|
|
| נשלח ב-10/9/2015 10:03 |
|
| |
| womenbe כתבה: |  | יש כזה קורס להעלת ביטחון עצמי?שנרשמים אליו?לא שמעתי על כזה דבר בחיים חח... וליטאי אוקיי אז נצא מנקודת הנחה שאולי מחמיאים סתם...גם זה עבר לי בראש...אבל עדין מה שבטוח אני לא מכוערת, נגיד מישהי חמודה, אבל יש נתונים אחרים טובים בנוסף. אז מה אתם פוסלים אותה?כי היא רק חמודה ולא מהממת והשיחה לא זרמה? מה השיקולים שלכם בבחירת המשך פגישה עם מישהי? |
|
כתבתי לך, אחת שעונה בכן ולא זו בעיה. תשאלי מישהיא אמינה איך את נראית, יתכן ותופתעי לטובה, כרגע, נראה שאת לא יודעת איך את נראית, את מניחה שאת חמודה, אם תדעי שאת חמודה זה כבר יחזק אותך, חייב שתיהיה לך מישהיא צמודה שתגיד לך איזה בגד מחמיא לך ומה מתאים למה וכו' יתכן שאת 100ממת אלא שמשהו בהופעה שלך לקויה. את יודעת שבהופעה אפשר להשתפר המון ואו אז יתנו לך יותר צ'אנס, כי הופעה טובה זה חשוב לאיכותיים ולפחות איכותיים. יש בעיקרון קורסים לחיזוק הביטחון העצמי, תבררי על כך. את יכולה גם לתרגל פגישה עם הבנדוד או עם מישהי, תתגלגלי מצחוק, אבל זה עשוי לקדם אותך, שלא תשתקי כמו דג  את יכולה גם לרשום על דף מה את יכולה לשאול בפגישה הראשונה, ואז תגלי שיש המון מה לשאול לברר ולשוחח, זה ייקל עלייך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 10:47 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בסד
אבל ה' יצר את הגברים עם רצון "לכבוש",אז האישה צריכה לספק להם את זה לפחות בהתחלה... זה משהו פסיכולוגי שיש בגבר שגם אם תרצה לא תוכל לשלוט בו...
|
|
בסד
אתה עם ה"ימשול בך" שלך...זה משו איתך...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 10:48 |
|
| |
| לומד_עובד כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בסד
אבל ה' יצר את הגברים עם רצון "לכבוש",אז האישה צריכה לספק להם את זה לפחות בהתחלה... זה משהו פסיכולוגי שיש בגבר שגם אם תרצה לא תוכל לשלוט בו...
|
|
אממ יש לזה מקור.... אך מה שלא יהיה גבר אוהב להרגיש שהוא "כבש" לב של בחורה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 11:10 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בסד
ולי יש בעיה שאם אני מתלהבת ממישהו קשה לי להסתיר את ההתרגשות... ולא תמיד גברים אוהבים אתזה...כי הם אוהבים את ה"קשה" להשגה... וקשה להציג אתזה כשאת סוף סוף נהנית בפגישה... |
|
|
|
בסד
חחחח מה נראה לך שעוד? |
|
אולי דעתנות, כוחניות, אחת עם דרישות, ושעומדת על שלה. הקטע שיש גברים כאלה ששמים לב לדבורה ולעוקץ, ולא שמים לב כל כך לדבש  אז לכן, יש להיות מאופקים, ולהגיע לפגישה כשאנחנו במיטבינו, ולא כל כך בקפיצה ככה בדרך אחרי העבודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 11:13 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
|
|
|
|
