בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

cirque miami – מופעי חול המועד סוכות ה'תשע"ו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/9/2015 05:12 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

מיאמוש כתבה:

ביקשתי מאח שלי שיקפוץ לבדוק בכתובת הנ"ל מה יש שם..

אח שלי בדק ואמר שיש שם חנות תכשיטים. .

טעות. אם אכן מעניין אותך מה ענין הכתובת לאתר המכירה, מציע לך לצעוד בעצמך אל הכתובת האמורה, ולחזות במו עיניך בפרטי התצורה.

רמז: מי שעיניים חדות לו ודאי שם ליבו בגבורה, לכך שבאתר jewishtickets לאחר הכתובת האמורה, נוספה לה הספרה #133. לאחר ביקורך באתר (כפשוטו) תביני מה פשרה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 05:14 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

באשר למקום הישיבה המדויק, אם יהיה זה בצד ימין של האודיטוריום או בצד שמאל, איני רואה כיצד פרט זה אמור לשנות כעת את הכנותיך למופע [אלא-אם-כן את יושבת ברגע זה כשמפת האולם פרוסה לפניך ומחשבת את מסלול הריצה הבטוח ביותר אל דלתות חדרי ההלבשה...]. אם בכל זאת את מתעקשת לדעת, אגלה את אזנך כי כרגע עוד לא נפלה כל החלטה על כך, וזאת מכיון שמחד גיסא ישנה מחשבה הטוענת למקם את האזור הנשי בצד שמאל של האולם [וכפי שהוזכר בתשובה שנשלח לך במייל] משום שכך הופיע – בטעות – באתר הרכישה, אמנם מאידך גיסא ישנה מחשבה הנוקטת בגישה אחרת וטוענת כי בהתחשב בעובדה שבשני המופעים האחרים האזור הנשי ממוקם בצד ימין של האולם - ובעיקר, בהתחשב בעובדה שעוד לא נרכשו כרטיסים באזורים הללו של האולם – מן הראוי לתקן את הטעות ולמקם את האזור הנשי בצד ימין של האולם.

ובכן, כפי שציינתי לעיל, התשובה שקיבלה מיאמוש במייל, לפיה האזור הנשי ימוקם בצד השמאלי של האודיטוריום אינה מדויקת, משום שהיא התייחסה לנקודת הראות של העומד על בימת התזמורת, ומשכך היא מיקמה את המקומות הישיבה הנשיים בהגדרת ה'שמאל'. למעשה נפל הפור על האפשרות השניה שהזכרתי בדבריי המצוטטים, לפיה, בהתחשב בעובדה שבשני המופעים האחרים ממוקם האזור הנשי בצד ימין, אף במופע הערב יש למקם את מקומות הישיבה הנשיים בצד הימני של האודיטוריום, ולפי הסכמה זו אכן יתבצע השיבוץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 05:15 לינק ישיר 

אגב, שימו לב כי בשורת המושבים הממוקמת מאחור [מיד לאחר האזורים הנפרדים], המושבים סגורים לרכישה [בפרט אלו הממוקמים ממש מאחורי המושבים הנפרדים], וזאת בכדי לוודא שהאזור אכן יישאר בהפרדה.

אמנם, כפי שכבר ציינתי בעבר, בצורת חלוקת המושבים הנוכחית לא ניתן להבטיח הפרדה מלאה, ולא אתפלא כלל אם לצערינו ימצאו עצמם רוכשי האזורים הנפרדים בערבוביית-מה. אם-כי אני מוכרח לציין, כי בכל הנוגע לנקודת הזמן בהווה, נדמה כי האודיטוריום לא יהיה מלא עד אפס מקום, כך שלרוכש התורן בהחלט יוותר מרחב תמרון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 05:43 לינק ישיר 

משוררששיער כתבה:

אגב, שימו לב כי בשורת המושבים הממוקמת מאחור [מיד לאחר האזורים הנפרדים], המושבים סגורים לרכישה [בפרט אלו הממוקמים ממש מאחורי המושבים הנפרדים], וזאת בכדי לוודא שהאזור אכן יישאר בהפרדה.

