|
|
| נשלח ב-9/9/2015 18:34 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | קיים תעריף מיוחד ל'פגישות שידוכי חרדים' ובמקרה שלנו אנחנו נמצאים בלובי של בית המלון 'כפר המכביה', שם מתברר, הזוגות החרדים שיהיו מעוניינים להיפגש במקום בשביל פגישת שידוכים יאלצו להיפרד בכל מצב מ-70 ש"ח גם במצב שהם לא קנו דבר.
"השדכנית שתיאמה בינינו, הציעה מקום מפגש, והפגישה נקבעה לשעה 20:00 בלובי של בית הארחה 'כפר המכביה'", מספר אהרון שחווה השבוע על בשרו את התעריף המיוחד של 'מפגשי השידוכים'.
"בעודנו מתעניינים אצל המלצרית מה נוכל להזמין לשתות, היא מודיעה לנו כי מחיר מינימום להזמנה בלובי של בית המלון הוא 70 ש"ח. בעקבות כך, הזמנתי לנו בקבוק מים מינרלים ב-10 שקלים ובקבוק 'פפסי מקס' אחד ב-12 שקלים, בידיעה שאצטרך לשלם 70 ש"ח במקום 22 ש"ח".
"אציין, שרמת השירות אינה אפילו ברמה של בית קפה. הבקבוקים הוגשו עם כוסות חד פעמיות פשוטות", הוא מספר.
"כאשר באתי לשלם, התעניינתי אצל המלצרית 'מה פשר התשלום החריג הזה, והאם כך הנוהל כלפי כל אורחי המלון?'. באדיבות ובכנות היא ענתה שאין זה כך, אלא 'רק עבור זוגות חרדיים המקיימים שם פגישות שידוכים", מספר אהרון.
הייתי מזועזע, שאלתי שוב כדי להבין נכון – אם אגיע לפגישת עסקים בלובי, או אגיע בלבוש שלא יסגיר "פגישת שידוך של חרדים" – לא אצטרך לשלם סכום זה".
"כששאלתי מדוע הם נוהגים כך, ענתה המלצרית ההנחיה של המלון לא מוצדקת בעיני, אבל אני חייבת לנהוג כך. פשוט ישנם ערבים שלובי בית המלון מלא בזוגות חרדיים בפגישות שידוכים", ענתה המלצרית למיועדנו.
האם המלחמה בכיסם של הזוגות החרדים תצליח למנוע מהם מלקיים פגישות בבתי המלון? ימים יגידו.
צילום החשבונית מלפני יומיים!!!
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 02/09/2015 16:31:18 |
|
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 09/09/2015 18:40:12
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 18:48 |
|
| |
מה ההלם הגדול?
מלון לא חייב לממן קמצנים שרוצים לשבת בדייט שעתיים על 23 שקל.
באם 70 שח זה יקר מידי, מוזמן כבודו לשבת על ספסל בפארק הירקון או נמל תל אביב חינם אין כסף.
אי אפשר גם לרצות לשבת בלובי יפה , וגם להחליט להכתיב למלון את המחירים שלו.
להזכירך, מלון זה עסק פרטי, ואם המודל העסקי שלו זה מעט אנשים שיישבו ב70 שח מינימום במקום לפוצץ אותו בזוגות שחושבים שהם מחזיקים את המלון על הזמנה של פפסי מקס ומים מינרלים.
הנימה המתבכיינת של "אוי אוי אוי אכלו לי שתו לי" "מלחמה בכיסם של הזוגות החרדים" "הייתי מזועזע, שאלתי שוב כדי להבין נכון" חוטאת למציאות ומעמידה את את האינטלגנציה של הכותב בספק.
בכל מקרה לדעתי האישית לובי זה לא מקום להפגש, מה רע בסתם מקום עם נוף יפה לשבת לדבר. משהו כמו זה לדוגמה שצילמתי השבוע

תוקן על ידי ליטאי613 ב- 09/09/2015 18:51:01
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 09/09/2015 18:52:36
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 09/09/2015 18:54:13
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 19:05 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | מה ההלם הגדול? מלון לא חייב לממן קמצנים שרוצים לשבת בדייט שעתיים על 23 שקל.
