|
|
| נשלח ב-9/9/2015 18:03 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
ולי יש בעיה שאם אני מתלהבת ממישהו קשה לי להסתיר את ההתרגשות... ולא תמיד גברים אוהבים אתזה...כי הם אוהבים את ה"קשה" להשגה... וקשה להציג אתזה כשאת סוף סוף נהנית בפגישה... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 18:10 |
|
| |
נראה מדברייך שהבחורים ראו שאת תקועה ועצורה, וגם התשובות הקצרות העלו סיבה לעזוב ומהר. במקרה זה על השדכנית לשכנע, ואת מצידך תעשי מהלימון - לימונדה, ותשתתפי נא בקורס לביטחון עצמי. זה שווה, כדי שתשתדרגי את עצמך. בהצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 18:19 |
|
| |
יכול להיות שהאנשים שמחמיאים ביום יום סתם ממחמיאים ובאמת הורידו אותך על מראה חיצוני (שזה בסדר, גם ככה את לא מעונינת בבחור שטחי שאת מענינת אותו רק בגלל מראה חיצוני)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 18:58 |
|
| |
יש כזה קורס להעלת ביטחון עצמי?שנרשמים אליו?לא שמעתי על כזה דבר בחיים חח... וליטאי אוקיי אז נצא מנקודת הנחה שאולי מחמיאים סתם...גם זה עבר לי בראש...אבל עדין מה שבטוח אני לא מכוערת, נגיד מישהי חמודה, אבל יש נתונים אחרים טובים בנוסף. אז מה אתם פוסלים אותה?כי היא רק חמודה ולא מהממת והשיחה לא זרמה? מה השיקולים שלכם בבחירת המשך פגישה עם מישהי?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 19:04 |
|
| |
| womenbe כתב: |  | יש כזה קורס להעלת ביטחון עצמי?שנרשמים אליו?לא שמעתי על כזה דבר בחיים חח...
וליטאי אוקיי אז נצא מנקודת הנחה שאולי מחמיאים סתם...גם זה עבר לי בראש...אבל
עדין מה שבטוח אני לא מכוערת, נגיד מישהי חמודה, אבל יש נתונים אחרים טובים בנוסף.
אז מה אתם פוסלים אותה?כי היא רק חמודה ולא מהממת והשיחה לא זרמה?
מה השיקולים שלכם בבחירת המשך פגישה עם מישהי? |
|
השיקול כמה כימיה וזרימה הייתה בשיחה תמיד בפרונט..
כמו שאמרתי ואמרו לפניי..
בחור שיודע שאת בתחילת דרכך..ויודע את תפקידו כאחד שאמור לגרום לך להפתח..
לא היה מוריד על הדייט הראשון.
יחד עם זה.אל תצפי רק לבחור..אלא מעצמך..תעבדי על הבטחון העצמי שלך..
וכשתהיה זרימה וכימיה בשיחה..תיהיי בטוחה שאם הוא שלך..הוא ישים לב לכל המעלות האחרות:)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 21:07 |
|
| |
| womenbe כתב: |  | היי כולםם:) יש לי בעיה ואשמח לשמוע את חוות דעתכם... יצאתי עד היום עם 4 בחורים וכולם אמרו עלי לא אחרי פגישה ראשונה, אי אפשר להגיד שהיה התאמה היה פערי דת לפעמים אני יותר מהם מבחינה דתית ולפעמים הם, אני בטבעי בפגישה ראשונה בישנית וזה מתבטא בכך שאין לי הרבה שאלות לשאול ואני עונה קצר ועניני, מה שיוצר שתיקות מביכות והופך תפגישה למשעממת, אני בטבע שלי נורא חברותית ודברנית אך בסיטואציה כזאת שחדשה לי ,אני הופכת לסגורה אבל עם זאת מאוד חייכנית וחביבה, מבחינת מראה אני ניראת טוב, אפילו מאוד כי הרבה מחמיאים לי ביום יום על איך שאני ניראת, אני די מסוכלת מזה שלא נתנו לי צאנס נוסף ועל כזה דבר הורידו, אוקיי אז אני משעממת אולי אבל יש בי המון דברים אחריםם!משפחה טובה, , עבודה, מוצלחת ,חכמה... אני כבר לא נפגשת מחשש שוב לקבל "ל
|
|
אני כל כך מתחבר למלל הזה. לא להאמין.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 21:07 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | יש כזה קורס להעלת ביטחון עצמי?שנרשמים אליו?לא שמעתי על כזה דבר בחיים חח...
מה השיקולים שלכם בבחירת המשך פגישה עם מישהי?
כמו שאמרתי ואמרו לפניי..
