|
|
| נשלח ב-18/9/2015 17:37 |
|
| |
| אידי כתב: |  | באמת לא ברור למה לא לכתוב ברור.
|
|
ראי בדבריי לעיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 17:37 |
|
| |
|
| נשלח ב-18/9/2015 17:38 |
|
| |
| אידי כתב: |  | ואגב, משורר רמז פה באשכול על כל מיני עניינים מרתקים ולא ידועים שיכולים להתברר ולהיות מועלים לתיעוד בוויקי, כדוגמת "הביטול ההיסטורי של ההופעה בחוה"מ תשס"ח" (או משהו כזה). במקומכם הייתי מבקשת ממנו פירוט באשכול השאלות הקטנות או משהו  |
|
הרשי לי לאזור מעט חוצפה עוז ותושייה, ולצטט את עצמי מאשכול שכבר שקע בתהום הנשייה, בו העליתי על נס את אחד מהערכים המוספים המיוחדים לך בעשייה: "בכדי שיוכלו החברים להיות סמוכים כי כתיבותיהם אינם לריק ויש זוג עיניים שקוראים ובפרטים דקים מבחינים". בנדון דידן, לאור העובדה שלא מדובר באיזו מערכה או מאמר שפרסמתי בו הייתי מצפה לקריאה עיונית-מעמיקה בכדי לשמוע חוות דעת או פידבק (feedback), לרישא של המשפט, בו אני תוהה אם הכתיבה אינה לריק, אין כל משמעות מעשית, אולם לסיפא של המשפט, בו אני מציין לשבח את ההבחנה בפרטים דקים, יש ויש: את הפרט האמור ציינתי בדרך הילוכי, תוך שהוא מתבולל לו בינות להררי משפטים נוספים שהוספתי אנכי, מתוך מחשבה שמסתמא ישנם יודעי ח"ן היודעים במה דברים אמורים - אם-כי לא נפקדה ממני העובדה כי סביר להניח שישנם רבים אחרים שאינם זוכרים - ורק זוג עינים שהתברכו בתאים ננסיים ובשכבות פארבו-תאיות (Parvocellular) [-הם המאפשרים לאדם הבחנה בפרטים דקים מכלל הגירוי החזותי] יוצאים מן הכלל, הצליח את הנתון האמור לשלות מעמקי האוקיינוס בו הוכלל, ולהסב אליו את תשומת לב הכלל. אגב, המשפט "במקומכם הייתי מבקשת ממנו פירוט באשכול השאלות הקטנות" מנוסח בסגנון 'אני לכשעצמי כבר איני שייכת אל שולחן הדיונים, אולם אשמח לחלוק עמכם מנסיוני הרב בזיהוי מרבצי מידע מסקרנים'...
תוקן על ידי משוררששיער ב- 18/09/2015 18:20:48
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 17:39 |
|
| |
| אידי כתב: |  | אין לי שמץ מושג
|
| כאשר לך
אין שמץ מושג, זה כבר באמת פיסת היסטוריה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 17:40 |
|
| |
טוב לדעת. שלחו לי מייל עכשיו (יענקי אחד מטעם הגואןש טיקט) שייבטלו לי את ההזמנה ואזמין שוב.. אז אבדוק במוצאי שבת באיזה מהמושבים כתוב שהם לנשים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-18/9/2015 17:40 |
|
| |
| elmonsey כתב: |  | | והוא גם אחראי קצת על ההופעות |
|
מדוע רק "קצת" ?? Aren't you willing to grant him his responsibility in the project? ...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 17:41 |
|
| |
אידי, מיאמוש, ו- netson, אשמח מאד לחלוק עמכם את פיסת המידע ההיסטורית, אולם מסיבות שונות איאלץ לדחות זאת למועד מאוחר יותר במקום לשתפו עתה בשחרית, בתקווה שתקופת ההמתנה תהיה מינורית. [אל דאגה, אין בה מידע שעתיד לשנות את כל השקפתכם אודות המקהלה...].
|
|
|
|
|
| |
| משוררששיער כתבה: |  |
| מיאמוש כתב: |  | )לפחות ירחמיאל (זה המייל האישי שלו אז זה כנראה הוא..)עונה לי מייד במייל כי גואיש טיקט אפילו בטלפון לא עונים....נקודה למחשבה להפקה.צריך שפעם הבאה יהיה ברור באתר מה נשים ומה גברים!)
