|
|
| נשלח ב-20/9/2015 07:54 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | משורר,אשמח אם תחכים אותי בעניין..
|
|
נכון לנקודת זמן זו, תשובתי היא כזו: למיטב ידיעתי יכולה הינך להסיר דאגה מליבך [אם-כי לא ממש לגמרי]. הודיעו לך שהכרטיסים שרכשת באזור המשפחתי יוחלפו לכרטיסים באזור הנשי, ובהחלט מתכוונים לכבד את ההודעה הזו. באשר למקום הישיבה המדויק, אם יהיה זה בצד ימין של האודיטוריום או בצד שמאל, איני רואה כיצד פרט זה אמור לשנות כעת את הכנותיך למופע [אלא-אם-כן את יושבת ברגע זה כשמפת האולם פרוסה לפניך ומחשבת את מסלול הריצה הבטוח ביותר אל דלתות חדרי ההלבשה...]. אם בכל זאת את מתעקשת לדעת, אגלה את אזנך כי כרגע עוד לא נפלה כל החלטה על כך, וזאת מכיון שמחד גיסא ישנה מחשבה הטוענת למקם את האזור הנשי בצד שמאל של האולם [וכפי שהוזכר בתשובה שנשלח לך במייל] משום שכך הופיע – בטעות – באתר הרכישה, אמנם מאידך גיסא ישנה מחשבה הנוקטת בגישה אחרת וטוענת כי בהתחשב בעובדה שבשני המופעים האחרים האזור הנשי ממוקם בצד ימין של האולם - ובעיקר, בהתחשב בעובדה שעוד לא נרכשו כרטיסים באזורים הללו של האולם – מן הראוי לתקן את הטעות ולמקם את האזור הנשי בצד ימין של האולם. אמנם, הייתי מוכרח להוסיף את הסתייגותי בדמות "אם-כי לא ממש לגמרי", וזאת משום שכשמדובר במערכת מסועפת הצריכה לפקח על פרטים מפרטים שונים, הנצרכים כולם בכדי שיהיה המופע מושלם, מובן שאי אפשר לצפות לדיוק של מאת האחוזים שיכלול בתוכו גם זכירה של העברת המושבים של 'הגברת הראשונה' מישראל. כך שאם הינך שואלת למידע שבידי – העברת המושבים למשכנם החדש אכן תבוצע. אמנם, אם הינך שואלת לתחזית וראיית פני העתיד שבדעתי – ככל הנראה, לכשתיגשי לשולחן הקופה ביום המופע, את תקבלי לידך כרטיסים למושבים המקוריים שהזמנת, אולם אל דאגה, הבהירי להם כי התחייבו בפניך שתזכי למושבים באזור הנפרד, יעבירו אותך אל האחראי [בדרך כלל, זאת האחראית] על שיבוץ המושבים בדקה התשעים - עת הסתיימו להם בדיקות הסאונד למיניהם והפרחים מתרוצצים מאחורי הקלעים לא רגועים - ואת תזכי למושבים באזור הנפרד. זאת בתקווה שיישארו מקומות פנויים באזורים הללו. אם לאו, מירב הסיכויים שיציעו לך מושבים קדמיים, כפיצוי על עגמת הנפש [אלא שאז יהיה עליך לעשות 'שאלת חלום', שכן הם אינם נפרדים ונושאים שמות משפחתיים בעילום]. מובן שאשמח מאד להיות מופתע לטובה, ולגלות שטעיתי ותחזיתי הקודרת-משהו שבה. אם היה בידי להתערב ולבצע את שינוי המושבים פיזית, הייתי שמח לעשות זאת ובכך לחסוך ממך את תחושת אי-הוודאות, אולם כרגע אני במקום ממנו אני יכול לנטר את פעולות העוסקים במלאכה, אך לא להתערב ולזרוע בלבול בעסק העריכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 07:56 |
|
| |
| netson כתב: |  |
| משוררששיער כתב: |  |
| מיאמוש כתב: |  | | במודעה כתוב 'תפריט כשר למהדרין'..מה זה אומר? |
|
כשרות מנות הגורמה שהוכנו ביד אמן בידי שף הבית, ויוגשו לצופים במהלך המופע על חשבון הבית... ואם נרצה להיות מעט יותר רציניים: נוסח קבוע שירחמיאל מקפיד להוסיף למודעת הפרסום בכל פעם בו מדובר על מופע-קרקס הכולל מופעי להטוטים ותרגילי אקרובטיקה למיניהם. על התפריט המוסיקלי המתבשל ונאפה בידיו של ירחמיאל ישנה 'חזקת כשרות' בת קרוב לארבעים שנה שהיא בהחלט כשרה למהדרין. אך בכל פעם בה המופע מארח אמני פעלולים, ובהתחשב בעובדה שבתחום זה מסתובבים בשוק מופעי פעלולים רבים שאינם בדיוק צועדים בדרך ישראל סבא [אם מחמת התרגילים ואם מחמת המתרגלים], טורח ירחמיאל לציין כי מדובר בתפריט מופע כשר למהדרין.