וכשתהיה זרימה וכימיה בשיחה..תיהיי בטוחה שאם הוא שלך..הוא ישים לב לכל המעלות האחרות:) |
| לעייק
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 21:44 |
|
| |
אם אכן יש לך בעיה כל שהוא בתקשורת, סביר להניח שהבעיה מתבטאת לא רק בפגישות אלא במישורים אחרים. אולי תשאלי את עצמך, האם אני מצליחה בחיי היום יום, בתקשורת ביני לבית חברותי, ביני לבין ההורים? האם באופן כללי, כשאף אחד לא מסתכל אני מאושרת ומרוצה מעצמי? האם אני סובלת מפחדים, מחשבות טורדניות וכיוצא? האם אנשים נהנים להיות איתי. אם התשובה לכל השאלות האלו הם לצד הטוב, אז מן הסתם את ביישנית שזו מידה טובה ומדהימה, ובע"ה בקרוב הבחור הנכון יגיע שיעריך אותך. אם יש רגלים לדבר שאת מתמודדת עם עוד אתגרים, אז סביר מאד להניח שזה בא לידי בטוי בפגישות, וככל שתטפלי בשורש הבעיה, כך יהיה לך יותר קל בפגישות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 22:17 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | יש כזה קורס להעלת ביטחון עצמי?שנרשמים אליו?לא שמעתי על כזה דבר בחיים חח...
מה השיקולים שלכם בבחירת המשך פגישה עם מישהי?
כמו שאמרתי ואמרו לפניי..
וכשתהיה זרימה וכימיה בשיחה..תיהיי בטוחה שאם הוא שלך..הוא ישים לב לכל המעלות האחרות:) לעייק
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 23:12 |
|
| |
תודהה על ההמלצות שוב! וטום איך ישים לב בשעה?....טוב אבל צודק אני צריכה להאמין שמי ששלי לא יפספס אותי..ושהכל לטובה! "ומי שלא יודע להעריך יהלום שיסתפק בזכוכית"
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 23:37 |
|
| |
womenbe (בחיי אני עדיין מנסה להבין את פירוש השם, אולי 'נשים להיות'?) אני חושב שאת עושה מזבוב פיל, והתגובות פה שבחצי פה, מפנות אותך בעקיפין לשירותי רווחה (כמה כיף להגזים) רק יעוררו בך פחדים מיותרים. לדעתי אחרי 4 בחורים זה מוקדם מידיי בשביל להתחיל לחשוב "מה דפוק בי?" במקום זה תתמקדי בדברים קטנים יותר, למשל נסי לזרום בפגישה, וכמו שנאמר פה, דמייני שאת עם חברה וכיוצ"ב :) באמת, אני לא חושב שכדאי לך להתחיל לחפש פגמים בעצמך, זה בדרך כלל יוצר כאלה... תזכרי שאם היה בך משהו דפוק, הסביבה הייתה דואגת שתדעי איכשהו (הורים ואחיות נכללים ב"סביבה") נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 23:49 |
|
| |
וומאן ברוכה הבאה:)
אין לך מה לדאוג! רוב הבנות מתביישות בהתחלה ומקווה שלא תדעי תהמשך ויגיע שלך מהר!!
גאייז ,אתם זוכרים תבחור/ה הרביעית...שניםםםםםם העלית בי זכרונות:)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 00:21 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | womenbe (בחיי אני עדיין מנסה להבין את פירוש השם, אולי 'נשים להיות'?) אני חושב שאת עושה מזבוב פיל, והתגובות פה שבחצי פה, מפנות אותך בעקיפין לשירותי רווחה (כמה כיף להגזים) רק יעוררו בך פחדים מיותרים. לדעתי אחרי 4 בחורים זה מוקדם מידיי בשביל להתחיל לחשוב "מה דפוק בי?" במקום זה תתמקדי בדברים קטנים יותר, למשל נסי לזרום בפגישה, וכמו שנאמר פה, דמייני שאת עם חברה וכיוצ"ב :) באמת, אני לא חושב שכדאי לך להתחיל לחפש פגמים בעצמך, זה בדרך כלל יוצר כאלה... תזכרי שאם היה בך משהו דפוק, הסביבה הייתה דואגת שתדעי איכשהו (הורים ואחיות נכללים ב"סביבה") נשלח מהאנדרואיד שלי |
| חח לא השאירו לי פה אנשים כינויים פוניים הכל היה תפוס אז התחלתי בwomenואז ניסתי צירוף כל מיני אותיות עד שהגעתי לכינוי פנוי, יש אפשרות לשנות כינוי?הוא באמת די מעפן
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 01:08 |
|
| |
| IAF990 כתבה: |  |
womenbe (בחיי אני עדיין מנסה להבין את פירוש השם, אולי 'נשים להיות'?) אני חושב שאת עושה מזבוב פיל, והתגובות פה שבחצי פה, מפנות אותך בעקיפין לשירותי רווחה (כמה כיף להגזים) רק יעוררו בך פחדים מיותרים. לדעתי אחרי 4 בחורים זה מוקדם מידיי בשביל להתחיל לחשוב "מה דפוק בי?" במקום זה תתמקדי בדברים קטנים יותר, למשל נסי לזרום בפגישה, וכמו שנאמר פה, דמייני שאת עם חברה וכיוצ"ב :)
באמת, אני לא חושב שכדאי לך להתחיל לחפש פגמים בעצמך, זה בדרך כלל יוצר כאלה...
תזכרי שאם היה בך משהו דפוק, הסביבה הייתה דואגת שתדעי איכשהו (הורים ואחיות נכללים ב"סביבה")
|
|
|
|
|
|
|