אמנם, כפי שכבר ציינתי בעבר, בצורת חלוקת המושבים הנוכחית לא ניתן להבטיח הפרדה מלאה, ולא אתפלא כלל אם לצערינו ימצאו עצמם רוכשי האזורים הנפרדים בערבוביית-מה. אם-כי אני מוכרח לציין, כי בכל הנוגע לנקודת הזמן בהווה, נדמה כי האודיטוריום לא יהיה מלא עד אפס מקום, כך שלרוכש התורן בהחלט יוותר מרחב תמרון...

אלו מושבים שיהיו נפרדים ג"כ?
כלומר,לשם מה הם סגןרים לרכישה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2015 06:20 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

משוררששיער כתבה:

אלו מושבים שיהיו נפרדים ג"כ?
כלומר,לשם מה הם סגןרים לרכישה? 

הם סגורים כעת לרכישה, מפני שכשם שאותם הבינוניים תלויין ועומדין מראש השנה ועד יום הכיפורים, כך - להבדיל - מושבים אלו תלויין ועומדין מיום הכיפורים ועד חג הסוכות, וזאת משום שבאופן רשמי שורת המושבים הזו מוגדרת כ-'Family' ומיועדת לישיבה משפחתית, אולם מפאת העובדה שמדובר בשורה אחת בלבד מאחורי האזורים הנפרדים, נתון שמצביע על-כך שישיבה מעורבת בהם תפגע בהפרדה שבמושבים שלפניהם, הרי שהם תלויים ועומדים, ובכפוף לביקוש באזורי ההפרדה יוחלט מה ייעשה בהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 10:07 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

מיאמוש כתב:

מיאמוש כתבה:

טעות. אם אכן מעניין אותך מה ענין הכתובת לאתר המכירה, מציע לך לצעוד בעצמך אל הכתובת האמורה, ולחזות במו עיניך בפרטי התצורה.

רמז: מי שעיניים חדות לו ודאי שם ליבו בגבורה, לכך שבאתר jewishtickets לאחר הכתובת האמורה, נוספה לה הספרה #133. לאחר ביקורך באתר (כפשוטו) תביני מה פשרה...

אני אמנם בארץ אך אין לי מושג מה פשר הדבר הזה: #133

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 10:14 לינק ישיר 

משורר -  לטובת הקונים כרטיסים: האם אפשר להוריד את השיר החדש או שזה עדיין מוקדם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 12:19 לינק ישיר 

netson כתבה:

משוררששיער כתב:

מיאמוש כתב:

מיאמוש כתבה:

רמז: מי שעיניים חדות לו ודאי שם ליבו בגבורה, לכך שבאתר jewishtickets לאחר הכתובת האמורה, נוספה לה הספרה #133. לאחר ביקורך באתר (כפשוטו) תביני מה פשרה...

אני אמנם בארץ אך אין לי מושג מה פשר הדבר הזה: #133

גם לי אין מושג.
לאיזה כתובת ללכת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2015 12:21 לינק ישיר 

netson כתבה:

משורר -  לטובת הקונים כרטיסים: האם אפשר להוריד את השיר החדש או שזה עדיין מוקדם?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2015 16:50 לינק ישיר 

באיזה אתרים  אפשר לקנות?? אוף אני תמיד עושה דברים ברגע האחרון, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 16:53 לינק ישיר 

ניורק כתב:
באיזה אתרים  אפשר לקנות?? אוף אני תמיד עושה דברים ברגע האחרון, 

תיכנס לקישור שבדף הראשון יש שם קישור לאתר של המודעה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2015 16:56 לינק ישיר 

brighton beach ave brooklyn 1029
זה הכתובת והוא מציין במודעה שזה 10 דקות מפלטבוש

תוקן על ידי בתשכה ב- 27/09/2015 16:56:45

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2015 16:56 לינק ישיר 

רק תבדוק לפני את היום שאתה קונה.
כנס לכאן

תוקן על ידי netson ב- 27/09/2015 16:56:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2015 19:14 לינק ישיר 

מקווה לפגוש אותכם בהופעה

תוקן על ידי elmonsey ב- 27/09/2015 19:32:50

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/9/2015 21:53 לינק ישיר 

elmonsey כתבה:

מקווה לפגוש אותכם בהופעה

תוקן על ידי elmonsey ב- 27/09/2015 19:32:50

בעז"ה:-)
בתשכה תכנסי למייל בבקשה.
ניורק-למתי אתה קונה?לאיזה הופעה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > cirque miami – מופעי חול המועד סוכות ה'תשע"ו
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 16 17 18 19 20 לדף הבא סך הכל 20 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.