ובחורה לא אוהבת להרגיש שהיא כבשה את הלב של איזה נסיך מקסים שמתאים לרשימת המכולת שלה ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 11:29 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | womenbe כתבה: |  | יש כזה קורס להעלת ביטחון עצמי?שנרשמים אליו?לא שמעתי על כזה דבר בחיים חח... וליטאי אוקיי אז נצא מנקודת הנחה שאולי מחמיאים סתם...גם זה עבר לי בראש...אבל עדין מה שבטוח אני לא מכוערת, נגיד מישהי חמודה, אבל יש נתונים אחרים טובים בנוסף. אז מה אתם פוסלים אותה?כי היא רק חמודה ולא מהממת והשיחה לא זרמה? מה השיקולים שלכם בבחירת המשך פגישה עם מישהי? |
|
כתבתי לך, אחת שעונה בכן ולא זו בעיה. תשאלי מישהיא אמינה איך את נראית, יתכן ותופתעי לטובה, כרגע, נראה שאת לא יודעת איך את נראית, את מניחה שאת חמודה, אם תדעי שאת חמודה זה כבר יחזק אותך, חייב שתיהיה לך מישהיא צמודה שתגיד לך איזה בגד מחמיא לך ומה מתאים למה וכו' יתכן שאת 100ממת אלא שמשהו בהופעה שלך לקויה. את יודעת שבהופעה אפשר להשתפר המון ואו אז יתנו לך יותר צ'אנס, כי הופעה טובה זה חשוב לאיכותיים ולפחות איכותיים. יש בעיקרון קורסים לחיזוק הביטחון העצמי, תבררי על כך. את יכולה גם לתרגל פגישה עם הבנדוד או עם מישהי, תתגלגלי מצחוק, אבל זה עשוי לקדם אותך, שלא תשתקי כמו דג  את יכולה גם לרשום על דף מה את יכולה לשאול בפגישה הראשונה, ואז תגלי שיש המון מה לשאול לברר ולשוחח, זה ייקל עלייך. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ז אתה אומר שזה קשור למראה?! אני בטוחה שאני מתלבשת מהמם!הרבה מחמיאים לי ביום יום על הלבוש, אני זאת שכל החברות לוקחות ממנה בגדים ומבקשות ממנה טיפים... כל שכן בטוח אני נראת חמודה מינימום!השאר תלוי בטעם של בן אדם... אלא אם כן כולם מצפים למישהי שתפיל אותם מהרגליים ויגידו "ואוו"אין מושלמת... זה לא שהם חתיכים הורסים היו או משו ... ואני מכירה מלא זוגות שהבחורה ממש לא יפה!לדעת כולם!והתחתנה עם מישהו חתיך הורס וכן ההפך ויש הרבה זוגות כאלה... אז מישהי שמחפש יופי בלבד שיהיה לו בהצלחה...אני לא אומרת מכוערת או מכוער ,ברור שצריך שתיהיה נאה או חמודה וניראת טוב...אבל הלאו גברים תתעורו אתם לא מלכי היופי ולא בראד פיט או טייקונים שאתם מחפשים דוגמנית מינימום וגם אם כן זה לא הכל בחיים....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 11:31 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  |
|
|
|
|
ובחורה לא אוהבת להרגיש שהיא כבשה את הלב של איזה נסיך מקסים שמתאים לרשימת המכולת שלה ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בסד
ברור שכן אך מאידך אוהבת בחור מאתגר... ז"א שלא מראה התלהבות מדי אלא לאט לאט בשדר של כן ולא כזה בונה את הקשר... דוחה אותי בחורים להוטים שמראים שבא להם להתחתן איתי עכשיו אם היה אפשר...
