|
|
| נשלח ב-11/9/2015 06:32 |
|
| |
היי חברים, Netson, ניורק, כמו גם האחרים, אין כל צורך לכתת רגליים אל מאחורי הקלעים, או להכתירני בתואר השמור לירחמיאל כמפיק האירועים... אם להיות נאמן אל האמת ולצעוד לאורה, איני בטוח שיהיה זה רעיון כה רע, ליזום איזו פגישת דיון מוסיקלית בין חברי הפורום שקופצים לבקרנו מארץ הבחירה. מי יודע, אולי אף אצליח לשכנע את ירחמיאל להופיע בפני בני החבורה, כך גם הפורום יזכה רשמית להכרה. [אם-כי בהתחשב בנתון שאתם מתעתדים לשהות באזור שכונת Crown Heights, איני מתחייב בפניכם שלא תזדקקו לנסיעה...]. אמנם, חוששני שבשנה זו נתיבנו אינם מצטלבים, מאותה הסיבה בעקבותיה איאלץ ככל הנראה להיעדר מהקונצרטים הקרובים, וכל זאת משום שבימי חול המועד סוכות, אשהה במסגרת עיסוקי בברית המועצות [בעיר הבירה מוסקבה, לאותם המתעניינים. אה, ותודה על ההתעניינות...]. למעוניינים, אשמח ליצור מפגש אלטרנטיבי בעיר הפדרלית שעל נהר מוסקבה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2015 07:07 |
|
| |
חבל מאוד..;( לא משנה,יש לך אפשרות להיות בהופעות נוספות.. תודה רבה לך על הכל! ואגב,אתה כותב בשפה מאוד מיוחדת.ממש כשרון! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-11/9/2015 12:06 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | ואגב,אתה כותב בשפה מאוד מיוחדת.ממש כשרון!
|
|
מי שחזרה לי פה כעת זוהי לבבית... היה יכול להיות כאן 'קרב מוחות' מעניין ואני הייתי מתמוגג ונהנה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2015 12:08 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | | מי יודע, אולי אף אצליח לשכנע את ירחמיאל להופיע בפני בני החבורה, כך גם הפורום יזכה רשמית להכרה. |
|
ירחמיאל התראיין לפני כשנתיים לפורום כך שינה כבר "איזו שהיא" הכרה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2015 12:11 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  |
| אסתרק כתב: |  | לולא העברית המשובחת שלך הייתי חושדת שאתה ירחמיאל בעצמו...
|
|
מעשה מפורסם למדי - ומסופר בכל הזדמנות מפיו של הבדחן ר' יענקל מילער המכונה ה'יארמער רב' - באדם מגמגם שעלה אל האוטובוס בכדי שיובילו אל מחוז חפצו. בעלייתו פונה הוא אל הנהג ושאלתו בפיו: 'ססססליחה, באיזזזה שעה יחחחלוף האוטובוס בחחחזור?'. הנהג מביט בו ומשיב: 'בששעה חחחמש וחצי אחר הההצהריים'. יושב מאחור יהודי מכובד שמאזין לדו-שיח, ולמשמע תשובתו של הנהג הוא רותח, כשבמחשבתו רצות המחשבות: 'כיצד מהין הנהג ללעוג כך לאומלל המגמגם'; 'אני מוכרח לנזוף בו ולהוכיחו'; 'לא תעמוד על דם רעך'. אלא שמיד חולף בו ההרהור ובמחשבה שניה הוא מרגיע את עצמו: 'עלי ללמד עליו זכות, ייתכן מאד שאף הנהג עצמו מגמגם, וכלל לא התכוין ללעוג למסכן'. חולפות מספר דקות, ואל האוטובוס עולה בתחנה הבאה בחור צעיר, פונה אל הנהג ושואל: 'סליחה, באיזה שעה יחלוף האוטובוס בחזור?'. הנהג מעיף בו מבט חפוז ומשיב בשפה ברורה: 'בשעה חמש וחצי אחר הצהריים'. למשמע תשובתו הרהוטה של הנהג, לא יכול היה היהודי המכובד לעצור בעצמו, ופנה אל הנהג בקול זעקה: 'כלום אינך מתבייש, ללעוג כך קודם לאדם חסר ישע הלוקה בגמגום ולחקותו לעין כל?'. פונה אליו הנהג במבט תמה, פותח את פיו, וליהודי משיב: 'לללא הבנתתת, אננני לא חחחיקיתי את הנוסע הקודם המממגמגם, אני חיקיתי את הצצצעיר שעלה זה עתה... ולנדון דידן: אם נבחר לצעוד לאורה של תיאוריית החשד שלך, לפיו ירחמיאל עצמו הוא העומד מולך, הרי שהעברית המשובחת לא תוציא עצמנו מידי חשד המדעים, שכן ייתכן מאד שירחמיאל הוא שעומד מאחורי הקלעים, והוא פשוט 'להיות עושה חיקוי של פזמונאי ישראלי'...
|
|
ואחרי כל תשובה, הצלחת להשיר אותנו באותו סימן שאלה!
אהבתי את המשל והנמשל
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2015 12:13 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | | . עם זאת, כשהשאלה מופנית אלי מכיוונם של אחרים אני מוצא את עצמי מהרהר בתיאוריית 'העצמי שבמראה' שפותחה בידי הסוציולוג-פסיכולוג צ'ארלס הורטון קולי, ובאה לידי הגדרה במשפטו-קביעתו שלו, לפיה "האדם אינו מה שהוא חושב שהוא. הוא גם אינו מה שאחרים חושבים שהוא. האדם הינו מה שהוא חושב שאחרים חושבים שהוא". פיסת נקודה למחשבה. |
|
ואוו, ואוו, ואוו!!! רק על המשפט הזה צריך להתוועד כמה שעות.... אני בטוח שלמשפט הזה יש מקורות יהודים ולא צריכים ללכת עד לפילוסופים...
