בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

cirque miami – מופעי חול המועד סוכות ה'תשע"ו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/9/2015 16:12 לינק ישיר 

אסתרק כתבה:

יואו! נשמע מבטיח! אני נלהבת בעיקר מהשיר החדש. שנה שעברה מאד נהניתי מ"בשמחה רבה".

משורר, מי אתה שאתה ככה מעודכן? לולא העברית המשובחת שלך הייתי חושדת שאתה ירחמיאל בעצמו...

וגם מ he will answer us....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2015 17:36 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2015 17:42 לינק ישיר 

מיאמוש כתבה:

ועוד דבר,יש חלקים נפרדים?

יש מקומות נפרדים באמת?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/9/2015 18:35 לינק ישיר 

אם יש לו שכל שיעשה בהפרדה.
מי שתכנן לבוא- יבוא בכל מקרה בין אם זה בהפרדה ובין אם לאו.
ומי שלא התכוון לבוא- יבוא עכשיו!

יש אנשים שלא הולכים בגלל שאין הפרדה, לדעתי הם אחוז גדול. לא חבל להפסיד אותם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2015 18:36 לינק ישיר 

אפשר להתקשר למספר שכתוב במודעה ולברר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2015 00:24 לינק ישיר 

אסתרק כתב:

משורר, מי אתה שאתה ככה מעודכן? לולא העברית המשובחת שלך הייתי חושדת שאתה ירחמיאל בעצמו...

זה שאלת ה 1,000,000!!!
הייתי מכתת את רגלי אליו רק אם הוא היה מסכים לפוגשני!(ושלא ישתמע שהוא מסרב :)  )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2015 00:25 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

אסתרק כתבה:

יואו! נשמע מבטיח! אני נלהבת בעיקר מהשיר החדש. שנה שעברה מאד נהניתי מ"בשמחה רבה".

וגם מ he will answer us....

מה היה שם? אני לא זוכר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2015 00:27 לינק ישיר 

שריונה כתב:
  אם יש לו שכל שיעשה בהפרדה.
מי שתכנן לבוא- יבוא בכל מקרה בין אם זה בהפרדה ובין אם לאו.
ומי שלא התכוון לבוא- יבוא עכשיו!

יש אנשים שלא הולכים בגלל שאין הפרדה, לדעתי הם אחוז גדול. לא חבל להפסיד אותם?

הייתי שמח לחתום כאן על המשפט האחרון. אבל...
אגיד לפחות שבמשפט שלפניו הרחקת לכת....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2015 00:40 לינק ישיר 

טוב, רשמית אפשר להזמין מקום!
היקר ביותר עולה 75$

Tickets purchased to be picked up at the will call table at the show. Bring receipt. 5 hour limit 500 car Municipal parking lot @ 3145 Brighton 4th st./8 min. walk the theater. Valet parking available.

תוקן על ידי netson ב- 11/09/2015 00:42:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2015 00:45 לינק ישיר 

היי לכם, ידידי היקרים. 
אני טס יום חמישי הבא, גם אני אשתתף בהופעה בע"ה אע"פ שהשנה עדין איני יודע עם מי אני אסע, אבל גם השנה אמשוך איזה חבר, ונשתדל מאוד לעדכן ולהתעדכן, גם אותי מעניין מי הוא משורר, זה נשמע שהוא כמעט כמו מפיק האירועים של ירחמיאל.. 
שיהיה לנו אחלה שנה... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2015 00:55 לינק ישיר 

netson כתב:
בפעמים קודמות הם כתבו כמה. לכן כדי לדעת האם גם הפעם ישנה הנחה צריך להיות כתוב. אבדוק שוב. (נראה לי שבפעמים קודמות זה היה 6, אבל לא בטוח)

במודעה כתוב בפירוש שקבוצות יתקשרו למספר : 347-409-8869. כלומר שיש הנחה!!! כמה? צריך להתקשר ולברר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2015 00:56 לינק ישיר 

ניורק כתב:
היי לכם, ידידי היקרים. 
אני טס יום חמישי הבא, גם אני אשתתף בהופעה בע"ה אע"פ שהשנה עדין איני יודע עם מי אני אסע, אבל גם השנה אמשוך איזה חבר, ונשתדל מאוד לעדכן ולהתעדכן, גם אותי מעניין מי הוא משורר, זה נשמע שהוא כמעט כמו מפיק האירועים של ירחמיאל.. 
שיהיה לנו אחלה שנה... 

ב-ה-צ-ל-ח-ה ואני ממליץ לטסים להיות ב- ד' אמותיך. כי ישנו סיכוי טוב שתפגוש שם מישהו מפרחי מיאמי:-) כמו בשנה שעברה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2015 06:25 לינק ישיר 

אסתרק כתב:

משורר, מי אתה שאתה ככה מעודכן?