|
|
לא זכיתי להבין מה ענין JewishTickets לכאן? היכן בדיוק ראית מספר טלפון של האתר? התכוונת כנראה למספר הטלפון המופיע על-גבי מודעת הפרסום. מספר טלפון זה הוא מספר טלפון של ההפקה בו ניתן לקבל מידע אודות המופע. אך כאן המקום לציין פיסת מידע חשובה: מספר הטלפון המופיע על-גבי מודעת הפרסום אינו נכון [כך שאין כל פלא שאת לא זוכה למענה; הייתי מתפלא דוקא אם מאן-דהו אכן היה משיב לך במספר זה...]. המספר המתוקן הוא: 718-419-6080. [אם-כי אהיה לא הוגן אם לא אטרח לציין, כי בחלק גדול מהפניות לא תזכי למענה אנושי מיידי, אלא יבקשו ממך להשאיר פרטי התקשרות וישובו אליך בהקדם]. |
|
זה המספר שהתקשרתי אליו. באתר של הגןאיש טיקט יש בcontact us את המס הזה להופעה של מיאמי. ובאמת לא ענו היה רק תא קולי עם פרטי ההופעה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| |
| netson כתב: |  | משורר - אם זה משהו דיי ארוך ומרתק כדאי לפתוח אשכול מיוחד על כך.
|
|
לא מדובר בדברי הימים ארוכים מדי, ועד כמה הוא מרתק את החברים איני יודע, אולם כאמור אשתדל לשתף את הפרטים בהזדמנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 17:42 |
|
| |
| משוררששיער כתבה: |  |
| מיאמוש כתב: |  | | במודעה כתוב 'תפריט כשר למהדרין'..מה זה אומר? |
|
כשרות מנות הגורמה שהוכנו ביד אמן בידי שף הבית, ויוגשו לצופים במהלך המופע על חשבון הבית... ואם נרצה להיות מעט יותר רציניים: נוסח קבוע שירחמיאל מקפיד להוסיף למודעת הפרסום בכל פעם בו מדובר על מופע-קרקס הכולל מופעי להטוטים ותרגילי אקרובטיקה למיניהם. על התפריט המוסיקלי המתבשל ונאפה בידיו של ירחמיאל ישנה 'חזקת כשרות' בת קרוב לארבעים שנה שהיא בהחלט כשרה למהדרין. אך בכל פעם בה המופע מארח אמני פעלולים, ובהתחשב בעובדה שבתחום זה מסתובבים בשוק מופעי פעלולים רבים שאינם בדיוק צועדים בדרך ישראל סבא [אם מחמת התרגילים ואם מחמת המתרגלים], טורח ירחמיאל לציין כי מדובר בתפריט מופע כשר למהדרין. |
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 17:43 |
|
| |
| netson כתב: |  | | כתוב במודעה של הופעת סוכות, שמי שקונה כרטיס יכול להוריד את השיר החדש "לדור ודור". |
|
תיקון קל: השיר עונה לשם 'דור לדור'. "רבי מאיר הוה דייק בשמא" [תלמוד בבלי, מסכת יומא, דף פג עמוד ב]...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 17:44 |
|
| |
| בתשכה כתב: |  | | אה היה כתוב לי בהזמנה משו כמו הכנס קוד אבל התעלמתי מזה |
|
טוב עשית. אין לכך כל קשר ישיר, להבטחת המודעה בענין השיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 17:44 |
|
| |
Netson, מיאמוש ו-בתשכה, למיטב ידיעתי - אם כי בימים האחרונים את המידע לא בדקתי - השיר עוד לא זמין להורדה. אבדוק זאת שוב בעזרת יושב מרומים, בתחילת השבוע הבא באחד מן הימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2015 17:46 |
|
| |
|
| נשלח ב-18/9/2015 17:50 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | Left side women ציטוט מהודעתו של ירחמיאל (או מישהו אחר.מהמייל האישי שלו)
|
|
מעניין מאד. בעודי קורא את הציטוט עולה בי מחשבה פרועה-משהו, לפיה כותב התשובה במייל פשוט מתייחס מזווית הראיה שלו, כשהוא עומד על בימת התזמורת ומביט נכחו על קהל הצופים, או אז קהל הנשים אכן מיסב לשמאלו. בין כך ובין כך, אבדוק זאת, כאמור, אל מול הגורמים המופקדים על תחום שיבוץ המושבים.
|
|
|
|
|