שימו לב כל מי שקונה במקומות נפרדים-
צד שמאל זה נשים וצד ימין זה גברים.
)בשורות שעולות 25 $)
לפי המידע שבידי, זו טעות. בחלק היציע בו מחירי המושבים עומדים על 25$, מקומות הישיבה בצד ימין של מפת האולם מוקדשות לנשים, ומקומות הישיבה בצד שמאל של המפה מוקדשות לגברים. תקוותי שהטעות רק בכתיבתך, ולא חלה אף בהזמנתך.
אם-כי במחשבה שניה, ציינת בהמשך דברייך כי הכרטיס שרכשת הוא אכן בצד ימין של האולם [ולפי דעתך טעית בהזמנתך ועליך להחליפו], אולם למיטב ידיעתי מקומות הנשים אכן ממוקמים בצד ימין, כך שאין בהזמנתך כל טעות. בין כך ובין כך, אשמח לשמוע יותר פרטים על ההזמנה שלך, ואשתדל לבדוק זאת שוב מול הגורמים המופקדים על-כך.
אני מוכרח לסייג את דבריי, ולציין כי דבריי מכוונים בעיקר כלפי מופעי הצהריים (ביום רביעי וביום חמישי), כשעד כמה שידוע לי כך אמורים להיות מחולקים המושבים אף במופע הערב (ביום רביעי). אמנם, למעשה, תקלה טכנית הקיימת כעת באתר הרכישה, גורמת לכך שמושבי הימין יוקדשו לגברים והשמאל לנשים, ולאור זאת אכן צדקו דברייך... אלא שכפי הידוע לי, התקלה האמורה גרמה לכך שכרגע לא ניתן להזמין כרטיסים כלל בחלק הזה של האולם, כך שתמה לבי בקרבי כיצד בכלל הצלחת לבצע רכישת כרטיס.
וזה נודע לי מירחמיאל. זה לא כתוב באתר. .וחבל.שוב טעות, אם-כי ממש לא קריטית... נכון אמנם שהנתונים באשר למקומות הנפרדים אינם מופיעים מפורשות במקום בולט לעין באתר, אולם המידע בהחלט מופיע שם. ראי בתחילת הדף שם את המשפט המנחה, לפיו 'To view seat information and price, hover your mouse over the seat box without clicking on it' [-בכדי לצפות בנתוני ומחיר המושב, 'רחף' עם העכבר מעל משבצת המושב מבלי להקיש עליו]. אם עוקבים אחר ההוראות ומעבירים את העכבר מעל משבצות המושבים, יופיע בכל אחד מהם מחירו תוך ציון מפורש אם הוא משתייך לנפרדים או המשפחתיים. לאחר סימון המושב ובחירתו לרכישה, כשעליך לגשת למילוי פרטי האשראי וכיו"ב, המידע יופיע ברורות בנתוני המושב תחת הכותרת 'Category'.