בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

cirque miami – מופעי חול המועד סוכות ה'תשע"ו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/9/2015 11:08 לינק ישיר 

אגב המכונית של גוגל עברה שם בשבת או בחג, לכן החנויות סגורות שם וכולם עם בגדי שבת(סירטוקים וטלית על הגוף)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2015 11:09 לינק ישיר 

ביקשתי מאח שלי שיקפוץ לבדוק בכתובת הנ"ל מה יש שם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/9/2015 11:10 לינק ישיר 

בתשכה כתב:
אין לי מושג. .ואין לי עם מי לתקשר בעניין! איזה סיפור..

נשלח מהאנדרואיד שלי

וואו!!!איזה סיוט!!
מקווה שזה יסתדר!!

אל תדאגו. בכל מקרה אל תזרקו את הקבלות הישנות. תבואו לאולם איתן, אם הם עדיין לא יחליפו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2015 11:11 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
ביקשתי מאח שלי שיקפוץ לבדוק בכתובת הנ"ל מה יש שם..

נשלח מהאנדרואיד שלי

חח. במידה ולא היה שינוי בשנה האחרונה, אז ראי את הקישור בדף הקודם:-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2015 11:12 לינק ישיר 

ברור שלא.
צילמתי אותם בפלאפון וגם הדפסתי על כל מקרה.
הכרטיסים כלל לא בוטלו הרי..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/9/2015 12:56 לינק ישיר 
פרסום ההופעה במוסטלי מיוזיק

http://mostlymusic.com/blogs/news-updates/44937153-succos-concerts-in-new-york-announced

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/9/2015 22:32 לינק ישיר 

חבל שירחמיאל לא נותן במה גם לדוד פרלמן. לפחות לאיזה שיר אחד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/9/2015 22:39 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/9/2015 23:24 לינק ישיר 
מדריך להגעה להופעה ביום רביעי בשעה 18:30, משכונת קראון הייטס לברייטון ביטש

קישור

תוקן על ידי netson ב- 20/09/2015 23:36:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2015 00:12 לינק ישיר 

משוררששיער כתבה:

אידי כתב:

ואגב, משורר רמז פה באשכול על כל מיני עניינים מרתקים ולא ידועים שיכולים להתברר ולהיות מועלים לתיעוד בוויקי, כדוגמת "הביטול ההיסטורי של ההופעה בחוה"מ תשס"ח" (או משהו כזה). במקומכם הייתי מבקשת ממנו פירוט באשכול השאלות הקטנות או משהו

הרשי לי לאזור מעט חוצפה עוז ותושייה, ולצטט את עצמי מאשכול שכבר שקע בתהום הנשייה, בו העליתי על נס את אחד מהערכים המוספים המיוחדים לך בעשייה:

"בכדי שיוכלו החברים להיות סמוכים כי כתיבותיהם אינם לריק ויש זוג עיניים שקוראים ובפרטים דקים מבחינים".

בנדון דידן, לאור העובדה שלא מדובר באיזו מערכה או מאמר שפרסמתי בו הייתי מצפה לקריאה עיונית-מעמיקה בכדי לשמוע חוות דעת או פידבק (feedback), לרישא של המשפט, בו אני תוהה אם הכתיבה אינה לריק, אין כל משמעות מעשית, אולם לסיפא של המשפט, בו אני מציין לשבח את ההבחנה בפרטים דקים, יש ויש: את הפרט האמור ציינתי בדרך הילוכי, תוך שהוא מתבולל לו בינות להררי משפטים נוספים שהוספתי אנכי, מתוך מחשבה שמסתמא ישנם יודעי ח"ן היודעים במה דברים אמורים - אם-כי לא נפקדה ממני העובדה כי סביר להניח שישנם רבים אחרים שאינם זוכרים - ורק זוג עינים שהתברכו בתאים ננסיים ובשכבות פארבו-תאיות (Parvocellular) [-הם המאפשרים לאדם הבחנה בפרטים דקים מכלל הגירוי החזותי] יוצאים מן הכלל, הצליח את הנתון האמור לשלות מעמקי האוקיינוס בו הוכלל, ולהסב אליו את תשומת לב הכלל.

אגב, המשפט "במקומכם הייתי מבקשת ממנו פירוט באשכול השאלות הקטנות" מנוסח בסגנון 'אני לכשעצמי כבר איני שייכת אל שולחן הדיונים, אולם אשמח לחלוק עמכם מנסיוני הרב בזיהוי מרבצי מידע מסקרנים'...

תוקן על ידי משוררששיער ב- 18/09/2015 18:20:48

משורר
(וכן, אני כבר נוסטלגיה, אם כי תמיד שמחה לבקר ו/או לעזור כשצריכים אותי...)

וכמובן, הייתי צריכה לצפות לכך שתקרא אותי כמו ספר פתוח. לא מפליא בהתחשב בחלק הראשון של ההודעה שלך. מישהו אמר "הזולת הוא הראי"?

(בקריאה שניה מסתבר לי שההודעה יצאה לא הכי ברורה [השעה...], אבל משורר יבין )

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2015 07:43 לינק ישיר 

משורר,אתה יודע אם תהיה תזמורת רצינית בהופעה?יהיו כלים רציניים?(כמו כינורות ,שהיו חסרים מאוד בהופעת פסח אשתקד)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/9/2015 23:54 לינק ישיר 

netson כתב:
חבל שירחמיאל לא נותן במה גם לדוד פרלמן. לפחות לאיזה שיר אחד...

