|
|
| נשלח ב-16/9/2015 22:53 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | נכון. מה עם שוואקי וישיבה בויס? |
|
ראי בדבריי לעיל. יעקב שוואקי שוהה השנה בארץ הקודש. אלי גרסטנר מן הסתם יפציע ועל המופע יודיע בזמן הקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2015 22:54 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | נכון. רק כדי שבאמת נוכל להעריך-מקווה מאוד שהוא דאג שיהיו מקומות נפרדים. |
|
למיטב ידיעתי אמורים להיות באודיטוריום מקומות ישיבה משפחתיים לצד מקומות ישיבה נפרדים לגברים ולנשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2015 22:57 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  |
| netson כתב: |  | | השנה זה נראה דיי יבש מבחינת הופעות בחו"ל... |
|
בימים הקרובים, ככל הנראה, יועלו פרסומים אודות מופעים נוספים. אמנם, חשוב לזכור כי בניו יורק נערכים קונצרטים בכל תאריך סביב מעגל השנה, ולאו דווקא בתקופת הקיץ או בעת מועדים וזמנים לששון ולנגינה [אם-כי מובן שבתקופה זו ישנה עלייה מסוימת בכמות הקונצרטים. דבריי אינם מוסבים כמובן אודות ירחמיאל והפרחים, שאכן עורכים מופעים בניו יורק רק בחג הפסח, בחג הסוכות, ועיתים גם בחג החנוכה] |
|
ולעיתים נדירות גם בהאסק... יש לך הסבר למה הם מופיעים רק במועדים הללו, ולא נגיד לדוגמא גם בל"ג בעומר או בקיץ(בניו יורק) כמובן ?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2015 23:10 |
|
| |
| netson כתב: |  | | שאלה, משורר: הקונה את הכרטיסים דרך חנות(ולא דרך אתר אינטרנט) גם יהיה באפשרותו להוריד את השיר החדש? |
|
לפי המידע שיש בידי – התשובה חיובית; הרוכש דרך הרשת אינו בלעדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2015 23:18 |
|
| |
| שריונה כתב: |  | | מותר לשאול מהיכן כבודו מכיר את הסודות הכמוסים של פרחי מיאמי? |
|
בהחלט. מותר לשאול. אולם אבקש בכל לשון את רשותך את תשובתי לשקול, ולהסיק שלא להשיב - לעת עתה - על שאלה זו אל הפרוטוקול. איני יכול לשמוע את תשובתך ברשמקול, אך אניח בתקווה כי תשובה חיובית הוטבעה בפסקול. בינתיים, איאלץ להניח את דעתכם בביטוי שטבע אבי תורת הפסיכואנליזה הפסיכולוג-נוירולוג זיגמונד פרויד: "בכל מקום אליו אני מגיע – אני מגלה שמשורר כבר היה שם לפני". אין לראות באמור משום שמץ גאווה או יהירות חלילה. אין במשפט זה מעבר למשפט חביב שצץ לו בזכרוני בעת האסור באכילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2015 23:19 |
|
| |
האמת היא שמשפט חביב נוסף צץ לו בזכרוני, שאיני זוכר כעת מי אביו ההגיוני [דברים ברוח דומה מיוחסים לאבי תורת היחסות] לפיו "הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד – היא ליצור אותו". אלא שכאן חשובה אף יותר ההבהרה: אין לראות באמור משום שמץ גילוי דעת או נתון על לשונה. אין במשפט זה מעבר למשפט הגיון בריא שצץ לו בזכרוני לשאלתה של שריונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2015 23:23 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | מותר לשאול מהיכן כבודו מכיר את הסודות הכמוסים של פרחי מיאמי?
בהחלט. מותר לשאול. אולם אבקש בכל לשון את רשותך את תשובתי לשקול, ולהסיק שלא להשיב - לעת עתה - על שאלה זו אל הפרוטוקול. איני יכול לשמוע את תשובתך ברשמקול, אך אניח בתקווה כי תשובה חיובית הוטבעה בפסקול. בינתיים, איאלץ להניח את דעתכם בביטוי שטבע אבי תורת הפסיכואנליזה הפסיכולוג-נוירולוג זיגמונד פרויד: "בכל מקום אליו אני מגיע – אני מגלה שמשורר כבר היה שם לפני". אין לראות באמור משום שמץ גאווה או יהירות חלילה. אין במשפט זה מעבר למשפט חביב שצץ לו בזכרוני בעת האסור באכילה. |
|
גם כשאני בצום אינני אחראית למה שאני כותבת. ובטח לא עולה בדעתי שמישהו יבין אותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2015 23:36 |
|
| |
וואי! זיגמונד פרויד באמת אמר את המשפט הזה. ובכלל, אתה מגיע לכל חדשות מיאמי הרבה לפני כולם פה. שזה אומר?!...... אה, לא לפרוטוקול. סוד כמוס או מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2015 23:40 |
|
| |
משורר- רק אל תברח מכאן מרוב חקירות ודרישות שלום, הנוחתות עליך חדשות לבקרים
תוקן על ידי netson ב- 16/09/2015 23:45:21
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 01:56 |
|
| |
כן אני ב2 בלילה קורא את כל השרשור של האשכול הזה וחלילה לא לפספס פרט קטן, אלימונסי תסריט ואם אתה מחפש אותי השנה באולם כתוב לי כאן.. חחח. השנה יש לי טבלאט מה שלא היה לי בשנה שעברה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 02:18 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  | נכון. רק כדי שבאמת נוכל להעריך-מקווה מאוד שהוא דאג שיהיו מקומות נפרדים.
למיטב ידיעתי אמורים להיות באודיטוריום מקומות ישיבה משפחתיים לצד מקומות ישיבה נפרדים לגברים ולנשים. |
|
למה אתה מתכוון?איך יודעים איזה מקומות נפרדים?אני רוצה להזמין מהאתר
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 02:31 |
|
| |
אני לא הבנתי מה בנוגע למקומות הנפרדים- האם קיימים בכלל מקומות כאלה? ואיך אני יודעת באתר עצמו איזה מקומות נפרדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 06:25 |
|
| |
|
| נשלח ב-17/9/2015 07:22 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | כן אני ב2 בלילה קורא את כל השרשור של האשכול הזה וחלילה לא לפספס פרט קטן, אלימונסי תסריט ואם אתה מחפש אותי השנה באולם כתוב לי כאן.. חחח. השנה יש לי טבלאט מה שלא היה לי בשנה שעברה |
|
אתם יודעים איך אני נראה היה כבר תמונות שלי כאן בפורום...
אני ישב בשורה D107
תוקן על ידי elmonsey ב- 17/09/2015 07:22:12
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 07:58 |
|
| |
טוב חברים,בררתי את הענין של המקומות הנפרדים עם ירחמיאל ביגון בעצמו..וקיבלתי תשובה במהירות מפתיעה-שאכן יש מקומות נפרדים לנשים וגברים בהופעת ערב,ב25 $. אז בע"ה נהיה בהופעת ערב ביום רביעי;-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|