אולי יש בי קצת משו גברי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 11:32 |
|
| |
| שטח_סגור כתב: |  | היי כולםם:) יש לי בעיה ואשמח לשמוע את חוות דעתכם... יצאתי עד היום עם 4 בחורים וכולם אמרו עלי לא אחרי פגישה ראשונה, אי אפשר להגיד שהיה התאמה היה פערי דת לפעמים אני יותר מהם מבחינה דתית ולפעמים הם, אני בטבעי בפגישה ראשונה בישנית וזה מתבטא בכך שאין לי הרבה שאלות לשאול ואני עונה קצר ועניני, מה שיוצר שתיקות מביכות והופך תפגישה למשעממת, אני בטבע שלי נורא חברותית ודברנית אך בסיטואציה כזאת שחדשה לי ,אני הופכת לסגורה אבל עם זאת מאוד חייכנית וחביבה, מבחינת מראה אני ניראת טוב, אפילו מאוד כי הרבה מחמיאים לי ביום יום על איך שאני ניראת, אני די מסוכלת מזה שלא נתנו לי צאנס נוסף ועל כזה דבר הורידו, אוקיי אז אני משעממת אולי אבל יש בי המון דברים אחריםם!משפחה טובה, , עבודה, מוצלחת ,חכמה... אני כבר לא נפגשת מחשש שוב לקבל "ל
אני כל כך מתחבר למלל הזה. לא להאמין. |
|
חח שותפים לצרה או מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 12:02 |
|
| |
לחפש אשמים זה לא הפתרון המבריק לסיטואציה... יכול להיות שדווקה ארבעתם לא התחברו אלייך ... לא משנה כמה את ״יפה״ ומושכת ומתלבשת יפה...קורה! אני באישית נורא צריכה שיחה מעניינת וזורמת ! ואם זה לא מתחיל בחצי שעה הראשונה... אז עד כמה אפשר למשוך את זה? גם אם הוא ״חתיך״ בעינייך..לא נעים באמת לשבת דום לבהות ולפרק את כל שקיות הסוכר..:) את לא צריכה לשנות עצמיך בקורסים של ביטחון עצמי נאמרו פה דברים בהקצנה.. אם את בטוחה בעצמיך ונשמע שכן.. מדוע שתשני את עצמיך? לא הלך עד עכשיו עם הגברברים? יבואו עוד אל תדאגי...וחייכניתוש.. באמת לכי בדקי שלא שכחו לעשות ברית..;) בסוף הדרך עוד תיהיה מאושר...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 12:06 |
|
| |
בסד
חחח בכל אישה יש קצת גבר עפ"י הקבלה... ולכל איש יש קצת אישה בתוכו... אם לא לעולם לא היינו יכולים לחיות בקורת גג אחת....
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 12:13 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | לחפש אשמים זה לא הפתרון המבריק לסיטואציה... יכול להיות שדווקה ארבעתם לא התחברו אלייך ... לא משנה כמה את ״יפה״ ומושכת ומתלבשת יפה...קורה! אני באישית נורא צריכה שיחה מעניינת וזורמת ! ואם זה לא מתחיל בחצי שעה הראשונה... אז עד כמה אפשר למשוך את זה? גם אם הוא ״חתיך״ בעינייך..לא נעים באמת לשבת דום לבהות ולפרק את כל שקיות הסוכר..:) את לא צריכה לשנות עצמיך בקורסים של ביטחון עצמי נאמרו פה דברים בהקצנה.. אם את בטוחה בעצמיך ונשמע שכן.. מדוע שתשני את עצמיך? לא הלך עד עכשיו עם הגברברים? יבואו עוד אל תדאגי...וחייכניתוש.. באמת לכי בדקי שלא שכחו לעשות ברית..;) בסוף הדרך עוד תיהיה מאושר...:) |
|
חח כן!זה מה שאני חושבת!אבל אם תשימי לב הגברים פה ענו שכנראה אני לא משו ולא מספיק יפה או מתלבשת גרוע ותלו את הכל ביופי...אז נורא מעצבן ורדוד התשובות האלה היו
תוקן על ידי womenbe ב- 10/09/2015 12:13:44
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 12:27 |
|
| |
בסד
מלעשות הגברים תמיד היו ונשארו רדודים וטוב שכך. כי יש גברים שנשארו רדודים ועוד רוצים אישה חכמה... פעם רצו רק יפה....P=
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2015 12:28 |
|
| |
בסד
ואנלא מכלילה... מזל דלי למשל פחות רדוד...וייקח אותך יותר בגלל האישיות שלך.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 10/09/2015 12:36:11
|
|
|
|
|