|
|
| נשלח ב-27/9/2015 21:56 |
|
| |
| בתשכה כתבה: |  |
brighton beach ave brooklyn 1029 זה הכתובת והוא מציין במודעה שזה 10 דקות מפלטבוש
תוקן על ידי בתשכה ב- 27/09/2015 16:56:45 |
|
זה בערך 45 דק כמדןמני מקראון הייטס יש סבווי מקינגסטון עד צמוד לאולם ,כך שזה ממש נוח נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/9/2015 00:21 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  |
| netson כתבה: |  |
| משוררששיער כתב: |  |
| מיאמוש כתבה: |  |
ביקשתי מאח שלי שיקפוץ לבדוק בכתובת הנ"ל מה יש שם..
|
|
טעות. אם אכן מעניין אותך מה ענין הכתובת לאתר המכירה, מציע לך לצעוד בעצמך אל הכתובת האמורה, ולחזות במו עיניך בפרטי התצורה. רמז: מי שעיניים חדות לו ודאי שם ליבו בגבורה, לכך שבאתר jewishtickets לאחר הכתובת האמורה, נוספה לה הספרה #133. לאחר ביקורך באתר (כפשוטו) תביני מה פשרה...
|
|
אני אמנם בארץ אך אין לי מושג מה פשר הדבר הזה: #133 |
|
גם לי אין מושג. לאיזה כתובת ללכת?
|
|
אם את ממש מסוקרנת לפתור את התעלומה המתמשכת – לכתובת המופיעה ככתובת משרדי האתר: 383 Kingston Av. Brooklyn, NY. או אז גם יהיה לך מושג בהיר, מה פשר הספרות #133 שנוספו בעיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 00:23 |
|
| |
| netson כתבה: |  | משורר - לטובת הקונים כרטיסים: האם אפשר להוריד את השיר החדש או שזה עדיין מוקדם? |
|
מצטרפת לשאלה
|
|
השיר החדש 'דור לדור' - שיבוצע לראשונה במופע הקרוב - אינו ניתן להורדה כעת. הוא יישלח בדיוור ישיר לכל רוכש כרטיס כשבוע וחצי לאחר המופע.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 00:23 |
|
| |
| elmonsey כתב: |  | מקווה לפגוש אותכם בהופעה
|
|
מקווים לפגוש את הסיקור/תיעוד שלך לאחר ההופעה...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 00:25 |
|
| |
| בתשכה כתבה: |  |
brighton beach ave brooklyn 1029 זה הכתובת והוא מציין במודעה שזה 10 דקות מפלטבוש
|
|
זה בערך 45 דק כמדןמני מקראון הייטס יש סבווי מקינגסטון עד צמוד לאולם ,כך שזה ממש נוח
|
|
חישוב זמן הנסיעה מפלאטבוש מתייחס לנסיעה ברכב ולא ב- Subway. בהשוואה במדד זה לנסיעה מקראון הייטס התשובה הנכונה תהיה נסיעה של כעשרים וחמש דקות ברכב. אמנם, נסיעה ב- Subway מקראון הייטס תארך אכן כארבעים וחמש דקות. ואכן, ה- Subway מגיע עד סמוך לאולם ממש.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 00:29 |
|
| |
| netson כתבה: |  | משורר - לטובת הקונים כרטיסים: האם אפשר להוריד את השיר החדש או שזה עדיין מוקדם? |
|
מצטרפת לשאלה
|
|
השיר החדש 'דור לדור' - שיבוצע לראשונה במופע הקרוב - אינו ניתן להורדה כעת. הוא יישלח בדיוור ישיר לכל רוכש כרטיס כשבוע וחצי לאחר המופע. |
| יישר כח!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 00:30 |
|
| |
| elmonsey כתב: |  | מקווה לפגוש אותכם בהופעה
|
|
מקווים לפגוש את הסיקור/תיעוד שלך לאחר ההופעה...
|
|
ובאם אפשר גם תוך כדי המופע
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 04:21 |
|
| |
ליום רביעי, בשעה 630
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 04:23 |
|
| |
למה לא כתוב באתר איפה זה גברים איפה נשים? אני לא יודע מה לקנות?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 04:27 |
|
| |
ואגב מיאמוש מתי כדאי לצאת אם ההופעה מתחילה בשעה 630
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 04:30 |
|
| |
זה הבעיה שהיתה גם לי משורר כתב שנשים בצד ימין אז גברים בצד שמאל.בנוסף כשאתה לוחץ על המקום ןמוסיף אותו לסל שלך,כתוב עליו אם הוא נשים גברים או משפחתי. אני מתכננת לצאת בסביבןת 5 בע"ה,כי אני רוצה להיות כחצי שעה לפני ההןפעה.(בגלל הבלגן שיש לי עם הכרטיסים) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/9/2015 04:32 |
|
| |
איזה בלאגן יש לך עם הכרטיסים? אגב, יש אפשרות לקנות כרטיסים גם במקום?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 04:38 |
|
| |
תקקא כאן באשכול.כתבתי הרבה הודעות על הבעיה.בזכותו של משןרר-נקווה שזה אכן יסתדר בקצרה-קניתי כרטיסים במשפחתי במקום באזור הנפרד.ככל הנראה יביאו לי כרטיסים אחרים בזמן המופע למקומות נפרדים לדעתי-יש אפשרות.אבל עדיף מראש.אם אתה מגיע לבד זה פחות קריטי. אבל אם זה עם חברים-עדיף מראש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 05:20 |
|
| |
אוקי, תודה, את גם בהופעה ב630?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2015 05:33 |
|