|
|
| נשלח ב-19/9/2015 20:22 |
|
| |
| netson כתב: |  | | זה אומר שלא ביטלו... |
| או שהחליטו לסגור את המקומות האלו לבינתיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2015 20:24 |
|
| |
|
| נשלח ב-19/9/2015 20:39 |
|
| |
המשרדים של ג'ואיש טיקט זה בקראון הייטס, ברחוב קינגסטון...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2015 20:51 |
|
| |
כך לפחות כתוב באתר...(שם הרחוב והרובע, כך שקראון הייטס היא המקום לכאו')
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2015 22:13 |
|
| |
משורר,אשמח אם תחכים אותי בעניין..זה המייל שקיבלתי:-)
|
| נשלח ב-19/9/2015 22:17 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | אני רואה שybc גם פרסמו על ההופעה שלהם..
|
|
תפתחי שם אשכול:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2015 22:30 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  |
| מיאמוש כתב: |  | | במודעה כתוב 'תפריט כשר למהדרין'..מה זה אומר? |
|
כשרות מנות הגורמה שהוכנו ביד אמן בידי שף הבית, ויוגשו לצופים במהלך המופע על חשבון הבית... ואם נרצה להיות מעט יותר רציניים: נוסח קבוע שירחמיאל מקפיד להוסיף למודעת הפרסום בכל פעם בו מדובר על מופע-קרקס הכולל מופעי להטוטים ותרגילי אקרובטיקה למיניהם. על התפריט המוסיקלי המתבשל ונאפה בידיו של ירחמיאל ישנה 'חזקת כשרות' בת קרוב לארבעים שנה שהיא בהחלט כשרה למהדרין. אך בכל פעם בה המופע מארח אמני פעלולים, ובהתחשב בעובדה שבתחום זה מסתובבים בשוק מופעי פעלולים רבים שאינם בדיוק צועדים בדרך ישראל סבא [אם מחמת התרגילים ואם מחמת המתרגלים], טורח ירחמיאל לציין כי מדובר בתפריט מופע כשר למהדרין.
|
|
פתחת את העניין בקשר ל- the jabali acrobats' ואני אמשיך... צפיתי בהם או באחרים- אבל הם דיי דומים(בלי גזענות) - לפני כמה שנים בתהלוכת ל"ג בעומר שנערכה בקראון הייטס. כבר בשניות הראשונות הגענו למסקנה - אני וחבריי ישראליים - שמופע כזה לא היה נכנס לירושלים או לבני ברק. הן מבחינת התלבושות והן מבחינת התעלולים או התרגילים - כפי שכינית. אבל בארה"ב כנראה זה אחרת...(אני לא בטוח שההכשר של ירחמיאל היה עובר את 'הכשרות' בארץ... אלא אם זה באמת היה אחר ממה שאני ראיתי) עכ"פ הם עושים דברים תרגילים אקרובטיים דיי קשים וכל הכבוד להם...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2015 22:57 |
|
| |
מעניין. כנראה יעשו משהו שכן מתאים.לא מאמינה שירחמיאל יעשה משהו שלא.. וגם אם זה אכן שונה מהישראלים,עדיין אדם תורני כמו ירחמיאל יפקח על התכנים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-19/9/2015 23:14 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  |
| משוררששיער כתבה: |  |
| מיאמוש כתב: |  | )לפחות ירחמיאל (זה המייל האישי שלו אז זה כנראה הוא..)עונה לי מייד במייל כי גואיש טיקט אפילו בטלפון לא עונים....נקודה למחשבה להפקה.צריך שפעם הבאה יהיה ברור באתר מה נשים ומה גברים!)
|
|
לא זכיתי להבין מה ענין JewishTickets לכאן? היכן בדיוק ראית מספר טלפון של האתר? התכוונת כנראה למספר הטלפון המופיע על-גבי מודעת הפרסום. מספר טלפון זה הוא מספר טלפון של ההפקה בו ניתן לקבל מידע אודות המופע. אך כאן המקום לציין פיסת מידע חשובה: מספר הטלפון המופיע על-גבי מודעת הפרסום אינו נכון [כך שאין כל פלא שאת לא זוכה למענה; הייתי מתפלא דוקא אם מאן-דהו אכן היה משיב לך במספר זה...]. המספר המתוקן הוא: 718-419-6080. [אם-כי אהיה לא הוגן אם לא אטרח לציין, כי בחלק גדול מהפניות לא תזכי למענה אנושי מיידי, אלא יבקשו ממך להשאיר פרטי התקשרות וישובו אליך בהקדם]. |
|
זה המספר שהתקשרתי אליו. באתר של הגןאיש טיקט יש בcontact us את המס הזה להופעה של מיאמי. ובאמת לא ענו היה רק תא קולי עם פרטי ההופעה
|
|
המספר שהתקשרת אליו, המספר שמשורר רשם, המספר שרשום במודעה, והמספר שרשום באתר -הכל אותו מספר. אין טעות....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2015 23:15 |
|
| |
|
| נשלח ב-19/9/2015 23:17 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | Left side women ציטוט מהודעתו של ירחמיאל (או מישהו אחר.מהמייל האישי שלו)
|
|
מעניין מאד. בעודי קורא את הציטוט עולה בי מחשבה פרועה-משהו, לפיה כותב התשובה במייל פשוט מתייחס מזווית הראיה שלו, כשהוא עומד על בימת התזמורת ומביט נכחו על קהל הצופים, או אז קהל הנשים אכן מיסב לשמאלו. בין כך ובין כך, אבדוק זאת, כאמור, אל מול הגורמים המופקדים על תחום שיבוץ המושבים.