|
|
פתחת את העניין בקשר ל- the jabali acrobats' ואני אמשיך... צפיתי בהם או באחרים- אבל הם דיי דומים(בלי גזענות) - לפני כמה שנים בתהלוכת ל"ג בעומר שנערכה בקראון הייטס. כבר בשניות הראשונות הגענו למסקנה - אני וחבריי ישראליים - שמופע כזה לא היה נכנס לירושלים או לבני ברק. הן מבחינת התלבושות והן מבחינת התעלולים או התרגילים - כפי שכינית. אבל בארה"ב כנראה זה אחרת...(אני לא בטוח שההכשר של ירחמיאל היה עובר את 'הכשרות' בארץ... אלא אם זה באמת היה אחר ממה שאני ראיתי) עכ"פ הם עושים דברים תרגילים אקרובטיים דיי קשים וכל הכבוד להם...
|
|
ציינת שהיה זה לפני מספר שנים, ואם-כך, ייתכן שכיום מופע כזה ימצא את דרכו על-מנת להיכנס לירושלים או לבני ברק, כדרכם של כל 'מנהגי' ארצות הברית למיניהם המוצאים את מקומם אף בארץ ישראל כשההבדל היחיד הוא פשוט במספר שנות איחור, כידוע...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 07:58 |
|
| |
המספר שהתקשרת אליו, המספר שמשורר רשם, המספר שרשום במודעה, והמספר שרשום באתר -הכל אותו מספר. אין טעות.... |
|
המהרש"ל, כידוע, עסק רבות בהגהת הש"ס וניפויו, תוך סיקול טעויות ושגיאות רבות שבקרבו השתרבבו, אם מפאת טעות הדפוס ואם מפאת יראת הצנזור. הוא השקיע בכך את כל כח עיונו, עד שכל הרואה עומד משתומם אל מול השקעתו הכבירה [שבאה כמובן על חשבון עסקו בעיון התלמוד] ומסירותו למען הדורות הבאים, הכל בכדי שיהיה מונח לפניהם התלמוד כשולחן הערוך ומוכן לסעודה. אלא מאי? ברבות השנים באו חלק מן המדפיסים, הכניסו את הגהותיו כמו את תיקוניו בתוך מילות התלמוד ומפרשיו, כשבחלק מההגהות הם נמנעו מלהשמיט אותם - אחר השיבוץ - מדברי המהרש"ל עצמו. כך נוצר לו מצב סוריאליסטי למדי, בו הלומד מביט בדברי המהרש"ל, חוזר ומביט בדברי התלמוד, ומפטיר לעצמו: מה בדיוק התכוין המהרש"ל לחדש כאן, הלא אלו הם בדיוק המילים המופיעים בתוך דברי הגמ', הרש"י או בעלי התוספות... כלפי מה דברים אמורים? מספר הטלפון אליו התקשרה מיאמוש ומספר הטלפון אליו הפניתי אני – הם אכן אותו המספר. אולם מספרי הטלפון המופיעים במודעה ובאתר – לא בדיוק. כלומר: כעת הם מצביעים על אותו המספר, זה האחרון והנכון, אולם אם יביטו עיניך אל העבר בפיסות המידע שנשתמרו מן 'המהדורה קמא' - כשאתה עצמך הוא זה שהעלה את המודעה הראשונה בתחילת אשכול זה - תיווכח שמספר הטלפון המופיע בהם שונה. עדות אילמת לכך שחלה כאן טעות בראשונה, ושוב תוקנה והועמד המספר על מכונו באחרונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 08:00 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | שימו