לא הייתי יכול לחשוב על תזמון מושלם יותר מערב ראש השנה בכדי להציף - כלפי עצמי כמובן - את השאלה המתבקשת ובאווירת הימים הללו אף מחויבת: 'מי אני?'...

ובכן:

אני הוא עץ שהבורא תיקן וצעיר לימים / הוגה בתורה הקדושה שניתנה חדשה כעתיקה / גדל בערבות נחל ושוכן לחוף ימים / צולל אל ים התלמוד ודולה השערות בשקיקה.

פוסע בשבילי גן החיים המטופח ממרומים / סולל ומצייר באבק דרכים להבנת תורת המוסיקה / משער השערות ומאיר בגן מסתורים קסומים / ובלילות מתהפך על משכבי ועוסק בחכמת המתמטיקה.

את נביעת המוחין אני מוצא בנהרות ובאגמים / דואה אל מרחב האין-סוף עם הרוח בשריקה / ואת השראת הלבבות אני שואב לקול צלילים בעת הדמדומים / עונה בה המלודיה זורחת עת האפילה מעמיקה.

מעת לעת גוזל זמן לאחוז בקולמוס המשורר בעט הרחמים / נותן ביטוי פיוטי לנפש הומייה אותו גונז בשתיקה / דקות אחדות שואל ממרחב הזמן לכתיבה בפורומים / ובפי תפילה שאת מאן דהו מעשירה וידע לו מעניקה.

עם זאת, כשהשאלה מופנית אלי מכיוונם של אחרים אני מוצא את עצמי מהרהר בתיאוריית 'העצמי שבמראה' שפותחה בידי הסוציולוג-פסיכולוג צ'ארלס הורטון קולי, ובאה לידי הגדרה במשפטו-קביעתו שלו, לפיה "האדם אינו מה שהוא חושב שהוא. הוא גם אינו מה שאחרים חושבים שהוא. האדם הינו מה שהוא חושב שאחרים חושבים שהוא". פיסת נקודה למחשבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2015 06:29 לינק ישיר 

ניורק כתבה:

היי לכם, ידידי היקרים. 
שיהיה לנו אחלה שנה... 

נסיעה טובה!
תשתדל לעשות כמה ראיןנות עם הפרחים...:-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2015 06:30 לינק ישיר 

אסתרק כתב:
לולא העברית המשובחת שלך הייתי חושדת שאתה ירחמיאל בעצמו...

מעשה מפורסם למדי - ומסופר בכל הזדמנות מפיו של הבדחן ר' יענקל מילער המכונה ה'יארמער רב' - באדם מגמגם שעלה אל האוטובוס בכדי שיובילו אל מחוז חפצו. בעלייתו פונה הוא אל הנהג ושאלתו בפיו: 'ססססליחה, באיזזזה שעה יחחחלוף האוטובוס בחחחזור?'. הנהג מביט בו ומשיב: 'בששעה חחחמש וחצי אחר הההצהריים'. יושב מאחור יהודי מכובד שמאזין לדו-שיח, ולמשמע תשובתו של הנהג הוא רותח, כשבמחשבתו רצות המחשבות: 'כיצד מהין הנהג ללעוג כך לאומלל המגמגם'; 'אני מוכרח לנזוף בו ולהוכיחו'; 'לא תעמוד על דם רעך'. אלא שמיד חולף בו ההרהור ובמחשבה שניה הוא מרגיע את עצמו: 'עלי ללמד עליו זכות, ייתכן מאד שאף הנהג עצמו מגמגם, וכלל לא התכוין ללעוג למסכן'. חולפות מספר דקות, ואל האוטובוס עולה בתחנה הבאה בחור צעיר, פונה אל הנהג ושואל: 'סליחה, באיזה שעה יחלוף האוטובוס בחזור?'. הנהג מעיף בו מבט חפוז ומשיב בשפה ברורה: 'בשעה חמש וחצי אחר הצהריים'. למשמע תשובתו הרהוטה של הנהג, לא יכול היה היהודי המכובד לעצור בעצמו, ופנה אל הנהג בקול זעקה: 'כלום אינך מתבייש, ללעוג כך קודם לאדם חסר ישע הלוקה בגמגום ולחקותו לעין כל?'. פונה אליו הנהג במבט תמה, פותח את פיו, וליהודי משיב: 'לללא הבנתתת, אננני לא חחחיקיתי את הנוסע הקודם המממגמגם, אני חיקיתי את הצצצעיר שעלה זה עתה...

ולנדון דידן: אם נבחר לצעוד לאורה של תיאוריית החשד שלך, לפיו ירחמיאל עצמו הוא העומד מולך, הרי שהעברית המשובחת לא תוציא עצמנו מידי חשד המדעים, שכן ייתכן מאד שירחמיאל הוא שעומד מאחורי הקלעים, והוא פשוט 'להיות עושה חיקוי של פזמונאי ישראלי'...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > cirque miami – מופעי חול המועד סוכות ה'תשע"ו
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 18 19 20 לדף הבא סך הכל 20 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.