|
|
| נשלח ב-17/9/2015 08:32 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | טוב חברים,בררתי את הענין של המקומות הנפרדים עם ירחמיאל ביגון בעצמו..וקיבלתי תשובה במהירות מפתיעה-שאכן יש מקומות נפרדים לנשים וגברים בהופעת ערב,ב25 $. אז בע"ה נהיה בהופעת ערב ביום רביעי;-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 08:37 |
|
| |
|
| נשלח ב-17/9/2015 08:59 |
|
| |
הבנתי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 09:19 |
|
| |
| משוררששיער כתב: |  |
| מיאמוש כתב: |  | ירחמיאל שלח למייל האישי שלי את המודעה על ההופעה ...;) כנראה יש להם כבר רשימת תפוצה כזאת של כל מי שקשור למיאמי איכשהו. ..  |
|
נכון מאד. אמנם הייתי שמח לגלות את אזנך כי מדובר במייל אישי שנכתב ונחתם בידו של ירחמיאל, תוך כוונה מיוחדת לשם הנמען ['לשמה'] ולשם הקונצרט ['לשמו'], אולם המציאות זוהרת מעט פחות [...], ומדובר בלא יותר ממאגר נתונים שמחזיק כל משרד הפקה מכובד, המתבסס בעיקרו על כתובות מייל של כל אחד מהקהל שהשתתף ולו פעם אחת באחד מהקונצרטים, כשאל מסד הנתונים מתווספים כתובות מייל נוספות שנאספו להם בערוצים שונים [אחד מהם הוא כמובן שליחת מייל אישי לירחמיאל...]. |
|
אצלי כנראה שהמציאות לא זוהרת בכלל. למרות ששלחתי לו פעם אני לא קיבלתי ממנו דבר... אפי' לא כספאם...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 09:20 |
|
| |
| elmonsey כתב: |  |
| ניורק כתב: |  | כן אני ב2 בלילה קורא את כל השרשור של האשכול הזה וחלילה לא לפספס פרט קטן, אלימונסי תסריט ואם אתה מחפש אותי השנה באולם כתוב לי כאן.. חחח. השנה יש לי טבלאט מה שלא היה לי בשנה שעברה |
| אתם יודעים איך אני נראה היה כבר תמונות שלי כאן בפורום... אני ישב בשורה D107
|
|
צריכים לדעת לא רק איפה תשב אלא גם באיזה יום ובאיזה הופעה תהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 14:44 |
|
| |
| elmonsey כתבה: |  | תודה על התגובות אני כנראה ילך לההופעה ביום רביעי בערב אם יש עוד חברי הפורום שמגיע אולי מישהו מכם יכתוב את הסיקור או אולי יעזור לי איתו אני יכתוב כאן איזה מקום אני ישב באולם |
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 15:14 |
|
| |
זכרתי את זה. רק לא ידעתי אם זה מה שבסוף הוא זמין... (הוא כתב את זה לפני ההזמנה)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 16:59 |
|
| |
שימו לב כל מי שקונה במקומות נפרדים- צד שמאל זה נשים וצד ימין זה גברים. )בשורות שעולות 25 $) וזה נודע לי מירחמיאל. זה לא כתוב באתר. .וחבל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/9/2015 18:08 |
|
| |
זה עשה לי בלגן רציני..הזמנו כבר כרטיסים ואז שמתי לב ששכחתי לבדוק איזה מהמקומות הם של נשים..בקיצור,שלחתי מייל לירחמיאל והוא אמר לי שרק צד שמאל זה נשים,ואנחנו הזמנו במקום שגוי..עכשיו אני צריכה להשיג את גואיש טיקט כדי שיחליפן את המקומות.. )לפחות ירחמיאל (זה המייל האישי שלו אז זה כנראה הוא..)עונה לי מייד במייל כי גואיש טיקט אפילו בטלפון לא עונים....נקודה למחשבה להפקה.צריך שפעם הבאה יהיה ברור באתר מה נשים ומה גברים!) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/9/2015 18:19 |
|
| |
במודעה כתוב 'תפריט כשר למהדרין'..מה זה אומר?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 18:58 |
|
| |
| netson כתב: |  |
| ניורק כתב: |  | כן אני ב2 בלילה קורא את כל השרשור של האשכול הזה וחלילה לא לפספס פרט קטן, אלימונסי תסריט ואם אתה מחפש אותי השנה באולם כתוב לי כאן.. חחח. השנה יש לי טבלאט מה שלא היה לי בשנה שעברה |
| אתם יודעים איך אני נראה היה כבר תמונות שלי כאן בפורום... אני ישב בשורה D107
צריכים לדעת לא רק איפה תשב אלא גם באיזה יום ובאיזה הופעה תהיה. |
|
אני יהיה ביום רביעי בערב
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 21:14 |
|
| |
| שריונה כתבה: |  | אם יש לו שכל שיעשה בהפרדה. מי שתכנן לבוא- יבוא בכל מקרה בין אם זה בהפרדה ובין אם לאו. ומי שלא התכוון לבוא- יבוא עכשיו!
יש אנשים שלא הולכים בגלל שאין הפרדה, לדעתי הם אחוז גדול. לא חבל להפסיד אותם? |
|
אני חולקת על הקביעה הזאת מכל וכל. כמובן שישנם אנשים שלא ילכו לקונצרט שאין בו אופציה של ישיבה משפחתית. למה? כי הם רוצים לשבת עם המשפחה. ניקח לדוגמא משפחה של אמא, אבא ושלוש בנות. באיזה מקרה האבא יבוא לקונצרט: כשהוא יוכל לשבת עם משפחתו או כשלא קיימת אופציה כזאת? מאידך כמובן שיש גם אחרים שינהגו כדברי שריונה. לכן אתמוך בפעם הלא יודעת כמה באפשרות של שלושת האיזורים - 2 נפרדים ומשפחות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2015 21:20 |
|
| |
וזה מה שאכן יש בכל הופעה של מיאמי.:-) רק זה ממש לא ברור מהמודעה מה נפרד ומה לא. .. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/9/2015 21:24 |
|
| |
באמת לא ברור למה לא לכתוב ברור. ואגב, משורר רמז פה באשכול על כל מיני עניינים מרתקים ולא ידועים שיכולים להתברר ולהיות מועלים לתיעוד בוויקי, כדוגמת "הביטול ההיסטורי של ההופעה בחוה"מ תשס"ח" (או משהו כזה). במקומכם הייתי מבקשת ממנו פירוט באשכול השאלות הקטנות או משהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|