תוקן על ידי netson ב- 11/09/2015 12:30:47
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2015 12:49 |
|
| |
משורר, משפט חזק.
אנחנו חושבים שאתה מוכשר ביותר, אז תחשוב מה שאנחנו חושבים שזה אתה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2015 23:29 |
|
| |
עוד סוג של מודעה להופעה (הוסף הפרט על מסך led , שינוי קל במחירים שלא ברור לי- ועוד אי אלו דברים...)
תוקן על ידי netson ב- 12/09/2015 23:32:23
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2015 06:05 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | ואגב,אתה כותב בשפה מאוד מיוחדת.ממש כשרון! |
|
תודה תודה. הכתיבה אצלי אינה אלא כלי המנסה מעט לתחום קווים מוסיקליים וצבעים גלובאליים הפוצחים יחד במחוזות א-סימטריים בנפש במחולות סוערים בלתי רציונאליים. [הייתי מנצל את זאת ההזדמנות, להאריך בתודות על ניהול הדיונים במיומנות, אולם חוששני שאחרוג לגמרי ממסגרת האשכול בלוליינות, כך שאיאלץ להסתפק בדרך קצרה ולדחות למועד אחר את הפרשנות].
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2015 06:08 |
|
| |
| שריונה כתב: |  | משורר, משפט חזק.
אנחנו חושבים שאתה מוכשר ביותר, אז תחשוב מה שאנחנו חושבים שזה אתה!!! |
|
תודה אף לך. ואם יורשה לי, דומני שכישורי המשורר ביקרו אף בבלגיה הפדרציה, והותירו אף בך חותם בדמות טאלנט (Talent) הקומפוזיציה. לעובדה שבשבועות האחרונים לא השתתפתי ככותב אקטיבי, אין כל השפעה על-כך שבהחלט שהיתי כקורא פסיבי, ואם-כי לא מצאתי את הזמן להעיר כקונסטרוקטיבי, מובן שאל שלל הכתיבות בהחלט נחשפתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2015 06:10 |
|
| |
| netson כתב: |  | שינוי קל במחירים שלא ברור לי
|
|
אז בכדי להעמיד דברים על בירורם: מדובר אכן בשינוי [ולא כל-כך קל...] בתמחור המושבים בקונצרט. מי שהעיף מבט במחירים שפורסמו לפני מספר ימים, ודאי שם לב לפער המחירים הגדול יחסית בהשוואה למחירים בקונצרטים הקודמים [או לכלל הקונצרטים הנערכים בניו יורק ברמה דומה לאלו]. הדבר נבע כמובן מהקונספט המיוחד של הקונצרט הנוכחי - אותו כבר העליתי על נס בדבריי בשבוע שעבר - לפיו הוא עומד בסימן שמחת חג משפחתית ופונה בעיקר לקהל המשפחתי. כהמשך לשיקולים הללו ומשיקולים אחרים נוספים, הוחלט בסוף השבוע על הורדת מחירים נוספת, כשהמחירים העדכניים מופיעים בברושור החדש שהועלה לאתר מכירת הכרטיסים, תוך שהתמחור החדש יוצר פער של עשרות דולרים (!) בין המחירים במופע הנוכחי והמחירים בקונצרטים האחרים. לשם השוואה: אם בדרך כלל מחיר מושב באחת מהשורות הראשונות עומד על כ- 100 דולרים, הרי שעתה מחיר מושב באותו המקום עומד על 45 דולרים, ובכדי לרכוש מושב מהשורה התשיעית ואילך [שמנסיון רב שנים, יש להם עדיפות על השורה הראשונה או השניה] תיאלצו להיפרד מ- 35 דולרים בלבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2015 06:12 |
|
| |
| netson כתב: |  | ועוד אי אלו דברים...
|
|
יתר הפרטים שנוספו בברושור אינם חשובים במיוחד [מלבד מסך הבמה הענק שיעמוד ברקע הפרחים ולא היה בקונצרטי העבר (שהתקיימו ב- Brooklyn college), וכבר הוזכר בדבריי בשבוע שעבר], ונוספו רק כתוצאה ישירה מ'שיטת ירחמיאל', שיטה הדוגלת בפירוט מירבי של כלל האלמנטים שיטלו חלק בקונצרט עד האחרון שבהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2015 06:23 |
|
| |
באמת התפלאתי אתמול לראות שבשורה השלישית כרטיסים עולים 45 $ עוד דבר מוזר,כל הכסאות הכי אחרונים באולם מסומנים באדום-תפוס.זה נראה לי קצת לא הגיוני. .. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-13/9/2015 06:53 |
|
| |
ראיתי הפרסום ואני לא כ"כ שמח על ההופעה הזה
אבל בא נגיד שאני ילך לההופעה וכמובן שאני כל פעם מסריט מה דעתכם מה אני חייב להסריט?
הסיקור שלי שאני יתרכז "רק" על פרחי מיאמי?
כתבו דעתכם
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2015 07:55 |
|
| |
גם אני בהתחלה לא ממש התלהבתי...אבל כדאי שנקבל את זה בצורה חיובית ואולי אפילו נופתע לטובה:-) כמובן שתסריט את מיאמי!ונראה לי שגם את בני והתורה קידס. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|