עוד חזון למועד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2015 23:55 לינק ישיר 

אידי כתב:

משוררששיער כתבה:

אידי כתב:

ואגב, משורר רמז פה באשכול על כל מיני עניינים מרתקים ולא ידועים שיכולים להתברר ולהיות מועלים לתיעוד בוויקי, כדוגמת "הביטול ההיסטורי של ההופעה בחוה"מ תשס"ח" (או משהו כזה). במקומכם הייתי מבקשת ממנו פירוט באשכול השאלות הקטנות או משהו 

הרשי לי לאזור מעט חוצפה עוז ותושייה, ולצטט את עצמי מאשכול שכבר שקע בתהום הנשייה, בו העליתי על נס את אחד מהערכים המוספים המיוחדים לך בעשייה:

"בכדי שיוכלו החברים להיות סמוכים כי כתיבותיהם אינם לריק ויש זוג עיניים שקוראים ובפרטים דקים מבחינים".

בנדון דידן, לאור העובדה שלא מדובר באיזו מערכה או מאמר שפרסמתי בו הייתי מצפה לקריאה עיונית-מעמיקה בכדי לשמוע חוות דעת או פידבק (feedback), לרישא של המשפט, בו אני תוהה אם הכתיבה אינה לריק, אין כל משמעות מעשית, אולם לסיפא של המשפט, בו אני מציין לשבח את ההבחנה בפרטים דקים, יש ויש: את הפרט האמור ציינתי בדרך הילוכי, תוך שהוא מתבולל לו בינות להררי משפטים נוספים שהוספתי אנכי, מתוך מחשבה שמסתמא ישנם יודעי ח"ן היודעים במה דברים אמורים - אם-כי לא נפקדה ממני העובדה כי סביר להניח שישנם רבים אחרים שאינם זוכרים - ורק זוג עינים שהתברכו בתאים ננסיים ובשכבות פארבו-תאיות (Parvocellular) [-הם המאפשרים לאדם הבחנה בפרטים דקים מכלל הגירוי החזותי] יוצאים מן הכלל, הצליח את הנתון האמור לשלות מעמקי האוקיינוס בו הוכלל, ולהסב אליו את תשומת לב הכלל.

אגב, המשפט "במקומכם הייתי מבקשת ממנו פירוט באשכול השאלות הקטנות" מנוסח בסגנון 'אני לכשעצמי כבר איני שייכת אל שולחן הדיונים, אולם אשמח לחלוק עמכם מנסיוני הרב בזיהוי מרבצי מידע מסקרנים'...

תוקן על ידי משוררששיער ב- 18/09/2015 18:20:48

משורר  
(וכן, אני כבר נוסטלגיה, אם כי תמיד שמחה לבקר ו/או לעזור כשצריכים אותי...)

וכמובן, הייתי צריכה לצפות לכך שתקרא אותי כמו ספר פתוח. לא מפליא בהתחשב בחלק הראשון של ההודעה שלך. מישהו אמר "הזולת הוא הראי"? 

(בקריאה שניה מסתבר לי שההודעה יצאה לא הכי ברורה [השעה...], אבל משורר יבין  )

"יצירת הטבע קשה להבנה הרבה יותר מאשר ספרו של משורר" כבר גילה איש האשכולות לאונרדו דה וינצ'י. כך שכל עוד לא מדובר על הבנת יצירת הטבע, אני תפילה שאבין את הטקסט כמו את הקונטקסט והצבע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2015 23:56 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
משורר,אתה יודע אם תהיה תזמורת רצינית בהופעה?יהיו כלים רציניים?(כמו כינורות ,שהיו חסרים מאוד בהופעת פסח אשתקד)

למונח 'תזמורת רצינית' ישנה קשת רחבה של פרשנויות, כשכל אחד מושפע פסיכולוגית מסביבתו ומן הקונצרטים בהן השתתף, בעוד שלמונח 'כלים רציניים' עוד לא הצלחתי למצא ולו פרשנות אחת...

אולם רוח הדברים בשאלתך ברורה. ובכן, למיטב ידיעתי התזמורת תהיה סטנדרטית [בהשוואה לקונצרטים של ירחמיאל והפרחים, כמובן], ובשל כך היא תארח בקרב סוללת כלי המיתר שלה את הגיטרה החשמלית אך לצערינו - ואני מצטער על-כך רבות - לא תארח את כלי הנשמה הכינור. [אגב, הזכרת שהכינורות היו חסרים מאד בקונצרט חוה"מ פסח אשתקד. אז לשם רענון הזיכרון: הם חסרים מאד כבר שנים ארוכות. אירוחם - ובהרכב מלא - בקונצרט חוה"מ פסח תשע"ג היה בהחלט יוצא דופן].

פיסת מידע למחשבה: שאלת את עצמך פעם לשם מה ה'Keyboard' הנוסף שהצטרף לו אל פס הנגינה בקונצרטים רבים [ע"ע חוה"מ סוכות תשע"ה; חוה"מ פסח תשע"ה. ועוד] אל חבירו הראשון?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2015 23:57 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
אין לי מושג. .ואין לי עם מי לתקשר בעניין! איזה סיפור..

ראי את תשובתי בפרטי, ואני תקווה כי במעט סייעתי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > cirque miami – מופעי חול המועד סוכות ה'תשע"ו
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 18 19 20 לדף הבא סך הכל 20 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.