|
|
| נשלח ב-27/9/2015 05:12 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  |
| מיאמוש כתבה: |  |
ביקשתי מאח שלי שיקפוץ לבדוק בכתובת הנ"ל מה יש שם..
|
|
טעות. אם אכן מעניין אותך מה ענין הכתובת לאתר המכירה, מציע לך לצעוד בעצמך אל הכתובת האמורה, ולחזות במו עיניך בפרטי התצורה. רמז: מי שעיניים חדות לו ודאי שם ליבו בגבורה, לכך שבאתר jewishtickets לאחר הכתובת האמורה, נוספה לה הספרה #133. לאחר ביקורך באתר (כפשוטו) תביני מה פשרה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 05:14 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | | באשר למקום הישיבה המדויק, אם יהיה זה בצד ימין של האודיטוריום או בצד שמאל, איני רואה כיצד פרט זה אמור לשנות כעת את הכנותיך למופע [אלא-אם-כן את יושבת ברגע זה כשמפת האולם פרוסה לפניך ומחשבת את מסלול הריצה הבטוח ביותר אל דלתות חדרי ההלבשה...]. אם בכל זאת את מתעקשת לדעת, אגלה את אזנך כי כרגע עוד לא נפלה כל החלטה על כך, וזאת מכיון שמחד גיסא ישנה מחשבה הטוענת למקם את האזור הנשי בצד שמאל של האולם [וכפי שהוזכר בתשובה שנשלח לך במייל] משום שכך הופיע – בטעות – באתר הרכישה, אמנם מאידך גיסא ישנה מחשבה הנוקטת בגישה אחרת וטוענת כי בהתחשב בעובדה שבשני המופעים האחרים האזור הנשי ממוקם בצד ימין של האולם - ובעיקר, בהתחשב בעובדה שעוד לא נרכשו כרטיסים באזורים הללו של האולם – מן הראוי לתקן את הטעות ולמקם את האזור הנשי בצד ימין של האולם. |
|
ובכן,
כפי שציינתי לעיל, התשובה שקיבלה מיאמוש במייל, לפיה האזור הנשי ימוקם בצד
השמאלי של האודיטוריום אינה מדויקת, משום שהיא התייחסה לנקודת הראות של העומד על
בימת התזמורת, ומשכך היא מיקמה את המקומות הישיבה הנשיים בהגדרת ה'שמאל'. למעשה
נפל הפור על האפשרות השניה שהזכרתי בדבריי המצוטטים, לפיה, בהתחשב בעובדה שבשני
המופעים האחרים ממוקם האזור הנשי בצד ימין, אף במופע הערב יש למקם את מקומות
הישיבה הנשיים בצד הימני של האודיטוריום, ולפי הסכמה זו אכן יתבצע השיבוץ.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 05:15 |
|
| |
אגב, שימו לב כי בשורת המושבים הממוקמת מאחור [מיד לאחר האזורים הנפרדים], המושבים סגורים לרכישה [בפרט אלו הממוקמים ממש מאחורי המושבים הנפרדים], וזאת בכדי לוודא שהאזור אכן יישאר בהפרדה. אמנם, כפי שכבר ציינתי בעבר, בצורת חלוקת המושבים הנוכחית לא ניתן להבטיח הפרדה מלאה, ולא אתפלא כלל אם לצערינו ימצאו עצמם רוכשי האזורים הנפרדים בערבוביית-מה. אם-כי אני מוכרח לציין, כי בכל הנוגע לנקודת הזמן בהווה, נדמה כי האודיטוריום לא יהיה מלא עד אפס מקום, כך שלרוכש התורן בהחלט יוותר מרחב תמרון...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 05:43 |
|
| |
| משוררששיער כתבה: |  |
אגב, שימו לב כי בשורת המושבים הממוקמת מאחור [מיד לאחר האזורים הנפרדים], המושבים סגורים לרכישה [בפרט אלו הממוקמים ממש מאחורי המושבים הנפרדים], וזאת בכדי לוודא שהאזור אכן יישאר בהפרדה. אמנם, כפי שכבר ציינתי בעבר, בצורת חלוקת המושבים הנוכחית לא ניתן להבטיח הפרדה מלאה, ולא אתפלא כלל אם לצערינו ימצאו עצמם רוכשי האזורים הנפרדים בערבוביית-מה. אם-כי אני מוכרח לציין, כי בכל הנוגע לנקודת הזמן בהווה, נדמה כי האודיטוריום לא יהיה מלא עד אפס מקום, כך שלרוכש התורן בהחלט יוותר מרחב תמרון... |