|
|
יישר כח. אם תוכל לבדוק מצויין!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2015 23:19 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | שימו לב כל מי שקונה במקומות נפרדים- צד שמאל זה נשים וצד ימין זה גברים. )בשורות שעולות 25 $) לפי המידע שבידי, זו טעות. בחלק היציע בו מחירי המושבים עומדים על 25$, מקומות הישיבה בצד ימין של מפת האולם מוקדשות לנשים, ומקומות הישיבה בצד שמאל של המפה מוקדשות לגברים. תקוותי שהטעות רק בכתיבתך, ולא חלה אף בהזמנתך. אם-כי במחשבה שניה, ציינת בהמשך דברייך כי הכרטיס שרכשת הוא אכן בצד ימין של האולם [ולפי דעתך טעית בהזמנתך ועליך להחליפו], אולם למיטב ידיעתי מקומות הנשים אכן ממוקמים בצד ימין, כך שאין בהזמנתך כל טעות. בין כך ובין כך, אשמח לשמוע יותר פרטים על ההזמנה שלך, ואשתדל לבדוק זאת שוב מול הגורמים המופקדים על-כך. אני מוכרח לסייג את דבריי, ולציין כי דבריי מכוונים בעיקר כלפי מופעי הצהריים (ביום רביעי וביום חמישי), כשעד כמה שידוע לי כך אמורים להיות מחולקים המושבים אף במופע הערב (ביום רביעי). אמנם, למעשה, תקלה טכנית הקיימת כעת באתר הרכישה, גורמת לכך שמושבי הימין יוקדשו לגברים והשמאל לנשים, ולאור זאת אכן צדקו דברייך... אלא שכפי הידוע לי, התקלה האמורה גרמה לכך שכרגע לא ניתן להזמין כרטיסים כלל בחלק הזה של האולם, כך שתמה לבי בקרבי כיצד בכלל הצלחת לבצע רכישת כרטיס. וזה נודע לי מירחמיאל. זה לא כתוב באתר. .וחבל. שוב טעות, אם-כי ממש לא קריטית... נכון אמנם שהנתונים באשר למקומות הנפרדים אינם מופיעים מפורשות במקום בולט לעין באתר, אולם המידע בהחלט מופיע שם. ראי בתחילת הדף שם את המשפט המנחה, לפיו 'To view seat information and price, hover your mouse over the seat box without clicking on it' [-בכדי לצפות בנתוני ומחיר המושב, 'רחף' עם העכבר מעל משבצת המושב מבלי להקיש עליו]. אם עוקבים אחר ההוראות ומעבירים את העכבר מעל משבצות המושבים, יופיע בכל אחד מהם מחירו תוך ציון מפורש אם הוא משתייך לנפרדים או המשפחתיים. לאחר סימון המושב ובחירתו לרכישה, כשעליך לגשת למילוי פרטי האשראי וכיו"ב, המידע יופיע ברורות בנתוני המושב תחת הכותרת 'Category'.
|
|
|
|
חבל שזה לא ברור... צריך להדגיש באיזו שהיא צורה איפה הגברים ואיפה הנשים ואיפה משפחה. לא תמיד שמים לב עם העכבר.... לפחות שיהיה כתוב לשים את העכבר... אולי אני מהדור הזקן והישן אבל כך אני חושב שצריך להיות...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2015 23:20 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | אידי, מיאמוש, ו- netson, אשמח מאד לחלוק עמכם את פיסת המידע ההיסטורית, אולם מסיבות שונות איאלץ לדחות זאת למועד מאוחר יותר במקום לשתפו עתה בשחרית, בתקווה שתקופת ההמתנה תהיה מינורית. [אל דאגה, אין בה מידע שעתיד לשנות את כל השקפתכם אודות המקהלה...]. |
|
אין בעיה:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2015 23:37 |
|
| |
| netson כתבה: |  |
| מיאמוש כתב: |  | Left side women ציטוט מהודעתו של ירחמיאל (או מישהו אחר.מהמייל האישי שלו)
|
|
מעניין מאד. בעודי קורא את הציטוט עולה בי מחשבה פרועה-משהו, לפיה כותב התשובה במייל פשוט מתייחס מזווית הראיה שלו, כשהוא עומד על בימת התזמורת ומביט נכחו על קהל הצופים, או אז קהל הנשים אכן מיסב לשמאלו. בין כך ובין כך, אבדוק זאת, כאמור, אל מול הגורמים המופקדים על תחום שיבוץ המושבים.
|
|
יישר כח. אם תוכל לבדוק מצויין! |
|
אפשר לבדוק את זה באתר. באמת בכרטיסים שקניתי כתוב family. לכן זה טעות בוודאות. משורר-אשמח אם תוכל לעזור לי בענין,כי לא ברור אם ביטלו או לא, ומה זה המייל הלא ברור שירחמיאל שלח. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-20/9/2015 07:50 |
|
| |
| netson כתב: |  | | המשרדים של ג'ואיש טיקט זה בקראון הייטס, ברחוב קינגסטון... |
|
לא בדיוק. מציע לך בפעם הקרובה שתשהה ב- Crown Heights לבדוק מה בדיוק יש בכתובת האמורה. מצפה לך הפתעה.
|
|
|
|
|