לב כל מי שקונה במקומות נפרדים- צד שמאל זה נשים וצד ימין זה גברים. )בשורות שעולות 25 $) לפי המידע שבידי, זו טעות. בחלק היציע בו מחירי המושבים עומדים על 25$, מקומות הישיבה בצד ימין של מפת האולם מוקדשות לנשים, ומקומות הישיבה בצד שמאל של המפה מוקדשות לגברים. תקוותי שהטעות רק בכתיבתך, ולא חלה אף בהזמנתך. אם-כי במחשבה שניה, ציינת בהמשך דברייך כי הכרטיס שרכשת הוא אכן בצד ימין של האולם [ולפי דעתך טעית בהזמנתך ועליך להחליפו], אולם למיטב ידיעתי מקומות הנשים אכן ממוקמים בצד ימין, כך שאין בהזמנתך כל טעות. בין כך ובין כך, אשמח לשמוע יותר פרטים על ההזמנה שלך, ואשתדל לבדוק זאת שוב מול הגורמים המופקדים על-כך. אני מוכרח לסייג את דבריי, ולציין כי דבריי מכוונים בעיקר כלפי מופעי הצהריים (ביום רביעי וביום חמישי), כשעד כמה שידוע לי כך אמורים להיות מחולקים המושבים אף במופע הערב (ביום רביעי). אמנם, למעשה, תקלה טכנית הקיימת כעת באתר הרכישה, גורמת לכך שמושבי הימין יוקדשו לגברים והשמאל לנשים, ולאור זאת אכן צדקו דברייך... אלא שכפי הידוע לי, התקלה האמורה גרמה לכך שכרגע לא ניתן להזמין כרטיסים כלל בחלק הזה של האולם, כך שתמה לבי בקרבי כיצד בכלל הצלחת לבצע רכישת כרטיס. וזה נודע לי מירחמיאל. זה לא כתוב באתר. .וחבל. שוב טעות, אם-כי ממש לא קריטית... נכון אמנם שהנתונים באשר למקומות הנפרדים אינם מופיעים מפורשות במקום בולט לעין באתר, אולם המידע בהחלט מופיע שם. ראי בתחילת הדף שם את המשפט המנחה, לפיו 'To view seat information and price, hover your mouse over the seat box without clicking on it' [-בכדי לצפות בנתוני ומחיר המושב, 'רחף' עם העכבר מעל משבצת המושב מבלי להקיש עליו]. אם עוקבים אחר ההוראות ומעבירים את העכבר מעל משבצות המושבים, יופיע בכל אחד מהם מחירו תוך ציון מפורש אם הוא משתייך לנפרדים או המשפחתיים. לאחר סימון המושב ובחירתו לרכישה, כשעליך לגשת למילוי פרטי האשראי וכיו"ב, המידע יופיע ברורות בנתוני המושב תחת הכותרת 'Category'.
|
|
|
|
חבל שזה לא ברור... צריך להדגיש באיזו שהיא צורה איפה הגברים ואיפה הנשים ואיפה משפחה. לא תמיד שמים לב עם העכבר.... לפחות שיהיה כתוב לשים את העכבר... אולי אני מהדור הזקן והישן אבל כך אני חושב שצריך להיות... |
|
אצטט את עצמי מתוך ההודעה עליה השבת בתגובה: "ראי בתחילת הדף שם את המשפט המנחה, לפיו 'To view seat information and price, hover your mouse over the seat box without clicking on it' [-בכדי לצפות בנתוני ומחיר המושב, 'רחף' עם העכבר מעל משבצת המושב מבלי להקיש עליו]".