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 06:20 |
|
| |
| משוררששיער כתבה: |  |
אגב, שימו לב כי בשורת המושבים הממוקמת מאחור [מיד לאחר האזורים הנפרדים], המושבים סגורים לרכישה [בפרט אלו הממוקמים ממש מאחורי המושבים הנפרדים], וזאת בכדי לוודא שהאזור אכן יישאר בהפרדה. אמנם, כפי שכבר ציינתי בעבר, בצורת חלוקת המושבים הנוכחית לא ניתן להבטיח הפרדה מלאה, ולא אתפלא כלל אם לצערינו ימצאו עצמם רוכשי האזורים הנפרדים בערבוביית-מה. אם-כי אני מוכרח לציין, כי בכל הנוגע לנקודת הזמן בהווה, נדמה כי האודיטוריום לא יהיה מלא עד אפס מקום, כך שלרוכש התורן בהחלט יוותר מרחב תמרון... |
|
אלו מושבים שיהיו נפרדים ג"כ? כלומר,לשם מה הם סגןרים לרכישה?
|
|
הם סגורים כעת לרכישה, מפני שכשם שאותם הבינוניים תלויין ועומדין מראש השנה ועד יום הכיפורים, כך - להבדיל - מושבים אלו תלויין ועומדין מיום הכיפורים ועד חג הסוכות, וזאת משום שבאופן רשמי שורת המושבים הזו מוגדרת כ-'Family' ומיועדת לישיבה משפחתית, אולם מפאת העובדה שמדובר בשורה אחת בלבד מאחורי האזורים הנפרדים, נתון שמצביע על-כך שישיבה מעורבת בהם תפגע בהפרדה שבמושבים שלפניהם, הרי שהם תלויים ועומדים, ובכפוף לביקוש באזורי ההפרדה יוחלט מה ייעשה בהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 10:07 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  |
|
|
טעות. אם אכן מעניין אותך מה ענין הכתובת לאתר המכירה, מציע לך לצעוד בעצמך אל הכתובת האמורה, ולחזות במו עיניך בפרטי התצורה. רמז: מי שעיניים חדות לו ודאי שם ליבו בגבורה, לכך שבאתר jewishtickets לאחר הכתובת האמורה, נוספה לה הספרה #133. לאחר ביקורך באתר (כפשוטו) תביני מה פשרה...
|
|
אני אמנם בארץ אך אין לי מושג מה פשר הדבר הזה: #133
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 10:14 |
|
| |
משורר - לטובת הקונים כרטיסים: האם אפשר להוריד את השיר החדש או שזה עדיין מוקדם?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 12:19 |
|
| |
| netson כתבה: |  |
| משוררששיער כתב: |  |
|
|
|
|
אני אמנם בארץ אך אין לי מושג מה פשר הדבר הזה: #133 |
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 12:21 |
|
| |
| netson כתבה: |  | משורר - לטובת הקונים כרטיסים: האם אפשר להוריד את השיר החדש או שזה עדיין מוקדם? |
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 16:50 |
|
| |
באיזה אתרים אפשר לקנות?? אוף אני תמיד עושה דברים ברגע האחרון,
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 16:53 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | | באיזה אתרים אפשר לקנות?? אוף אני תמיד עושה דברים ברגע האחרון, |
|
תיכנס לקישור שבדף הראשון יש שם קישור לאתר של המודעה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 16:56 |
|
| |
brighton beach ave brooklyn 1029 זה הכתובת והוא מציין במודעה שזה 10 דקות מפלטבוש
תוקן על ידי בתשכה ב- 27/09/2015 16:56:45
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2015 16:56 |
|
| |
רק תבדוק לפני את היום שאתה קונה. כנס לכאן
תוקן על ידי netson ב- 27/09/2015 16:56:49
|
|