| משוררששיער כתב: |  | | האמת שישנה הפתעונת נוספת באמתחתי, כלומר: באמתחתו של ירחמיאל, אולם מכיוון שככל הידוע לי היא עוד לא הוכרזה כסופית, איאלץ לצנזרה ולדחות את פרסומה תוך שאני משאיר אתכם בתצפית. המשיכו להאזין למוסיקה תורתית באהבה, הפותחת מעיינות חכמה ומעוררת לתשובה. כתיבה וחתימה טובה. |
|
ובכן, אני רואה שנפל הפור וירחמיאל שב עם החלטה חיובית [תרתי משמע] בענין ההפתעה המוסיקלית. בקונצרט הוא והפרחים יחשפו סינגל חדש העונה לשם "דור לדור". אולם ירחמיאל, כמו ירחמיאל, אף פעם אינו יכול לצעוד בתלם, ובשונה מכלל האמנים במוסיקה החושפים בהופעותיהם סינגל חדש מתוך האלבום הבא, ירחמיאל חושף בקונצרט הקרוב סינגל חדש מתוך האלבום הקודם. כן כן, שיר חדש ששייך למשפחת האלבום "אט אט", שלא זכה לראות אור עולם במסגרת האלבום, ויבוצע לראשונה בקונצרט הקרוב. אתם צריכים להכיר אותו מעט בכדי להבין עד כמה ה'שעשוע' הזה מתאים לו... אגב, כפי שמצויין במודעת הפרסום, כשלב ראשון על-כל-פנים, השיר יהיה זמין להורדה אך ורק לרוכשים כרטיס לקונצרט. ככל הנראה, לפני ביצוע השיר בקונצרט, ירחמיאל יקדים מספר מילים ויחשוף לציבור את פשר ה'גחמה' הזו. אם הוא יבחר שלא לעשות זאת, איאלץ ליטול את רשותו בכדי לפרסם זאת כאן מעל גבי בימה מכובדת זו.
|