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 08:01 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  |
משורר-אשמח אם תוכל לעזור לי בענין,כי לא ברור אם ביטלו או לא, ומה זה המייל הלא ברור שירחמיאל שלח.
|
|
מקווה שתשובתי לעיל עזרה לך בענין, על-כל-פנים בנקודת זמן זו של הבנין.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 08:22 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | )לפחות ירחמיאל (זה המייל האישי שלו אז זה כנראה הוא..)עונה לי מייד במייל כי גואיש טיקט אפילו בטלפון לא עונים....נקודה למחשבה להפקה.צריך שפעם הבאה יהיה ברור באתר מה נשים ומה גברים!)
לא זכיתי להבין מה ענין JewishTickets לכאן? היכן בדיוק ראית מספר טלפון של האתר? התכוונת כנראה למספר הטלפון המופיע על-גבי מודעת הפרסום. מספר טלפון זה הוא מספר טלפון של ההפקה בו ניתן לקבל מידע אודות המופע. אך כאן המקום לציין פיסת מידע חשובה: מספר הטלפון המופיע על-גבי מודעת הפרסום אינו נכון [כך שאין כל פלא שאת לא זוכה למענה; הייתי מתפלא דוקא אם מאן-דהו אכן היה משיב לך במספר זה...]. המספר המתוקן הוא: 718-419-6080. [אם-כי אהיה לא הוגן אם לא אטרח לציין, כי בחלק גדול מהפניות לא תזכי למענה אנושי מיידי, אלא יבקשו ממך להשאיר פרטי התקשרות וישובו אליך בהקדם]. |
|
נכון מאד אני ניסיתי להתקשר והמספר היה שגוי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 08:24 |
|
| |
|
| נשלח ב-20/9/2015 08:26 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | אה היה כתוב לי בהזמנה משו כמו הכנס קוד אבל התעלמתי מזה
טוב עשית. אין לכך כל קשר ישיר, להבטחת המודעה בענין השיר. |
|
אה מעולה ותודה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 08:27 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | Netson, מיאמוש ו-בתשכה, למיטב ידיעתי - אם כי בימים האחרונים את המידע לא בדקתי - השיר עוד לא זמין להורדה. אבדוק זאת שוב בעזרת יושב מרומים, בתחילת השבוע הבא באחד מן הימים. |
|
תודה!!ואגב מאיפה צריך להוריד אותו?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 08:31 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 09:35 |
|
| |
| משוררששיער כתבה: |  |
| netson כתב: |  | | המשרדים של ג'ואיש טיקט זה בקראון הייטס, ברחוב קינגסטון... |
|
לא בדיוק. מציע לך בפעם הקרובה שתשהה ב- Crown Heights לבדוק מה בדיוק יש בכתובת האמורה. מצפה לך הפתעה. |
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 09:38 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | | משוררששיער כתבה: |  |
| netson כתב: |  | | המשרדים של ג'ואיש טיקט זה בקראון הייטס, ברחוב קינגסטון... |
|
לא בדיוק. מציע לך בפעם הקרובה שתשהה ב- Crown Heights לבדוק מה בדיוק יש בכתובת האמורה. מצפה לך הפתעה. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 09:40 |
|
| |
|
| נשלח ב-20/9/2015 09:45 |
|
| |
| משוררששיער כתבה: |  |
| מיאמוש כתב: |  | משורר,אשמח אם תחכים אותי בעניין..