באם 70 שח זה יקר מידי, מוזמן כבודו לשבת על ספסל בפארק הירקון או נמל תל אביב חינם אין כסף.
אי אפשר גם לרצות לשבת בלובי יפה , וגם להחליט להכתיב למלון את המחירים שלו. להזכירך, מלון זה עסק פרטי, ואם המודל העסקי שלו זה מעט אנשים שיישבו ב70 שח מינימום במקום לפוצץ אותו בזוגות שחושבים שהם מחזיקים את המלון על הזמנה של פפסי מקס ומים מינרלים.
הנימה המתבכיינת של "אוי אוי אוי אכלו לי שתו לי" "מלחמה בכיסם של הזוגות החרדים" "הייתי מזועזע, שאלתי שוב כדי להבין נכון" חוטאת למציאות ומעמידה את את האינטלגנציה של הכותב בספק.
בכל מקרה לדעתי האישית לובי זה לא מקום להפגש, מה רע בסתם מקום עם נוף יפה לשבת לדבר. משהו כמו זה לדוגמה שצילמתי השבוע
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 09/09/2015 18:51:01
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 09/09/2015 18:52:36
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 09/09/2015 18:54:13 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 19:57 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | מה ההלם הגדול? מלון לא חייב לממן קמצנים שרוצים לשבת בדייט שעתיים על 23 שקל. באם 70 שח זה יקר מידי, מוזמן כבודו לשבת על ספסל בפארק הירקון או נמל תל אביב חינם אין כסף. אי אפשר גם לרצות לשבת בלובי יפה , וגם להחליט להכתיב למלון את המחירים שלו. להזכירך, מלון זה עסק פרטי, ואם המודל העסקי שלו זה מעט אנשים שיישבו ב70 שח מינימום במקום לפוצץ אותו בזוגות שחושבים שהם מחזיקים את המלון על הזמנה של פפסי מקס ומים מינרלים. הנימה המתבכיינת של "אוי אוי אוי אכלו לי שתו לי" "מלחמה בכיסם של הזוגות החרדים" "הייתי מזועזע, שאלתי שוב כדי להבין נכון" חוטאת למציאות ומעמידה את את האינטלגנציה של הכותב בספק. בכל מקרה לדעתי האישית לובי זה לא מקום להפגש, מה רע בסתם מקום עם נוף יפה לשבת לדבר. משהו כמו זה לדוגמה שצילמתי השבוע תוקן על ידי ליטאי613 ב- 09/09/2015 18:51:01 תוקן על ידי ליטאי613 ב- 09/09/2015 18:52:36
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 09/09/2015 18:54:13 |
|
מספר משפטים.
ראשית המקרה לא היה אצלי אישית. (תקרא את הניסוח - הוא משתמע בצורה ברורה שכך)
שנית, העלתי את הדברים כי אני מזדהה איתם חלקית (קרא עד הסוף...)
שלישית, יש באמת צדדים לכאן וצדדים לשם בצדק ההתנהלות מצד בעלי המלונות.
רביעית, זוג שאינו חרדי (כך ע"פ אותה מלצרית המצוטטת בתחילת האשכול) אינו תחת סך המינימום הנזכר, ועל זה באה הטרוניה.
חמישית, לעצם העלאת השאלה מדוע במלון? לכאורה סיבות רבות למציאות הזו שנוצרה (ולא שאני בעד המציאות הזו)
מצד אחד זוג מחפשים מקום שקט, מצד שני מעדיפים מקום סגור בחלק מתקופות השנה בעקבות מזג אוויר, מצד שלישי בבית אחד הצדדים לא תמיד זה אפשרי (בית עם ילדים, אי נעימות, ועוד...), כך שנוצר מצב שמלון הוא אופציה. מסתבר שעם הזמן זה הפך לנורמה.
אכן הרבה מבצעים פגישות בסופו של דבר גם במקומות פתוחים ויפים כדוגמת המקום שצילמת (משום מה תמונה אין כאן).
עדיין זה לא שולל את עצם הצד הזה של המטבע בו מובעת טרוניה כלפי המלון.
|
|
|
|
|