשלח ב-1/9/2015 15:34 |
|
| |
זכור לי שיש לזה מקור, אנסה לברר את הענין ויודע מה, גם אם זה אגדה אורבנית. זה מעודד כמה אנשים מצוין.. מה גם שיש בזה סוג של הגיון:)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2015 15:41 |
|
| |
דאי בוג שו זה אטו לייט בודיט באם חרושיי קראסאביצה אי אומניצה אי צנועה דייבושקה... סקז׳י אמן כן יהי רצון..;)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2015 15:43 |
|
| |
אני לא יודעת מה הולך אצל שדכנויות אבל אני יוצאת אם אנשים שמציעים לי קרובים שיודעים מי אני וסגנוני ככה שהסגנון הוא לא שונה מהזון שלי..... אבל חבל שאני עדיין לא נשואה..;) כנראה המוח זה כח גברא..;))))))
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2015 15:50 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | זכור לי שיש לזה מקור,
אנסה לברר את הענין
ויודע מה,
גם אם זה אגדה אורבנית.
זה מעודד כמה אנשים
מצוין..
מה גם שיש בזה סוג של הגיון:) |
|
זה שזה מעודד זה מעולה... אין לי בעיה עם זה :)
הגיון? לא בטוח... תעמיקי ותראי שבכלל לא ברור....:)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2015 15:53 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | אני לא יודעת מה הולך אצל שדכנויות אבל אני יוצאת אם אנשים שמציעים לי קרובים שיודעים מי אני וסגנוני ככה שהסגנון הוא לא שונה מהזון שלי..... אבל חבל שאני עדיין לא נשואה..;) כנראה המוח זה כח גברא..;)))))) _________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
לגביי מה הדברים אמורים?
חבל באמת....
מח זה לאו דווקא גברא.... שכל לעומת רגש זה אכן כך...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2015 16:02 |
|
| |
לכן כתבתי סוג של הגיון.. אם תצמד להגיון בריא יותר, אז העניין גם לא מעודד..
אולי לפעמים עדיף להיום מעט עקומים? אבל זה לנושא אחר..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2015 18:55 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | לכן כתבתי סוג של הגיון..
אם תצמד להגיון בריא יותר,
אז העניין גם לא מעודד..
אולי לפעמים עדיף להיום מעט עקומים?
אבל זה לנושא אחר.. |
|
אולי ואולי ואולי, מה לי כדאי... (מכירה את זה משירי הילדים? חח)
אני צמוד להגיון בריא...
וההגיון הזה אומר לי שאם יש לזה מקור אז באמת זה מחזק, אבל אם זו אגדה.... אז... אז זה ברור.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2015 18:59 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | דאי בוג שו זה אטו לייט בודיט באם חרושיי קראסאביצה אי אומניצה אי צנועה דייבושקה... סקז׳י אמן כן יהי רצון..;) |
|
לא כתבת ברור כל כך....
אבל עד כמה שהצלחתי להבין (גלגל הצלה של חבר טלפוני), אז אמן ואמן. יש לך רעיון? חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2015 20:21 |
|
| |
עוד בחורה ועוד בחורה זה לא מקרב, אבל זה בהחלט נותן לך את התחושה שבסוף זה יגיע, לפחות יותר מאשר אם תשב שנה או שנתיים בלי דייט או שתיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2015 13:03 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | עוד בחורה ועוד בחורה זה לא מקרב, אבל זה בהחלט נותן לך את התחושה שבסוף זה יגיע, לפחות יותר מאשר אם תשב שנה או שנתיים בלי דייט או שתיים. |
|
אולי מההיבט הנפשי יש בזה משהו. רק אם נצרף את ההקצנה של "תשב שנה או שנתיים בלי דייט". מעבר לזה? לא ברור שזה כך.
בפרט שעיקר הנושא היה האם זו אגדה או שיש מקור לדברים... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2015 16:57 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | עוד בחורה ועוד בחורה זה לא מקרב, אבל זה בהחלט נותן לך את התחושה שבסוף זה יגיע, לפחות יותר מאשר אם תשב שנה או שנתיים בלי דייט או שתיים.
אולי מההיבט הנפשי יש בזה משהו. רק אם נצרף את ההקצנה של "תשב שנה או שנתיים בלי דייט". מעבר לזה? לא ברור שזה כך.
בפרט שעיקר הנושא היה האם זו אגדה או שיש מקור לדברים... :) |
|
שניכם דנים על מצבים שאני שמחה שלא הגעתי לשם.. :)
נשמע שאתם מנוסים?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2015 21:24 |
|
| |
| גינגונת כתב: |  | עוד בחורה ועוד בחורה זה לא מקרב, אבל זה בהחלט נותן לך את התחושה שבסוף זה יגיע, לפחות יותר מאשר אם תשב שנה או שנתיים בלי דייט או שתיים.
נשמע שאתם מנוסים? |
|
במקור לא נכנסתי לשיקול הפסיכולוגי כך שאין כאן עניין של היבט 'נסיוני', אלא הייתה רק הערת ביניים שלא ידוע מקור הלכתי / תורני לזה שזה מקרב :)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2015 13:33 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | עוד בחורה ועוד בחורה זה לא מקרב, אבל זה בהחלט נותן לך את התחושה שבסוף זה יגיע, לפחות יותר מאשר אם תשב שנה או שנתיים בלי דייט או שתיים.
נשמע שאתם מנוסים?
במקור לא נכנסתי לשיקול הפסיכולוגי כך שאין כאן עניין של היבט 'נסיוני', אלא הייתה רק הערת ביניים שלא ידוע מקור הלכתי / תורני לזה שזה מקרב :) |
|
לכאורה שתי צדדים למטבע.
כשאין כלום זה בהחלט יכול להיות מדכא.
כשיש הרבה ולהיות בתסכול של שריפת זמן זה גם מתסכל.
מקור? מצאת או שמישהו אחר מצא? כי בנתיים זה לא עלה לפה.
תמר? יש מקור?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2015 12:43 |
|
| |
אני חושבת - בקשר לפוסט המקורי - שפערים בשאיפות לא מורידים רק אם יש רקע ריגשי חזק. אם מתחתנים אחרי מעט פגיות ואולי עם טיפה משיכה - הרבה יותר קשה לגשר על הפערים הללו. וגינגונת - את ג'ינג'ית? כיף למצוא מכנה משותף...
|
|
|
|
|