|
|
נכון לנקודת זמן זו, תשובתי היא כזו: למיטב ידיעתי יכולה הינך להסיר דאגה מליבך [אם-כי לא ממש לגמרי]. הודיעו לך שהכרטיסים שרכשת באזור המשפחתי יוחלפו לכרטיסים באזור הנשי, ובהחלט מתכוונים לכבד את ההודעה הזו. באשר למקום הישיבה המדויק, אם יהיה זה בצד ימין של האודיטוריום או בצד שמאל, איני רואה כיצד פרט זה אמור לשנות כעת את הכנותיך למופע [אלא-אם-כן את יושבת ברגע זה כשמפת האולם פרוסה לפניך ומחשבת את מסלול הריצה הבטוח ביותר אל דלתות חדרי ההלבשה...]. אם בכל זאת את מתעקשת לדעת, אגלה את אזנך כי כרגע עוד לא נפלה כל החלטה על כך, וזאת מכיון שמחד גיסא ישנה מחשבה הטוענת למקם את האזור הנשי בצד שמאל של האולם [וכפי שהוזכר בתשובה שנשלח לך במייל] משום שכך הופיע – בטעות – באתר הרכישה, אמנם מאידך גיסא ישנה מחשבה הנוקטת בגישה אחרת וטוענת כי בהתחשב בעובדה שבשני המופעים האחרים האזור הנשי ממוקם בצד ימין של האולם - ובעיקר, בהתחשב בעובדה שעוד לא נרכשו כרטיסים באזורים הללו של האולם – מן הראוי לתקן את הטעות ולמקם את האזור הנשי בצד ימין של האולם. אמנם, הייתי מוכרח להוסיף את הסתייגותי בדמות "אם-כי לא ממש לגמרי", וזאת משום שכשמדובר במערכת מסועפת הצריכה לפקח על פרטים מפרטים שונים, הנצרכים כולם בכדי שיהיה המופע מושלם, מובן שאי אפשר לצפות לדיוק של מאת האחוזים שיכלול בתוכו גם זכירה של העברת המושבים של 'הגברת הראשונה' מישראל. כך שאם הינך שואלת למידע שבידי – העברת המושבים למשכנם החדש אכן תבוצע. אמנם, אם הינך שואלת לתחזית וראיית פני העתיד שבדעתי – ככל הנראה, לכשתיגשי לשולחן הקופה ביום המופע, את תקבלי לידך כרטיסים למושבים המקוריים שהזמנת, אולם אל דאגה, הבהירי להם כי התחייבו בפניך שתזכי למושבים באזור הנפרד, יעבירו אותך אל האחראי [בדרך כלל, זאת האחראית] על שיבוץ המושבים בדקה התשעים - עת הסתיימו להם בדיקות הסאונד למיניהם והפרחים מתרוצצים מאחורי הקלעים לא רגועים - ואת תזכי למושבים באזור הנפרד. זאת בתקווה שיישארו מקומות פנויים באזורים הללו. אם לאו, מירב הסיכויים שיציעו לך מושבים קדמיים, כפיצוי על עגמת הנפש [אלא שאז יהיה עליך לעשות 'שאלת חלום', שכן הם אינם נפרדים ונושאים שמות משפחתיים בעילום]. מובן שאשמח מאד להיות מופתע לטובה, ולגלות שטעיתי ותחזיתי הקודרת-משהו שבה. אם היה בידי להתערב ולבצע את שינוי המושבים פיזית, הייתי שמח לעשות זאת ובכך לחסוך ממך את תחושת אי-הוודאות, אולם כרגע אני במקום ממנו אני יכול לנטר את פעולות העוסקים במלאכה, אך לא להתערב ולזרוע בלבול בעסק העריכה. |
|
אני מקווה שיסדרו את הענין..לא ככ מעוניינת בכרטיסים של בדיעבד, במיוחד כשקנינו מראש ועוד מישראל  לכן אולי כדאי שיבטלו את ההזמנה ואזמין שנית. אך כאמור קיבלתי מייל הדורש ממני לא לשלוח לגואיש טיקט מיילים יותר. . ואגב,משורר-יש לך חוש הומור.בזה אין ספק.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-20/9/2015 10:52 |
|
| |
|
לא בדיוק. מציע לך בפעם הקרובה שתשהה ב- Crown Heights לבדוק מה בדיוק יש בכתובת האמורה. מצפה לך הפתעה.
|
|
אני רק ציטטתי את הכתוב באתר שלהם...
כיום ניתן לצפות ולבדוק מהבית 'בגוגל מפות' ולראות מה יש שם. קישור
יש שם חנות בשם " verizon wireless"
תוקן על ידי netson ב- 20/09/2015 11:05:45
|
|
|
|
|